![]() |
11 - 3 pentru Johnny ... primul care a adunat 11 voturi.
Al doilea meci Sean Connery vs. Robert De Niro (sa vina si pozele!) |
Or fi amandoi actori buni, dar nu-mi place nici unul (un vis cu Robert de Niro si ale lui grimase ar fi in cel mai bun caz un cosmar :) ). Asa ca ma abtin.
|
Robert
|
Robert.
|
Sa fiu sincera, :) Sean
|
de Niro are mai mult ºarm decat moºu ãla
|
SA fiu sincer ... NORMAL k DeNiro ... Bobby RULZZZZZ! :o
|
Vot
Votul meu pentru DeNiro.
|
DeNiro! (Uite ca n-am rezistat sa nu intru pe topicul asta care ma enerveaza. Pentru DeNiro merita)
|
Robert De Niro!
P.S. Se scrie De Niro nu DeNiro ........ |
Indiana Jones's farther...Sean...
|
Robert rules!!!
|
8-2 pentru Robert ... Sean este mosh :D
|
de niro
|
mie imi place mai mult Sean...
|
Draga Ricutza, am avut o tresarire vazand optziunea ta pentru Sean. Poate ca o faci din spirit de contradictzie...
|
Sean...si n-o zic din spirit de contradictie.Mosu' e mai fierbinte cu cat imbatraneste. Oare cum face? Oare se poate sa mi se intample si mie?
|
Originally Posted by Mala Portugal:
Julie Andrews arata superb la cei 69 de ani ai sai! Exista, dupa cum vezi, si femei care arata bine si la virsta a treia! |
Originally Posted by marcu:
atunci cand am votat eu, mai erau deja doua voturi pt Sean (care arata mult mai bine decat De Niro...!), asa ca prea vad cum ar putea fi valabila teoria ta cu spiritul de contradictie... |
Au trecut trei zile de la deschiderea meciului, De Niro a adunat 9 voturi fata de Sean, doar 4 voturi (numai de la fete!)
Pentru meciul urmator: Brad Pitt vs. John Cusack (votati-l pe cel mai hot man!) |
All times are GMT +2. The time now is 21:57. |