![]() |
Gloria,
cand se face forumeetingul de vara? |
mai la toamna, pe racoare.
cum ar fi o intalnire Pauline, illo, Pitbull, ambra, djinjis, eu, keepwalking, marx, als, suspect de bizar =)) forubeating mai degraba :D |
ar fi excelent, zic io :D
|
Nu e un repros,da' cineva sa o opreasca pe:
http://www.cinemagia.ro/club/profil/myria/ Tocmai i-am sters 6 postari din Acum pe Ecrane |
Am banat-o. Acum o sa sterg si mesajele ramase
|
Apropo, Daniel sau altcineva de la programare ar trebui sä poatä pune la punct o functie prin care administratorul, stergând complet un user, sä-i steargä simultan toate mesajele (în alte forumuri, treaba asta se putea încä de-acu' aproape zece ani - în räposatele Grupuri MSN, de pildä)... Astfel, s-ar rezolva mult mai usor problema acestor spammeri care-i presarä dejectiile prin tot forumul.
@Buticut: Am o propunere: topicurile filmelor de gen (animatie, horror) care nu mai sunt acum pe ecrane sä fie trimise în sectiunile aferente. |
Originally Posted by Pitbull:
M-am gandit la asta,sa scap zilele astea de treaba si ma ocup de sectiune mai de indeaproape :). |
Atta girl!
|
Wow ce-i pe aici, se sparie gândul!:|
|
Deci eu am a le reprosa la moderatorii astia care sunt multi p-aici ca nu e cinstiti cu ei inshine,ca nu dau warnuri,ca DECAT(vb lui ALS)baneaza,si n-au umor nici cat galoshu' lu' mamaie.
|
Originally Posted by Pauline Kael:
|
Originally Posted by corinka:
Eu nu pot decat sterge,muta posturi etc. si reporta...N-am fost eu :D |
intrebare
eu am o intrebare pt admini.. asa ca o pun aici..
se poate schimba numele user-ului pana la urma, sau nu? am intrebat-o pe gloria, dar am inteles ca pot sa-mi fac un cont nou, si sa anunt contul la care renunt.. asta e singura varianta? in topicul cu halebardul am vazut ca s-ar putea face de catre un admin.. multam! |
Quote:
am vb putin cu ea pe mess demult,nu ne-am vazut pe cam,nici in parc,nici in pat.N-o atac,spun niste adevaruri,multumim ca ai inchis topicele respective.Eu nu vreau banarea ei(nu e fata proasta,vrea doar sa fie rea si nu-i iese deloc),vreau sa nu mai fie moderator,pe Judex l-ai decazut repede din drepturi la propunerea ei,desi userii ti-au cerut: 1.sa se vada topicul cu pricina sters 2.sa nu mai fie moderatoare 3.toata lumea vrea sa nu fie ca un sat fara caini,fara reguli pt toata lumea,fara reguli bine stabilite,etc 4.sa se discute si despre cinema(carti,pictura,muzica buna),nu ce-am visat azi-noapte cand ascultam pasarelele in cuptorul cu microunde. 5.nu te enerva,eu nu ma supar. 6.nu stiu cum sa ma fac inteleasa de dumneata. |
Mistake=)) Du-te la desene animate ,esti offtopic.N-o izgoneste nimeni.
|
Originally Posted by Pauline Kael:
Nu inteleg de unde atata interes pentru un rahat de topic plin de injuraturi adresate lui Stefan_C si Illo. Stefan_c a facut publice niste mesaje private,dupa care Judex si-a dat drumul. Nu mai stiu exact ce s-a scris,pe Illo parca a facut-o Judex jigodie sau javra,dupa ce aceasta a scris sa se ia atitudine pt ca nu e corect ca un moderator sa hartuiasca userii si Judex a continuat sa dea o lectie de anatomie, "invocand" anumite organe. Mie Judex mi se pare a walking contradiction,pare de treaba,dar cand il prinzi intr-o zi din aia,e un adevarat vulcan :)).Ban-ul e chiar pe merit,daca nu scria si in topic ceea ce ii scrisese individului pe PM,probabil nu lua.Oricum revine,nu va faceti griji :).
Quote:
|
Buticut,te cheama Stefan?:P
|
Adicä...? :|
|
@ supermoderatori
il reclam pe keepwalking 1. deschid topicuri si vine cu aprecieri ingretosate ca "vai, iar nu vorbim despre film", dupa care evident ca iese cearta si topicul e inchis - vezi Curier de ambele sexe 2. intervine in discutiile mele cu altii, ma provoaca, deviaza in offtopicuri nesfarsite. 3. e stalker, are ceva nerezolvat, o frustrare personala si cauta orice prilej de cearta i se iveste. 4. A injurat ca la usa cortului, vezi Film virtual. eu, cand l-am injurat pe suspect de bizar, am fost bannat. N-as spune ca n-aveam dreptate atunci, dar tot am fost bannat pentru limbaj indecent. Iata si aici limbaj indecent. Daca il cocolositi sau ii acordati tratament preferential, vreau sa stiu. Dar cer sa fie sanctionat, si nu cu avertisment. |
in conflictul cu keep primul care a injurat esti tu ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 02:54. |