![]() |
E mama acasa de Craciun si miroase a Craciun cand vin acasa! Si pentru ca a avut geniala idee acum cativa ani de a-mi aduce cate un bradut in ghiveci pe care i-l duc la munte ulterior sa-l planteze.
|
Se pare ca Tarantino a scris deja 40 de pagini din prequelul de la Basterds, sper sa nu fie doar un zvon.
|
Mi-am cumparat masina. Sunt fericit ca am scapat de stresul cu actele de leasing, desi nu complet, mai urmeaza inmatricularea.
|
Asta da cadou de Craciun.Hehe.Sa o stapanesti sanatos si sa conduci cu prudenta.
|
Ce masina, if i may ask ? :)
|
Sunt fericita ca parintii mei divorteaza in ianuarie <:-P
|
Sunt fericita ca am terminat de cumparat cea mai mare parte a cadourilor de Craciun.
|
Originally Posted by miercuri:
acelasi motiv si la mine + am plecat in sfarsit de la munca |
Haleluia.Ce nasol e sa mergi in ultima zi.Si sa fii nevoit sa cauti si in mai multe locuri.Ce bine ca am ajuns acasa.
|
nu voi intelege niciodata mania cumpararii cadourilor de Craciun.
si, mai ales, faptul ca lucrul asta a devenit o chestie cool, funny, trendy si mai puneti voi niste englezisme la moda. |
Originally Posted by illotempore2002:
|
Pt. ca a facut mama o gramada de chestii delicioase si maine o sa intru in toate :))
|
Originally Posted by Gospin:
Originally Posted by redmen:
|
1) Ieri a fost o zi perfecta. I-am colindat si am ras mult. Cine nu i-ar iubi? :)
2) L-am studiat pe Ovidiu indeaproape asa ca i-am facut un portret. Chiar daca sfatul lui a zis sa nu mai fac portretele asa (:">) sunt sigura ca nu se va supara cand il va vedea :)) . 3) Modemu' chiar m-a ascultat si acu' functioneaza (nu pentru mult timp, presupun ) |
pt. ca e Craciunuuuuu !
off: Rapture, who the hell is ovidiu ? :!! |
Sint fericit pentru ca nu o sa-mi cumpar in viata mea Opel Astra datorita reclamei de mai sus. Un mesaj catre reprezentantii Opel Astra: BAGATI-VA MASINA IN CUR CU TOT CU RECLAMA, USUREL SI CU UN PIC DE VASELINA.;)
|
Sunt fericit ca muncesc pt.cei care sta si se chinuie in fotoliu ce prostii sa mai scorneasca din capul lor ,ca sa traiasca si ei pana maine ,cand vom face alt rabel sa creasca si ei , fiindca le e frica sa iasa singuri in lume.
Ajutaii....nu va mai contraziceti cu ei...o sa vedeti voi.!:-? |
1. A venit un domn si mi-a rezolvat netu' :"> .
2. Am terminat jumatate din desen :D . |
Sunt fericit ca-mi duc mama la 'Avatar'. :)
|
Sunt fericit ca mame-i mele i-a placut filmul Avatar.:)
Sunt fericit ca i-am facut acest cadou de Craciun si i-a placut enorm. Sunt fericit ca acest film a venit odata cu sarbatorile. |
All times are GMT +2. The time now is 00:44. |