Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

aniela07 02 Nov 2011 11:57

Originally Posted by Liviu-:

N-am incercat pana acum, dar ceva imi zice ca mai repede ajunge un 41 la destinatie (daca esti pe linia lui) decat masina.

am incercat eu: ca se iesi din Drumul Taberei cu masina ai - intersectia de la Timisoara, intersectia de la Iuliu Maniu, e blocata iesirea din Crangasi, sa nu mai vorbim de Charles de Gaulle....
cat despre taxi, lasand la o parte dimensiunea financiara, vreau sa-l vad si eu pe ala care convinge vreun taximetrist sa il ia din Drumul Taberei dimineata cand toata lumea se duce la serviciu (si nu sunt vacante scolare)....

Liviu- 02 Nov 2011 12:00

Se vede ca nu esti din Bucuresti :P 41 e tramvai si are linie separata pe o mare parte din traseu, deci nu sta in trafic, doar in statie si la semafor. Biletul de tramvai/troleu/autobuz e 1,3 lei... compara asta cu taxiul :P Nu mai zic ca exista si abonament, iar cei mai multi nu trebuie sa mearga cu taxiul doar de 5 lei pana la serviciu/facultate :P Nici cu aia cu trezitul jumatate de ora mai devreme nu-i prea practica atunci cand ai de mers vreo 45 min - 1 ora sau mai mult. Cu bicicleta insa pare o solutie relativ buna daca ai unde sa ti-o lasi in siguranta si nu te deranjeaza faptul ca s-ar putea sa dea vreo masina peste tine sau sa inhalezi aerul curat de printre masini... sau sa ajungi plin de transpiratie la munca/facultate.

iiii 02 Nov 2011 12:02

Originally Posted by aniela07:

N-am incercat pana acum, dar ceva imi zice ca mai repede ajunge un 41 la destinatie (daca esti pe linia lui) decat masina.

am incercat eu: ca se iesi din Drumul Taberei cu masina ai - intersectia de la Timisoara, intersectia de la Iuliu Maniu, e blocata iesirea din Crangasi, sa nu mai vorbim de Charles de Gaulle....
cat despre taxi, lasand la o parte dimensiunea financiara, vreau sa-l vad si eu pe ala care convinge vreun taximetrist sa il ia din Drumul Taberei dimineata cand toata lumea se duce la serviciu (si nu sunt vacante scolare)....

vezi ca nu e la Iuliu Maniu intersectia..... e la Uverturii draga mea. Touche!!!!!

Liviu- 02 Nov 2011 12:06

E si la Iuliu Maniu daca ai de gand sa schimbi directia acolo si sa mergi pe Iuliu Maniu :P

LE: Aniela, se referea la trecerea prin pasaj probabil :P

aniela07 02 Nov 2011 12:06

Originally Posted by iiii:

:">
vezi ca nu e la Iuliu Maniu intersectia..... e la Uverturii draga mea. Touche!!!!!

cum nu e Iuliu Maniu ala de trece prin fata la Cora, ce tot zici acolo? trece Iuliu Maniu si intri pe Virturii. Uverturii e cum te intorci in Drumul Taberei....

dragonfly_drk 02 Nov 2011 12:11

Se vede ca nu esti din Bucuresti :P 41 e tramvai si are linie separata pe o mare parte din traseu, deci nu sta in trafic, doar in statie si la semafor. Biletul de tramvai/troleu/autobuz e 1,3 lei... compara asta cu taxiul :P Nu mai zic ca exista si abonament, iar cei mai multi nu trebuie sa mearga cu taxiul doar de 5 lei pana la serviciu/facultate :P Nici cu aia cu trezitul jumatate de ora mai devreme nu-i prea practica atunci cand ai de mers vreo 45 min - 1 ora sau mai mult. Cu bicicleta insa pare o solutie relativ buna daca ai unde sa ti-o lasi in siguranta si nu te deranjeaza faptul ca s-ar putea sa dea vreo masina peste tine sau sa inhalezi aerul curat de printre masini... sau sa ajungi plin de transpiratie la munca/facultate.

