![]() |
Originally Posted by iiii:
O SA PUN POZE STATI LINISTITI |
ce zice bremen , e 100 % adevarat.. dar mai am o intrebare.. de ce sa foloseasca masina de spalat? nu are maini? ( nu sunt misogin)
si sorinele, viitor ginerica.. ia relateaza si noua neamule cum ai cerut-o? fu romantic? cina romantica? saorma in audi? sau cum... ca ma macina o imensa curiozitate.. |
astea sunt lucruri personale. daca chiar tine neaparat sa-ti povesteasca poate s-o faca prin mesaj privat
|
pai de ce? poate vine cu o idee noua :D
|
lasa ca stim ca-ti place circul
|
Hai să vorbim aiurea!
|
...pe scurt...am ceruto in genunchi alaturi de parintii ei si ai mei ;) |
stati fetelor... ca deja devine interesant...:D
sa inteleg ca sorin este foarte , foarte romantic... si ia zi xeroxel mic, unde faci nunta? ca sa nu fiu offtopic, sunt fericit ca sorin e fericit! na |
moda revine de fiecare data...
mai nasol era daca genunchii si-i aseza pe cioburi de sticla... |
Deja e bătaie de joc. La subiect sau șterg tot ce e off-topic.
|
Sunt fericit ca ascult olfactiv muzici de tei. Cam asta e...
|
Originally Posted by vave:
|
Originally Posted by Presedintele:
Nu vin în București. ;) |
Poimaine nu-s in Bucuresti. Teoretic. :P
|
...pentru că a venit perioada aia perfectă pentru a urmări filme horror. pentru mine e iunie-până ninge.
|
...pentru ca am terminat de curatat la viitoarea casuta si urmeaza sa ne mutam in curand:D
|
de ce a fost mutata discutia intr-un closed therad?
|
Originally Posted by charles:
|
Un moderator a considerat ca tentativa de sinucidere a lui Nastase se potriveste in threadul "Ce coloratura politica aveti in 2012?". Good job.
|
dar topicul ala e inchis... si eu am postat aici pt ca eram fericit ca a luat nastase 2 ani
|
Nu numai ca e inchis, dar n-avea nici o legatura cu tentativa de suicid.
|
Am considerat că ține de politică, uitasem că e închis. Continuați acolo discuția.
|
sunt fericit pentru ca vineri plec in vama veche <:-P
|
Şi eu sunt bucuroasă că sâmbătă mă duc în Zalău. :P
|
zalau... nice nice
eu mi-am cumparat deja crema de plaja :D ihi |
Eu mai am crema de plajă de acum doi ani de zile, ca să vezi cât de des stau eu la soare. :))
Şi mai sunt bucuroasă că te duci tu în Vama Veche... ştiu ce înseamnă penntru tine. |
sunt fericit pentru ca astazi plec in vama veche!!!!
|
Am un deja-vu cu asta.
|
eu de ieri numai deja-vuuri am. am visat ca sunt in vama si numar orele ...
|
Sunt fericita pentru ca nu am cazut in plasa pentru a 2-a oara.
|
plasa cui?
|
Ah, nu mai conteaza acum.
|
dar hai zi... ca daca tot ai inceput...
|
fie...stii atunci cand vorbesti cu cineva cunoscut, si stii ca te manipuleaza, si te lasi manipulat/a? si negi ca toate lucrurile astea ti s-au intamplat? Bun, eu de aceasta data am inchis conversatia cu acea persoana, inainte sa o deschid. De aici, sunt fericita ca am avut curajul sa merg mai departe. :P
|
sunt fericita pentru ca maine plec in vacanta
|
daca esti naiv da , te poate manipula oricine :)
Eu sunt feicit pt ca am reusit sa adorm aseara.uraa :| |
pentru ca in sfarsit PLOUA in Bucuresti!!!!
|
Nu credeam să te văd bucurându-te din motivul ăsta vreodată. |
vave. de 1 luna si ceva aproape nu mai plouase in bucuresti. iti dai seama ca o mica racoreala e perfecta... btw acum nu mai ploua :(
|
Ma bucur ca m-a prins ploaia si am avut parte de 15 minute de duş racoritor. B-)
|
In metrou ieri aud o discutie despre filme intre doua tipe si un tip ,toti pe la 25-30 de ani . Ciulesc urechile si aud :ultimul Harry Potter ; o sa vad si The Dark Knight Rises ;am pierdut Avengersii dar o sa vad noul Spiderman cu pustiul asta ;apare si Total Recall mai incolo . Capacul il pune tipul care zice : ''Eu astept sa aduca astia si Cosmopolis :-O . A trebuit sa cobor dar oamenii astia mi-au dat sperante si m-au facut sa cred ca nu totul este pierdut . .
|
vezi bremen? daca mergi cu metrorexu fara casti? suporti consecintele...
ontopic : sunt fericit, ajung si anul asta la folkyou. :D :D :D |
Pe acasa sau pe la munca (daca pot ) ascult radioguerrilla .Seara insa adorm doar cu teatru radiofonic sau cu melodiile ''relaxative '' de la Itsy Bitsy .Sa traiasca zile multe si fericite cel care face playlistul si ma adoarme asa repede .Pe caldurile astea omul merita o medalie.:)
|
Originally Posted by bremen1980:
|
sunt fericit deoarece am reusit sa adun 5 forumisti la bere! :D
|
iiii managerul si mai nou,art dealer-ul.=D>
Poate ii strangi si in seara asta.;) |
azi? sa vad ce pot sa fac. daca nu adun, gasim pe acolo popor cu , care sa stam la o sueta...
care se mai baga la un mic forumBEREmeeting? |
@kriss, in timp ce eu gatesc, tu ai putea face portrete tuturor clientilor. ce zici? |
e o idee...
vezi revene, ce ocazie ai pierdut ca nu te-ai dus la mastersef! :P |
Mergeeee!Deschidem restaurant unde la fiecare comanda de peste 30 de lei primesti un portret pe care ti-l face cineva cat mananci.:))
|
All times are GMT +2. The time now is 17:47. |