Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent vizionat film. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89119)

Se7en 12 Oct 2008 03:06

Originally Posted by redmen:

Perfume: The Story of a Murderer (2006) regizat de Tom Tykwer.Filmul este inspirat dupa cartea scrisa de Patrick Suskind.Filmul decurge frumos pana spre sfarsit,cand o ia total pe aratura si iti strica buna dispozitie.De urmarit pentru imaginile cu fabricarea esentelor de parfum,pentru viziunea asupra Parisului din secolul 18,pentru constrastul dintre mirosurile divine ale parfumului si jegul locuitorilor Parisului.De asemenea de urmarit pentru micul rol facut de Dustin Hoffman.

Hmm pe mine m-a cam bulversat scena aceea de orgie publica de la sfarsit. Nu exista discriminare de pudoare, tontzi o facea cu toante :huh:

redmen 12 Oct 2008 10:51

Pai da ... dar totusi ... de la 2 picaturi de parfum sa se ajunga la orgia aia .. mi se pare aberant.As fi inteles daca scapa de gardienii din puscarie cu ajutorul parfumului dar asa...

M0n0 13 Oct 2008 01:35

As fi inteles daca scapa de gardienii din puscarie cu ajutorul parfumului dar asa...

Si nu a facut si asta?
Cred ca ce au vrut sa arate ca in cele 2 picaturi de parfum efectiv divin se afla cel mai puternic afrodisiac. Totul e concentrat in sticluta mica plina cu suflete pure iar puritatea este, incontestabil, cel mai frumos lucru de pe pamant, fie daca se afla intr-o fata frumoasa, sau in altceva.
Si nu am vazut decat iubire in scena aia, de bun gust de altfel. Normal ca bulverseaza la o prima vizionare ca e ceva ce nu ai mai vazut intr-un film insa e ceva foarte frumos si excelent coregrafiat.

redmen 13 Oct 2008 10:09

Nici nu am spus ca as fi avut ceva cu scena orgiei,caci as fi luat si eu parte cu placere la ea :lol: pur si simplu mi s`a parut prea aberant.

Pauline Kael 13 Oct 2008 10:11

E ceva pe lumea asta care nu ti se pare aberant?
Probabil lucrurile banale ca si tine.

redmen 13 Oct 2008 10:34

Aberant mi se pare cum de ai ajuns tu sa fii profesoara.Nici nu ma mira ca se omoara tot mai multi adolescenti cu indrumatori de genu` tau.

Pauline Kael 13 Oct 2008 10:39

Aberant mi se pare cum de ai ajuns tu sa fii profesoara.Nici nu ma mira ca se omoara tot mai multi adolescenti cu indrumatori de genu` tau.

Chiar ca aberezi.Si te uiti prea mult la filme proaste.As putea fi curioasa in ce domeniu lucrezi dumneata.Dar nu sunt ..curioasa.
N-am stiut ca forumul asta e un test de profesionalism.Si daca mai faci dezvaluiri din viata mea personala si recurgi la atac la persoana ne certam.
Achtung.

redmen 13 Oct 2008 10:46

:sleep:

Cinemania 13 Oct 2008 16:42

cel mai recent caft vizionat :D

Se7en 13 Oct 2008 18:07

redmen vs pauline :w00t:

vave 13 Oct 2008 19:03

Ultimul vizionat a fost High Fidelity [2000].
http://www.imdb.com/title/tt0146882/

Mi-a plãcut cã face referiri din culturã muzicalã. Mi-a plãcut naturaleþea ce era degajatã din film. A fost ciudat cã personajul principal vorbea cu mine, privitorul la film, dar apoi m-am obiºnuit. În film joacã ºi Jack Black ºi joacã chiar bine [ce-i drept nu departe de rolul din School of Rock]. Este un film uºurel aº zice, un film despre eºecul în relaþii, despre cum e sã îþi urãºti slujba la care mergi, într-un fel despre resemnarea în faþa vieþii. Totuºi dacã o priveºti din unghiul potrivit sau de lângã persoana potrivitã nu mai pare atât de grea. Mai pe scurt mi-a plãcut ºi mesajul filmului.

Cinemania 17 Oct 2008 16:25

Step Brothers (2008)

delicios pe alocuri...uneori exagerat de vulgar
ceva mai bun decat ultimele comedii de gen marca Hollywood

cred ca e cea mai reusita colaborare intre Adam McKay si Will Ferrell

Pauline Kael 17 Oct 2008 16:51

Eu am auzit ca e tare plicticos.Dar ...

Cinemania 17 Oct 2008 16:55

Originally Posted by Pauline Kael:

Eu am auzit ca e tare plicticos.Dar ...

una e sa auzi despre ceva ca ar fi nu stiu cum alta e sa vezi cu ochii tai

dar legat de asta pot confirma ca are si cateva momente mai de somn asa

Pauline Kael 17 Oct 2008 16:56

Ai vazut "Death Race"?Sau un film mai asa...

Cinemania 18 Oct 2008 19:02

100 Feet (2008)

mda....incepe si continua bina, insa finalul este maltratat :hmm:
oricum l-am vazut pt Famke Janssen

Linewatch (2008)

film usor de vazut dupa-masa
cam plictisitor si tembel

europe_east 20 Oct 2008 09:30

Burn after Reading -- ultimul Coen e entertaining & light, urmand oarecum linia lui No country for old men, in sensul ca intriga clasica e intoarsa pe dos.
Brad Pitt intr-o noua dimensiune, la fel Clooney. Tilda Swinton extraordinara (iar). Frances MacDormand :love.

I served the King of England-- reverie filmica de la Jiri Menzel, usor indemnand spre somnolenta... ;) insa delicat si fara pretentii.

Religulous-- documentarul anti-religie al lui Bill Maher cade rau in discurs propagandistic. filmul e presarat cu niscaiva poante bune, totusi.

Se7en 20 Oct 2008 16:27

Jacob's Ladder (1990) http://www.imdb.com/title/tt0099871

Surprinzator de avangardist si de iesit de tipare pentru vremea sa. Acum am vazut si de unde Marx (eye)Pain s-a inspirat. Totusi Maxel...Maxica e facut in 2008, ala acum 18 ani. Si chiar si asa tot primul e mai bun.

vave 23 Oct 2008 17:18

Shallow Hall[2001] http://www.imdb.com/title/tt0256380/

Alt film cu Jack Black. Este un film care vorbeºte despre aparenþe, despre preconcepþii, despre standarde prea ridicate, despre frumuseþea interioarã. Întodeauna m-a deranajat ideea [de altfel extrem de valabilã] cã ambalajul vinde produsul. Filmul trateazã acest subiect ºi o face într-un mod cât se poate de "comestibil".

Cinemania 29 Oct 2008 18:34

All the Pretty Horses

per total OK...gustat bucatica cu bucatica nu mai e foarte ok

nu cred ca Matt Damon a fost o alegere prea potrivita

Billy Bob a luat-o un pic in jos, dupa naucitorul Sling blade, dar sa nu exagerez...inca e la inceput in meseria de regizor...are inca timp sa ne rupa sufletu' :D

All times are GMT +2. The time now is 08:31.