Păi, din câte ştiu eu, nici Cristina nu e din Bucureşti. La noi, cel puţin, un bilet e 3,5 lei. Deci, da, mi se merită să plătesc 1 leu sau 2 în plus.

Cât despre partea cu mersul pe jos, well... pentru mine, cel puţin, o oră e un fâs, sorry. Oricum, cu timpul te obişnuieşti. Eu am abonament gratuit şi nu mi-l fac tocmai ca să mă ambiţionez să merg cât mai mult pe jos.

P.S. Hello, iiii, what's up dude?:D

Cristina_ 02 Nov 2011 12:12

[quote=dragonfly_drk]

Originally Posted by Cristina_:

Cred ca cineva care se respecta mai bine merge cu masina sau cu taxiul.Doar o recomandare.

.
(sau dacă aveţi picioare tari şi chef de plimbare, vă treziţi u o jumătate de oră mai devreme şi mergeţi pe jos. E chiar funny mai ales când ţi-e lene să îţi faci un amărât de abonament şi nu ai niciun leu în buzunar, nici bicicletă la dispoziţie)

dragon cum zici tu e cel mai bine,pe jos.Anul trecut cand trebuia sa merg la modulul cu Ortopedie ma trezeam cu 40 minute inainte si mergeam pe jos.Toata ziua eram fresh.Recunosc ca din cauza lenei mai faceam o comanda la taxi, dar ma ardea la buzunar cu peste 10 lei:))

iiii 02 Nov 2011 12:13

:">

cum nu e Iuliu Maniu ala de trece prin fata la Cora, ce tot zici acolo? trece Iuliu Maniu si intri pe Virturii. Uverturii e cum te intorci in Drumul Taberei....

cand vi din drumul taberei, treci prin pasaj de la plaza la lujerului da? pasajul e pe sub bulevardul iuliu maniu, iesi din pasaj, treci de sir, si statia e dupa intersectia cu uverturii. ia mai think un pic si ai sa vezi ca asa e. linia lui 41 nu are nici o treaba cu iuliu maniu.

aniela07 02 Nov 2011 12:14

LE: Aniela, se referea la trecerea prin pasaj probabil :P

eu nu trec prin pasaj ca mai bine casc ochii pe geam la tampenii decat la pereti...

Cristina_ 02 Nov 2011 12:14

dragon din cate stiu si tu esti tot din Cluj .

iiii 02 Nov 2011 12:15

libe, uite nu ma inteleg cu aniela referitor la linia lui 41. ruta pe care merg zilnic la servici.

aniela07 02 Nov 2011 12:15

linia lui 41 nu are nici o treaba cu iuliu maniu.

pai nu vorbeam de 41, vorbeam de venit cu masina. eu faceam intersectia de la Iuliu Maniu. si apoi coteam dreapta prin spatele blocurilor ca sa ies in fata celorlalti la benzinarie, da, aruncati cu pietre in mine... :">

iiii 02 Nov 2011 12:19

acum am inteles, tu te deplasezi cu masina... eu cu 41. depinde fff mult ora la care mergi, ca dimineata e trafic aiurea spre crangasi, seara inapoi.stai in drumu taberei?

dragonfly_drk 02 Nov 2011 12:19

Originally Posted by Cristina_:

dragon din cate stiu si tu esti tot din Cluj .

Da, păi deasta şi ziceam că se merită în unele situaţii să mergi cu taxiul. Acuma depinde şi de unde până unde dar în cazul meu e super ok.

iiii, vezi dacă staţi într-un oraş aşa de mare? La noi e foarte simplu şi uşor. Suntem doar o comună mai mare. :))

iiii 02 Nov 2011 12:21

ahahaha, las , ca de cate ori am ocazia si eu mai merg pe jos. asta vara, mergeam pe jos pana la eroilor, si de acolo luam ceva catre birou. :)

totusi nu inteleg cum naiba de e atat de scump transportu in comun la voi.

dragonfly_drk 02 Nov 2011 12:25

Mafie şi birocraţie. :(

Chiar acum râdeam în sinea mea că tu ziceai că faci 30 de minute până la servici cu tranvaiul şi eu fac tot 30 de minute dar pe jos. Vă recomand să vă mutaţi toţi în Cluj. Sincer, mai ales dacă sunteţi 4 persoane în taxi, uneori se întâmplă să plătiţi mai puţin decât un bilet de troleu :))). Bine, nu chiar da cam pe acolo e.

