![]() |
Originally Posted by illotempore2002:
Domnule Pitbull, sunteti prea subtil, parol. Orvoar tuturor.:) |
Ha?! :-O :-/ :-?
|
Ce ha?
|
Taciturnule, ai vazut c-a demisionat presedintele german?
Moderatorii sunt de vina, iar eu le reprosez asta, ca sa fiu on-topic. :D |
Deci pana la urma se poate sa-ti dezactivezi contul de pe cinemagia? pt ca as vrea sa renuntz la el, se poate au ba?
|
De ce a disparut sectiune ''boxoffice'' ? :-/ :-O
|
3 de o si 3 de 3, o/le gasesti impreuna cu Programul cinematografelor (cred ca se numeste cascada acest procedeu evolutionist). bafta!
|
A revenit Sf. Petru! :D
|
@Illo:
Nope. Stai aciulea cä stai bine. @SoX: 1) Who's Sânpetru? 2) Misto rang! :D |
Originally Posted by Pitbull:
Pai e pipes. Nu el taxa pe oricine care abera inca de la primul post? :) |
deocamdată e Sfântul Paul. "La mulţi ani" mie cu ocazia zilei mele de nume (mă rog, la voi a fost ieri)
|
La mulți ani!
Dar de ce confesiune ești mata, dom'le, de ești mai pe stil nou decât însuși Stilul Nou? http://www.calendar-ortodox.ro/sfintii_iunie.htm http://www.catholica.ro/calendar-rom...tolic-2010/06/ http://www.catholica.ro/calendar-greco-catolic-2010/06/ http://www.biserici.org/index.php?me...=2010&month=06 http://calendar.zoznam.sk/church_nameday-enlut.php |
mai, soaxe! ce bine le zici tu ca un om mare.......
nu stiu ce legatura sublima am eu cu Petru, dar daca e de Sfant, e de bine.... :) I do! sunt mai pasnic decat muuuuultiu, muuuuuulti altii, dar, recunosc ca ma aprind cand ma lovesc de anumite chestiuni care nu-s pe gustul meu "conventional" si pur "amatoricesc"...... |
Vedeti ca aveti probleme cu site-ul. Imi apare eroarea: "Operation aborted" ce ma scoate de pe site.
Nu cred ca sunt bannat, imi apare si cand sunt delogat. Cei care vor sa sarbatoreasca, chiar ii rog!:) |
Băi, acesta, cum de cutezi să mi te adresezi când de aproape trei săptămâni mă sfidezi prin refuzul de a radia mizeria nazisto-bolșevică de aici, care-mi insultă demnitatea umană?
Atâta vreme cât textul de acolo rămâne așa, cu mine nu ai ce discuta! |
asta e un repros pentru moderatori?
on-topic, va rog |
Bai, pe spammerul absolutep0wer nu-l banneaza nimeni? Ca m-am saturat sa-i tot sterg aberatiile...
P.S. Si vedeti ce faceti si cu clona nartip, the cunt is pissed off cos i speak english sometimes... |
Originally Posted by Windom:
Cât despre limba oficială în ţara în care încă te afli îţi pot spune pentru mai mult de a doua oară că ea este Limba Română. Dacă nu mă crezi, te rog frumos dă o căutare pe Google. PS: Eşti încă în topul meu personal al celor mai prost pregătiţi moderatori (evident pentru această funcţie), nu că aci ar exista şi alt tip de moderatori! ;) :P PS1: No, hai să implementăm o regulă nouă: cel care va folosi un cuvânt în altă limbă, cuvânt care să nu facă parte dintr-un citat, titlu de film, titlu de melodie, nume de persoană să fie banat o săptămână! Ok?! PS2: Cei care vor să se dea poligloţi nu au decât să o facă în corespondenţa personală şi/ sau pe Yahoo! Messenger, adică acolo unde destinatarii/ interolcutorii le permit |
mai drago nush ce tot ii dai cu incompetenta in stanga si dreapta :-t
pe langa StefanDo la care se observa cu usurinta inteligenta fina, bun simt, calm si diplomatie ... windom care e de nush cate ori mai cu capul pe umeri ca tine ... tu nu prea dovedesti mare lucru decat ca stii sa vorbesti mult si sa argumentezi prost. respect si imi plac fazele tale cu pozele, treburile de bucatarit, viata sanatoasa, stilul delicios in care povestesti anumite chichite cotidiene etc dar le pui in umbra cu zapaceala care se produce in capsorul tau de te transformi intr-o certareata notorie... eu personal cred ca nu ai face ca moderator nici jumate din ce fac ei ... plus ca ai da ban la toata lumea pe motiv ca sunt clonati, prosti, incompetenti asa cum faci si cu ignore listul ala stufos :| (ti-am mai zis eu: cand esti atat de gica contra se cam naste un mare semn de intrebare, macar daca nu iti place nimeni din jur de ce nu iti alegi un mediu pe gustul tau :-/) |
iarta-l Doamne...
