Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai recent vizionat film. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89119)

vave 10 Mar 2010 22:30

Nu mi s-a părut că a trecut cam uşor peste moartea ei. Apropo... episodul când a murit Andreea [de fapt episoadele] l-am urmărit numai cu fiori pe şira spinării şi pielea ca de găină.
Destul de ciudată moartea lui Jim... pentru că singurul lucru schimbat fundamental este că e doctor cu acte în regulă. Cam mare tămbălăul doar pentru atât.
Revenind la ultimul episod de care spuneam, insist că finalul este prea clişeic [pentru serial în sine].

shadowofnight 10 Mar 2010 22:42

Originally Posted by vave:

episodul când a murit Andreea [de fapt episoadele] l-am urmărit numai cu fiori pe şira spinării şi pielea ca de găină.

Same.

Pey nu a trecut usor, dar mie mi-a luat mult mai mult timp sa trec peste moartea ei, deci mi s-a parut ca ea a trecut usor.:P
Da, e cliseic, dar nu imi amintesc si alte momente asemanatoare...daca asta e primul/printre primele, eu il trec cu vederea, avand in vedere ca au ajuns la episodul 100. :D

vave 10 Mar 2010 22:49

Originally Posted by shadowofnight:

Da, e cliseic, dar nu imi amintesc si alte momente asemanatoare...daca asta e primul/printre primele, eu il trec cu vederea, avand in vedere ca au ajuns la episodul 100. :D

Mi-e să nu creeze precedent. :))
Oricum e de lăudat câte modalităţi de morţi şi poveşti au găsit şi încă mai găsesc.
Apropo, mie mi-a părut rău că a plecat Professor Rick Payne, avea nişte replici superbe. Eli, deşi e amuzant la rândul său, parcă nu se compară.

movie4 11 Mar 2010 15:37

Dorian Gray -9

shadowofnight 11 Mar 2010 22:17

Daybreakers. Dragut. 7:P.

BLACK-SPIDER 11 Mar 2010 23:12

Dupa ce anul trecut am citit cartea Zorba Grecul , astazi am vazut si filmul. Sincer eu mi-l imaginam putin altfel pe Zorba, putin mai inalt si mai slab. Insa trebuie sa recunosc ca Anthony Quin a facut un rol mare.
Scena in care vaduva a fost ucisa, m-a dus cu gandul la Malena cu Monica Belluci. Cred ca regizorul respectiv s-a inspirat de aici. De asemenea Dogville a lui Lars von Trier prezinta o poveste asemanatoare.
Bubulina, a fost exact cum mi-o inchipuiam si eu, chiar mi-a parut rau cand a murit, dar macar a murit fericita, Zorba e intradevar un suflet nobil.
Dupa moartea acesteia , m-am amuzat teribil atunci cand i-am vazut pe cei din sat cum i-au devastat casa.
Dar in acelasi timp aveam un sentiment de ura si de scarba fata de babele alea, de curiozitatea lor amestecata cu morbiditate , cand se pregateau sa o vada pe saraca Bubulina cum isi da sufletul, ca sa o boceasca putin si apoi sa ii devasteze casa.
Iar dansul de la final de pe plaja a fost sublim :D
Una pentru alta un film reusit, cu personaje puternice. Filme ca asta sa tot vezi :-) 9/10

s.stefan 12 Mar 2010 08:00

a walk to remember 10/10

claudiu-daniel-lugoj 12 Mar 2010 09:24

claudiu-daniel lugoj

cel mai recent film vizionat au fost 2 la numar si anume:perfect stranger si the blind side.

copila_satanista 12 Mar 2010 10:00

Alice in Wonderland. Nu pot sa spun ca are story-line cine stie ce, dar efectele si actorii fac multe. Desi imax-ul nostru e cam slabutz (mai ales subtitrarea aia pe mijlocul ecranului si dubla, noroc ca nu am nevoie) ma bucur ca am vazut si Alice si Avatar si mai urmeaza :D

omudindulap 12 Mar 2010 17:58

The White Ribbon
Un film destul de greu de urmarit, un numar mare de personaje si o atmosfera glaciala. Nu prea m-a prins. Nu cred ca sunt facut pentru astfel de filme. Prefer dinamismul din Un prophete.