Cristina_ 02 Nov 2011 12:30

Clujul e fain si in general Ardealul.

aniela07 02 Nov 2011 12:32

acum am inteles, tu te deplasezi cu masina... eu cu 41. depinde fff mult ora la care mergi, ca dimineata e trafic aiurea spre crangasi, seara inapoi.stai in drumu taberei?

comentariul meu cu intersectiile era referitor la pe unde pierzi timpul atunci cand mergi cu masina, in comparatie cu 41. ca unul dintre sfaturi era sa mergi cu masina personala sau cu taxiul in loc de 41. asa ca mi-am adus si eu aminte pe unde asteptam cu masina cand ieseam din Drumul Taberei.

slava domnului nu mai stau nici in drumul taberei, nici in militari! desi militariul e mai ok, drumul taberei e ingrozitor atunci cand vine vorba de iesit de-acolo, mai ales la orele de varf. acum stau frumos la dristor. e cam bantuit de drogati, dar cel putin am metrou....

Liviu- 02 Nov 2011 12:39

slava domnului nu mai stau nici in drumul taberei, nici in militari! desi militariul e mai ok, drumul taberei e ingrozitor atunci cand vine vorba de iesit de-acolo, mai ales la orele de varf. acum stau frumos la dristor. e cam bantuit de drogati, dar cel putin am metrou....

Haha... Eu am stat exact in Drumul Taberei in primul an si in Militari (Lujerului) anul trecut. Acum m-am mutat permanent in cealalta parte a orasului :)) Zonele mi-au placut, chiar daca din Drumul Taberei foloseam RATB (mergeam si pe jos de multe ori, faceam aprox 30 min pana la facultate).

iiii 02 Nov 2011 13:09

uuuu cum poti zice ca militariul e mai fain decat drumul taberei? drumul taberei e mai linistit, si da, se ajunge mai greu putin in centru, dar in ceea ce ma priveste, am 137-138 spre centru , sau 41 pana la lujerului sau pana la crangasi de unde pescuiesc metrou.
tinand cont ca fac 30 de minute pana la birou, e destul de ok..

dar de zona dristorului, e zona cat de cat buna, faza cu drogatii o stiam ca era acum ceva ani... dar poate inca mai e asa, nu vb eu ca nu stau acolo.

Liviule, sa inteleg ca te-a atras zona Titan nu?

robbiex2 02 Nov 2011 16:06

Ce de modalitati seriose si inutile pentru Bucuresti se vorbesc aici :))

Mersul pe bicicleta ?
E bun in timpul liber, dar nu cand muncesti si nu in Bucuresti si nu pe timpul asta, cand...sunt 0 grade dimineata !!IVrei sa mergi la munca , cu bicicleta ? fa-ti rugaciunea inainte, fa-ti cruce si apoi spune-ti in minte "Am sa ajung intreg, am sa ajung intreg ! "

Mersul cu taxiul ??

La munca ?sa mergi cu taxiul la munca ?hai ma...really ?:)) oricum transportul in comun este amuzant dar chinuitor in orele de varf.si ca tot vorbeam de taxi, vara asta mergeam des cu taxiul si nu va pot spune cati nespalati, cati mosi si cat de "cersetori" pe fata pot fi unii.Asa ca nu mai ridicati in slavi taximetria ca nu merita, sau nu o mai ridicati pentru ca nu este un moft.Si oricum, la cursele mici taximetristii care o freaca la marginea strazii stramba din nas.

Transportul in comun. tu ? mereu?da!

