Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Offtopic Asylum (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95483)

vave 04 Apr 2010 12:11

Chiar nu e cazul. Pitbull are dreptate, de data asta.
Hai on topic, totuşi!

Judex 04 Apr 2010 12:18

Am pus acel PS prin editare INAINTE de a reusi tu sa unesti cele doua topicuri. La revedere!

Judex 04 Apr 2010 20:40

Cine pula mea e Ipu asta care asociaza basinile basesciene cu dreapta romaneasca???

vave 04 Apr 2010 21:49

Originally Posted by Judex:

La revedere!

OK, eu am greşit, tu ai dreptate! Mult succes în continuare. [rimă involuntară, mai am de citit... ştiu]

Îmi cer scuze de offtopic. :|

Judex 04 Apr 2010 21:52

Nu, nu asa se face, vave! Se spune exact ce s-a intamplat, pentru ca nu mai am chef de insinuari imbecile din partea lui Pit sau StefanDo, pe teme diferite, e drept.

vave 04 Apr 2010 21:53

Ah, tot nu-i bine? Perfect:
ai pus acel PS înainte să mut eu topicul de colo-colo.
Eu mă mişc încet, tu eşti vigilent. Sper că eşti satisfăcut acum... for good!

Judex 05 Apr 2010 11:54

Nici un lasa!
Ziceam ca Pitbull a futut un cal in pizda scotandu-ma din sarite prin insinuarile alea abjecte de la Cafenea, ceea ce a dus la o cearta cu vave, ceea ce m-a suparat la culme si nu-l voi mai ajuta sa scoata ceva din ideea cu cronicile video.

Pitbull 05 Apr 2010 11:58

Ete scârtz.
Vezi cä esti off-topic - deci... la azil cu matale! (Si cu räspunsul meu.)

vave 05 Apr 2010 12:44

M-am băgat aiurea în discuţia dintre tine şi Pitbull, nefiind atentă la context. Cum am mai zis, eu am greşit.

P.S. Citeşte asta şi apoi mut discuţia dintre noi la azil.

Judex 05 Apr 2010 13:02

Mda, nu m-ai lasat sa raspund, du si asta la azil dupa ce citesti.
Faptul ca te-ai bagat in discutie nu e rau, chiar eu ti-am cerut asta pentru a lamuri situatia. Doar ca tu ai umplut-o de sange. Eu ti-am respectat rugamintea de a nu folosi print screen drept dovada, in schimb tu ai venit cu precizari intr-o doara, ca tiganul prins cu portofelu-n mana: na-ti-l, ma, inapoi, vezi ca nu ti-am luat nimic?
In fine, ai apucat-o pe cai gresite, eu nu ma mai agit pana nu indrepti tu lucrurile. :-S

djinjis 06 Apr 2010 21:03

ce diferenta de perceptie intre critici... s-ar zice ca unul dintre ei s-a cam facut de ras, ha ha ha (radeam de respectivul... critic, sigur asta e?) sgulp.

djinjis 09 Apr 2010 23:37

bravos

Alex Leo Serban 10 Apr 2010 11:46

'atacul la persoana', lol :))
faptul k i. carmazan a ajuns un regizor de toata jena nu inseamna (logic) k tot ce afirma este fals: exista si adevaruri obiective - gen soarele e pe cer, ceru e albastru, regizoru cutare e ratat :D

Pitbull 10 Apr 2010 11:56

Esti previzibil si off-topic, Tufänel! :D
La fel ca mine, de altfel. Ia hai amândoi la Azil, de mânutä! :X:X

Dragomara 10 Apr 2010 21:53

Vb azi cu prietenii mei: nu putea să moară Băseascu şi-ai lui?! :) Da' n-am io norocul ăsta.
Off-topic: azi l-am văzut pe Mazăre într-un Jaguar vechiuţ, da'totuşi atât de sexy :">, în dreapta avea o blondă, nici ea prea nouă. Evident că s-a stecurat nervos printre restul proştilor din trafic; io una m-am uitat ca la TV şi mi-am zis: "categoric sunt mai multe, şi mai controversate moduri de a intra în istorie". Cel prin deces subit e unul dintre cele mai autentice. ;)

Dragomara 10 Apr 2010 23:54

Taci şi tu, măcar o dată!

Originally Posted by Pitbull:

Originally Posted by Dragomara:

s-a stecurat nervos printre restul proştilor din trafic

Drago chiar si când e totalmente off-topic, rämâne absolutamente on-närav!

... deci eram acasă şi frecam globul de cristal: se făcea că ieşeam din parcare de la City Park, când amicul meu, care era la volan, ne zice " ia uitaţi-vă ce maşină bengoasă e în spatele nostru!". No, m-am uitat şi am văzut o maşină sport relativ joasă, de culoarea maşinii noastre (=vişină putredă :) ), cum nu m-a dat pe spate nu am comentat nimic, unde eram la o "cedează trecerea" şi chiar am avut de cedat, amicul meu continuă afirmând cum că ăl din spate ar fi Mazăre. Cum nu mă interesează viaţa mondenă/ politică încerc totuşi să-mi amintesc cu arata tipul, cel care fusese coleg de liceu cu o fostă colegă de-a mea, îmi amintesc că încă nu este căsătorit şi că iubeşte Brazilia, după asta-mi întorc privirea-n spate şi constat că tipul este slab, insipid şi relativ tânăr; blonda de lângă el arăta ca şi maşina, adică de calitate, dar relativ expirată; m-a frapat că maşina avea număr de Bucureşti. Nu a mai durat mult şi-am terminat de cedat trecerea şi ne-am înscris pe drumul principal, în cel mult un minut tipul a făcut slalom de pe-o bandă pe alta, evident viteza nu mai contează, după care a dispărut spre Mamaia, iar eu am putut citi pe spatele maşinii marca: Jaguar.

După toate aparenţele se pare că nu am numărat corect proştii.

miercuri 11 Apr 2010 04:26

Originally Posted by Dragomara:

Off-topic: azi l-am văzut pe Mazăre într-un Jaguar vechiuţ, da'totuşi atât de sexy :">, în dreapta avea o blondă, nici ea prea nouă. \

Jaguarul era sexy sau Mazare?

Pitbull 11 Apr 2010 08:59

Vave, de la #619 trimite la Offtopic Asylum, please.

djinjis 13 Apr 2010 00:18

O gäleatä de läturi

Gloria 13 Apr 2010 09:03

Djinjis, pentru "cronica" ta - banare zece (10) zile.

All times are GMT +2. The time now is 20:48.