![]() |
chiar, IMM n-a mai scris de mult timp....
|
Originally Posted by Pitbull:
scuze, l-am citit foarte demult. as fi bagat mana in foc ca e Moromete. :| |
No problem, multi cred la fel... Moromete e personajul celebru, iar expresia a avut lipici - deci, lumea le-a asociat.
|
Da IMM....Nu am avut rabdare sa citesc toata conversatia de 103 pagini, dar am inteles in mare despre ce este vorba.Si eu imi doresc de ceva timp, daca am posibilitatea, sa joc intr-un film.Pentru ca majoritatea caselor de productie nu isi procura independent figurantii, ci apeleaza la agentii de recrutare, de casting, trebuie sa intri in contact cu una dintre aceste agentii.Eu am inceput sa colaborez cu Actstart, (ii gasesti la www.actstart.ro), pentru inceput.Contra unei sume de bani, care nu mi se pare exagerata, ei iti ofera sedinte foto, intermediere, gasirea celor mai bune variante, pentru ca la ei apeleaza majoritatea caselor de productie de film.Mai multe informatii nu iti pot oferi.Bafta!
|
neinspirat loc sa faci reclama unui site de casting.
total neinspirat. |
mesaj sters de catre moderator
|
mai fetelor, alta treaba nu aveti, femei in toata firea, va faceti clone cu Cocochanel? nu aveti copii acasa de crescut?
|
Domnisoara, cu cine vb? Stefan poate verifica IP-uri si cand am fost bannata din cauza ta n-am avut clona,n-am avut clona niciodata. Ce vreti dvs? Sa va certati putin singura? Mult succes, dar va sta asa de bine sa moderati Iconoclasmul .Pupici, dulce domnisoara.( aveti ceva cu copiii mici? Nu doreste nimeni sa realizeze acest miracol impreuna cu dvs?) Domnisoara Ilo sunteti o dulce.
Gloria,de ce nu-i dai ban lui Ilo ca ne acuza aiurea? |
te-am acuzat pe tine? :-B unde, arata-mi si mie!
nu esti tu, e altcineva :-* |
Cine ? Cine e aceea? Deconspir-o! Sa vedem ca nu te-ai agatat iar de mine.
|
pai ce e treaba ta?
ce amestec ai tu in afacerea asta? eu ti-am zis doar ca nu la tine ma refeream! nu tre sa demonstrez nimic nimanui, baby! B-) |
Baby, nebaby, spune cu cine vorbeai, ca doar nu singura? Ai acuzat pe cineva care are copii ca e clona! Pt asta ar trebui sa ia bann,nu? Ai zis ca nu sunt eu( singura despre care stiai asta eram eu). Vezi ca nu stii ce scrii,arunci iar acuze in vant? Mai,mai.
|
(:|
Papushe, tu mai ai si alt scop in viata asta decat sa fiu eu banata? Alt vis, alt ideal? S-ar zice ca nu. Well, ma plictisesc oamenii cu un singur ideal in viata. Hai, bafta! M-ai facut sa ma ia somnu', se pune si de-o ploaie, Cinemania, pregateste-te <:-P |
Domnisoara,mi se rupe daca sunteti bannata sau nu, dvs ati inceput si acum va faceti ca ploua.
Tipic.:P |
well, I'm fishy, da, tine de maiestria interlocutorului sa fiu "prinsa" :>
deci nu te intereseaza banarea mea, ia uite ce chestie, inseamna ca mi s-a parut ca ai intrebat la stapanire de o mie de ori de ce nu iau bann, etc. Ei, mea culpa, sunt paranoica! :-* |
Domnisoara,parca ati jurat cu mana pe roshu ca nu mai vorbiti cu mine niciodata? Sau nu era(ti) pe roshu?:P
De ce sa ma intereseze, pe mine nu ma cheama illotempore 2002. De cate ori am luat eu bann din cauza dvs si de cate ori dvs din cauza mea? Nu e egal scorul, nu... Imi plac fishy in tigaie. Dar prea va credeti big fish. Or big deal. |
pauline, înainte de postul lui illo era cel al unei fătuci care se vroia actriyta şi vroia să cunoască regizori.
mă, da' voi amândouă sunteţi paranoice, ce naiba? |
eu nu am jurat niciodata ca nu mai vbesc cu cineva. ai fi vrut tu sa iau asa o decizie drastica in ceea ce te priveste asa ca hai, bucura-te ca te bag in seama, cand a fost ultima oara cand ti-am vorbit, acum cateva luni? :-?
neeeeh, deciziile drastice se iau cu mizele mari. :-* si nu-mi mai vizualiza pagina in fiecare zi, maniacooooo :-* @paul_aramis, cocochanel de dinainte era o clona, Pauline stie bine cine.... |
n-are a face tu i-ai răspuns aceleia :D ;)
|
Gata cu balciul. Eu am fost.
|
Originally Posted by paul_aramis:
esti sweet, chiar asa e, ii raspunsesem lui Coco Coco(rina) mai bine da mailu' tau sa-ti transferez Charlotte et son Jules, ca nu e bine sa pun pe forum, e cam ilegal, you know....mp |
Originally Posted by illotempore2002:
Nu stiam ca e prietena ta ,Corinka, ati inceput sa va faceti clone si va certati singure cu voi inseva?;) Paul,ti-am facut ceva? "maniaco"...continua sa jignesti, esti aproape de bannare ! EU nu te bag in seama pe tine. B-) Never ever.:)) |
tot e bine ca nu ramane nici o replica a mea la care sa nu raspunzi....asta se numeste ca nu ma bagi in seama, dupa mintea ta? hai, du-te si ia-ti pastilele de nervi, calmantele si mai stii tu ce....