Intradevar, transportul in comun ma uimeste de fiecare data.Lumea tinde ca dimineata sa se grabeasca, sa ajunga cat mai la timp la munca si deodata...vezi cum sta pe scaun batrana super machiata cu buzele alea stafidite dar date cu grija cu cel mai rosu ruj al ei, primit de la vreo nepoata si culmea, ca pe statie ce pleaca tramvaiul, ele se inmultesc si se misca greu, si sunt stresante, si aaaaaa !!! iti vine sa inebunesti ! X(
Cei care vand servetele umede, servete parfumate si brichete sunt si ei stresanti atat pentru nas cat si pentru fizic pentru ca....atunci cand este mega plin tramvaiul, ei trebuie sa-si faca loc!!

Liviu- 02 Nov 2011 16:51

Liviule, sa inteleg ca te-a atras zona Titan nu?

Ceva mai aproape, tot la Dristor si pana acum sunt multumit de zona. Cel putin mi se pare mult mai curat fata de Lujerului si sincer la o prima vedere nu pare cine stie ce chestie cu drogatii, dar poate e pentru ca stau aici de doar vreo 2 luni si n-am avut timp sa "ma acomodez". Si eu prefer Drumul Taberei fata de Militari, chiar daca metroul e sfant (mai ales pentru ca ma plimb prin mai multe locuri cu facultatea).

iiii 02 Nov 2011 16:53

lasa Liviule, ca lucrarea de metrou in drumul taberei a inceput, prima parte a magistralei o sa fie pana la erorilor :) . se estimeaza data finalizarii in 2014, dar nu cred ca o sa fie gata.
oricum daca traiesti acolo de o viata, ajungi sa te obisnuiesti

aniela07 04 Nov 2011 14:03

ma enerveaza ca, pe masura ce imbatranesti, nu mai gasesti prieteni cu care sa iesi in club!!! X( eu cum imi consum acum energiile negative?! urasc timpul!

omudindulap 04 Nov 2011 14:24

eu cum imi consum acum energiile negative?!

http://vimeo.com/15252531

aniela07 04 Nov 2011 14:31

he he. frumos asta! numai ca par mai mult pozitive. negativele sunt o problema...:D

omudindulap 04 Nov 2011 14:34

Ca te bâțai in pat ori pe o scena, nu-i tot dracu' ala? Mecanismul a acelasi, functioneaza la fel de bine pt ambele tipuri de energii. Garantat Vanghelie!

aniela07 04 Nov 2011 14:42

nu stiu exact cum sa explic, dar nu e acelasi lucru. daca te batai in pat, vrei mai mult sa primesti senzatii (placute, neaparat). daca te batai pe scena, vrei sa scapi de senzatii (de obicei neplacute, ca esti egist/a, deh)

omudindulap 04 Nov 2011 14:48

Da, am inteles ce zici, dar cred ca poti primi si scapa deopotriva, simultan, depinde de context, dar si de alti factori. Dar te poti batai si singura, in camaruta ta, e musai sa fie si alti indivizi?
Bine, e cam trist asa :)) , dar daca n-ai cu cine?!

Chambord 04 Nov 2011 15:17

vorba lui bremen, pt fetele care nu primeste ce are ele nevoie (clubbing mates)
http://www.youtube.com/watch?v=CcNo07Xp8aQ&ob=av2e

Cristina_ 04 Nov 2011 19:43

ma enerveaza ca, pe masura ce imbatranesti, nu mai gasesti prieteni cu care sa iesi in club!!! X( eu cum imi consum acum energiile negative?! urasc timpul!

Gasesti.Trebuie doar sa cauti;)

aniela07 04 Nov 2011 19:46

am cautat: una e racita, una e depresiva, 2 pleaca acasa si una nu da nici un semn de viata. in rest, nimeni nu mai merge in club :((

Cristina_ 04 Nov 2011 19:52

Dar nici eu nu am mai fost de ceva timp in club.Poate cum a inceput iarasi facultatea mi-a pierit cheful.:-/

ghost90 04 Nov 2011 22:58

Amu-i mai fain dupa ce a inceput facultatea....sa mergi la laborator direct din Janis..faine vremuri :D

