Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent vizionat film. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89119)

Windom 11 Apr 2010 13:09

Originally Posted by BLACK-SPIDER:

Window, daca e vorba de country trebuie sa vad Crazy heart :)

Windom. Windom. m de la makadam.X(

Klara 11 Apr 2010 16:07

An Education - 10/10 Foarte frumos filmul, pacat ca nu l-am vazut mai devreme

alextreme93 11 Apr 2010 16:41

Crows Zero - 6,5/10
- fight club ptr.pustani intr-o scoala foarte fututa cu copii foarte fututi dpdv mintal:))

enjoy.life 11 Apr 2010 17:46

Inside Man (2006)

9/10 - D. Washington si C. Owen au jucat perfect.

Windom 11 Apr 2010 19:15

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)
Un festin vizual. Nu prea am eu musical-urile la inima, dar asta mi-a atins coarda sensibila. Pe viitor vrem mai mult Sweeney si mai putin Wonderland Mr. Burton, daca nu e cu banat...

costyn162 11 Apr 2010 19:26

Originally Posted by Windom:

Un festin vizual. Nu prea am eu musical-urile la inima, dar asta mi-a atins coarda sensibila. Pe viitor vrem mai mult Sweeney si mai putin Wonderland Mr. Burton, daca nu e cu banat...

Sunt de acord...foaerte tare filmul....si mie imi plac foarte mult musicalurile...iar Jonny Deep ca de obicei a creat un personaj exceptional. Este genul de film pe care l-as revede in fiecare zi.

miercuri 11 Apr 2010 20:16

Si nu-i asa ca si piese sunt super catchy? :D
Daca ar fi sa mai faca Burton un musical, tare mi-ar placea sa adapteze Wicked.

Dragomara 11 Apr 2010 20:22

io una l-am văzut de cel puţin 4 ori, mi-am descărcat şi coloana sonoră şi când mă apucă doru' o ascult cu orele, tot-tot mi-o trece. :">

RomaniaMare 12 Apr 2010 10:12

M-am uitat acuma la un film estonian- Klass si mă gîndeam sa vi-l recomand.M-a impresionat profund.

alextreme93 12 Apr 2010 17:26

Crows Zero II - 6/10

hellsteed 13 Apr 2010 09:20

Neinvinsa-i Dragostea ... Pit tre sa zic ca pe undeva spre sfarsit un prieten (era fumat) : pfoaii ce film e asta ? Ce tare e ?! Tu ii auzi ce zic ?!

Mie mi s-a parut dezlanat, aiurea , fara ritm chiar am citit si commentul de pe imdb cu care sunt de acord, o idee buna , spusa prost. Apoi am inceput sa-i simt umorul negru care parca aparuse asa din neant. In primele 20 minute apar peste 15 personaje , fiecare are ceva de zis dar nici unul nu e conturat, toti sunt la nivelul unor schite. Parca mi-a venit sa rad cand i-a zis Cezar sa o invie inapoi ca doar se pricepe. Sunt curios daca filmul a fost supus cenzurii sau anumitor presiuni in ceea ce priveste rularea lui in cinema pe-atunci.

L.E : A filmat direct din **zda, cum a zis colegul meu fumat.

Medicate 13 Apr 2010 09:54

Over the Hedge - o animație foarte bună, cu un subiect complex și c-o acțiune bine inchegată;

Flags of our fathers - slab, ma așteptam la altceva, totul a fost o ceață totală;

Enchanted - revăzut : MUST SEE - foarte emoționant

Ipu 13 Apr 2010 11:34

hellsteed, vezi aici (și eventual aici).

alextreme93 13 Apr 2010 16:01

Fudoh - The New Generation - 7/10
Dead or Alive:Hanzaisha - 6,5/10

keepwalking 14 Apr 2010 13:21

Shaft, pe TCM.

cred ca l-am vazut de vreo 10 ori, dar intotdeauna e bun.

alextreme93 14 Apr 2010 19:47

Izo - 7,5/10

RomaniaMare 14 Apr 2010 22:36

Hachico,nota 9/10

Iulya25 14 Apr 2010 23:37

A Shine of Rainbows ... superb filmul - emotionant, il recomand cu caldura
Si Hachico e un film excelent

Chambord 15 Apr 2010 10:43

Mongol (2007), de Serghei Bodrov: 7 / 10 (mediocru spre bun). Imagine faina dar peste un epic obosit.

Chambord 16 Apr 2010 10:00

In The Mood For Love (2000)
regia: Wong Kar-Wai
cu: Maggie Cheung, Tony Leung

Delicat, elegant si foarte sexy, "In the mood for love" este in viziunea majoritatii criticilor cel mai redutabil adversar al lui Mulholland Drive pentru titlul de cel mai bun film al anilor 2000. Si nu e greu sa-ti dai seama de ce. E ca o un parfum foarte fin care iti suceste capul in cinci directii deodata. Iar Maggie, ahhh, iar viorile ohhh.

nota: 10 / 10 (esential)

Avalhon 16 Apr 2010 19:26

"Alice in Wonderland". Bun. Si interesant.

