Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Offtopic Asylum (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95483)

abureala 26 May 2010 15:04

Nu imi apartine, de acolo si ghilimelele !
Si nu m`am jignit, voi subestimati si presupuneti ca daca nu ai 1000 + postari, nu esti capabil sa intelegi titlul unui topic.
Ca sa va scutesc de polemici inutile, am sa sterg poza, asftel nu atrag atentia "politiei subiectelor off-topic" asupra mea ;)

copila_satanista 26 May 2010 15:04

abureala parca te-ai atacat cam tare ... chill oleak

abureala 26 May 2010 15:10

:)) nu sunt deloc atacat, surescitat etc, doar ca nu inteleg de unde nevoia constanta de a critica si a atrage atentia pe forum pe subiecte neinsemnate

paul_aramis 26 May 2010 15:18

Originally Posted by abureala:

Nu imi apartine, de acolo si ghilimelele !
Si nu m`am jignit, voi subestimati si presupuneti ca daca nu ai 1000 + postari, nu esti capabil sa intelegi titlul unui topic.
Ca sa va scutesc de polemici inutile, am sa sterg poza, asftel nu atrag atentia "politiei subiectelor off-topic" asupra mea ;)

hai să vedem: ai postat o poză cu brad, care a început să joace pe la vreo 25 de ani. după aia ai băgat două cu şvarţi, care a devenit "celebru" şi el pe la vreo 20 de anişori (luând în considerare titlu de Mister Universe). titlul topicului e "Celebrii încă din copilărie". chiar dacă excludem "încă", cine oare nu a înţeles despre ce vorba aici?

abureala 26 May 2010 15:40

Cu riscul de a ma repeta, eu NU am inteles de ce atata tam-tam pe seama unei poze nu la subiect ! Sunt singurul care posteaza ceva off topic in 11-12 pagini de topic`uri numai la "star`uri" ?!
Ceea ce tu nu intelegi este faptul ca am inteles semnificatia titlului, atat cu inca in el cat si fara. Am pus o poza off topic iar raspunsul meu, desi pueril, ar fi : SI ?!

PS. am inlaturat ambele poze, orice "pledoarie" de acum incolo fiind, zic eu, inutila

miercuri 27 May 2010 15:13

Danonino e un fel de troll?

buticut 27 May 2010 21:35

Originally Posted by Pitbull:

Asa te vreau!
Iaurtel cu sânge!
Imi aminteste de trei frati pe care voiam sä-i bag într-o piesä a mea absurdä, prin liceu - voiam sä-i cheme asa: Horatiu, Pancratiu si Menstruatiu.

Ia zi, iaurtel - vrei sä te cheme Menstruatiu de-acum încolo? >:D<
(Cu tîzî.)

Parca mai bine suna Depputa...
(Cu tîzî.)

Pitbull 27 May 2010 21:41

Coreeect...! :D
...Sau, mai bine nu.
Aia sä fie gagicä-sa.
"Menstruatiu si Depputa"
(Cu tîzî si cu tîzî.)
Hai c-am pus-o! :x:x:x

danonino 28 May 2010 07:56

We are here to serve. O:-)

L.E.
Da, si dacä spui cä un pentagon are mai multe laturi decât un hexagon e semn de normalitate.
(Sigur, când rämânem în panä de argumente, ne refugiem în a-i face dementi pe interlocutori.)

ceea ce faci si tu.

Stai linistit, continua. "Iaurt cu sange" wow! Clever... Nu ai haz. Dar mai incearca, eu am incredere in tine. Persevereaza si cu putin noroc poate chiar faci o gluma reusita. Nu te opri.

Pitbull 28 May 2010 08:06

Booty, fatä, pe vechiul loc adunarea!
S-a-ntors Menstruatiu!
Azi ti-l las tie, cä eu am o jenä.

danonino 28 May 2010 08:23

tu razi la glumele tale? serios vorbind. Tie iti plac?

Trist, foarte trist...

buticut 28 May 2010 22:37

Vai, acu' parca soft spot-ul meu pt Batman Returns nu mai pare atat de grav :)).

Quote:

Booty, fatä, pe vechiul loc adunarea!
S-a-ntors Menstruatiu!

(Sigur, când rämânem în panä de argumente, ne refugiem si pasam responsabilitatea altcuiva :Pi.)

Am vrut sa scriu ceva, dar meh...

Pitbull 29 May 2010 07:16

Ete panä de-argumente, în pana mea...!
Singuru' argument fatä de fenomen e tampaxu'!
Nu, da' m-am plictisit sä-i tot dau atentie, cä-i repetitiv, logoreic si nâtântol, si-am zis cä poate tu mai ai chef de joacä.

danonino 29 May 2010 09:59

Ete panä de-argumente, în pana mea...!
Singuru' argument fatä de fenomen e tampaxu'!
Nu, da' m-am plictisit sä-i tot dau atentie, cä-i repetitiv, logoreic si nâtântol, si-am zis cä poate tu mai ai chef de joacä.

te-ai suparat? gata? iti iei jucariile si pleci acasa?

Mai bine asa, ma intrista neputinta ta prezentata cu mult fast la fiecare reply.

uimitor! cat de mult s-a putut discuta pana acum intr-un topic, care are ca subiect un film pentru prescolari.

buticut 31 May 2010 17:58

Gata people, stop feeding the troll!

Pitbull 31 May 2010 20:06

Taci, copile.

danonino 31 May 2010 20:39

Taci, copile.

:)) =)) =)) =)) =))

Va streseaza la maximum nick-ul meu. =)) =)) =))

acum sa trecem peste faptul ca abia am iesit din fabrica sau ca abia am invat sa merg (fiecare cum poate).

Asta e modul tau de a zice ca ai gresit, "troglodime"?

Pitbull 31 May 2010 20:43

Gata, taci.

illotempore2002 01 Jun 2010 12:01

E topicul cu "sunt fericita pt ca", tuto!

Dragomara 01 Jun 2010 15:37

Originally Posted by illotempore2002:

tuto!

Aha, asta-i fata maică-tii.:P
@Sunt extrem de fericită că şi la Cafenea avem tot moderatorii onorifici. =D> =D> =D> :-bd

All times are GMT +2. The time now is 04:37.