![]() |
Children of men 8/10, unul din cele mai bune filme ale lui Clive Owen. Este un film dramatic dar cu un sfarsit plin de speranta. Omenirea cu orice "criza'' s-ar lupta, orice dezastru sau pericol ar amentinta-o cu disparitia, se va gasi un antidot sau un erou sa o salveze asa ca puten dormi linistiti :P M-a enervat doar vesnica noastra asimilare, a romanilor cu tigani. In film era un personaj, o tiganca care vorbea romaneste mai exact, Marika, care cersea tigari.
Chiar daca s-a dovedit a fi un personaj pozitiv, tot nu am putut sa trec cu vederea peste acest aspect. Si am revazut Jumanji, 7,5/10, mi-a adus aminte de Piticot-ul ce il jucam cand eram mici :D |
|
Shutter Island
|
Pentru a nu-ştiu-câta-oară Purple Violets (2007) doar pentru că :x :x :x Edward Burns & Selma Blair. :">
|
Alice in Wonderland [2010] | 7/10 | O buna incercare pentru un film ce se abate de la subiectul propriu-zis.
Shutter Island [2010] | 8/10 | Foarte bun! |
bineinteles , Avatar :)
|
Dorian Gray : cel mai mare plus = Jocul actorilor
cel mai mare minus = PREA LUNG ! |
Arn - Tempelriddaren [2007] | 7/10 | Un film complex despre onoare, cavalerism medieval, legi crestine si cretine, insotit de un iz elegiac.
|
El secreto de sus ojos , destul de bun, nu stiu daca de Oscar.
Brooklyn Finest, Training Day, King Street style, deci bun. Banlieue 13 (2004). Numa bun pentru relaxare. |
Shutter Island(2010)
Film ok |
Shutter Island....Am crezut ca nu se mai termina @-):)).
7. |
Arn (2) - Riket vid vägens slut [2008] | 7/10 | Oarecum mai dinamic decat partea I insa mai putin lucid.
|
Am vazut "From Paris With Love" aseara si-a fost super tare :)) mai ales John Travolta
|
Bolt :(( :((
De Mittens mi-a placut cel mai mult de cand cu povestea sa :(( :(( :(( Am plans tot timpul si inca plang :(( Asta da film animat de nota 10 :(( :(( :"> :"> :(( |
Tocmai ce am vazut Hachiko: A Dog's Story. Filmul prezinta povestea adevarata dintre un caine si stapanul sau, oferind o lectie adevarata despre prietenie si loialitate, notiuni desuete astazi.
Inainte de vizionare sa va luati ceva servetele. :D |
Originally Posted by omudindulap:
|
King Arthur [2004] | 7/10 | Filmul in sine nu a iesit cu nimic in evidenta, aceasi combinatie istorie-legenda; insa mi-a placut rolul latent al lui Mads Mikkelsen (Tristan), in special finetea in lupta.
|
Alice in Wonderland 2010 [A-2-a oara acasa]:P
|
Originally Posted by SomFlorin:
|
Eden Lake...Doamne...ce final. :|:|:|:|
O sa imi ia o zi-doua pana sa imi revin. 9.:x |
Three Kings (1999) | 7/10 | La inceput, cursul filmului e mai relaxant insotit de cateva replici amuzante, insa pe parcurs se vrea un subiect serios.
|
Confucius..
|
Am vazut aseara How To Train Your Dragon.Si e cea mai buna animatie in 3D pe care am vazut-o vreodata!E emotionant,antrenant,tot! NOTA 10
|
The Dog Who Saved Christmas ...EMOTIONANT!!!!!!!L-am adorat!!!!!!!!
|
Am vazut Antichrist aseara. Am ramas cu ceva ganduri si interpretari de simboluri in cap in urma lui dar totusi parca se putea obtine aceeasi profunzime si in alte moduri. Oricum a fost mai bun decat imi imaginasem din cate am citit despre el. Cred ca a contat si starea pe care o aveam cand l-am vazut.
