![]() |
Chiar nu e cazul. Pitbull are dreptate, de data asta.
Hai on topic, totuşi! |
Am pus acel PS prin editare INAINTE de a reusi tu sa unesti cele doua topicuri. La revedere!
|
Cine pula mea e Ipu asta care asociaza basinile basesciene cu dreapta romaneasca???
|
Originally Posted by Judex:
Îmi cer scuze de offtopic. :| |
Nu, nu asa se face, vave! Se spune exact ce s-a intamplat, pentru ca nu mai am chef de insinuari imbecile din partea lui Pit sau StefanDo, pe teme diferite, e drept.
|
Ah, tot nu-i bine? Perfect:
ai pus acel PS înainte să mut eu topicul de colo-colo. Eu mă mişc încet, tu eşti vigilent. Sper că eşti satisfăcut acum... for good! |
Nici un lasa!
Ziceam ca Pitbull a futut un cal in pizda scotandu-ma din sarite prin insinuarile alea abjecte de la Cafenea, ceea ce a dus la o cearta cu vave, ceea ce m-a suparat la culme si nu-l voi mai ajuta sa scoata ceva din ideea cu cronicile video. |
Ete scârtz.
Vezi cä esti off-topic - deci... la azil cu matale! (Si cu räspunsul meu.) |
M-am băgat aiurea în discuţia dintre tine şi Pitbull, nefiind atentă la context. Cum am mai zis, eu am greşit.
P.S. Citeşte asta şi apoi mut discuţia dintre noi la azil. |
Mda, nu m-ai lasat sa raspund, du si asta la azil dupa ce citesti.
Faptul ca te-ai bagat in discutie nu e rau, chiar eu ti-am cerut asta pentru a lamuri situatia. Doar ca tu ai umplut-o de sange. Eu ti-am respectat rugamintea de a nu folosi print screen drept dovada, in schimb tu ai venit cu precizari intr-o doara, ca tiganul prins cu portofelu-n mana: na-ti-l, ma, inapoi, vezi ca nu ti-am luat nimic? In fine, ai apucat-o pe cai gresite, eu nu ma mai agit pana nu indrepti tu lucrurile. :-S |
ce diferenta de perceptie intre critici... s-ar zice ca unul dintre ei s-a cam facut de ras, ha ha ha (radeam de respectivul... critic, sigur asta e?) sgulp.
|
bravos
|
'atacul la persoana', lol :))
faptul k i. carmazan a ajuns un regizor de toata jena nu inseamna (logic) k tot ce afirma este fals: exista si adevaruri obiective - gen soarele e pe cer, ceru e albastru, regizoru cutare e ratat :D |
Esti previzibil si off-topic, Tufänel! :D
La fel ca mine, de altfel. Ia hai amândoi la Azil, de mânutä! :X:X |
Vb azi cu prietenii mei: nu putea să moară Băseascu şi-ai lui?! :) Da' n-am io norocul ăsta.
Off-topic: azi l-am văzut pe Mazăre într-un Jaguar vechiuţ, da'totuşi atât de sexy :">, în dreapta avea o blondă, nici ea prea nouă. Evident că s-a stecurat nervos printre restul proştilor din trafic; io una m-am uitat ca la TV şi mi-am zis: "categoric sunt mai multe, şi mai controversate moduri de a intra în istorie". Cel prin deces subit e unul dintre cele mai autentice. ;) |
Taci şi tu, măcar o dată!
Originally Posted by Pitbull:
După toate aparenţele se pare că nu am numărat corect proştii. |
Originally Posted by Dragomara:
|
Vave, de la #619 trimite la Offtopic Asylum, please.
|
O gäleatä de läturi
|
Djinjis, pentru "cronica" ta - banare zece (10) zile.
|
All times are GMT +2. The time now is 23:31. |