![]() |
Paul, ma abtin de cand ai inceput discutia despre tuicopalinca (marca inregistrata je, ai grija!) - daca aberatiile cu Regatul si Nordul pulii sunt tolerabile, d'apai sa te bagi ca bolundu-n tagma sfertodoctilor care cer inchiderea Cafenelei e deja peste poate!
Eu propun sa inchideti in cazul asta tot ce nu se refera la sectiunea wiki sau puncte si medalii Cinemagia! Are si rabdarea mea o limita-n mormantii ma-sii! |
Judex, eu m-am referit la forumistii cu istorie pe Cinemagia, nu la cei care intra de doua ori pe an pe forum ca sa puna intrebari despre wiki.
|
Glo, ok. Dar chiar nu vreau sa mai aud voci celebre care solicita inchiderea Cafenelei. E absurd.
|
Originally Posted by Gloria:
Salut interventia ta dear Gloria! |
Vă reproşez pentru a 50-a oară că sunteţi o doar adunătură de incompetenţi, şi acum hai să vedem şi de ce:
Ex. de inteligenţă şi obiectivitate: - Suntem pe topicul "ce te enervează îngrozitor", acolo unde eu mă duc şi postez ceea ce chiar mă enerva şi anume faptul că reclamasem de 5 ori o postare aiurea (despre asta e vb.) ba mai mult îi şi scrisesem moderatorului secţiunii Foto, cel care, ca de obicei n-a catadicsit să facă ceva, postarea zace şi acum pe forum, deci spusesem ce mă deranja îngrozitor. Întâmplarea a făcut ca postarea mea să nimerească în mijlocul unui conflict care chiar nu mă enerva, şi cu care nu aveam nimic în comun (faptul că mi se par absolut cretine reclamaţiile unora (AICI ŞI ACUM) vis-a-vis de mişcarea ligionară e cu totul altă poveste. Duduia Gloria s-a găsit să-mi atragă atenţia pentru că am postat on-topic şi despre nemulţumiri legate de "activitatea"lor de moderatori, în "mintea" ei io continuam conflictul pe teme legionare, unde i-am spus lui ALS că "stână de oi" este un pleonasm. Dacă mi-ar fi spus cineva ce avea să urmeze, adică banarea mea cea care continuasem (în altă realitate, şi alt univers paralel) conflictul pe teme legionare, chiar n-aş fi crezut. No, şi acum hai să vb despre respect: reclam de 3 zile o postare, îţi scriu şi e-mail, scriu şi pe forum de 3 ori - tu te faci, ca de obicei că nu vezi, da'totuşi nu ştiu prin ce miracol se trezeşte "luptătorul" din tine, cel care cică va număra postările care nu-s despre film, într-o secţiune care se numeşte "Cafenea" (dă un dexonline dacă ai uitat semnificaţia - şi io ştiu că ai uitat-o). Acum nu mi-am numărat postările, dar sunt mai mult decât sigură că erau mai puţin de 7, şi că mai bine de jumătate erau on-topic. Ceea ce mă deprimă e faptul că în marele tău elan ai uitat să le număeri şi analizezi pe-ale tale. Evident că am râs când am văzut că m-ai banat şi pe mine, din nefericire încă cred (=ştiu) că "stână de oi" este pleonasm, şi mai ştiu că limba, exprimarea a evoluat de-atunci, mă rog, asta nu înseamnă că m-aş mira dacă, de ex. Judex mi-ar explica că foloseşte termenul "pulă" din 2 în 2 postări doar pentru că l-a citit în Creangă. ;) Foarte pe scurt ideea e următoarea: io chiar vreau să vă respect, însă chiar nu am ce, de ce şi mai ales pe cine. Ai, aveţi cu toţii exact doza de respect pe care v-o dau acţiunile (deciziile) voastre. Îmi pare rău (sic!) că nu pot respecta prostia, nesimţirea, subiectivitatea, reaua-voinţă de care dau constant dovadă unii dintre voi (moderatorii). De obicei se respectă valorile, şi respectul nu trebuie să ţi-l dau eu, adevăratul respect este dat de calitatea acţiunilor tale. Ca o dilemă personală am să mai adaug că în ceea ce mă priveşte atunci când mi se face un reproş eu una încerc să fac totul pentru a-i demonstra respectivului