|
In week-end am vazut:
- Memento - 7/10 - The Boat that Rocked - 7.5/10 - Out Cold - 5.5/10 |
Happy feet si cele 2 Scooby Doo :> !
|
Prozac Nation 8.5/10
Un film foarte bun care exploreaza atat depresia, cat mai ales durerea si suferinta cauzata de simplul fapt ca traim. Erik Skjoldbjærg a reusit sa captureze si sa expuna partea macabra si intunecata a vietii mai bine decat am sperat. De la soundtrack, care ii include pe Lou Reed si Bruce Springsteen, pana la posterele de pe pereti cu Bob Dylan sau Travis Bickle, acest film mi-a capturat atentia si mi-a oferit o imagine sumbra si profunda a realitatii inconjuratoare. Foarte puternic film cu niste scene bantuitoare. Mi-a placut foarte mult. |
Edge of darkness. Vi-l recomand doar pentru inceput ca finalul e foarte slab.
|
Dying Breed (2008) - Vai de capul meu:)):))....
Cu muuuulta indulgenta nota 3. |
Letters from Iwo Jima [2006] | 8/10 | La fel de bun ca si Flags of Our Fathers (2006)
|
The Boondock Saints (1999)
Nice action movie. Recomandati si partea a II-a? |
Da :) am vazut-o de curand si e belea si partea a doua, mai ales daca ti-a placut primul eu zic ca n-o sa-ti para rau
|
|
Million Dollar Baby sambata seara pe PRO cinema si Edge of drakness a doua zi la cinema.
|
Ieri am vazut Pee-wee's Big Adventure ,superba bicicleta sa :P , dragut filmul 6/10, l-am vazut mai mult pentru ca e regizat de Tim Burton, si dupa acesta am vazut Kiss Kiss Bang Bang, un thriller presarat cu mult umor, un rol bine facut de Robert Downey Junior 7/10.
Astazi am revazut Last of the Mohicans, ce bine ii mai statea lui Daniel Day Lewis cu parul lung :D 8/10 |
The air I breath. Imi place genul asta de filme, in care destinele, povestile diferitelor personaje se intrepatrund, de cele mai multe ori dramatic.
When Tony Scott met Quentin Tarantino ----> True Romance. What a hell of a movie. |
Revăzut: Sex, Lies, and Videotape (1989)
|
Felon si Before Sunset :x
|
Hachiko A Dog's Story - singurul motiv pentru care m-am uitat la el a fost ca era in top 5 cinemagia all time si nu am regretat .Un film exceptional!Nu are cum sa nu iti smulga o lacrima!
nota 10/10 |
pirates of the caribbean at worlds end
johnny depp a facut tot filmul, super actor. |
Akeelah and the bee -10/10.
E superb filmul, despre rolul pe care cuvintele il au in viata noastra, despre sensul lor profund, si despre necesitatea de a le intelege cuvintele intr-un context (citind o carte de exemplu) inainte de a le folosi. Cel putin asta am inteles eu si chiar mi s-a parut minunata ideea. |
Alice in Wonderland (2010) - Loved it, loved it, loved it. :x:x:x
Tim Burton e, de acum inainte, regizorul meu preferat. 9. |
Revăzut aseară Mary (2005/I)
|
A Perfect Getaway (2009) - o placere sa o revezi pe Milla pe plaja (mai ales in varianta bluray). Recunosc, twist-ul m-a luat prin surprindere insa a aruncat totul in neverosimil, asta si datorita celor doi protagonisti care nu prea au facut fata unei asemenea intorsaturi. Zahn e potrivit pentru comedie, thriller-ul e alta mincare de peste...
|
ultimul film pe care l - am vazut a fost the lovely bones.Un film care mi - a placut destul de multB-)
|
The Princess and The Frog - Awesome:x:x:x
9. |
Originally Posted by Windom:
|
|
Gladiatorul!
|
All times are GMT +2. The time now is 20:01. |