![]() |
Robert De Niro:D
|
![]() |
Bradley James
|
1 Attachment(s)
HInt: e fotbalist
Attachment 127 |
Originally Posted by Laurafcd:
Ştii, am o idee mai bună, de ce nu pui o poză cu viitoarea mamă a fotbalistului atunci când ea este însărcinată, în acest fel lumea sigur o să ghicească. Jesus! Wtf? Dar fie, Ronaldinho? El e creţ. |
Originally Posted by Anxious_Schizoid:
poate ar trebui cineva să îi ia de mânuţă şi să îi ducă la regulament. or să înţeleagă în felul ăsta că aici e vorba de un forum cu specific "cinema" iar pentru alte alea există cafeneaua. |
:)) nu te enerva. si nu, nu e ronaldinho.
hint 2: joaca la nationala Frantei. Later edit: ok ok. am inteles. era thierry henry. imi cer scuze. acum voi pune o poza care sa aiba legatura cu site-ul. ![]() |
Nu s-a enervat, dar acu pe bune...e CINEmagia ,nu FOTBALmagia. Daca ti neaparat sa pui o poza, pune una cu un actor.
Si ca sa nu zici ca nu am zis ceva on-topic: Thierry Henry. |
Originally Posted by paul_aramis:
Cu următoarea notă: actorul nu e acelaşi cu personajul. Ori actor ori personaj. On-topic: Sidney Govou. Ar fi de preferat să ne zici dacă a jucat la Euro 2000. |
Gata, am postat o alta poza, de data asta cu persoane din lumea filmului. Recunosc, am gresit. Dar uitandu-ma pe acest topic am vazut ca s-au postat poze si cu alt fel de persoane. Si am crezut ca e ok.
|
OK, I give up, where is it? Am stat eu mai multe ore la calculator azi, dar încă pot să văd clar, aşa că unde e poza? |
in postul anterior
|
Eu de ce nu o pot vizualiza? Voi, ceilalti, o vedeti?
|
Nu, nu tocmai.
pun eu una simpla pana una alta. ![]() |
Mistah, asta e poza pe care apostat-o si laurafcd?
|
|
Holly Grainger.
|
Corect!:D Mersi pentru raspuns!
|
1 Attachment(s)
Recunoaste-ti fata!
|
Anna Sörensen (Diane Kruger) si Nikolaus Sprink
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 02:20. |