![]() |
![]() ![]() ![]() |
Moebius
|
Nu pui şi poză(e)?:)
|
Tocmai a fost, dar... :)
![]() ![]() Merg si la cadre preferate. |
|
![]() ![]() |
Debutul reusit al unui regizor portughez. Regizorul asta a facut niste filme in cel mai sarac cartier, in Ferentariul Lisabonei.
|
Eu nu inteleg de ce lumea nu mai vrea sa ghiceasca. In definitiv topicul asta e ceva mai mult decit o insiruire de filme, e putin din noi aici si toti aia care stau departe nu fac decit sa se inchida in cochilia lor >:)
Eu cred ca e O sangue - Pedro Costa (dar nu l-am vazut) - varu, pare interesant si mai putin sumbru ca Ossos, singurul vazut de mine, asa e? Si inca ceva. varu, pui niste imagini superbe, mai ales din filme alb-negru, eu m-as uita la ele ca la o expozitie de poze, cred ca ai putea reinvia unele topice cu cadre de prin filme, zic si eu, nu ma joc cu timpul nimanui. |
Da, e O sangue
Ei, poate ca unii s-or fi vexat. Eu ii rog sa nu se vexeze & sa nu o ia personal in niciun caz. Anaemona, tu esti o persoana foarte amabila, draguta, educata dar heirupismele astea nu le inteleg. Sa fim seriosi, nu ma intereseaza revigorarea forumului, reinvieri de subiecte, nu mi-am propus chestia asta, dupa cum nu ma intereseaza nici facebookareala. Chiar si mie imi place in cochilia mea. Si eu o sa ma retrag in timp si de aici, incet-incet, tiptil-tiptil, ca motanul Cheshire. :D |
![]() ![]() |
Originally Posted by varu:
Ca motanul Cheshire e ok :) reapare unde nici nu-ti trece prin cap, cind nu-ti trece prin cap :D |
Originally Posted by omudindulap:
|
Tatal ii zice fiului cumva? Imi pare al dracu' de cunoscuta replica.
|
Eu? Pai nu stiu despre ce film e vorba... :D
|
Degolas.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
The Squid and the Whale
![]() |
The beekeeper?
|
Da.
|
Numar de masina cinefil.