că se înşeală, no aici, cu voi e tocmai pe dos, adică am scris că se va alege, ca de obicei, cel mai prost moderator la secţiunea Foto, ŞtefanDo s-a şi grăbit, prin nepăsarea lui, să-mi susţină ipoteza. Acum am să fiu logică şi-am să recunosc că mai există şi alternativa de-a fi noi înşine, adică de-a nu încerca să convingem pe nimeni de nimic, în cazul de faţă de a ne susţine propria incompetenţă. Acum nu ştiu ce să mai zic, dar cred că ar trebui angajat cineva care chiar cunoaşte sensul tuturor cuvintelor şi mai are disponibilitate pentru lectură, cineva care e atent şi care mai şi gândeşte înainte de a lua o decizie. Privit din punctul meu de vedere prea vă împărţiţi în multe direcţii - forum, site etc - probabil că şi ăsta este unul dintre motivele din care sunteţi incapabili de-a duce la bun sfârşit măcar un task. Deci, să recapitulăm acum: - nu am pic de respect pentru astfel de gesturi şi oameni (dacă vă interesează am să vă spun EXACT momentul în care mi-am respectul pentru fiecare dintre voi); - cum eu nu pot respecta, accepta şi aproba prostia, nesimţirea, răutatea nu am să mă supăr dacă voi veţi face asta, dimpotrivă. Concluzie: pe zi ce trece mă convingeţi că sunteţi doar o adunătură de incompetenţi dpdv profesional, despre voi, oamenii, nici nu îndrăznesc să vb. :(( Acum nu ştiu, îmi e tare greu să cred că Dumnezeu le-a creat toate cu un scop anume. PS: pentru cei care n-au înţeles nimic, din varii motive: respectul se impune, şi nu prin amendamente, banări şi alte "legi" ci printr-un mod de acţiune corect, logic şi de bun-simţ. PS1: Vreau să trec unii dintre moderatori pe IgnoreList, ştiu că dpdv tehnic este posibil, nu ar trebui să fiu obligată să citesc ceea ce nu-mi spune chiar nimic. E ilogic, imoral şi absolut cronofag:-O :-? (Din moment ce nu e postată la secţiunea de bancuri, asta chiar nu e o glumă). |
No, s-a întâmplat o chestie extrem de ciudată, şi anume lista de topice la care am subscris s-a "AUTOredus", substanţial, la doar 2 topice! :-O :-?
|
În atenția moderatorilor forumului Cinemagia
Domnilor moderatori, așa nu se mai poate. Forumul ăsta a devenit groapă de dejecții. Utilizatorii cu gust pentru mizerie profită de toleranța voastră și își varsă produsele de excreție în capul tuturor oamenilor civilizați și cu șapte ani de acasă care vin aici cu inima deschisă pentru a comunica într-un mediu curat și caracterizat prin respect reciproc.
Cum e posibil ca asemenea mesaje să fie lăsate așa cum au fost postate, iar autorii lor să fie încurajați prin tăcerea voastră?
Originally Posted by marius_em:
Ipu a inițiat o dezbatere publică și dorește să afle opinia voastră în legătură cu acest subiect. S-a umplut... găleata! Să așteptăm să se reverse? |
Scuze dar nu am stiut unde sa postez:
La All Dogs go to Heaven : The Series ala e All Dogs go to Heaven 2!!!Daca nu ma credeti intrati pe IMDB sa vedeti ca acolo scrie All Dogs go to Heaven 2 durata 82 minute deci e logic ca e film nu serial!Si pe deasupra il mai si am si l-am si vazut!!! |
???
scriu cu ''frica'' aici pt ca vad ca majoritatea sunt de mult tp cu pareri .......... vroiam sa intreb sau sa cer detalii despre cam cat timp sau dupa ce criterii se aproba un sinopsis salvat de catre un user.
.......deci practic exista un raspuns ??? |
Originally Posted by cataradu:
|
As vrea sa stiu si eu care a fost infractiunea aceea grava pentru care ALS a fost banat timp de o luna si jumatate? Nu de alta, dar vine Cannes-ul si m-ar interesa mai multe discutii legate de film si mai putine legate de legionari. Multumesc.
