Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

Rapture 16 Dec 2009 21:50

Al nostru Mihnea creste si tot creste :> .

Judex 16 Dec 2009 21:52

Sunt fericit ca o am pe... ghici cine... in avatar! ;)

Jane.X 16 Dec 2009 21:55

Ce fericita sunt ca nu am putut ajunge azi in Bucuresti. Si cat de fericita sunt ca nu pot sa ies din casa. Traiasca zapada! Hep-hep uraa!

Rapture 17 Dec 2009 20:16

1. Imi sunt recunoscute abilitatile mele in d-ale calculatorului prin zona in care locuiesc. Prin urmare, de maine voi incepe sa fac bani din asta. Aici trebuie sa-i multumesc fratiorului meu, mostenind functia lui.

2. Prietenii mei, binecuvantati sa fie, m-au salvat din teroarea taierii porcului! Deci da, sambata voi merge la patinoar cu ei in loc sa merg la bunici la taierea porcului. Hai ca mi-s geniala :> !

miercuri 17 Dec 2009 22:47

sunt fericita ca am scapat cu bine de tot felul de capcane academice intinse de dragii nostri tovarisi profesori.

Gospin 17 Dec 2009 22:53

Doamne ce zi. M-am distrat ca pe vremea cand aveam 10 ani! M-am dat cu sacu' pe o partie plina de noduri ( my ass knows) si am jucat fotbal pe un teren inghetat cu zapada de 30 de cm, super! Daca se poate numi fotbal, ca numai pe jos stateam =)). Am ajuns acasa congelat de-a dreptul dar nimic nu a fost in zadar :D

Cinemania 18 Dec 2009 07:45

si ai bagat picioarele in ligheanul cu apa calda ? :D

Gospin 18 Dec 2009 08:56

Nu :D, cand am ajuns m-am dezbracat si direct in cada =))

PoliFanAthic 18 Dec 2009 09:38

Retin ca o data am jucat si eu fotbal pe ceea ce era o combinatie simpatica intre zapada si gheata. In afara faptului ca trebuia sa fii putin atent sa nu-ti rupi gatul, era placut, fiindca zapada atenua caderile.

Rapture 18 Dec 2009 11:48

Da, da 8-> .

- cand ma rataceam cu frate-meu prin Margineni dandu-ne cu saniuta
- cand faceam "casute" din zapada
- cand faceam oameni de zapada
- cand ne adunam toti pe partie si ne dadeam cu sania
- cand parohul din sat ne lasa sa facem trenulet din sanii in spatele masinii lui, prinsi de masina ; asta pana ce la viteza pe care o avea masina si la lungimea trenului, intr-o curba ultimile sanii au intrat in gardu' omului, astfel ruinandu-l 8->
- cand jucam hockey cu cutii de conserve si crengi pe paraul inghetat
- cand am facut ca gemenii pe care ii detestam sa ajunga in parau cu tot cu sanie
- cand luam cainele cu mine ca sa-mi traga sania =))
-cand veneam inghetata acasa si stateam la caldura cu o cana de ceai cald
iar lista poate continua...

Judex 18 Dec 2009 13:27

Aveam vreo 8 ani, era prin 84. Am facut un cantonament la Tusnad. Ne alerga antrenorul de scotea tot untul din noi si zile in sir ne-a pacalit promitandu-ne ca ne vom relaxa la un meci de fotbal. Intr-un final s-a induplecat, a vorbit cu un responsabil de pe-acolo si a facut rost de un teren acoperit de zapada inghetata. Alunecam toti de numa' si am dat nastere la multime de secvente burlesti. Dupa cateva incercari de joc normal, am decis sa raman in fata, 'la pomana'. Proful recupera mingea si ii trimitea unei gagici din echipa adversa, care marca din fata portii. La fel incercam sa facem si noi - Rares, un coleg, era la recuperare, apoi pasa lung catre mine. Cred ca am inscris din cele mai imposibile pozitii, mai mereu din cadere involuntara.

PS
Atunci m-am indragostit de kurtos kalacs. :D

Kramer 18 Dec 2009 13:46

Sunt fericit sa Unirea Urziceni joaca cu LIVERPOOL!!!

Judex 18 Dec 2009 14:43

Totusi, Liverpool a jucat in acest deceniu si cu Rapid si cu Steaua, e adevarat ca inainte de a castiga ChL, dar era in plina ascensiune. Acum e in cadere libera. Curand imi reiau avatarul care m-a consacrat, deci stiu ce vorbesc. :D

Kramer 18 Dec 2009 14:56

Originally Posted by Judex:

Totusi, Liverpool a jucat in acest deceniu si cu Rapid si cu Steaua, e adevarat ca inainte de a castiga ChL, dar era in plina ascensiune. Acum e in cadere libera. Curand imi reiau avatarul care m-a consacrat, deci stiu ce vorbesc. :D

So what e in cadere libera? Ramane una dintre cele mai bune echipe din istoria fotbalului pentru mine...Planuiesc sa ajung la meci.

Cinemania 18 Dec 2009 15:09

puteti continua in "locul de dat cu picioru"

http://www.cinemagia.ro/forum/showth...=84043&page=95

illotempore2002 18 Dec 2009 15:17

Sunt fericita ca merg la noapte la un party decadent in Buftea >:)

miercuri 18 Dec 2009 17:57

Originally Posted by Kramer:

Originally Posted by Judex:

So what e in cadere libera? Ramane una dintre cele mai bune echipe din istoria fotbalului pentru mine...Planuiesc sa ajung la meci.

Lasa ca isi revin ei, au avut si ani mai prosti ca asta si si-au revenit.

cremaxx 19 Dec 2009 06:39

Sunt fericit fiindca pot sa imi demonstrez mie insumi ca sunt mandru ca nu mai fumez si tin piept la ceea ce se numeste "fac ce vreau si stiu ce fac".:)

buticut 21 Dec 2009 15:49

Sunt fericita pentru ca a venit Afra (catelusa matusii mele) si e o scumpete :x:x. Nu o mai vazusem de 9 luni.M-a innebunit azi la plimbare, de abia am reusit sa o tin in frau,fugea cand dupa pisici,cand dupa caini (e pe stop :D), dar pupicii pe care i-am primit dupa m-au facut sa o iert .

Gospin 21 Dec 2009 16:54

Pt. ca o sa plec in parc .. :D

All times are GMT +2. The time now is 16:58.