Dragomara 13 Mar 2010 08:03

Revăzute aseară:
Mad Dog and Glory (1993)
Reign Over Me (2007)

Medicate 13 Mar 2010 08:23

....

Ultimele filme au fost : Alice in Wonderland ( Bunicel ) si o porcarie totala , low budget , The Fallen Ones !

moltisanti88 13 Mar 2010 15:42

The Man from Earth (2007)

Un film foarte interesant despre un profesor care a trait 14.000 de ani. Actiunea se desfasoara intr-o cabana unde acesta isi dezvaluie secretul unor persoane apropiate, majoritatea fiind profesori din mai multe domenii care il testeaza prin tot felul de intrebari ce cuprind multe aspecte ale stiintei si istoriei. Printre subiectele dezbatute nu putea sa lipseasca vesnica dezbatere asupra existentei lui Dumnezeu. Jocul actorilor nu e stralucitor si sunt sigur ca unele lacune exista si in scenariu, asta daca stai sa analizezi fiecare informatie, dar per total filmul e bun. Il recomand celor care apreciaza genul de film care te face sa gandesti si sa-ti pui intrebari. 8/10

bogdan0125 13 Mar 2010 20:39

Deep Blue
Cel mai prost documentar pe care l-am vazut vreodata. ( daca se poate numi documentar )

movie4 13 Mar 2010 20:50

asta http://www.cinemagia.ro/filme/das-le...-altora-17300/
10

Dragomara 13 Mar 2010 23:49

Il cielo cade (2000)

keepwalking 13 Mar 2010 23:53

Originally Posted by Dragomara:

da, l-am vazut si eu acum.
subiect simplu, dar excelent jucat&regizat.

Dragomara 14 Mar 2010 08:05

Brother (2000).

movie4 14 Mar 2010 14:44

lolita 1997 - 1/10

Dragomara 14 Mar 2010 17:36

The Taming of the Shrew (1967):x :x :x

Windom 14 Mar 2010 18:39

I’m not there (2007)

Am avut ceva reţineri înainte de vizionare deoarece nu-s mare fan Bob Dylan şi, chipurile, dacă nu eşti fan, nu o să-ţi placă nici filmul... Wrong. Desigur, există anumite elemente pe care poate nu le „prinzi” dacă eşti mai habarnist în domeniu, filmul însă e mai mult decît o biografie a lui Dylan. De fapt, omul nici nu-i acolo, după cum zice şi titlul. Personajul de pe ecran nu e Bob Dylan, e Cel ce Probabil a Fost Bob Dylan, e Cel Care ar fi Putut sa Fie Bob Dylan, diferite faţete ale aceluiaşi idol, reale ori închipuite, vieţuind în universuri paralele, o „schizofrenie pe dos”, unde nu mai avem diferite personalităţi în acelaşi individ, ci personalitatea este divizată în indivizi. Astfel, citind printre rînduri, se desprinde următoarea idee: cu toţii ne schimbăm în decursul vieţii, o luăm pe un drum sau altul. Atunci cînd eşti un star, idolul a milioane şi milioane, eşti văzut prin prisma fiecărui individ în parte, lucru care, dus la extrem, determină dispariţia ta ca individ. Devii un simbol, fiind astfel modelat în funcţie de viziunea fiecăruia – alb, negru, bărbat, femeie, outlaw sau om sfînt.
De menţionat şi interpretarea fenomenală a lui Cate Blanchett şi segmentul Richard Gere, cea mai originală parte din întregul film. Un film, de altfel, mult peste aşteptări...