Dragomara 16 Apr 2010 20:47

Pentru a nu-ştiu-câta oară Romance & Cigarettes (2005).:x

miercuri 16 Apr 2010 21:43

Originally Posted by Chambord:

In The Mood For Love (2000)

nu0l vazusei pana acum? :-O

Liviu- 16 Apr 2010 22:07

Si eu ma mirasem :P

Cat despre film: :x :x :x

Ipu 16 Apr 2010 22:13

E cel mai cunoscut film al lui Wong, dar nu e și cel mai bun. Dar dacă ți-a plăcut, o să-ți placă și continuarea 2046.

RomaniaMare 16 Apr 2010 22:16

Five fingers.Recomand tuturor.

robbiex2 16 Apr 2010 22:54

Dear John cam sec finalul..

Dragomara 16 Apr 2010 23:03

Fearless (1993).

RomaniaMare 17 Apr 2010 02:08

State of Play cu Russell Crowe și Ben Aflleck.Îmi plac la nebunie așa gen de filme.

Collin 17 Apr 2010 08:31

Clash of Titans !

robbiex2 17 Apr 2010 11:17

Extraordinary Measures - destul de bun

Chambord 17 Apr 2010 16:18

@miercuri / liviu: Termenul corect ar fi nu l-am "terminat" pana acum. Trebuie sa recunoasteti ca it takes a good load of patience (and i've seen some "real contemplative" movies in my life :P ). Sorry daca v-am dezamagit :)
@ipu: 2046 e urmatorul Wong pe care o sa-l atac. BTW am vazut numarul 2046 pe o usa de camera din "In the mood..." :-?

Liviu- 17 Apr 2010 17:26

Nici eu nu l-am vazut cu prea multa atentie prima data, probabil pentru ca nu aveam cine stie ce asteptari de la film. Dupa ce l-am terminat am cam regretat ca nu i-am daruit toata atentia, l-am revazut 1-2 zile mai tarziu si de atunci e filmul meu favorit :D

Buna observatia :D 2046 e camera in care va sta protagonistul (Tony Leung) in ceea ce pare un fel de continuare la ITMFL. 2046 e ceva mai complex, dar parca si mai lent decat ITMFL. Nu prea as vrea sa discut despre care e mai bun pentru ca pe ultimul dpdv cronologic l-am vazut doar o singura data si e un film pentru care consider ca e necesara a doua vizionare.

Ipu 17 Apr 2010 18:20

2046 este ultimul an în care Hong Kong-ul va avea statutul de autonomie din prezent (când de pildă românii îl pot vizita fără viză), înainte de a deveni, la 50 de ani de la retrocedare, o provincie chinezească ordinară, sau cel mult metropolitană, precum Shanghai-ul.
Wong-ul meu preferat rămâne totuși Duo luo tian shi, realizat într-un cu totul alt stil. Dintre celelalte filme, 2046.

paul1ca 17 Apr 2010 22:01

Catch me if you can
Any Given Sunday

shadowofnight 17 Apr 2010 22:27

Wolf Creek (2005).
Myeah...ce sa zic...6.

shmekerila 17 Apr 2010 23:16

The young Victoria un 7.5/10. S-a terminat extrem de repede, sau mi s-a parut mie?
Imediat dupa The other Boleyn girl :( ma asteptam la mai mult 6.5/10.
Acum urmeaza Elizabeth - The golden age
I'm in the mood for English history apparently :D

miercuri 18 Apr 2010 02:04

Daca n-ai vazut primul Elizabeth, cel din 90 si ceva tot cu Cate Blanchett, te sfatuiesc s-o faci inainte de The Golden Age. :)

Dragomara 18 Apr 2010 03:29

Five Minutes of Heaven (2009) :x :x
Anamaria Marinca :x :x :x :x

costyn162 18 Apr 2010 07:36

Aseara am vazut "Drag me to hell" intr-un intuneric total impreuna cu 2 persoane. A fost super tare.

Windom 18 Apr 2010 08:45

The Cry of the Owl (2009)
Un thriller misto dupa un roman al Patriciei Highsmith, cu unul dintre actorii mei favoriti, Paddy Considine (destul de subapreciat, dupa parerea mea), in rol titular. Tipul se satura de metropola, isi face bagajele si pleaca in provincie, lasind in urma si o casnicie. Cu ceva probleme psihice la activ, spera sa-si regaseasca cumva linistea interioara in oraselul fara pretentii. Remediul il gaseste in persoana Juliei Stiles, o tipa ce locuieste undeva la marginea orasului, intr-o casuta izolata. Bob (asta e numele tipului) se multumeste sa o priveasca din intuneric in fiecare seara, cum isi vede de treburile casnice, gasind in asta o anumita liniste. Intr-o seara tipa il surprinde dar, in loc sa cheme politia, il invita inauntru. Chestia misto e ca de acum incolo nu prea iti dai seama care-i mai fucked up - el sau ea. Exista un gol in viata amindorura. El pare a nu dori nimic altceva decit sa continue sa o priveasca de la distanta. Ea, presata de fostul/actualul prieten sa se casatoreasca, ar prefera sa se arunce in bratele noului venit. Prietenul tipei il acosteaza pe Bob intr-o noapte pe un drum laturalnic si sare la bataie. Acesta din urma ii alpica un pumn in legitima aparare si-l lasa lesinat la margine de drum. A doua zi, primeste o vizita de la politie, care-l anunta ca tipul a disparut. Devine suspectul principal, iar intreaga-i existenta, si asa cusuta cu ata alba, se duce dracului.
Veriga slaba a povestii o constitutie explicatia disparitiei boyfriend-ului, spre final, banala si derizorie. In rest, numai de bine, tensiune dozata inteligant, acting ok, final de asemenea. Recomandat.