Kriss_Kringle 04 Nov 2011 23:11

Eu unul urasc cluburile! Nu ma simt in largul meu,e lumea prea falsa si numai tutzi tutzi se baga,dupa 2 ore deja te intristeaza muzica aia.Daca mai erau discoteci eram prezent,sa aud muzica ca lumea si sa ma distrez cu lume fara basini.Acum toata lumea se duce in club ca sa fie vazuta si ca sa se laude ca au baut: Am baut o sticla de Jack de unu' singur aseara in club!M-am facut cacat! Fantastic de cool =D>

aniela07 05 Nov 2011 06:31

trebuie sa gasesti un club si fara tutzi tutzi si fara oameni cu fitze. eu am gasit. si chiar mai multe. am gasit un club unde odata au pus chiar si pink floyd! pink floyd in club... ca pe vremuri, dom'le. si nici macar nu era another brick in the wall... am fost impresionata. nu e lumea cluburilor chiar asa pierduta. mai gasesti si cluburi macar cu red hot, chemical brothers sau faithless. tot e bine. si bautul cu prietenii e bun, da' parca ai nevoie si de putina zbantuiala in aglomeratie cu alcool. cere sistemul...

dragonfly_drk 05 Nov 2011 08:47

Originally Posted by ghost90:

Amu-i mai fain dupa ce a inceput facultatea....sa mergi la laborator direct din Janis..faine vremuri :D

Been there, done that. Of... ce faaain. Chiar zicea un coleg că el o să rămână la facultate toată viaţa. Prea e frumoasă viaţa de student. :))

Aniela, fă-ţi prieteni din rândul studenţilor. Nu ştiu câţi ani ai (oricum mulţi înainte) dar eu am (sau cel puţin am avut) mulţi prieteni de 30 (şi) de ani care mergeau fără probleme cu noi, ăştia mai piticii în club. Şi o să te miri cât de fain se pot distra dacă sunt în compania unor nebuni (în sensul bun al cuvântului). Bine, că mamei nu-i convine şi zice că mă plimb cu pensionari, asta e partea a doua. Dar mie îmi place aşa. E un fel de ritual. Întâi ne întâlnim, discutăm chestii filosofice, de viaţă, filme, literatură, etc, apoi hop în club şi de acolo, revenim la aceleaşi discuţii ca să ne refacem după beţii. E o alternare foarte mişto şi măcar rămâi ceva după ce te-ai distrat. (sau cel puţin făceam treaba asta că acu s-au cam tirat toţi în lumea dură a joburilor sau pur şi simplu s-au evaporat din cine ştie ce motive străine de mine.)

aniela07 05 Nov 2011 09:27

Originally Posted by dragonfly_drk:

Aniela, fă-ţi prieteni din rândul studenţilor. Nu ştiu câţi ani ai (oricum mulţi înainte) dar eu am (sau cel puţin am avut) mulţi prieteni de 30 (şi) de ani care mergeau fără probleme cu noi, ăştia mai piticii în club.

eu nu stiu unde gasesti tu studenti dintr-astia, ca prin jurul meu studentii sunt varza. nu mai vreau sa ma enervez ca nu citesc, ca nu stiu pe ce lume se afla etc. dar nici in club nu merg, ca sunt obositi... ce sa zic. lucreaza 8 ore pe zi (iar acest lucreaza e relativ, ca nu dau la pick hammer sau ceva si nu vreau sa comentez nivelul intelectual cerut de job-urile din ziua de azi), mai trec pe la un curs din an in paste si sunt toti extenuati (abia mai au timp de un/o prieten/a). fac maraton de uitat la seriale pe internet si cam la atat se rezuma viata lor sociala. mai bine cu old timers-ii mei. sunt ei mai ramoliti, dar cand e vorba de club oricum ies mai des decat minunatii studenti din ziua de azi... da' tot ma enervez cand nu ne sincronizam la dispozitii de iesit.

dragonfly_drk 05 Nov 2011 09:38

:)) Stai să îi vezi pe ăştia de la filosofie, psihologie, teatru, arte, etc. Mamă, e un real deliciu să îi ai parteneri de conversaţie.:x

Windom 05 Nov 2011 10:25

Vreau sa cred ca valoarea unui individ n-a ajuns sa fie masurata prin faptul ca agreeaza sau nu iesitul in cluburi.

