![]() |
Proză informativă
Nota nr.1 din 14 mai 2010, redactată după schema:
<epitet periorativ> Băsescu <predicat> <complemente (in)directe, circumstanțiale> |
nu-ti fa griji, recuperezi somnu' in timpul filmului. n-am vaz filmul dar am vaz teaseru. buehehe. ce pleazna stangace. se pare ca orice moron care trage cadre lungi este comparat cu tarkovsky, ca atat au inteles ei din filmele lui, ca tarkovsky are cadre luuuungi.
|
Vreau doar să le mulţumesc lui Judex, Windom, redmen şi restului celor care :"> :-* au îndrăznit (în scris) să-şi afirme părerea; din păcate ca orice contact cu moderatorii (angajaţi CineMagia) şi asta a fost încă o vânare de vânt.
@moderatori: aceleaşi reproşuri (de mai sus), sau de... 3 ani încoace. ;) :D PS: Aaaa... şi vreau postările lui Judex înapoi; nu la cele legate de insignifiante user-iţe undercover pe site mă gândesc io acum; aşa mi se pare corect: ori păstrezi totul, ori ştergi totul. Acum să nu-mi spui că numai pe el l-ai citit şi priceput, şi că încă traduci la postările mele şi ale măscăricilor tăi, că nu te cred! =)) =)) |
atentie cu excesul de emoticoane, dragomara
|
Originally Posted by StefanDo:
|
nu, nu este, dar in regulament exista precizarea "nu folositi excesiv emoticoanele". Citeste-ti postarile si vei vedea ca bati recordul de departe la capitolul asta.
|
Oricum, faptul că cel puţin pe ele le citeşti şi înţelegi este într-adevăr un progres. :"> :-* No, stai liniştit număratul emoticoanelor CineMagia va fi de-acum prioritatea mea maximă. :-& \m/ X_X :!! >:P |
Originally Posted by Dragomara:
e chiar o idee buna. Si daca iesi pe primul loc ce-o sa faci? |
|
bine, unde incape un premiu incape si al doilea. ala o sa fie de la mine
|
OK. Stai să-ţi fac şi ceva mici sugestii: după Lamborghini (musai galben :x :x ) cel mai mult îmi lipsesc banii de buzunar pt. excursia la Budapesta. :"> ;) :P
|
parca visai sa ajungi in Tibet.....sau nu mai e la moda tibetu'?
|
nu, dragomara, eu o sa te ajut doar sa nu te gandesti (sau sa nu aiba rost sa te gandesti) la cinemagia in perioada respectiva
acum on topic |
Originally Posted by illotempore2002:
Şi oricum în Tibet voi pleca pentru totdeauna, asta după ce voi termina cu responsabilităţile familiare. Nu ştiu dacă înţelegi tu cum stă treaba. Etc.;) :P |
Ei, cine ar putea intelege complexitatea si celeritatea cu care te misti tu mental catre un eufuism pe minut? :"> Normal ca nu inteleg cum stau lucrurile.
p.s. vroiai sa zici responsabilitatile familiale? |
@on-topic: îţi reproşez: - că nu ai citit / aplicat / respectat regulamentului, - că nu ai citit/ aplicat / respectat fişa postului tău, - că te pricepi la filme tot atât de bine ca un cizmar, - că nu ai pic de morală, educaţie, bun-simţ, - că cea care te scoate din anonimat nu e nicidecum prostia, ci combinaţia asta letală de răutate, lipsă de discernământ şi rea-voinţă. Într-un cuvânt eşti doar... malefic, :"> - că în 3 ani de zile nu te-am văzut crescând pe absolut niciun plan, ba mai mult îmi pare că dpdv profesional eşti tot într-o cădere, - că tb. să-ţi repet din lună în lună aceleaşi reproşuri, pe care nu cred că faci nici măcar minimum de efort pentru a le citit. Sau poate le-oi citi, dar nu le pricepi, mai ştii?! :-? Aaaa... şi unde ştiu că eşti încă la capitolul poze colorate primeşte, te rog aceste emoticoane care şă-ţi amintească de valoarea ta şi de sentimentele nobile pe care le trezeşte activitatea ta pe acest site... :-& :-& :-& :-& . PS: ţine-o tot aşa! [De parcă ai ştiu, putea, dori altfel! :"> :)) ] PS1: te rog roagă-i pe Illo sau pe Eufrosin să-ţi traducă, ei se pricep atât de bine la vieţile altora. |
bine, dragomara
ramai tu aia buna, desteapta si iubita de toata lumea, cu privirea atintita in sus si inflacarata de teluri sublime :) |
:(( :(( :(( PS: ai totuşi o calitate: mă faci să râd, câteodată, doar. :D |
Cu alte cuvinte, e modul vostru subtil de a`mi spune sa o sterg, deoarece pe langa o gramada de topicuri "de cacat", ca sa citez un intelept "guru" de pe aici, o poza de 30 kb e deja prea mult ?
|
nu, e prea mult atunci când după ce că e un "topic de căcat" (licenţa îţi aparţine) te apuci să îl "răhăţeşti" (ca să fiu în ton cu licenţa mai înainte pomenită) şi mai tare, postând pe lângă topic. de parcă ar fi aşa greu de priceput despre ce e vorba.
şi după ce ţi se spune frumos că ai postat aiurea, să te mai şi jigneşti ... |
All times are GMT +2. The time now is 23:16. |