P.S. Pina la debanarea lui ALS ma autosuspend si eu de pe forum. |
nu cred ca leo merge la cannes si nu cred ca ar fi spus aici ceva despre ce vede acolo
dupa cum stii, in ultima vreme intra pe cinemagia doar ca sa plateasca polite |
Originally Posted by Windom:
Concluzie: înţeleg că până la urmă cineva a făcut ceea ce-am refuzat io în dăţile acela în care ai tot încercat să mă convingi să vorbesc despre despre o terţă persoană (care nu era de faţă, ALS). Trebuie să recunosc că la spălat creiere se pricepe mai bine decât la plătit poliţe! Acum de, mai depinde şi de creier. ;) :P :-* PS: acelaşi mesaj de felicitare şi pentru Pitbull, evident informatul/-a e cu totul altcineva. =D> =D> PS1: în general vb acum, primul lucrul care te discreditează în ochii mei este acela de a-i vorbi de rău pe alţii, în absenţă. |
dragomara, vezi ca vine un dus rece, si nu de sus ;)
|
Originally Posted by StefanDo:
|
Stimați moderatori, ieri mi-au dispărut mesaje postate la o rubrică oarecare iar pe urmă și mesajele de protest postate de mine aici. Pe vremuri, postările care nu vă convenea erau mutate la azilul forumului. Ieri însă, ele au dispărut în neant. De ce ne umiliți ștergându-ne postările?
|
@Ştefan - am vrut doar să-ţi reamintesc că legea protejează persoanele însărcinate.;) =))
Mai exact umilinţa face rău viitorului copil. =)) |
Iertati-ma ca va deranjez, dar fac si eu o intrebare. Acum cateva ore am postat ceva pe acest thread, iar acum a disparut fara urma. E drept, nu era ceva epocal, nimic important pentru tara ori univers, dar totusi ce s-a intamplat? Mentionez ca eu sunt interesat de fenomenele paranomale si nu exclud ca postul meu sa fi fost rapit de extraterestri.:-S
|
E vreme naspa! :D
|
Pai ce conteaza? Fie vreme buna, fie vreme rea...=))
|
=))
Hai ca-ncepe finala, ne mutam pe topicul aferent. :D |
Nu cred ca ma uit, ca si asa mi-am pierdut vremea in polemici virtuale infecte( s-a lasat cu porcaiala grava de la cinocefal la cinocefal)! Dupa asemenea momente resimt un soi de rusine, pe care o mai atenuez doar citind ceva.:">
|
Originally Posted by Amantul_Taciturn:
Asta este cea mai tare chestie pe care-am citit-o anul ăsta pe-aici! Mulţumesc, am râs cu lacrimi! =)) =)) =)) =)) PS: şi io care credeam că oamenii cu simţul umorului s-au retras în cărţi, sau în serialele TV! ;) :-* |
Originally Posted by Amantul_Taciturn:
|
Si totusi, de ce a fost bannat ALS? Inca nu s-a raspuns la aceasta intrebare...
Leo mai are si interventii, nu doar "plateste polite". Chiar daca nu merge la Cannes, poate ca ar avea lucruri interesante de spus, desi s-ar putea sa-i fi pierit orice chef, avand in vedere de ce tratament are parte. Deci, de ce a fost bannat ALS? Cu cine s-a certat? Cine mai este bannat alaturi de el? |
Unul dintre citatele mele preferate, din Biblie, spune ceva de genul ăsta: "Nu există mai orb ca cel care nu vrea să vadă." Evident că nu despre orbirea fizică este vb aici. :(
|
Draga Dragomara, nu stiu cum se face, dar, cand e vorba despre ALS, esti prima care sare.
Subtilitatea exemplului tau ma depaseste, tot ce pot sa iti spun e ca, fiind prea ocupata, nu am frunzarit toate sectiunile saitului, asa ca habar nu am care este motivul banarii. |
corinka - N-oi mai avea tu timp de citit :-O :-/ dar la cum îl cunoşti, poţi lesne deduce (a se citi raţiona) că nu a fost banat pentru postări în versuri, de exemplu! ;) :P
Că tot ai adus vb. de subtilităţi, alt proverb drag mie spune astfel: "spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti". PS: că uitam, apreciez că-n lipsa ta de timp, ai totuşi vreme să-mi numeri şii urmăreşti postările. :"> :-* Din păcate sentimentul nu este reciproc. :( |
SUSPENDÁ, suspénd, vb. I. Tranz. 1. A atârna. 2. Fig. A întrerupe, a amâna, a opri temporar o activitate. ♦ A face să înceteze temporar o acțiune judiciară; a interzice temporar exercitarea unor drepturi; a amâna fără termen executarea unei pedepse. ♦ A destitui provizoriu din funcție un salariat. 3. Fig. A interzice, a face să înceteze, a suprima o acțiune. – Din fr. suspendre, lat. |
Nu e prima dată când observ asta, şi zău dacă mi-s paranoică; numai că am extrem de prostul obicei de a-mi citi/ REciti postările după (ca să nu zic înainte!) şi nu ştiu cum mama dracului se face că după ceva ore găsesc tot felul de greşeli "subite" :-O !
