![]() |
Au fost in Braila sau i-ai prins in alt oras ? Si The Stage al nostru e si pub dar e proiectat special pt concerte, are scena si spatiu pt crowd iar mesele sunt doar in spate. Dar oricum nu sta nimeni niciodata jos. Mesele si scaunele folosesc doar ca sa mai lasi berea din mana cand te batzai la concert sau eventual ca sa te urci pe ele :)
Btw am aflat de la organizatori ca vor veni in primavara abia :( |
Da, la Braila. Eh, lasa, cu cat asteptarea e mai lunga, cu atat satisfactia va fi mai mare. Sau dezamagirea, dar nu va fi cazul.
|
Originally Posted by Chambord:
Ahaa, deci tu erai! |
ba nu ^#(^
|
Na ca te-am prins! :> Un singur add si voi avea pe cin' sa trag de manuta pe strada...sau prin Stage, eventual!
|
:)) Toti cei care mi-au aflat identitatea ascunsa, secreta si intunecata au disparut in conditii misterioase. Si n-as vrea sa raman in istorie ca ala care a impiedicat o specie extraterestra superioara (cu 3 ochi, 2 guri si 2 nasuri) sa colonizeze Terra. Sunt un sustinator al progresului ! :P
http://www.cinemagia.ro/forum/showpo...&postcount=992 |
La mall sunt reduceri si de 70%.
|
da da. bine, eu nu am fost la mall, dar magazinele din mall au reduceri si in celelalte locatii. (eu mi-am luat paltonas redus de la 240 la 70 RON). nu am mai prins reduceri asa pe-bune din iarna 2009...
|
Si eu am cumparat o pereche de sandale.Au avut 50% reducere asa ca le-am cumparat.Si am mai vazut o fusta cu 70% reducere care imi place,cred ca luni merg sa o cumpar.Sau mai sunt promotile cumperi un produs si primesti altul gratis.Acum este momentul sa cumperi haine de vara, ei vor sa se scape de stocuri.
|
Despre ce malluri vorbim ??? Nume,adrese ,foto .
La magazinele cu totul la 13 lei nu baga aia reduceri ??:( |
nu ar trebui sa fie totul la 10 lei? deja e totul la 13 lei? :-O nici hainele de la sweatshop-uri nu mai sunt ce-au fost, dom'le!
|
Toate sunt facute in sweatshopuri .Ce crezi ca daca scrie Nike ,Gap sau Tommy Hilfiger pe o haina ,chinezul ala mic ( na pleonasm ) care-i face ,e platit cu mai mult de 50 de centi pe ora ?? Milioanele de dolari intra in buzunarul vedetelor care promoveaza un produs si nu in buzunarele amaritilor care-l fac .Eu nu cred vrajeala asta pe cu care ne aburesc marile branduri :responsabilitate sociala ,ecologie ,bla bla. Vezi cazul celor care se sinucideau la fabrica firmei Foxconn cea care face si piese pentru Apple.
|
eu cred ca, totusi, unele sweatshop-uri sunt mai de doamne ajuta decat altele. pe principiul unii sunt mai egali decat altii. eu zic ca sweatshop-urile cu hainele de la 13 lei sunt mai naspa decat cele de la Nike.
iar sinuciderea angajatilor, e o chestie de perceptie personala (ce capitalist suna asta!!!!!). francezii de la france telecom de ce se sinucideau? bine, e adevarat ca erau francezi, ceea ce e din start o problema, dar, totusi, obiectiv vorbind, conditiile lor de munca nu erau dezastruoase. iar 50 de centi intr-un sweatshop mi se pare destul de mult (asta ar insemna cam 150 de dolari pe luna). asta deja nu mai e sweatshop... eu nu cred ca iau mai mult de 25 de centi. |
Sinuciderea are cauze si motivatii ceva mai profunde si mai numeroase.
Nu imi dau astia prima, ma arunc de pe bloc, WTF? |
da. dar cand multi oameni care lucreaza in acelasi loc comit sinucideri, parca te mananca asa creierul sa faci o corelatie....
cred ca sinuciderea poate avea si o componenta colectiva (de natura religioasa cel mai des, posibil si profesionala, mai stii... -cum ar fi in armata). oricum, cineva ar putea scrie o versiune moderna a lui Durkheim cu sinuciderea lui. cu ce naiba s-or fi ocupand sociologii din ziua de azi? sa am si eu pe cine cita cand emit pareri... |
Franta nu e chiar Japonia.
|
Deci azi sunt in al 9-lea cer!!!! se reunesc cei de la Black Sabbath si in 2012 fac turneu + album!!!!!!! waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaai
|
si l-am auzit si pe Ozzy spunand ca piesele sunt dementiale! sa bem pentru asta!
|
in za zity?
|
acasa, ca si cameristele :)
|
acasa sa bei tu draga, ca pensionarii
eu ma duc in centru :D |
lasa ca ajungi tu la varsta mea :P :))
|
nu sunt departe relax :D si atunci cred ca tot in cluburi sau localuri/cafenele am sa fiu!
