![]() |
pt. ca deseara ma duc la Avatar .... :D
|
Sunt fericita pentru ca a venit Romeo pe la noi. Al' de ma strange in brate mai tare ca..Corina :D, nebunu' ala . Tot ludic e, tot cu zambetu' pe fata :) .
Ah, si pentru ca duminica merg la Avatar (datorita lui Disciple :D) . |
Nu va duceti...E naspa filmul...:)) Ma refer sa nu va duceti singuri.:))
Sunt fericit ca astept urmatorul revelion! |
Ca mi-am luat o pisicutza noua, neagra, careia prietenul meu i-a pus numele Vlahutza.
|
Si Ecaterina?
|
A luat-o maica-mea la ea acasa, da' de unde stii ca asa o chema pe ailalta?
|
As putea sa inventez acum lejer o poveste cu paranormal activity si servicii secrete, dar nu: pur si simplu ai scris pe forum acum vreo saptamana.
|
Ei, ma rog....
|
Sunt fericita ca am cu ce sa imi omor timpul saptamana asta cat o sa fiu departe de casa. Will be watching Up in the Air, The Lovely Bones, Invictus, The Imaginarium of Doctor Parnassus, Tetro...printre altele :D. Neah glumesc,probabil nu vor fi altele, ca o sa reusesc sa vizionez maxim 1 film/zi :D.
|
Buticut, dar nu zceai ca esti acum studenta in Timisoara? Nu astepti pana intra filmele in cinema?
Ce vroiam de fapt, sa-ti spun, nu fara o mustrare in legatura cu locul vizionarii, este sa nu-ti pui Dr. Parnassus cu foarte mari asteptari; tocmai ca sa-ti placa; imi amintesc ca mi-am dorit tare mult la cannes cand l-am vazut in mai 2009 sa ma fascineze acest film; mi-a placut, dar as fi vrut sa am trairi mai intense legate de el. In Romania vine la cinema in luna februarie. Discutam atunci, dar poti citi cronica mea la pagina filmului. |
Originally Posted by Gloria:
Imi amintesc de cronica,am citit-o chiar cand a fost proaspat pusa dupa Cannes si CHIAR as vrea sa pot astepta,dar nu cred ma pot abtine :D. Speram sa il vad anul trecut la cinema, Romania fusese printre primele tari care il achizitionase,dar nu stiu ce s-a intamplat. La fel am facut si la Public Enemies si la Sweeney Todd, le-am vazut intr-un mediu,let's say "crappy", dupa care le-am vazut de doua ori in cinema si ulterior le-am si cumparat pe DVD :D. Asta e regula mea de aur - daca imi place cu adevarat ceva, o sa imi aduc contributia la box office/merchandising. Mi-a parut rau ca nu am asteptat, dar vad ca nu ma invat minte :-<. O sa incerc sa fac si cu Parnassus o miscare gen Avatar, cu low expectations si poate chiar sa rezist, mersi de sfat ;). Oricum si daca o sa imi placa si daca nu, tot o sa il mai vad o data la cinema in Timi (daca apare in cele din urma) . Sunt chestii pe care nu le pot evita. Iti promit ca daca o sa imi placa si restul,vor beneficia de acelasi tratament - pentru ca pur si simplu savurez experienta de a le vedea pe un ecran mare, chiar daca,dintr-un motiv bizar, la majoritatea filmelor la care ma duc, sala e aproape goala. Ma bucur ca mi-am batut recordul anul trecut si am reusit sa vad un numar considerabil de filme la Cinema City, but I'm a too lazy bum to write about them. O sa incerc sa remediez asta cat de curand. Inainte aveam o scuza ca Aradul nu are cinematografe decente,dar acum nu mai am.Unora nu le place sa vada acelasi film de doua ori intr-un interval scurt,but I don't mind. I'm a movie-lover,movie-goer and movie-buyer :D. Apropo de Johnny Depp, nu are nimeni drum prin Kustendorf in 2 saptamani,sa ma ia si pe mine? Va fi invitatul de onoare la Festivalul organizat de Kusturica. Tare ma mananca sa ajung acolo,dar slabe sanse,gaura din buget e prea mare ca sa iau avion si masina e indisponibila :(. |
Ingaduitor, cult, ironic, talentat, rafinat, surprinzator, constient, drept, trufas, distinct, original, pregnant, direct, imprevizibil, ispititor, neobosit, laconic, natural, viu, bland, ingenios, sprintar, fantastic, generos, oximoronic. Sunt bucuroasa ca pot vedea in toate acestea un mentor si anume al meu. Nu degeaba sta el pitit intr-un avatar. Il respect. Discutia de azi a fost una dintre acele discutii care raman intiparite in minte pentru tot restul vietii. Ma simt extrem de norocoasa.
|
Rapture : e vorba de un prieten imaginar ?
|
Rapture
sper ca e de pe Cinemagia.:) nu de alta, dar sunt atatea calitati in portretul zugravit de catre tine, incat ne bucura prezenta sa pe site. |
@ Redmen : Nu :"> . Desigur, are si defecte. Nu le-am precizat, sunt mici pentru mine :D.
@keepwalking : Omu' nu e interesat in d'ale internetului :( . |
Ovidius
|
Bingo!!! Meriti un premiu! :D
Ah, btw, ziceai ca ai un prieten la 12 B. El s-ar putea sa-l cunoasca personal pe cel ce poarta numele Ovidiu :-? . |
Nu e decat un singur om pe planeta cu toate atributele enumerate de tine deci n-a fost greu :P
Nu, ziceam ca am un prieten cu numele x.y in liceu (dar habar n-am la ce clasa e, stiu doar ca e a 12-a). Sa inteleg ca numai B-ul e cu desenul ? O sa-l intreb de Ovidiu. |
Pai,
A - muzica B- arte plastice C- arhitectura Primele doua am impresia ca au mai multe brate. Daca e la grafica inseamna ca-l cunoaste foarte bine pe Ovidiu. |
Aaa, pai el e cu arhitectura. Nu stiam ca e clasa speciala. Credeam ca e la plastice pt ca deseneaza f. bine. O sa-l intreb de Ovidiu, poate imi obtine un autograf :D
|
All times are GMT +2. The time now is 12:12. |