![]() |
@hale - puiule - experţii sunt în academie, un forum este prin definiţie un spaţiu public, adică el aparţine tuturor. nu-ţi place că nu mă pricep la filme fă-ţi propriul site, dă câte un test viitorilor useri, şi atunci va fi cum vrei NUMAI tu. între noi 2 fie spus, nimeni, dar absolut nimeni nu este în măsură să judece competenţa cuiva de-aici. de unde ştii tu că-n spatele contului meu nu e de fapt fratele tău, care face un copy / paste!? hai să fim serioşi!!
numai femeile şi copiii au nevoie să fie apărati. marele critic se descurcă excelent şi singur, de aceea gestul tău mi se pare de-a dreptul penibil, dacă aş fi fost sinceră aş spus ipocrit. însă e alegerea ta. |
@ illo
deci intreaba-l pe suspect de ce ii administreaza lui als un tratament aparte, nu pe mine, ca eu nu am cerut asa ceva @ dragomara nu inteleg nada. ce frate, soro? |
@ hale - MăDauBătuTă! foamea a învins! facă-se voia ta! :P
|
Originally Posted by halebardul:
te erijezi in arhanghelul Mihail? esti avocatul lui als? adica.....te-ai pogorat din ceruri sa faci dreptate??? nu am aprobat comportamentul lui suspect pt ca nu a sustinut jignirile cu pricina. si again: omul a fost pedepsit. tu ce-ai vrea, sa trimitem asasini sa-l execute? bai cat de obsesiv esti, ma ingrozesti. |
@illo
ce avocat? n-am voie sa am o opinie, o atitudine? daca cineva o sa te atace cum il ataca pe als, fii sigura ca o sa sar in apararea ta, daca e nevoie. doar ca tu esti foarte bine blindata pe partea asta, asa ca n-ai nevoie. capisci? |
vreau sa fie f clar un lucru: nu pot fi 'jignit' de unu k suspect de bizon
pt mine, specimene k el sint atit de jos pe scara evolutiei incit nu se pun la socoteala... e k si cum ai spune k ma simt 'jignit' k in parlamentu european ma va 'reprezenta' becali! :)) |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
comportamentul tău demonstrează exact contrariu. da' io te iert. Errare humanum est sed perseverare diabolicum, zise Seneca. |
Eu zic sa se apere fiecare singur, ca daca de ex il ataca cineva pe ALS (scuze, esti exemplul cel mai practic =)) ) si ii sar 10 oameni in aparare,vom avea aici un veritabil battlefield si persoana care a ajuns sa se lege de ALS se va lega si de restul de 10,carora probabil le vor sari in ajutor alte persoane si tot asa.
|
nu e vorba doar de apararea persoanei.
e si de sanatatea forumului. daca infect de bizar ataca la fiecare secunda, New Posts va pune pe primul loc acele postari. Te mai abtii tu, dar pana la urma tot vrei sa afli ce plm se tot scrie acolo. Si uite asa se intinde infectia. cat despre cazul in speta, in ziua respectiva am fost atacat personal, nici macar nu i-am luat apararea cuiva, doar mie. Vorbeam doar de principiu, ca daca e vestul salbatic atunci sa facem potere care sa reglementeze situatia. sau, on-topic, sa ne bazam pe moderatori. |
Originally Posted by halebardul:
adica eu nu am nevoie sa fiu aparata, pt ca ma descurc de minune singura, in timp ce ALS are nevoie sa fie aparat, ca nu se descurca? =)) |
nu
tu te descurci singura pt ca esti mai rea (n-am gasit alt termen, dar am sters cateva :D) tu n-ai optat sa te retragi de pe forum din cauza de x, y si nimeni nu te-a cerut inapoi, ca n-a fost cazul tu nu esti persoana publica. de aia ti-e tie mai usor. cred ca am explicat destul de clar, mai ramane sa desenez. |
eu sunt mai rea decat ALS?
:D (nu e vorba de desenat, nu te rasti asa, mi s-a parut amuzant sa dau interpretarea de mai sus, ce naiba ai!) p.s. ce termeni ai sters? :D |
vreau sa rog moderatorii sa nu mai stearga mesajele, indiferent care ar fi ele. (poate cu exceptia spamurilor si a anunturilor celor care vand pisici).
Cum am mai spus, dar am vazut ca m-a luat nimeni in seama, consider ca si off topicurile fac parte din viata forumumlui si chiar a subiectelor care declanseaza respectivul scandal. daca intru rar pe forum si as vrea sa inteleg de ce e atata tensiune in aer, nu pricep nimic. Ce s-a intamplat, de unde s-a plecat... totul e sters, mutat, schimbat. Sunt de acord cu banarile celor care merg prea departe, dar nu cu stersul posturilor. |
=))
Klein, unde nu ai inteles cine de ce s-a certat cu cine? |
nu vad ce e de ras si vorbeam la modul general. in ultimul timp am intrat pe forum destul de des si stiu ce se intampla, dar as fi putut sa nu si sa fi vrut sa...
si in fond nu e vorba de mine. urmele discutiilor, oricare ar fi, as prefera sa ramana si sa poata fi recitite si peste 3 ani. Ia-o ca pe o deformatie profesionala |
Good news: programul vBulletin face ca orice mesaj sau topic sters sä rämânä în memorie. Moderatorii si administratorii îl väd în continuare, "latent" - si chiar îl pot recupera integral, si bon il leur semble. Deci, Klein, fii linistitä: nimic din ce stergem nu se pierde.
|
si putem sa le consultam la cerere? cam complicat, nu? sper sa nu avem formulare de completat ca eu nu-mi cunosc CNP-ul...
|
Nici un formular. Din partea mea, îmi ceri prin m.p., si-ti trimit textul mesajului sters.
(Desi, sincer sä fiu, nu väd ce motiv ar avea o intelectualä de clasä ca tine sä scormoneascä prin rahat... :-/ ) |
Originally Posted by Pitbull:
in plus nu e numai interesul meu. si cei care se avanta sa faca analize psihologice tot pe-acolo ar trebui sa umble. |
@klein
ma distra "suferinta" ta fata de astfel de probleme, dar doar atat, ma amuza, nu tre sa sari in sus; nu ma avant in analize psihologice, ma joc si de multe ori inventez ce zic acolo |
All times are GMT +2. The time now is 01:39. |