|
m-am hotarat sa-mi las parul sa creasca. sa fiu singurul pletos din albumul de la finalul liceului:D
|
Sunt fericit pentru ca nevasta-mea m-a anuntat ca-mi face o fetita. :)
|
![]() Ce draguuuuuuuuuut ! :) |
Esti mandru de tine, cocalare? :-&
|
Originally Posted by Presedintele:
|
Danke, danke! ;)
|
Originally Posted by Presedintele:
iară? |
Sunt fericita cand ma duc la banca si-mi zic aia ca de fapt mi s-a micsorat rata. :-O
Incep sa ma gandesc serios daca nu cumva chiar vine sfarsitul lumii in 2012. |
Originally Posted by aniela07:
p.s.: niciodata n-o sa ai din partea celui care te imprumuta vreo facilitate. daca el iti spune asta, inseamna ca sigur isi recupereaza pe alta parte, bonusul oferit. |
iti dai seama ca am verificat. nu s-a marit nimic. nici un extra comision. eu initial am crezut ca e o greseala pe internet banking. si m-am dus la ei sa ii intreb ce si cum. au facut ei nush ce calcule smechere si au ajuns ei la concluzia ca rata se micsoreaza. le-am cerut si lista cu rate pe urmatoarele luni semnata, stampilata, etc. nici un comision in plus, nici un comision marit. toate sunt la fel. doar ca platesc mai putin.
daca eu ti-am spus ca vine sfarsitul lumii... |
e foame mare in sistemul bancar, draga. este imposibil sa fie asa cum te-au balmajit ei.probabil, la un moment dat, o sa existe o justificare pentru "marinimia lor".
calculele smechere nu se fac niciodata in interesul clientului, naiv sa creada chestia asta, ci al bancii, asta cred ca e regula sfanta pentru orice bancher. |
aniela.... asculta la revene ca stie ea ce zice... si ce gateste evident :)
ma enerveaza ingrozitor , persoanele care , atunci cand ratb-ul/ metroul ajunge in statie , exista oameni care stau langa usa, dar nu coboara la statia urmatoare , si raman acolo, si abia reusesti sa cobori din masina/metrou. |
eu chiar cred ca astia mi-au micsorat rata. ca nu mai era nimic aditional si stiu ca m-am uitat cu atentie. o sa va tin la curent daca se mentine asa sau creste ceva.
LE: tocmai m-am interesat la cineva care stie cum sta treaba in domeniul bancar. si mi-a zis ca intr-adevar s-a micsorat rata asta suplimentara la toata lumea. nu sunt singura fericita, mai sunt cativa :D |
vezi sa nu fie o ciumecie de aia specifica bancilor :D sa platesti 2-3 rate mai mici , si a 4-a rata sa iti bubuie portofelul
|
nope. e vorba de o singura rata mai mica decat ar trebui. restul au ramas normale. dar si asta e ceva ca eu ma pregateam sa pun departe aproape 600 de euro si imi rodeam unghiile cand vedeam cum creste euro ca un nesimtiti ce este. si acum trebuie sa pun deoparte pentru decembrie doar 430 de euro :D eu, fericita! asa ma duc in vama de 1 decembrie he he he. imi permit obraznicii...
|
ieeeee
iauzi iauzi pai vezi ca eu cunosc oameni care au fost in vama iarna, si believe me ca nu e nimic spectaculos. totul e pustiu, toate localurile inchise, rar vezi un om, si daca mergi pe plaja... bate un vand te paralizezi acolo. mai bine tstrangi banutu si dai o raita la munte |
pai tocmai de aceea vreau sa ma duc in vama iarna.
la munte nu vrem sa mergem pentru ca o sa fie cu siguranta imbulzeala. dar poate ne intoarcem pe la munte din vama ca drumurile din partea aia nu ar trebui sa fie chiar asa de aglomerate. iar noi nu avem probleme cu dormitul in masina asa ca nu eliminam muntele din optiuni. o sa vedem. dar eu in vama iarna, chiar vreau. macar o singura data. :D |
merita merita.
vara asta nu ai ajuns? ma repet a treia oara ca e grav, deja ma sacaie zdravan , simplul fapt ca useri care nu au vb cu mine niciodata, imi dau add. si sa va arat ce face mandea. am un document word pe pc, si documentul contine urmatoarea replica : deci.... 1. nu inteleg de ce dai request daca nu ai vb cu mine niciodata. 2. zilnic refuz 2-3 cereri de prietenie , si nu inteleg cum de lumea isi permite sa ma adauge la friends , tinand cont ca nu ma cunosc, nu am vb pe forum si mai ales nu ne stim de la forum meetinguri 3. daca ai ceva de zis, doresti sa purtam o discutie, astept 4. daca nu ai inteles punctele de mai sus, nu raspunde la mesaj. 5. o zi buna si o dau la toti... evident ca lui sorin87 i-am zis doar nu la cererea lui de prietenie, si raspuns inteligent, imi zice omu : nu mananc oameni . Hai sa mori tu!:-O |
:)) vezi ca esti off-topic. acilea tre' sa fii fericit. altul e locul cu nervi. :D
ba am fost in vama asta vara, cum alftel! da' asa vreau eu iarna. vreau vreau vreau vreau vreau vreau. |
hmhmhm
am sesizat .... si eu trebuia sa ajung in Cj de 1 dec dar m-am razgandit. |
de ce te-ai razgandit? Clujul e frumos. si te poti zgai la oameni ca arata bine. am eu pe FB un tip de face super poze oamenilor din Cluj. nu-ti vine sa crezi ca pot exista in Romania oameni care arata atat de bine!
|
Pe aici nu-i fericit nimeni de Black Friday?
|
faza asta cu black friday o copie nenorocita de la americani , cum am luat halloweenu, am luat sf valentin day etc...
eu zic sa mutam ziua nationala in 4 iulie , si sa avem si ziua recunostintei, sa manacam curcani ! , dar recunostinta fata de cine?:-? |
eu sunt de acord sa mutam ziua nationala vara. sa avem zi libera cu soare.
|
poate cand ne-om uni back cu Basarabia, ar fi ceva.... :D
|
'ricanii nici la coadă nu știu să stea...
|
iesi macel?
|
All times are GMT +2. The time now is 22:19. |