Iniţial am crezut că cel care face asta e doar Pitbull, unde tot ţinea să mă discrediteze. :-& :-& :-& :-& PS: acum văd că fanclubul a crescut. :-& :-& :-& PS1: revin, ca să văd ce "greşeli" am mai făcut. :"> ;) cand cineva iti editeaza postarile, i se vede semnatura in subsolul mesajului, indiferent daca e moderator, super-moderator, daniel, gabi, narcisa suciu sau dumnezeu, paranoico. si mai lasa avalansele de emoticoane, ca-s enervante (si interzise de regulament ;) |
Cine dracului face, frate, baza asta de date şi programul TV?! :-O :-?
Deci mai am de văzut 30 de minute chipurile din filmul ăsta?! :-& :-& :-& programul: http://www.cinemagia.ro/program-tv/duminica.html?pos=46 Filmul: http://www.cinemagia.ro/filme/the-ma...tadorul-12422/ faceţi ceva, aşa ceva este absolut inadmisibil!! Despre acest film era de fapt vorba: The Bobo (1967). |
Frate, da'greu mai merge server-ul vostru, greeeeuuu! :( Şi-am încercat 2 browser-e! Uff...
Uite ce zicea Google Chrome: Eroare 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Eroare necunoscută. Şi uite ce zicea FireFox: Conexiunea a fost reinițializată Conexiunea cu serverul a fost reinițializată în timp ce se încărca pagina. * Acest sait poate fi indisponibil temporar sau prea ocupat. Încercați din nou în câteva momente. * Dacă nu puteți încărca nicio pagină, verificați legătura la rețea a calculatorului dumneavoastră. * Dacă calculatorul dumneavoastră este protejat de un paravan de protecție sau un proxy, asigurați-vă că Firefox are permisiunea de a accesa internetul. PS: şi chiar funcţiona Net-ul. :P |
dragomara, avem o veste proasta pentru tine: o sa ne inchidem in curand. Cine o sa-ti mai dea tie informatii eronate despre filme?
|
Asta era o intenţie, eşuată, de banc, sau ce?! :-O :-/ :-? Tu o să-mi dai informaţii, dacă ţie nu-ţi pasă de ce filme văd io, atunci cui?! :"> ;) X_X =(( |
MJ - cred că puţină terapie nu ţi-ar strica, pe bune! ;)
|
Originally Posted by Mistah J:
Hai mai, cum sa moara o industrie mondiala doar pt ca a murit o actrita? Care e logica? |
Curand cand? Si te referi numai la forum sau si la site? |
Între noi fie spus, io ar tb să fiu cea mai fericită, pentru că am prezis demult asta, mă rog, din cu totul alte motive. :D
Personal, cred că ŞtefanDo "minciuneşte" un pic. |
un pic mai mult chiar, voiam doar s-o fac pe dragomara, a carei dubla personalitate ii festeleste frecvent postarile, fericita pentru cateva ore
|
|
Apropo, am o sugestie.
Conform politicii practicate de administratia site-ului si a forumului de a refuza folosirea acestora pentru plata politelor personale (inclusiv prin härtuirea cu mesaje private de o agresivitate vulgarä care le-ar face sä se rusineze pânä si pe traseistele de pe centurä când se cearä pentru locurile de produs), propun ca acest lucru sä fie fäcut imposibil de-acum încolo, prin blocarea accesului acelor indivizi (si a clonelor lor) inclusiv la site, nu numai pe forum; si, întrucât bannarea de IP are limitele ei, pentru delicte exceptionale si repetate ar fi de avut în vedere mäsura supremä: stergerea contului. In caz contrar, ar fi firesc ca userilor astfel atacati sä li se permitä mäcar minima formä de autoapärare care consta în a face publice pe forum acele mesaje, cu ajutorul print-screen-urilor, în topicul "Bannäri, debannäri..."; n-ar fi pläcut si decent, desigur, dar ar contribui la o anume asanare moralä, arätându-le naivilor adevärata fatä a idolilor lor cu picioare (si nu numai) de lut (sau alt material partial asemänätor). In orice caz, insist ca administratia sä ia mäsuri concrete si severe împotriva acestor practici care, chiar si la un nivel ferit de ochii publicului, ne degradeazä moral si intelectual comunitatea. |
Originally Posted by Pitbull:
Prea mult zel pentru a apăra de fapt drepturile unei singure persoane, care nu face decât să-i atace și să-i insulte pe ceilalți! Bine-i face Șerban! Ne răzbună pe toți cei umiliți de ea! Fii realist, Pitbull, „agresivitatea vulgarä” a lui Șerban „ne face sä ne rușinăm” pe noi, care mai știm ce e aia rușine, nu pe o persoană care îmi scrie „dute-n pizda mă-tii!”, pentru că i-am explicat diferența dintre o salamandră și un gușter. :| N-o să-ți vină să crezi, dar avertismentul tot (numai) eu, cel ultragiat l-am primit! În plus, moderatorii au șters și mesajele din care orice om de bună credință putea să-și dea seama cine a fost cu adevărat agresiv și cine merita de fapt avertisment: eu sau protejata ta și a altor moderatori? |
La care "protejata" te referi, Ipu?