Dragomara 14 Mar 2010 18:51

Originally Posted by Windom:

Oh, da, mi-am propus şi io să-l văd, unde tot rulează pe CineStar. :">
Du-te şi comentează, votează etc. filmul pe CineMagia - pentru puncte, glorie etc. :P

Windom 14 Mar 2010 19:01

Originally Posted by Dragomara:

Du-te şi comentează, votează etc. filmul pe CineMagia - pentru puncte, glorie etc. :P

La reviews am trecuta doar 1 cronică, nici de-o seringa de pleu nu-mi ajunge.:-q Tot n-am priceput eu cum e cu punctele lui Peşte anyway si decit sa ma rasplateasca cu vreo comedie romantica cu Julia Roberts, mai bine spun pas...(:|

movie4 14 Mar 2010 19:08

Lolita 1962 - 9

Dragomara 14 Mar 2010 20:00

Originally Posted by movie4:

Lolita 1962 - 9

Da'văd că insişti, nu glumă! =)) =)) =))
Tot ăsta mi-a plăcut şi mie, mă rog, e singurul pe care l-am văzut, şi asta după ce citisem deja cartea. :">

Windom 14 Mar 2010 20:08

Ramin la ideea ca Lolita lui Lyne e mult mai interesantă decit a lui Kubrick, nu numai pentru ca filmul e mai fidel cartii, dar si pentru complexitatea personajelor. Personajele lui Kubrick sint reci si distante iar intreaga poveste e văzută prin ochiul analistului pragmatic. Lyne ne permite să ne apropiem de personaje şi să simţim chiar şi o doză de simpatie pentru Humbert, oropsitul sorţii. Apoi să ne ruşinăm că am putut gîndi astfel...:"> Unii...>:)

shadowofnight 14 Mar 2010 22:17

The Descent: Part 2

Se putea si mai bine, categoric nu a fost mai bun decat prima parte. 7.5

claudiu-daniel-lugoj 15 Mar 2010 10:56

claudiu-daniel lugoj

Ultimul film vizionat a fost Did you hear about the Morgans,care a fost destul de bun zic eu.

pipes 15 Mar 2010 19:35

The Invention of Lying 2009
Pareri: un film original. 8/10
Info: http://www.imdb.com/title/tt1058017/

tibzone 15 Mar 2010 20:07

The Road
Year : 2009
Genre : Adventure | Drama | Thriller
MyRating : 8.0

SoX 15 Mar 2010 23:32

The Departed (2005) | 8/10 | A fucking good movie!

miercuri 15 Mar 2010 23:40

Originally Posted by movie4:

lolita 1997 - 1/10

/:)
si justificarea care ar fi?

SoX 16 Mar 2010 03:06

Deception [2008] | 7/10 | Decent, insa putin previzibil.

Cinemania 16 Mar 2010 08:12

Old Dogs (2009)

Tembel, exagerat, dar cu niscaiva faze haioase la care am ras cu lacrimi. Mai mult sau mai putin fortat.

The Time Traveler's Wife (2009)

Ori m-am ramolit eu ori nu am avut chef de dezlegat noduri in filmul asta.
Una peste alta cuplul Eric Bana - Rachel McAdams e delicios. Macar asta nu a trecut pe langa mine.

Up in the Air (2009)
Cine a zis ca lupul n-ar putea da lectii de supravietuire caprioarei ? Ar putea, doar ca asta n-ar ajuta-o deloc sa nu fie halita la un moment dat.

Mi-a placut Vera Farmiga in mod special.

copila_satanista 16 Mar 2010 09:21

Si eu am remarcat-o pe Vera Farmiga in filmul asta. Pana acum cand am vazut-o nu a avut nimic care sa mi-o imprime in mod deosebit in memorie, dar rolul asta a fost chiar interesant.

Am reusit sa vad si eu Inglourious Basterds abia aseara,desi era pe lista de ceva timp. Nu degeaba a luat Oscar Christoph Waltz pentru ca la un moment puteam sa jur ca el are rolul principal si l-a cam lasat in umbra pe Brad Pitt. Memorabila si scena de la final cu macelul facut cu atata sete care sincer nu credeam ca o sa aiba loc.

hellsteed 16 Mar 2010 09:37

Brad Pitt nu e nicidecum personajul principal, protagonistul . Deoarece filmul e sinteza catorva episoade putem afirma ca fiecarui personaj isi are timpul si spatiul in care el primeaza. Ca sa argumentez ca Waltz e principalul spun ca datorita lui lucrurile au continuitate, el aduce intriga si el le rezolva. El face legatura intre episoade. El de altfel sustine povestea. Daca a luat Oscar , dpmdv a luat pentru Actor in a Supporting Movie si nu Role :)

