![]() |
Originally Posted by redmen:
Hmm pe mine m-a cam bulversat scena aceea de orgie publica de la sfarsit. Nu exista discriminare de pudoare, tontzi o facea cu toante :huh: |
Pai da ... dar totusi ... de la 2 picaturi de parfum sa se ajunga la orgia aia .. mi se pare aberant.As fi inteles daca scapa de gardienii din puscarie cu ajutorul parfumului dar asa...
|
Cred ca ce au vrut sa arate ca in cele 2 picaturi de parfum efectiv divin se afla cel mai puternic afrodisiac. Totul e concentrat in sticluta mica plina cu suflete pure iar puritatea este, incontestabil, cel mai frumos lucru de pe pamant, fie daca se afla intr-o fata frumoasa, sau in altceva. Si nu am vazut decat iubire in scena aia, de bun gust de altfel. Normal ca bulverseaza la o prima vizionare ca e ceva ce nu ai mai vazut intr-un film insa e ceva foarte frumos si excelent coregrafiat. |
Nici nu am spus ca as fi avut ceva cu scena orgiei,caci as fi luat si eu parte cu placere la ea :lol: pur si simplu mi s`a parut prea aberant.
|
E ceva pe lumea asta care nu ti se pare aberant?
Probabil lucrurile banale ca si tine. |
Aberant mi se pare cum de ai ajuns tu sa fii profesoara.Nici nu ma mira ca se omoara tot mai multi adolescenti cu indrumatori de genu` tau.
|
N-am stiut ca forumul asta e un test de profesionalism.Si daca mai faci dezvaluiri din viata mea personala si recurgi la atac la persoana ne certam. Achtung. |
:sleep:
|
cel mai recent caft vizionat :D
|
redmen vs pauline :w00t:
|
Ultimul vizionat a fost High Fidelity [2000].
http://www.imdb.com/title/tt0146882/ Mi-a plãcut cã face referiri din culturã muzicalã. Mi-a plãcut naturaleþea ce era degajatã din film. A fost ciudat cã personajul principal vorbea cu mine, privitorul la film, dar apoi m-am obiºnuit. În film joacã ºi Jack Black ºi joacã chiar bine [ce-i drept nu departe de rolul din School of Rock]. Este un film uºurel aº zice, un film despre eºecul în relaþii, despre cum e sã îþi urãºti slujba la care mergi, într-un fel despre resemnarea în faþa vieþii. Totuºi dacã o priveºti din unghiul potrivit sau de lângã persoana potrivitã nu mai pare atât de grea. Mai pe scurt mi-a plãcut ºi mesajul filmului. |
Step Brothers (2008)
delicios pe alocuri...uneori exagerat de vulgar ceva mai bun decat ultimele comedii de gen marca Hollywood cred ca e cea mai reusita colaborare intre Adam McKay si Will Ferrell |
Eu am auzit ca e tare plicticos.Dar ...
|
Originally Posted by Pauline Kael:
una e sa auzi despre ceva ca ar fi nu stiu cum alta e sa vezi cu ochii tai dar legat de asta pot confirma ca are si cateva momente mai de somn asa |
Ai vazut "Death Race"?Sau un film mai asa...
|
100 Feet (2008)
mda....incepe si continua bina, insa finalul este maltratat :hmm: oricum l-am vazut pt Famke Janssen Linewatch (2008) film usor de vazut dupa-masa cam plictisitor si tembel |
Burn after Reading -- ultimul Coen e entertaining & light, urmand oarecum linia lui No country for old men, in sensul ca intriga clasica e intoarsa pe dos.
Brad Pitt intr-o noua dimensiune, la fel Clooney. Tilda Swinton extraordinara (iar). Frances MacDormand :love. I served the King of England-- reverie filmica de la Jiri Menzel, usor indemnand spre somnolenta... ;) insa delicat si fara pretentii. Religulous-- documentarul anti-religie al lui Bill Maher cade rau in discurs propagandistic. filmul e presarat cu niscaiva poante bune, totusi. |
Jacob's Ladder (1990) http://www.imdb.com/title/tt0099871
Surprinzator de avangardist si de iesit de tipare pentru vremea sa. Acum am vazut si de unde Marx (eye)Pain s-a inspirat. Totusi Maxel...Maxica e facut in 2008, ala acum 18 ani. Si chiar si asa tot primul e mai bun. |
Shallow Hall[2001] http://www.imdb.com/title/tt0256380/
Alt film cu Jack Black. Este un film care vorbeºte despre aparenþe, despre preconcepþii, despre standarde prea ridicate, despre frumuseþea interioarã. Întodeauna m-a deranajat ideea [de altfel extrem de valabilã] cã ambalajul vinde produsul. Filmul trateazã acest subiect ºi o face într-un mod cât se poate de "comestibil". |
All the Pretty Horses
per total OK...gustat bucatica cu bucatica nu mai e foarte ok nu cred ca Matt Damon a fost o alegere prea potrivita Billy Bob a luat-o un pic in jos, dupa naucitorul Sling blade, dar sa nu exagerez...inca e la inceput in meseria de regizor...are inca timp sa ne rupa sufletu' :D |
All times are GMT +2. The time now is 08:31. |