![]() |
Originally Posted by Gloria:
Cum vreti. Eu ma gandisem sa mut certurile dintre ALS si illotempore2002. Nu mai aveau nicio legatura cu Maria Dinulescu. |
Originally Posted by halebardul:
Din pacate, unii useri folosesc si ontopic limbajul de mahala. |
NU OFF-TOPICURILE, insultele!
si da, stergere definitiva. off-topicurile nevinovate au hazul lor. |
Originally Posted by StefanDo:
Subscriu. |
Originally Posted by Pitbull:
LOOOOL ai că asta-i bună, când le-ai creat, frate, pentru mine?!:-O :-O :-O =)) =)) =)) mă duc să citesc... PS: ai redeschis topicul cu bannarea mea tot pentru binele meu. :-? mi se pare mie, sau vb unui mare filozof în ziua de azi valorile nu mai au nicio valoare?! |
Pe de alta parte, sa lasi injuraturile vizibile e ca si cum arati probele cand este judecat cineva (si, in consecinta, banat pe forum). Lasand injuraturile, nu ascunzi, ci lasi public ce-i poate pielea unui user. Corect?
|
si daca spune inventii respectivul user care injura? am avut cazuri concrete de persoane care au inventat tot felul de nenorociri......
problema e: cum stim daca inventeaza sau nu? :D |
no, că asta chiar a fost de râs
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95483
contul meu a fost creat pe 11 decembrie 2007, însă mi se făcuse deja un topic pe 21 martie 2007...:-O :-O :-O ştiu, ştiu, şi Pitbull şi-ai făcut operaţie de schimbare de sex, între timp, şi mai are şi însuşiri paranormale. =)) =)) =)) =)) merită un "te iubesc", nu-i aşa?! :-* :-* :-* |
toate mesajele suspectului de cand s-a intors din banare sunt insulte. de la prima interventie a lui, cu linkul citat, lucrurile s-au imputit. Puteti sterge tot. al doilea link e doar O postare. |
sint de acord cu gloria: injuraturile, insultele etc tbuie sa ramina!
nu pt k cei vinovati sa se simta cu musca pe caciula, e clar k nu se vor simti, ci k sa existe dovezile bannarilor lor ps in ac ordine de idei, nu s-ar putea face o jmekerie tehnik pt k toate postarile dragomarei sa se duca direct la 'asylum'? :)) |
de-acord. |
Originally Posted by Dragomara:
pastrati-le in Azil, dar schimbati fontul in wingdings :) |
Originally Posted by illotempore2002:
cat mi-a luat sa postez asta, 10 secunde, deja mai scrisesera 4 useri :-O ce viteza aveti |
nu ai spus nimic despre insultele negratuite?! intră la injurii, sau ce?! şi pentru hărţuire cât se dă?! să-l ia careva pe domnul critic de pe mine, pls! |
sau faceti font alb ..... stai stai stai stai, ca Stefan a zis ca orice mesaj deletat poate fi un-deletat. Asadar probele se pastreaza, doar ca nu-s publice. Ceea ce mi se pare normal. Ca si dosarele. Doar "partile" implicate si judecatorii, avocatii etc tre sa aiba acces. Deci delete, cu posibilitatea de undelete. |
Originally Posted by Dragomara:
să te luăm pe tine de pe toată lumea, mai degrabă :)) |
de parca ar vrea cineva sa se 'suie pe ea', QUE HORROR!!! :-& *
* nu vi se pare k 'bavetzica' aia a ei din poza seamana cu emoticonul vomitiv? mai ales cind se umfla cum i se umfla ei peptu :)) |
Originally Posted by StefanDo:
no, abia acum îi dau dreptate lui Hale, postările cărui Dragomar le citeşti tu, cel care mă toooot calci, admirativ sunt convinsă, pe picior ?! :-O |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
acelaşi sentiment ales l-aş fi avut şi eu dacă ai fi vrut cumva tu. încă unul dintre nonsensurile pe care le avem în comun, nu?! =)) |
postarile de la
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...08#post1457208 sunt tot acolo. e bine ca va putea de maine suspectul sa lege usor firul conversatiei, sa continue de unde a ramas. :-& |
All times are GMT +2. The time now is 16:10. |