ulrich 18 Apr 2010 12:26

"cop out" :-& pe o scara de la 1 la 10? minus 9.
"harry brown". de-abia l-am inceput; cel mai sigur simptom al unui film bun e ca incepi sa-l filezi, temandu-te ca se termina prea repede. m-am oprit dupa 1/2 de ora, savurand cresterea graduala, tacuta, a furiei lui caine si anticipand cu delicii momentul cand the hell will be unleashed.

bogdan0125 18 Apr 2010 16:08

Clash of the Titans. Bunicel filmul cu efecte speciale bune.

keepwalking 18 Apr 2010 17:53

fenomenala transmisiune de catre televiziunea poloneza a funeraliilor cuplului prezidential, din Cracovia.

alextreme93 18 Apr 2010 18:53

Made In U.S.A - 6,8/10
Le chinoise - 6,5/10
Pierrot le fou - 7/10

Chambord 19 Apr 2010 10:10

Originally Posted by Ipu:

2046 este ultimul an în care Hong Kong-ul va avea statutul de autonomie din prezent (când de pildă românii îl pot vizita fără viză), înainte de a deveni, la 50 de ani de la retrocedare, o provincie chinezească ordinară, sau cel mult metropolitană, precum Shanghai-ul.

Interesanta chestie. Nu stiam de faza asta. Si ma intrebam daca a bagat cifrele alea la vrajeala sau chiar semnifica ceva.

alextreme93 19 Apr 2010 19:18

Masculin Feminin - 7/10
Alphaville - 6,5/10

fake_hippie 20 Apr 2010 09:35

Originally Posted by Ipu:

Wong-ul meu preferat rămâne totuși Duo luo tian shi, realizat într-un cu totul alt stil. Dintre celelalte filme, 2046.

Mi-au placut foarte mult si primele lui doua filme, mai ales Days of Being Wild... De fapt, cam toate, mai putin Ashes of Time, poate. Marile epopei istorice nu prea par genul lui. Oricum, dupa ce l-am descoperit pe WKW am inceput sa fumez in dormitor. Mi se pare imposibil sa fii fumator (chiar si unul mai "ocazional") si sa nu fumezi la un film de WKW :) Aproape la fiecare scena cineva isi aprinde o tigara :)

fake_hippie 20 Apr 2010 10:08

Si on topic:

Man of la Mancha - http://www.imdb.com/title/tt0068909/ , de Arthur Hiller, cu Peter O'Toole si Sophia Loren, dupa un musical de pe Broadway despre Cervantes. Ca si Richard III (http://www.imdb.com/title/tt0049674/ , cu si de Laurence Olivier, dupa Shakespeare), vazut tot zilele trecute, Man of la Mancha e mai putin un film si mai mult o piesa de teatru filmata, folosind mijloace specifice filmului. Nu pot sa spun ca m-au lasat cu gura cascata (parerea mea: daca e teatru sa fie teatru, daca e film sa fie film), insa merita sa vezi la lucru floarea actorimii engleze.

The boat that rocked - http://www.imdb.com/title/tt1131729/ - Proasta inspiratie. M-am asteptat la o comedie draguta si inteligenta, cu muzica buna, despre o perioada frumoasa din istoria recenta si n-am reusit decat sa ma enervez. Facil, cliseic pana la Dumnezeu, prea putine glume faine pentru o comedie de 2 ore.

Venus - http://www.imdb.com/title/tt0489327/ , tot cu Peter O'Toole, de data asta la batranete. Mi-a placut! Subtil, melancolic, insa o melancolie bine gradata, nostim, senzual, vulgar (in sensul bun al cuvantului :p ). Peter O'Toole este un actor ajuns la batranete, care "prezinta interes teoretic" pentru o fetiscana, nepoata prietenului sau cel mai bun. Un film interesant si sensibil.

Liviu- 20 Apr 2010 10:25

Maurice: For most men, a woman's body is the most beautiful thing they will ever see.
Jessie: What's the most beautiful thing a girl sees? Do you know?
Maurice: Her first child.

Merge si pentru topicul despre misoginism :))

All times are GMT +2. The time now is 03:42.