![]() |
Originally Posted by Twinsen:
|
iar balesc...
|
5 Attachment(s)
in asteptarea mielului...si nu numai...
supa-crema de legume. se pare ca morcovul vrea neaparat sa iasa in evidenta... Attachment 3069 ciuperci la tigaie, umplute cu codite si legume.. Attachment 3075 Attachment 3077 orez cu spanac, preferatul meu in perioada asta... Attachment 3071 Attachment 3073 |
4 Attachment(s)
stiu ca-i prea tarziu sa va arat mielu", dar stiti vorba aceea: "mai bine tarziu, decat niciodata". daca unii dintre voi, nu suporta sa mai vada, le cer iertare. compensez cu doua poze la foccacia cu cartofi si oregano. miroase sublim in bucatarie atunci cand este in cuptor!
Attachment 3079 Attachment 3081 Attachment 3083 Attachment 3085 |
5 Attachment(s)
nu m-am putut abtine sa nu va gadil narile (macar virtual), cu asemenea opere de arta in materie de pizza. cum v-am mai spus, nu voi atinge niciodata perfectiunea, nici daca as impleti coca, 24 din 24. tocmai de aceea, admir si inghit in sec, de cate ori mi se distribuie asemenea bunatati vizuale, mai ales ca ele vin chiar de la Napoli, locul de origine al pizzei.
Attachment 3149 Attachment 3151 Attachment 3153 Attachment 3155 Attachment 3157 |
Craciun Fericit tuturor! Anul asta, in loc de cozonaci, m-am distrat cu niste forme de ciocolata.
![]() ![]() ![]() |
Foarte reusite retetele. Mi-ati facut pofta!
_________________________________ Adam Vezi si sucitor ajustabil |
All times are GMT +2. The time now is 02:46. |