ALINUL 16 Mar 2010 17:05

August Rush 2007 este cel mai recent film vazut de mine si mi se pare cel mai bun film din cate am vazut si am vazut destule. Recomand!

moltisanti88 17 Mar 2010 19:28

Shutter Island. (2010)

Mi-a placut mult noul film al lui Scorsese si ma bucur ca nu am dat prea mare atentie unor pareri critice de pe acest forum. Nu stiam aproape nimic despre plot, dar a fost mai bine asa. Filmul nu a dezamagit, nu a fost deloc plictisitor si nici decum evident. Acum as vrea sa citesc si cartea, dar filmul m-a multumit pe deplin. :)

SoX 19 Mar 2010 01:11

The Duchess [2008] | 6/10 | Parfum clasic si aristocratic in exces.

shmekerila 19 Mar 2010 11:57

Dear John

... m-ai dezamgit... ma asteptam la un nivel apropiat de The Notebook :(

6/10 dar mai degraba e 5.5/10

Gospin 19 Mar 2010 22:32

The Aviator (2004) revazut pe Pro Cinema. Un film care mi-a placut foarte mult, si prin prisma faptului ca este cu si despre avioane.Ce as avea de obiectat, ca a fost un pic cam lung, parca tragea de timp, dar nu a reusit sa ma plictiseasca. In orice caz ma bucur ca l-am revazut a 2`a oara. In rest ... nimic, slabut in ultima perioada, maine am planificate 2 filme! :)

tibzone 19 Mar 2010 23:18

Survival of the Dead
Year : 2009
Genre : Horror
My Rating : 6.8

shadowofnight 20 Mar 2010 18:50

Constantine (2005, cred) - Nu e chiar atat de rau cum am auzit...6.

Cinemania 20 Mar 2010 21:40

Ripple Effect (2007)

Doar ce l-am vazut pe TV 1000. Strict pt Forest Whitaker care e, well, Forest Whitaker.

Mi-a placut cat de cat. Nu ma pot hotari daca e un film bun sau prost. Sa zicem bunicel, :D

Sigur se putea mai bine.
M-am cam sucarit jocul lui Philippe Caland.

SoX 21 Mar 2010 00:00

Rescue Dawn [2006] | 8/10 | Dramatism de calitate imbinat cu o doze mici de sperante.

marius_em 21 Mar 2010 02:08

Ninja Assasin. Pierdere de timp. La 3 dimineata. E stupid rau. Nu fazele de actiune, alea-s bune, dar dialogul, si tot scenariul e retardat. Prima jumatate de film, e doar vorbarie inutila, fara nici un sens, plin de clisee. Si mori de plictiseala. Pe urma vin si fazele mai bune, dar deja impresia e stricata.

bogdann1980 21 Mar 2010 09:07

desi nu e nou, de prin 96 cred - Mean Creek 8/10

tibzone 21 Mar 2010 09:37

The Final
Year : 2010
Genre : Drama | Horror | Thriller
MyRating : 8.0

Cinemania 21 Mar 2010 13:36

Originally Posted by marius_em:

Ninja Assasin. Pierdere de timp. La 3 dimineata. E stupid rau. Nu fazele de actiune, alea-s bune, dar dialogul, si tot scenariul e retardat. Prima jumatate de film, e doar vorbarie inutila, fara nici un sens, plin de clisee. Si mori de plictiseala. Pe urma vin si fazele mai bune, dar deja impresia e stricata.

Ce tare! La asta m-am uitat si io. Exact pe la 3 dimineata :D

Total de acord cu tine. O porcarie de film. Actori slabi, in afara de maestrul Sho Kosugi. Efecte superficiale. Jesus, cum tasnea sangele ala. Parca erau desene animate.

Niscaiva scene de lupta OK, dar pt mine nu au fost de ajuns.

Dragomara 21 Mar 2010 13:49

Pentru a nu-ştiu-câta oară: Husbands and Wives (1992):"> :-* :x :x :x

All times are GMT +2. The time now is 03:47.