![]() |
Originally Posted by jansic:
si ce e asa deranjant in asta?... ;)) |
o sa dai si tu la un moment dat peste alex_il_fenomeno..:-* :)
|
Originally Posted by jansic:
ar trebui sa ma feresc de el?... e vreun criminal in serie?... =)) |
Mai rau, violator in serie.
al limbii romane* |
Originally Posted by omudindulap:
:O... uh, ce frica mi-e... hai sa vedem care e mai tare... =)) (la violat, desigur)... sa il provoc sau nu?... =)) |
ca plec in vacanta fara cine mi-e drag...
|
Am un noroc incredibil cand vine vorba de concursurile Cinemagia.
Intr-o zi de joi, de ziua mea mai exact, ma gandesc eu sa ma duc la Bad Lieuenant la cinema. Cum era ziua mea si ma cam plictiseam mi-am permis sa ma duc la avanpremiera, deci am dat vreo 25 lei daca nu ma insel. Ziua urmatoare castig 2 bilete la film. Si macar de m-as fi putut duce, dar era programat duminica cu cateva ore inainte sa ajung inapoi in Bucuresti. A doua oara castigator norocos... inaine sa plec din Bucuresti cu directia spre pustietate, cumpar un DVD cu Ultimul Imparat de la gazeta, chiar cu cateva ore inaintea plecarii. Cand ma intorc peste vreo 10 zile aflu ca l-am castigat. Genial! Tot sa mai am noroc de asta la concursurile astea... |
Dupa "mii si mii" de zile (exagerez, au fost vreo 60-90, nici nu mai stiu) mi-au sosit 2 din cele 3 DVD-uri castigate prin acumulare de puncte... DAR, din pacate, cadoul surpriza, cadoul original pentru "Legenda vie" nu a sosit si el... vreau la mami:(( :(( :((
|
Originally Posted by Liviu-:
:)) m-a facut sa rad asta =)) Glume proaste si cu norocul asta. |
Originally Posted by Liviu-:
priveste partea plina a paharului. al doilea exemplar poti sa il faci cadou sau sa il vinzi. cineva se va bucura foarte mult de el. ;)) |
Sunt foarte nefericita fiindca tocmai ce mi-am rupt din nou degetul mic de la piciorul stang... si sunt si la lucru... :((
|
Sunt nefericit :-< pentru ca StarCraft - Wings of Liberty nu are lan support :((
|
Ce probleme existentiale au unii, te doare capu'...
Si daca tot sunt aici, eu mi-s nefericit pentru ca nu am o femeie langa mine, pentru ca m-am nascut in acest moment blestemat al istoriei omenirii, cand susul devine jos, iar omul fiara, pentru ca traiesc intr-o societate bolnava, sufocata de superficialitate, ignoranta si rautate, pentru ca habar nu am care-i rostul meu aici si lista poate continua.. |
depresie existentiala?:( |
Nu, sictir existential.
|
|
eu cred ca sictirul de acest gen este o etapa peste care treci atunci cand devii mai profund. am vazut multi care arunca cu reprosuri in stanga si-n dreapta si vad numai mizerii. e adevarat ca intr-o oarecare masura au dreptate, dar cred ca se poate face mai mult de atat. poti incerca in primul rand sa evoluezi cat de mult poti si sa fii multumit de tine, sa cauti oameni pe gustul tau in lumea asta plina de oameni de toate felurile si eventual sa-i intelegi si sa-i iluminezi pe cei pe care ii blamezi. cred ca e mai bine asa, decat sa te inconjori intr-o "depresie existentiala" mancatoare de neuroni si energie. sa fim seriosi - intodeauna exista cineva pe lumea asta mai prost ca tine si cineva mai destept ;) la urma urmei nu cred ca asta conteaza cel mai mult.
|
nici ca n-o puteai spune mai bine, copilo... =D> \m/ :-bd
|
multam :) dau si eu cu parerea
|
Foarte bine, sa ai mai multe. simti nevoia sa te insori? Esti presat de treaba asta? Lumea e aceeasi, inca de la inceputul ei. |
All times are GMT +2. The time now is 01:25. |