![]() |
Pe asta n-am citit-o.
|
middelsex -Jeffrey Eugenides (o descriere a transformarilor si trairilor unui intersexual , cu ceva subtilitati religioase )
|
Originally Posted by Chambord:
|
Am terminat aseara si 2001: O odisee spatiala - Arthur C. Clarke
|
La librariile Adevarul cartile din colectia verde au pretul 7,99 - doar in luna iulie
|
Originally Posted by brax:
Nici eu n-am citit Siddartha, dar Jocul... mi-a placut mult. Chambord, dar Narcis si Gura de Aur ai citit-o? Cum ti s-a parut? Daca n-ai citit-o inca, sa stii ca merita! |
Cumva stiti niste carti care au drept subiect evenimente, oameni sua arme din primul razboi mondial? M-ar interesa foarte mult ceva despre Baronul rosu, Mustafa Kemal Ataturk, Ferdinand Foch
|
Am citit de curand "Si am spus DA" al lui Elizaberh Gilbert. Nici vorba sa ajunga la nivelul lui"Mananca, roaga-te, iubeste", carte care nu am putut sa o las dim mana.
|
Originally Posted by danonino:
(I think...:-S ) |
Thanks, bine ca mi-ai adus aminte de el. Am vazut filmul, insa nu am citit cartea. Any other suggestions?
|
@Windom: il pun pe lista
@Cory: o pun pe lista :P |
Idiotul - Feodor Mihailovici Dostoievski
8/10, o opera interesanta cu urme clare de Dostoievski |
sunt la ultimul capitol din `Procesul` - F. Kafka
|
INGERUL A STRIGAT de Fanus Neagu
Am inceput romanul cu destula reticenta. Citisem in urma cu niste ani cronicile sportive fanusiene in Pro Sport si mi se parusera greoaie,excesiv incarcate cu metafore si descrieri naturale. Reticenta mi-a trecut rapid pentru ca am descoperit cu placere unul dintre marile romane ale literaturii romane. E o carte care descrie viata unor oameni din paturile de jos ale societatii, oameni care se infrunta cu istoria dura a anilor din prima jumatate a secolului XX, mai precis cu doua decenii foarte dificile intre anii 1934-1954. In Braila si Dobrogea acelor ani se petrec multe fapte reprobabile, oamenii sunt iuti la manie si de multe ori gandesc abia dupa ce au faptuit raul dar Fanus Neagu evoca sordidul cu eleganta, cu metafore extraordinare, cu un respect cu totul deosebit pentru limba in care scrie. Recomand "Ingerul a strigat" iubitorilor de literatura de mare valoare, in general,si celor de literatura romana in special! |
Originally Posted by bornfree:
Did you finish it? Cum ti s-a parut? Chiar sunt curioasa sa mai aud si alte pareri, sa aud si alte variante... Eu am citit-o acum o luna aproximativ.... |
Dan Brown - Conspiratia
|
Magicianul de John Fowles
Mi s-a parut o carte interesanta, care m-a tinut in suspans pana la ultimele randuri. Filosofie, realism impletit cu o fictiune ce se dovedeste a fi pura realitate, totusi neinteleasa de personajul principal. Cartea te face sa te gandesti mult mai bine inainte de a actiona, sa apreciezi mult mai mult lucrurile pe care le ai, pentru ca s-ar putea sa le pierzi, sa inveti sa discerni adevarul de minciuna, imaginatia de realitate. Jocul de-a Dumnezeu este chiar foarte interesant! |
Originally Posted by Anna-Maria:
No shit, really ? |
Alexandru Vakulovski - Pizdet
|
Chiar mi-a placut felul cum este descris. Cred ca l-as incerca si eu >:) |
All times are GMT +2. The time now is 21:32. |