Originally Posted by Windom:
-Iti amintesc o zicala populara:"prostu'una apuca una o tine..."si,asta,nu pentru ca sper sa te "asezi"pe o alta "creanga" cat,sperand ca poate mai poti si altceva...inafara de "asemenea"moderare.Adica-romano-romana-,doar la "calitatea" de moderator,ma rezum si ca argument-suplimentar- aduc chiar aceasta interventie a dtale.In rest,sanatate si Doamne ajuta.Cu respect,nartip |
Originally Posted by copila_satanista:
foarte buna idee ca sa sarim in ajutorul dragomarei, am o idee la fel de buna: o pauza de cinemagia. Pe termen nedefinit! |
Ai dreptate, eu în nicio viaţă de care-mi amintesc nu aş fi putut face ce fac ei: ABSOLUT NIMIC inteligent şi folositor, în primul pentru ei, nici la job, nici în timpul liber. Evident pentru a înţelege asta îţi trebuie mai mult decât un vagin cu acces la Net în tipul celor 8 ore de muncă în care el (vaginul - scuze că vb numai despre el, dar cum el este cel mai evident în tot ceea ce faci tu, chiar nu am de ales. :"> )
Dacă aş fi moderator aş condiţiona înscrierea pe site de următoarele teste: - inteligenţă, - gramatica Limbii Române, - cultură generală, - bune maniere. PS: între noi 2 fie spus, tu nu ai nicio şansă, unde nu poţi trece NICI MĂCAR unul. :( :-? Da'tu nu-ţi fă prrobleme 9 din 10 români de pe Net sunt copia ta identică. :"> ;) :P |
mda, dragomara confirma imediat ca am luat decizia buna, si cu ultimul ei post si cu un mail scris la repezeala
|
Cercul celor fara de IQ, cultura si maniere saluta decizia lui Do. Si la mai mare. Atentie la clone :).
|
Nu vă supărați că vă întreb, dar acum ce ați avut cu fata? Pentru ce i-ați suspendat dreptul de a posta? Atunci când pe mine mă înjura cu săptămânile, avertismente primeam numai eu. Acum cu ce v-a mai greșit?
În loc să vă răzbunați pe ea și s-o afurisiți, mai bine v-ați asuma criticile: unii dintre dumneavoastră nu aveți tactul necesar pentru postul de moderator, nu sunteți imparțiali, socotiți că propriile opinii sunt infailibile, vă lipsește buna cuviință, spiritul conciliant etc. etc. I-aș fi luat apărarea colegei noastre dacă nu s-ar fi purtat atât de urât cu mine și dacă și-ar fi cerut iertare pentru jignirile pe care le-a proferat față de mine. E păcat că niște oameni care împărtășesc în multe privințe opinii comune - iată! amândoi scriem în cea mai curată limbă română de care suntem în stare și ambii uzăm de diacritice - nu se pot apăra unii pe alții din pricina unor ambiții personale absurde, mărunte și ridicole. |
la banarea pe termen lung se ajunge prin acumulare, au contat reactiile ei fata de toata lumea de pe forum, inclusiv fata de tine
|
Iar ati suspendat-o pe Drago??? :-O :-O :-O
Pe bune, ma, sunteti nesanatosi!!! |
inca un week-end fara femeia daca? va fi plictisitor....
nu va ganditi deloc la trafic... |
La biografia actorului John Wayne am primit doar un punct. Cred ca este o eroare. Am verificat din nou ce am scris si nu stiu unde este contributia celuilalt utilizator care apare ca si contribuitor la aceeasi biografie si care banuiesc ca nu a primit doar un punct ca mine.
|
rezolvat, scuze
de acum inainte te rog sa anunti problemele legate de puncte, aici: http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96923 |
Originally Posted by StefanDo:
Multumesc! De acum voi posta unde trebuie, dar sper sa nu mai fie nevoie. |
Originally Posted by StefanDo:
Stefane, eu cred ca tu glumesti. Nu vezi ca banarea pe termen indefinit a Dragomarei e o vendeta personala? Tu, ca moderator, ar trebui sa ai mai multa coloana vertebrala si sa nu iei decizii dupa cum te scoli dimineata, pentru ca apoi sa vii cu explicatii pentru copii de genul: "la banarea pe termen lung se ajunge prin acumulare, au contat reactiile ei fata de toata lumea de pe forum...". Stefan, tie, in primul rind, dar si altora le recomand cu cea mai mare caldura sa vada sau sa revada cit mai curind un film care se potriveste povestii de azi, de aici: "Mr. Deeds goes to town". Poate dupa ce vezi/revezi filmul intelegi ca nu toti oamenii sint la fel si ca e bine din cind in cind sa ne cautam propriile defecte inainte de a-i izola si stigmatiza pe altii. Si sper sa revii asupra deciziei luate in privinta Dragomarei cit de curind. Dragomara are o mare calitate, care e si defect in acelasi timp: e sincera. Nu stiu citi pot avea sinceritatea ei, care e inconstienta citeodata, dar ramine o calitate. copila, esti o persona simpatica dar sa stii ca judecati de genul celei pe care i-ai facut-o Dragomarei iti fac rau si tie, adica vei ajunge sa-ti para rau ca ai scris ce-ai scris. In fine, nu vreau sa crezi ca te judec, a fost doar o observatie. rvn, sper ca o sa-i faci campanie de reabilitare si Dragomarei, asa cum i-ai facut lui Pitbull. Ipu si Judex, ca intotdeauna la obiect :-* |
nu este o gluma, bann-ul e cat se poate de serios.
