![]() |
|
|
RIP Cesaria Evora
|
RIP Cesaria Evora
si RIP Vaclav Havel |
s-a mai dus un tiran : Kim Jong Il
|
Ceausescu era mic copil pe langa asta ca si cult al personalitatii. Cred ca putini stiu ce disperare e acum in Coreea de Nord, oamenii spalati pe creier jelesc pe bune.
|
pai ceasca de unde crezi ca s-a inpirat , referitor la cultul personalitatii? din Korea de nord :D
|
Vorbeam cu un amic ieri si constatam ca doamna cu coasa parca vrea sa ingrase porcul inante de ajun. Discutia a ajuns la faza la care ne intebam ''Bai oare cine mai moare pina de revelion ?? ''Seara pe la stiri apare si primul nume extras la loteria mortii : Vaclav Havel ,apoi aflu si de Kim Jong Il . Si anul inca nu s-a termint .
http://www.catavencii.ro/Confuzie-pe...an_0_2265.html |
|
poate așa se bucură ei...
|
Nu e deloc prefacatorie sau ipocrizie. Am vazut multe documentare despre Coreea de Nord. In unul din ele arata cum la copii de gradinita (4-5 ani maxim) li se spunea o poveste despre cum Marele Leader, cand era de varsta lor, i-a dat cizmele sale unui alt copil mai sarac si a ramas el descult. Oamenii aia sunt complet spalati pe creier de cand s-au nascut. Colac peste pupaza imaginile sunt probabil din Pyongyang, unde locuieste numai nomenclatura si cei total supusi regimului.
|
Cu atat mai trist. Foarte interesant filmuletul.
|
Incercati sa faceti rost de documentarele lui David Gordon: A state of Mind sau Crossing the Line, mi s-au parut printre cele mai interesante introduceri in universul paralel care e Coreea de Nord.
|
Twinsen am vazut la tv in urma cu ceva ani un documentar despre niste chirurgi oftalmologi englezi (sau alti occidentali ) care-i operau pe nord coreeni .Dupa ce ''micutii '' incepeau sa vada se prosternau in fata tabloului Marelui Conducator si varsau basculante de lacrimi de parca oflamologii aia au preluat '' puterea vindecatoare '' de la geniul Phenianului .
Am mai fost un documentar polonez despe niste turisti polonezi in Coreea de Nord.Documentarul a fost dat de HBO. |
azi se fac 2 ani de cand Brittany Murphy a incetat din viata . RIP
|
S-a mai stins un regizor...
http://www.agerpres.ro/media/index.p...r-Marascu.html |
Si inca unul... RIP Theo Angelopoulos :(
|
Nu se poaaateeee! :((
|
S-a mai dus un maestru ! :(
Si ce moarte ! Theo Angelopolous was struck by a motorcycle on the set of his latest film and has died of his injuries at the age of 77. |
Emil Hossu (24 noiembrie 1941-25 ianuarie 2012)
Macar a murit facand ce-i place.Dumnezeu sa-l odihneasca. |
All times are GMT +2. The time now is 09:02. |