![]() |
multam doamnelor :)
|
Originally Posted by indiferrent:
|
foarte `viu` forumul asta.imi place:P
|
ahhh, ia-l acasa. repede ca nu rezista mult.
|
de cand ai devenit asa destept?
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
noi cu siguranţă ne vom distra... |
|
intrebare: oare cum descopera atat de repede utilizatorii nou-veniti cum sa puna o poza pe site? Si cum de gasesc atat de repede topicul asta?:-?
|
Si oare de ce posteaza numai aici?Si numai poze cu persoane nu tocmai slabe??Caterinca ieftina!
|
exact..asteapta o reactie. pe mine deja ma plictisesc tacticile astea. nu-i inteleg pe cei care isi fac conturi multiple doar pt a face bâză..oare chiar se merita sa-ti irosesti timpul in felul asta?:-O
|
|
stimate doamne eu sunt nou,am pus poza mea prima data ca prim contact cu restul.nu generalizati va rog doamnelor,poate sa fie si o coincidenta cu doamnele de mai sus mai plinute.:)
|
Lol! Eu nu ma refeream la tine si pot sa bag mana in foc ca nici klaudya. Te simtisi degeaba.
|
Originally Posted by ProView:
si de ce te-ai grabit sa-ti pui poza? sunt destule site-uri pt asta si suntem domnisoare, nu doamne:)) |
Originally Posted by klaudya_e:
stimata domnisoara va rog sa imi acceptati scuzele de rigoare:"> nu m-am grabit,vazui ca sunt domni si doamne cu poze si am zis : de ce nu si eu?:"> |
Haha, m'am cam ars!:D
|
Originally Posted by FreakDoll:
:-O si noi care credeam ca...:)) L.E. Un singur user imi vine in minte, indeajuns de retard sa-si ocupe timpul cu lucruri de genul asta. Nu cred ca e nevoie sa spun cine... |
Originally Posted by klaudya_e:
e interzisa creearea de conturi multiple... si din cate observ, printesa si cireasa sunt una si aceeasi persoana... rog adminii sa o banneze. multumesc frumos! Si lasa-ti-l pe ProView in pace. Deocamdata nu a incalcat nicio regula a forumului. |
Originally Posted by danonino:
|
bine zis:)))
|
All times are GMT +2. The time now is 11:44. |