|
anaemona nu-i nicio problm :) dragomara mi-a atras simpatia si ii ignor in general latura negativa, dar am avut un moment in care pur si simplu m-am revoltat si i-am zis ce cred sperand ca poate o sa vada cat de cat ceva (desi poate nu mi-am ales foarte ok cuv). apreciez sinceritatea dar trebuie sa recunoastem ca discursurile ei nu contin argumente si sunt spuse intr-o maniera mult prea ofensiva.
|
Stefane, fara suparare dar bann-area Dragomarei e un pic cam fortata, motivul acestuia fiind superficial, si tind sa cred ca decizia a fost luata din motive personale.
|
nici eu nu imi doresc bannarea ei desi totusi cred ca StefanDo a fost indreptatit sa o faca.
|
intr-adevar, am luat foarte personal ce-a zis ea mai sus pe aceasta pagina:
"Evident pentru a înţelege asta îţi trebuie mai mult decât un vagin cu acces la Net în tipul celor 8 ore de muncă în care el (vaginul - scuze că vb numai despre el, dar cum el este cel mai evident în tot ceea ce faci tu, chiar nu am de ales." intra pe fiecare pagina pe care a scris si vei vedea declaratii asemanatoare daca voua nu v-a ajuns, mie da, si cu iertare fie-mi, dar pentru mine forumul cinemagia inseamna mai mult decat pentru oricare dintre voi. dragomara ramane banata, punct |
Originally Posted by anaemona:
Aș dori să fac două precizări în legătură cu ceea ce am scris mai sus. 1. Nu i-am luat apărarea afurisitei. Am întrebat numai de curiozitate, nedumerit de ce o persoană căreia i s-au tolerat atât de multe în trecut e condamnată acum pentru un fleac, și am deplâns atitudinea excomunicatei, singura vinovată de pedepsirea ei. Să ne rugăm ca ea să învețe ceva din această suspendare. 2. Când i-am criticat pe moderatori nu m-am referit în primul rând la Ștefan. Nu-i pot reproșa că și-a apărat onoarea, fie și cu mare întârziere. |
@anaemona
mai, stii ceva? deja, ai inceput tu campania.continua si eu te sustin! |
Stati ma catingan, sa respiram putin si dupa ce-am aerisit vedem ce-i de facut. Ceea ce voi catalogati ca o calitate in cazul bannatei nu e o calitate si nu e nicidecum sinceritate.
|
anaemona, unde-i topicul? hai sa votam!
|
Stefan, site-ul Cinemagia si forumul Cinemagia sint 2 lucruri separate. Daca zici ca forumul inseamna pentru tine mai mult decit pentru oricine din cei care au avut ceva de comentat mai sus, atunci nu se poate sa nu observi cum a scazut calitatea forumului, pentru ca de el vorbesc, la site nu ma pronunt. Eu nu am nici un an de cind sint inscrisa pe forum si am fost foarte incintata ca l-am descoperit. Din pacate, in ultimul timp, forumul abunda in mesaje de "IQ of 3" (e citat dintr-un film - Willy Wonka, pentru cine nu l-a vazut). Ma intreb daca asta e forumul care inseamna atit de mult pentru tine.
Stefan, un loc curat (in cazul de fata in limbaj) nu inseamna neaparat un loc roditor. Eu nu pledez pentru ca Dragomara sa aduca injurii diversilor useri fara sa fie sanctionata si nu ma fac ca nu vad unele mesaje scrise de ea dar pledez pentru echitate si pentru discernamint si pentru o moderare impartiala. Cam atit am avut de spus si ma opresc aici. |
rvn, îi faci rău prietenei tale. Ea trebuie să mediteze la motivele pentru care a fost suspendată. Nu încerca să o convingi de nevinovăția ei. Citește te rog ceea ce am scris acum trei săptămâni la această rubrică, atunci când am încercat s-o conving să retragă insultele adresate unui moderator (DEȘI ȘI PE MINE MĂ ÎNJURASE TOT ATÂT DE GRAV!), unica situație în care putea cere clemență.
