![]() |
Originally Posted by sorina25:
aia e cu bascheti cu tot, trendywendy ...:)) |
mmhhmm....:)
|
|
Sunt promotii la machiaj? :-O
|
poate si la sutiene...
|
poate si la altceva...
|
Dubios Generoasa18 trecea...
Imi plac cerceii. |
Merci, la fel:)
|
Originally Posted by arnoldroland:
|
Generoasa, editeaza, te rog poza aia si adu-o la dimensiuni rezonabile.
|
Gata, mai, mi-am cumparat ieri un telefon mai performant dacat ala pe care il aveam inainte - are camera, adica... :P
O sa-mi pun si pe acilea o poza-doua saptamana viitoare, ca s-a mi s-a sugerat ca as avea moaca unui geek, adica dintr-aia pe care pe care obisniuiam sa-i inchid in dulap, si urasc sa fiu comparat fizic cu saracii "izolati". Sigur, ei sunt milionari astazi, iar eu fac critica de film ca sa-mi platesc rds-rcs-ul, dar despre asta alta data, poate... sub vreun topic de genul: "Cat mai valoreaza ceea ce faceti voi azi ?". Ah... ? Cre' ca-i mai misto decat "blonde sau brunete", desi... :-? |
|
oooo...super, super...
imi plac prospaturile... |
:)) ...Sunt mai vechi cu aproape 4 ani decat tine pe site, dar ce e drept, mult mai putin activ. Oricum, multumesc de compliment, daca asa ceva a vrut sa fie.
|
evident,si nu m-am referit la vechimea ta pe forum.sic!
|
|
Ms frumos:"> . Nu e vorba ca m-am ascuns, chiar sunt un cinefil inrait si urmaresc forumul, doar ca nu am vocabularul si inteligenta necesara pentru a ma baga prea des in discutii, asa ca de cele mai multe ori prefer doar sa citesc. Am totusi un comentariu antologic, intr-o mica disputa cu Chambord, din care am iesit putin cam sifonat. A criticat cam tare unul din filmele mele de suflet (Shawshank Redemption) si am incercat eu sa zic prea multe deodata, dar nu mi-a iesit:))
|
ah, nu ma referam la asta ca te-am observat prea bine pe forum... iti stiu postarile ca am minte de elefant... ma referam la poza de aici. ca au trecut atatia ani si abia acum ai postat-o
in alta ordine de idei, da-mi voi sa te mustruluiesc putin: "nu te mai subestima, baiete. esti kuul si ai potentialB-) " |
Originally Posted by crin3l:
Multi care sunt activi acum pe forum nu au vocabularul si inteligenta necesara pentru a purta discutii civilizate, de exemplu. |
|
All times are GMT +2. The time now is 13:23. |