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
jos pălăria, adevărat site de intelectuali!
nu e de ajuns câtă bălăcăreală e între useri "reali", mai trebuiesc inventate şi clone. că de nu se ştie niciodată unde te scoate o chestie de asta şi trebuie să rămâi cu "onoarea nepătată" la final. că poate dom' mitică nu e în stare să o "repereze". până am dat peste voi, ziceam că nebunul ăla de pe roinsua e culmea (înainte fusese pe romanilachica..., da' l-au "interzis" acolo şi au rămas doar agramaţii =)), majoritatea) certurile cu ăia de pe paginaloter... sunt certuri de grădiniţă ia ziceţi, vă distraţi, vă distraţi? că eu unul da!
Originally Posted by Pauline Kael:
da' n-am zis nimic de tine personal! vorbeam la modul general. PS mulţam doamne, că mi-s inginer! |
@PK
nu ziceai mai devreme ca nu te intereseaza banarea mea? :-O p.s. imi place cum imi urmaresti fiecare miscare, respiratie, cuvant, cata pasiune pui in relatia conflictuala cu mine, nu ai iubit-urat in viata ta pe cineva in halul asta, nu-i asa, baby? esti cu ochii pe mine ca pe o butelie de diamant (nu sunt lipsita de modestie dar efectiv asa ma tratezi) :P |
Ce autoperceptie gresita au unii despre ei insisi..e patologic. Ignore.
|
Originally Posted by paul_aramis:
|
Cool!
p.s. Uite vezi, stii sa fii si cuminte! Bravo, ai invatzat sa sezi! :P |
Paul, te las sa te distrezi in continuare.:)
|
Originally Posted by Pauline Kael:
trebuie să mă lămureşti că nu pricep ... |
Prin PM.:D
|
Nu sunt prietena nimanui si nici nu visam ce-o sa declansez printr-o simpla joaca! Imi pare rau. Acum nu spuneti ca am cinspe fete si ca am vrut sa provoc, pentru ca nu aveam de unde sa visez ce-o sa iasa. Speram ca macar o sa incetati.
Rog pe toata lumea sa ma ierte, eu am fost ticaloasa care a facut movila de paie, habar n-aveam ca vor incepe altii sa se joace cu chibrituri! :(( |
Originally Posted by corinka:
nu uita benzina! |
deci Corinka, ne pare rau, dar meriti o pedeapsa.
Paul, ce propunere ai in sensul asta? eu propun sa vada 10 filme pana la sfarsitul saptamanii si sa ni le povesteasca in detaliu, cap-coada, cadru cu cadru. hm? nu, ca asta s-ar putea sa-i faca placere. ma mai gandesc. |
Fiti fete cuminti! :|
|
ciao
lasa-mi te rog id tau k vreau sa mai vb,:-*
|
|
Bump!
Topicul asta isi are locul alaturi de "Ce trebuie sa fac ca sa devin regizor?" |
Gând la gând cu bucurie!
Originally Posted by Pitbull, at 18:56, so virtually at the same time with Judex:
|
E ca-n 'Ocolul Pamantului...' - eu am fost c-o zi mai devreme. :D
|
Wow, si mai tare!!! :D
|
Adevarul e ca mi-e dor de IMM. :D
|
Si mie.
|
am revenit
Originally Posted by Judex:
buna,ce mai faceti?am revenit si sunt inca printre voi!ma bucur si vreau asta pentru mult timp , mai ales ca am trecut prin perioade aiurea ,in care chiar de risc.am consumat alimente neiregula posibil otravite si nu prea mi-a fost bine,acum s-a mai ameliorat situatia si doresc de azi inainte sa fie inregula peste tot alimente si toate celelalte produse.vreau sa se termine mai repede perioada urata.o alta veste este ca tocmai m-am inscris la doctorat,insa vreau sa iau la locurile de buget si nota 10 sa iau si bursa.sa de-a domnul.ce sa va mai spun.vreau sa traiesc ,vreau sa fiu ok ,vreau sa manac alimente inregula fara alte substante nocive si fara a imi pune viata sau sanatatea in pericol.dar cu siguranta aceasta situatie se va rezolva curand,vreau si inclusiv de azi.si sa pot manca cu incredere.sa mi se doreasca binele.ok mai vb |
hale, greşit:D. e mai degrabă vorba de un doctorat în analfabetizare. masteru' cred că a fost în alfabetizare!
|
Cu cine vorbesti, Paule...?
In rest... WELCOME HOME, I.M.M.!:) :D >:D< :-* :x Ur da best!!!<:-P O) :-h :-bd <:-P |
Irene, noi ti-am dus lipsa, topicul "Vreau sa fiu actrita" a fost sec fara tine.
Dar, n-am inteles, care-i treaba cu mancarea otravita? |
Originally Posted by Pitbull:
lu' mesaju ăla a lu' hale de dispăru' d-aci. |
M-am prins.
Vezi, nu e bine sä vorbesti cu stafiile mortilor... Sunt imateriale, se risipesc rapid. Ba în locu-i, hai mai byne S-o cinstim cum se cuvyne Pe Irene cea Marlyne! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:51. |