|
Corinka, scuze!
Am înlocuit în mesajul de mai sus formularea nedreaptă „și a celorlalți moderatori” cu „și a altor moderatori”. Declar în mod public că nu m-am gândit și la tine și nu te-am inclus și pe tine între cei care îi dau nas (s-o recunoaștem, nu din admirație, pentru că atunci nu i-ar refuza calitatea de moderator prin rotație la „Cafenea”, ci din lașitate, adică pentru a scăpa ei nescuipați și nesuduiți) brutei ăsteia față de care Șerban are curajul sincerității... |
Originally Posted by corinka:
PS: stai pe recepţie, că o să te ajut şi eu cu ceva materiale suculente. ;) :| |
Ori esti [din nou;) ] prea subtila, ori n-ai inteles nimic!
|
Originally Posted by Ipu:
Poate nu imi aduc eu bine aminte ... dar nu tu ai postat un mesaj/reply in care scriai "dute`n p...a matii" sau ceva asemanator,ceva cu morti?Faptul ca ai pus puncte inseamna ca nu este injuratura sau ce? |
Originally Posted by redmen:
Vezi că ceea ce faci tu e calomnie, pentru că minți. Eu am postat numai asta: http://www.cinemagia.ro/forum/showth...4&page=62#1226 După ce în ultimele luni a încercat să le atragă atenția colegilor noștri cu duhul blândeții că mizeriile astea rasiste și sexiste (misogine) sunt jignitoare, ( http://www.cinemagia.ro/forum/showth...4&page=53#1057 ) ieri Ipu n-a mai suportat și s-a radicalizat, hotărât să apere cu orice risc onoarea familei sale, onoarea colegelor nostre blonde și onoarea familiilor colegilor noștri care au mame și surori blonde, dar totodată inteligente și virtuoase. Rușine vouă, celor care, aflați în aceeași situație, rămâneți impasibili atunci când onoarea vă este terfelită și-l lăsați pe Ipu să poarte de unul singur și crucile voastre! |
Originally Posted by Ipu:
Pai si asta ce e? Nu ce am zis io? De ce ma faci mincinos? |
Originally Posted by redmen:
Prin modul în care te-ai exprimat, i-ai manipulat pe forumiști să creadă că și eu am înjurat persoane concrete în mod direct. Eu n-am făcut decât să-i blestem pe cei care ar urma să posteze bancuri insultătoare. Ce vină am eu că imediat chiar unii s-au înghesuit să se încadreze în categoria vizată de imprecația lui Ipu? Dacă Ipu spune (adică nu! nu spune, urlă în megafon!): „Feriți-vă, că voi urina de la balcon!” iar imediat unii se înghesuie să se posteze sub fereastra lui, e Ipu răspunzător de consecința acțiunii asumate a masochiștilor temerari? În legătură cu fondul problemei față de care am luat atitudine, repetăm îndemnul nostru lansat la 9 aprilie 2010: „Frații mei albi, când o să încetăm cu bancurile astea rușinoase cu blonde? Am reușit să eliminăm aiurelile alea rasiste și xenofobe cu negri, cu evrei ș.a.m.d. De ce să nu ne debarasăm și de glumele astea cretine (vorbesc în general, nu te supăra Bogdane! - bancul tău fu ocazia, nu cauza prezentului comentariu), sexiste și iarăși rasiste (pentru că numai femeile europoide pot fi blonde fără a-și vopsi părul). Și multe dintre colegele noastre din acest forum sunt blonde. De ce să ne batem joc de ele?” |
All times are GMT +2. The time now is 00:35. |