![]() |
şi pe ăla de l-am pus eu cine îl recunoaşte?
|
Originally Posted by paul_aramis:
Jackie Chan? :-/ |
ouch! nope!
|
![]() |
Originally Posted by dulsheacadea:
pe care din personaj trebuie să-l recunoaştem? că e patru! asta fără a socoti şi copacii! fătuca asta e fan convins Merlin (aiureala aia de serial din 2008) care cică e cel mai bun seriale ever never. hai să vedem cât de greu e să ghiceşti personajul: - o fi Hunith? nu, că nu e destul de tânără - o fi Nimueh? nu, că nu are părul destul de lung - o fi Gwen? nu, că nu e albă (btw, când o să vedem un film în care Făt Frumos e negru iar Ileana Cosânzeana asiatică; cred că ar fi mişto de tot) - o fi dragonul? sau black night? nu că ăştia sunt bărbaţi (dar mai ştii?) - cin' a mai rămas? hmmm! a! da, baba aia urâtă şi vrăjitoare! asta cum îi zice frate, de e era mă-sa la un personaj în alt film, da nu despre Merlin, iera despre Regele Artur, King Arthur, mă-nţelegi mata) Morgana (nu mirajul bre, vrăjitoarea) PS: vezi că ai uitat să scoţi denumirea pozei.:D PS II: şi uite că pe Pee Wee nu l-a recunoscut nimeni ... shame on you people! shame on you! |
:)
|
O si era evident care personaj trebuia sa il ghicesti,ca ceilalti abia ca se vedeau.....si ce? imi place merlin si nu cred ca este vreo problema sa pun imaginea pe site.deci.........
|
Asadar, era Katie McGrath si postez o poza ca sa nu blocam jocul:
![]() |
|
finalmente. filmul ăla e. iar personajul e The Spleen. actorul, aka Pee Wee Herman, e Paul Rubens
|
Originally Posted by corinka:
Si pe ea n-o stiti? |
Catherine Deneuve?
|
Nu. Mai nou joaca intr-un serial despre niste femei.
|
Nicollette Sheridan... sigur e ea... nu s-a schimbat prea mult datorita operatiilor estetice :D
|
hmm...aparent serial tv de pe CBS.
Leonard Hofstadter din The Big Bang Theory :D. |
Originally Posted by Mistah J:
|
Originally Posted by Lili1982:
Corect, Lili! E randul tau. |
|
Corect ! nu e din film poza... ca era usor de recunoscut ! you're next :P
|
Originally Posted by Mistah J:
normal că nu seamănă, că nu e Paul Rubens din fotografia ta (am mâncat un e, mea culpa:D ) ci e ăsta: ![]() http://www.imdb.com/name/nm0000607/ |
All times are GMT +2. The time now is 16:14. |