Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt nefericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95732)

Judex 21 Jun 2010 17:21

Hehe, SoX and the City... ;)

rrs85 23 Jun 2010 17:42

... nu am chef de nimic, sa-mi bag picioarele cat de lenes sunt azi!:(

danonino 23 Jun 2010 18:02

Am reinceput sa trag de fiare. B-) Comeback scrie pe mine.

bogdan0125 09 Jul 2010 10:26

Sunt trist ca ploaia asta nenorocita mi-a stricat toate planurile.

redmen 01 Aug 2010 12:43

Sunt nefericit ca mi`a pierit placerea de a vedea filme.Nu am mai vazut un film de ceva vreme.Poate cineva ma ajuta cu vreun sfat ceva sa simt iarasi pasiunea aceea...

Rapture 01 Aug 2010 15:42

Originally Posted by redmen:

Sunt nefericit ca mi`a pierit placerea de a vedea filme.Nu am mai vazut un film de ceva vreme.Poate cineva ma ajuta cu vreun sfat ceva sa simt iarasi pasiunea aceea...

That makes 2 of us.

redmen 02 Aug 2010 12:27

Welcome to the club.Se pare ca nimeni nu vrea sa ne dea niste sfaturi.Probabil ca pofta de filme o sa revina cand o sa fie momentul potrivit.

StefanDo 02 Aug 2010 12:33

nu momentul, ci mai degraba filmul potrivit :)

redmen 02 Aug 2010 13:00

Da bine zis filmul potrivit.Problema e ca am tendinta de a respinge toate filmele noi care apar.Le prefer pe cele vechi,cele care le`am vazut de atatea ori.Sunt convins ca sunt filme bune si printre cele noi,dar nu ma atrag de nici un fel.Imi luasem intr`o zi cateva filme noi,care consideram eu ca merita vazute,si pana la urma am ajuns sa ma uit la Roman Holiday si la An Affair to Remember.

jansic 03 Aug 2010 22:13

sunt mai mult decat nefericita pt ca nu mai stiu cine sunt. m-am pierdut complet in incercarea de a cladi o lume care de fapt nu poate sa existe. si oamenii care nu renunta la trecut, si se considera "liberi" dar in realitate, sunt ingraditi de propriile prejudecati. pt ca nu insemn nimic in ochii celuilalt si poseda marele talent de a intoarce totul impotriva mea.:( nu mai pot sa inteleg nimic.

dragonfly_drk 03 Aug 2010 22:27

Originally Posted by jansic:

sunt mai mult decat nefericita pt ca nu mai stiu cine sunt. m-am pierdut complet in incercarea de a cladi o lume care de fapt nu poate sa existe. si oamenii care nu renunta la trecut, si se considera "liberi" dar in realitate, sunt ingraditi de propriile prejudecati. pt ca nu insemn nimic in ochii celuilalt si poseda marele talent de a intoarce totul impotriva mea.:( nu mai pot sa inteleg nimic.

viata e un sir lung de dezamagiri si mistere... tot ce trebuie sa faci este sa le decriptezi, sa gasesti o modalitate de a raspunde la intrebarile care te apasa... nu stii cine esti pentru ca cei din jurul tau te dezamagesc si poate nu mai au incredere in tine... si de aceea iti pierzi si tu treptat increderea... e o problema la ei nu la tine... incearca sa eviti "sugativele de energie". te vor face sa te simti aiurea, dezamagita, sa nu gasesti un rost in viata... iar daca acel cineva are "darul" de a intoarce totul impotriva ta... e pentru ca incearca sa se disculpe de vina pe care este constient ca o are... evita-l un timp... poate isi va da seama ca greseste... daca nu, nu te merita... analizeaza bine omul de langa tine... (defapt pe toti cei care te inconjoara)... si incearca sa faci o filtrare a celor care merita si a celor care trebuie eliminati cat mai repede spre binele tau... stiu ca nu sunt in masura sa dau sfaturi, dar poate te ajuta... pentru ca stiu prin ce treci... (cliseu, stiu... dar nu ma pot abtine... ;)) )... ma aflu intr-o postura similara... :(

omudindulap 03 Aug 2010 22:37

You both need a good ... f...bath..if you know what a mean..>:)

dragonfly_drk 03 Aug 2010 22:53

Originally Posted by omudindulap:

You both need a good ... f...bath..if you know what a mean..>:)

i realy don't need it... stiu sa privesc de cele mai multe ori, partea plina a paharului... asa ca life goes on, and on and on... until it ends... cat despre exceptii, ei asta e alta mancare de peste... de obice se lasa cu lucruri nasoale... si atunci chiar ca i need a ...f... bath... ;)) (asta daca am inteles ce vroiai sa spui cu aceasta impresionabil de ciudata afirmatie)

omudindulap 03 Aug 2010 23:03

Eu intotdeauna privesc partea plina a paharului..plina cu cianura.

You need a good friend..8-|
La asta te gandeai si tu, nu?

jansic 03 Aug 2010 23:03

Originally Posted by dragonfly_drk:

viata e un sir lung de dezamagiri si mistere... tot ce trebuie sa faci este sa le decriptezi, sa gasesti o modalitate de a raspunde la intrebarile care te apasa... nu stii cine esti pentru ca cei din jurul tau te dezamagesc si poate nu mai au incredere in tine... si de aceea iti pierzi si tu treptat increderea... e o problema la ei nu la tine... incearca sa eviti "sugativele de energie". te vor face sa te simti aiurea, dezamagita, sa nu gasesti un rost in viata... iar daca acel cineva are "darul" de a intoarce totul impotriva ta... e pentru ca incearca sa se disculpe de vina pe care este constient ca o are... evita-l un timp... poate isi va da seama ca greseste... daca nu, nu te merita... analizeaza bine omul de langa tine... (defapt pe toti cei care te inconjoara)... si incearca sa faci o filtrare a celor care merita si a celor care trebuie eliminati cat mai repede spre binele tau... stiu ca nu sunt in masura sa dau sfaturi, dar poate te ajuta... pentru ca stiu prin ce treci... (cliseu, stiu... dar nu ma pot abtine... ;)) )... ma aflu intr-o postura similara... :(

de acord, numai ca 'evitarea" implica o gramada de detalii urate. si sa fiu on-topic: sunt trista pt ca refuz realul.

dragonfly_drk 03 Aug 2010 23:08

Originally Posted by omudindulap:

Eu intotdeauna privesc partea plina a paharului..plina cu cianura.

You need a good friend..8-|
La asta te gandeai si tu, nu?

nupe... dar daca stau sa ma gandesc, chiar daca in momentul ala ma gandeam la altceva... parca tot mai bine e ce zici tu... =)) nu sunt depresiva de obicei dar imi place sa fiu sadica... >:) (ce mincinoasa pot fi cateodata... :"> bine macar ca recunosc... :"> )

dragonfly_drk 03 Aug 2010 23:13

Originally Posted by dragonfly_drk:

de acord, numai ca 'evitarea" implica o gramada de detalii urate. si sa fiu on-topic: sunt trista pt ca refuz realul.

detaliile alea te vor face mai puternica... poti sa treci peste ele... totul depinde de tine... gandeste-te ca orice om merita respect si dragoste... daca cel de langa el nu i le ofera... ci din contra, il distruge, mai bine sa renunte la el... refuzi realul pentru ca inca mai ai speranta... iti spun din proprie experienta... nu te mai amagi, nu o sa se schimbe... adevarul doare... dar ajuta sa acceptam realitatea si sa ne-o facem cat mai frumoasa... ;)

rrs85 05 Aug 2010 08:19

m-am trezit de dimineata... :((

jansic 05 Aug 2010 17:40

alex_il_fenomeno si jenny_pisica vor sa fie prietenii mei pe cinemagia(:|

shadowofnight 05 Aug 2010 21:11

Same here! :))

All times are GMT +2. The time now is 19:11.