![]() |
Ca nu a gasit emoticonul "cu o tipa care topaie de fericire ca nebuna". Cind dai peste el sa-mi zici si mie ca-s interesat.;)
|
Originally Posted by MariaMona:
|
Sunt extrem de nefericit ca nu ni se inteleg familiile greco-maghiare.....................:(
|
Pai pune-i pe unguri sa invete greaca (veche )
http://www.youtube.com/watch?v=uceVh...eature=related |
Originally Posted by redmen:
Nu-i nici o nefericire, doar ca aici m-a compatimit lumea la nefericirea de-a-l pierde, si m-am gandit sa le dau vestea cea buna... my bad ca le fac in ciuda celor nefericiti :"> ;) |
...pentru ca aia cu reclama-cearsaf n-au o adresa de contact unde sa-i poti baga in pizdele mamelor lor, pe fiecare in parte.:( Poate ne ajuta Cinemagia in acest sens, daca in alte sensuri nu se intreprinde nimic...
|
pt. ca n'am prietena :(
|
Originally Posted by Jumperr:
Adevărul e că la 14 ani ăsta e un capăt de lume :) |
Originally Posted by FreakDoll:
:)) baiatul si`a spus of`ul. Zi`i de`o incurajare, acolo |
Originally Posted by abureala:
Nu mai zic nimic ! Nu mă mai provoca!:D |
Sunt (foarte) nefericit ca patrupedul meu cu pedigree s`a transformat intr`un .. tomberonez :(
|
I have my own Jacy Farrow, I recently met her again after quite many years and she's bloody married! :((
|
Rahat in ploaie!!!X(
M-am dus si eu dupa 100 de ani la peste si m-a prins o ploaie... halal noroc!:( |
...prietena mi-a dat papucii. :(
|
@Sox.. chiar ca naspa!:(
|
Eh, noi sa fim sanatosi ca boala vine. :)
|
Doamne fereste! Lasa ca are balta peste...
Ca fiu on topic: sunt nefericit ca nu mi-a iesit la pariuri scorul exact, am zis ca bate Portugalia cu 4-0, si au batut cu 7:-O |
SoX, un drum pe la Bucuresti? :D
|
Originally Posted by SoX:
|
Originally Posted by Judex:
Sa stii ca da. Cat de curand. Iti dau de veste. :D
Originally Posted by marius_em:
Pastreaz-o, poate vei avea si tu nevoie candva de o pereche de papuci. Oricum multumesc pentru gest. :) Cat despre supararea mea: Zboara, esti libera ca o colibri, daca tot imi dai papucii, da-mi-i pe aia gri. >:) |
All times are GMT +2. The time now is 08:09. |