Si ca sa fiu on topic: ma enerveaza ingrozitor iesitul prin cluburi.:-*

Federico 05 Nov 2011 13:04

Originally Posted by Windom:

Vreau sa cred ca valoarea unui individ n-a ajuns sa fie masurata prin faptul ca agreeaza sau nu iesitul in cluburi.

Ba da, numai ca prin raportare invers proportionala... ;)

dragonfly_drk 05 Nov 2011 13:55

De fapt, era vorba de cu totul altceva aici. Cred că era despre cum te simţi cu persoanele din jurul tău. Privind mai profund, nici nu cred că contează dacă eşti în club sau nu. Faza e că nu prea mai există oameni dispuşi să îşi petreacă timpul cu tine. (Şi asta e enervant)

bremen1980 05 Nov 2011 15:57

Vizita pe la Mall Baneasa -preturi mari -exagerat de mari pentru niste cirpe facute in China ,Vietnam sau Laos.Pulovere misto de 8 milioane la Peek & Cloppenburg :-O . Unde se ajunge domnilor ,sa-ti donezi un rinichi (sau urmasii in forma microscopica) pentru o pereche de bocanci de firma ??? Rideam de stramosii nostri ca se inchinau la pietre ,copaci sau izvoare dar noi am ajuns sa ne dam sufletul muncind pe brinci pentru o geaca ??? Fetisizam toalele precum babele cu icoane in san. Urasc tot curentul asta mediatic ce pune accent prea mare pe aparenta ,pe stil ,pe estetica. A dat nastere unor oameni moi ,barbati impotenti care se cearta cu iubitele in magazine pentru nuanta de culoare a unui tricou. Vi-l inchipuiti voi pe Charlton Heston deranjat de haine pe '' Planeta maimutelor ''sau in desertul egiptean ??
Un pic de vitalitate mai oameni buni . Lasati mai usor cirpele ,curvele .cocktailurile . Avem de ajuns pe alte planete si de descoperit misterele universului .B-)

aniela07 05 Nov 2011 16:18

Originally Posted by bremen1980:

Un pic de vitalitate mai oameni buni . Lasati mai usor cirpele ,curvele .cocktailurile . Avem de ajuns pe alte planete si de descoperit misterele universului .B-)

Eu deja am renuntat la a doua parte. Daca vezi ca nu te pricepi, mai bine nu te bagi in treaba aiurea. Asa ca acum ma balacesc narcisistic in prima parte. Mai putin curvele. Si nici cu cocktail-urile nu ma omor. Dar carpe, oameni, bautura, muzica la inghesuiala, asta mai merge.

Pai erau reduceri in mall cica. Ce s-a intamplat chiar cand ai ajuns tu?

Socal 05 Nov 2011 19:17

oamenii care nu aud claxonul si care nu se dau de pe pista de bicicleta

aniela07 06 Nov 2011 06:53

asta da!
bine, noi nici nu prea suntem obisnuiti cu bicicletele. iar uneori pistele pentru biciclete sunt facute pe trotuarul pe care, bineinteles, sunt parcate si masini, asa ca nu prea ai pe unde sa mergi.
dar, intr-adevar, lumea nu e obisnuita sa nu mearga pe pistele pentru biciclete sau sa se fereasca atunci cand claxonezi. :(

iiii 06 Nov 2011 19:59

socal , sa mori tu ca ai reinceput sa postezi pe forum.... :D hehhee

ontopic : ma enerveaza ingrozitor Kentu 8 lung... toata lumea e isterica si toti amicii mei fumeaza rahaturile alea

cristi88 08 Nov 2011 02:24

ma enerveaza iarba proasta

chuckyfan 08 Nov 2011 17:06

vezi sa nu cumperi din aia contrafacuta:-P

fumeaza coji de banana, is mai bune:D

iiii 09 Nov 2011 09:51

referitor la nenorocirea de sambata de pe calea Floreasca, ma enerveaza ingrozitor nenorocitii care conduc masini puternice, omoara oameni , si scapa basma curata, pentru ca justita e oarba, si smecherasii astea de bani gata, fiu lui cutare, scapa.. cu suspendare

All times are GMT +2. The time now is 18:12.