E imoral să ceri ca cineva să fie grațiat pur și simplu, fără să-i fie pretins a face o concesie cât de mică, fără a-și cere iertare, fără a se angaja că nu mai greșește. |
ipu,
femeia daca nu e prietena mea. confunzi forumul asta cu viata reala,cred. dragomara injura, jigneste, vorbeste in dodii de cele mai multe ori. nu e cazul sa ne suparam. daca si aici, unde evadam sa mai uitam de problemele si stresul zilnic, ne suparam si enervam, atunci ce rost mai are sa mai discutam? pe mine ma binedispune dragomara.are dreptate anaemona:e prea sincera, asa e ea. e unica! nu vreti, sau vreti sa fie printre noi? de-aia am zis sa votam.nu e democratie? |
rvn, imi pare rau, dar n-ai inteles. Nu o sa fac nici un topic si nu depinde de mine daca Dragomara va continua sa scrie aici, depinde in primul rind de ea.
Ipu, am inteles ca nu i-ai luat apararea, doar ai intrebat dar am considerat ca intrebarea era indreptatita, eu asa am crezut ca i-ai dat sensul, adica azi chiar nu a facut nimic Dragomara ca sa fie banata. Ce a scris despre copila a fost dupa ce hotarirea lui Stefan era deja luata. Ipu, sint de acord cu tine ca Dragomara a avut atitudine nepotrivita fata de tine si fata de mai multi. Moderatorii trebuie sa analizeze situatiile alea si sa dea un verdict ca sa zic asa. Sa ii ceara sa-si ceara scuze, sa fie banata un numar de zile, etc. dar atitudinea lui Stefan de azi m-a deceptionat pur si simplu. Daca ai un pic de respect pentru mine, ca user, nu poti sa-mi spui ca cineva e banat indefinit pentru acumulari de injurii fara sa faci un bilant, fara sa imi dai argumente, pur si simplu ma jignesti. |
rvn, ultima ispravă a protejatei tale a fost o a nu știu câta mostră de agresivitate misandrică. Susținând-o, poziția adoptată de tine și de anaemona pare pur și simplu o reacție de solidaritate de gen, fără niciun (alt) temei rațional.
anaemona, înțeleg. E posibil ca cei doi („profesoara” și „polițistul”) să fi discutat și altundeva decât aici, la vedere. Nu putem ști ce-și vor fi spus unul altuia. Pe ea poți s-o întrebi direct trimițându-i un mesaj privat. De răspuns, are voie să-ți răspundă, chiar în situația de față. |
anaemona,te contrazic:ba,am inteles.
tu ai avut o mica "pretentie" de la mine, cu cateva postari mai sus. si nu te sustineam din cauza asta. ci pentru ca, consider si de data asta ca e nedrept. |
Originally Posted by anaemona:
Dragomara sa isi ceara scuze? Sa ii citez rasul ala isteric si total aiurea "=)) =)) =)) =)) =)) " Sa fie banata pe un numar de zile? A fost banata de multe ori pe un termen limitat si a avut de atatea ori sansa sa se invete minte. Si cand va referiti la sinceriatea ei va referiti la faptul ca toti sunt niste prosti, tampiti, inculti, lenesi si ea e perfectiunea intruchipata? Pot fi de acord cu voi, e sinceritate pentru ca e ceea ce crede ea, dar ma pot lipsi oricand de sinceritatea ei. Nu ma intereseaza cum vede ea lumea si cum se vede pe sine. Sinceritatea nu e acelasi lucru cu adevarul in lumea in care traiesc eu. Oricum sunt indiferent fata de banarea ei, e doar un forum. PS: Subscriu la ce a spus pe aici copila_satanista. Si n-are nici un motiv sa regrete pentru ca a fost sincera! Ea n-are voie? In plus, sinceritatea ei a fost de bun-simt. |
Originally Posted by rvn:
Rog seriozitate, un astfel de topic nu va schimba nimic, prin urmare e inutil. In toata povestea asta, singurul lucru care nu imi place e bannarea pe termen nedefinit avand in vedere faptul ca Dragomara e un user cu traditie pe acest forum avand si un plus de personalitate ;). |
Originally Posted by Liviu-:
A fost avut si ban definitiv la un moment dat, care i s-a ridicat anul trecut in primavara, cand site-ul si-a schimbat imaginea si au fost debanati toti banatii, inclusiv Dragomara. Nu mi se pare genul de persoana careia trebuie sa i se ia in serios "rautatile", se agita prea mult pentru nimic. Sunt impotriva banarilor definitive, ceea ce nu cred ca e cazul aici, iar banul pe termen nedefinit mi se pare complet nedemocratic. |
All times are GMT +2. The time now is 08:07. |