![]() |
Originally Posted by indiferrent:
ha ha ha vrei si daune? chiar sunt curioasa.cat ceri pe moaca ta? |
am banuit eu ca in umbra pestelui ala, bine copt la cuptor, se ascunde si o doza de 'piti".
|
=)) ooohhhh daaa... prea subtil.:)) |
ce ma, daca nu imi iau ochelari din piata inseamna ca sunt pitipoanca?
tu esti "coca" ca iti iei ceasuri ieftine si vrei sa impresionezi pe cineva cu ele |
da, dar eu sunt zidar. am o scuza.
|
|
Nu fi marlan, indiferentule...
Daca ai ceva de comentat, fa-o despre filme - cauta-ma pe mine, eventual, si daca te tine vorbim... Si esti urat rau, on-topic vorbind, asa ca nu esti in masura sa faci misto... B-) Io-s frumos tare, pe bune, chiar nu ma crede nimeni? :(( |
:))
|
Originally Posted by SMC:
|
Razi cat vrei, dar hai s-o tinem doar aici, daca tot e...
Ce zici? :) |
ce vrei sa zici, zidari nu au bani? nu poate numara fiscul cati bani fac zidarii .
|
vrei sa vezi ca poate?acuma vin si-ti numar "caramizile".daca gasesc ceva nedeclarat,esti terminat. |
SMC-ule, nu ma enerva ca pun poza cu tine aici si dupaia fac poll... "cine e mai fain? Indiferrent-ul sau SMC-ul?":))
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
stai sa-mi dea mana libera... si tu, vrei sa ma trezesc cu militia la usa, dimineata?
|
Originally Posted by SMC:
|
indiferrentule, vezi ca inca nu am zis de ce parte a baricadei sunt. poarta-te frumos ca altfel falsific voturile...:))
|
poate vrei sa te dau pe mana fiscului
|
Esti un mutant, indiferentule, pe langa mine... Ca sa nu mai zic de cunostintele despre cinema- caci conduc detasat...
E forumul asta fun, ori ba...? :)) Sigur, in ceea ce ma priveste vorbesc serios... :| |
Vorba cetateanului turmnetat Eu pentru cine votez? ;;)
|
All times are GMT +2. The time now is 19:28. |