![]() |
hai sa nu ne luam de puya ca sta la mine in cartier da???
|
puya a fost huiduit in vama veche. deci no comment.
in alta ordine de idei, faza cu intrebarile cele 5, parca cheloo a zis-o? :-? |
Originally Posted by Socal:
pfoaaa ne-ai spart :)) si io stau in tara cu adi minune, daa?? |
Quote:
Ba te rog frumos sa ma ierti promit ca nu mai fac...daca promiti si tu sa ma lasi sa traiesc :( |
te iert dak imi vin banii azi, deci roaga-te
|
Nu începeţi cu off-topicul, vă rog. ;)
|
botox !
|
Good-bye's !
|
Originally Posted by Elena1204:
Asta a fost replica lui Cheloo si era vorba de 20 de intrebari. Si nu stiu daca tu ai trece testul. Asta ma enerveaza. |
ahaaaaa.... deci am avut dreptate cand am zis mai sus de chelo :D
|
oare cat va mai dura fanatismul religios in Romania. Acum am vazut stirea cu oamenii care inconjoara manastirea Nicula in genunchi. Oare n-au minte. Mai exact, de unde a aparut obiceiul asta?
Si totusi, daca ar exista o divinitate, cu ce te-ar ajuta daca tu inconjori o manastire in genunchi? |
Chucky, intrebarea ta e atât de stupidă că nici să râd nu pot.:(
|
Sunt sigur ca majoritatea lucrurilor care ma enerveaza pe mine , va enerveaza si pe voi si nu are rost sa le insir (credeti`ma e o lista luuuuuunga )... dar cel mai mult ma enerveaza ca nu le pot schimba.
|
Mi-am luat vara asta 8 tricouri +am mai primit altele cadou si vad ca n-am apucat sa port nici macar jumatate .Ma atasez de unul ,si-l port la greu ,se murdareste ,il spal si iarasi il port .Cumpar haine si pe urma doar daca ma obisnuiesc cu ele le port .Cele noi parca ma irita .
Ma gindeam sa-mi cumpar niste tricouri cu imagini din filme dar pe la noi vad ca nu se prea gasesc. Nu vreau chestii gen :''Avatar ,Cars 2 ,Thor '' .Il vreau pe Haneke pe mine ,pe Bunuel ,pe Dreyer sau Bergman .:"> Stie cineva pe unde se vind asemenea minuni ?? |
De ce ai purta tricouri cu numele lor? Cauti sa ii promovezi si ai senzatia ca asta o sa mearga? Sau vrei sa afirmi ca esti elitist intr-un mod ostentativ?
|
Originally Posted by bremen1980:
Nu stiu astfel de magazine, dar iti poti imprima pe tricouri ce imagini vrei tu, in magazinele speciale. Ma indoiesc ca nu stiai de ele :) |
eu zic sa incerci sa cauti pe site-uri din afara... si poate ai noroc si gasesti
|
Originally Posted by danonino:
As vrea un tricou personalizat pentru ca ar fi mai degraba o apropiere mai mare intre printul de pe tricou si mine . In locul unul logo de tipul : ''AMERICAN BOYS 1955'' sau '' Drink Soda'' cred ca ar merge mai bine astea : ![]() ![]() |
ma enerveaza soferii care nu baga in seama motociclistii si nu ii respecta in trafic:(
|
deci mor de nervi cand vad copilasi cu trandafiri ( trandafiri care nu miros ) care merg din terasa in terasa si incearca sa ii vanda... evident pusi de niste tigani infecti.
ma enerveaza cersetorii agasanti, femeile care vin si pretind ca sunt de nustiu ce ONG, si strang bani pentru copii bolnavi. |
ma enerveaza foarte tare cand politistii care merg bauti la volan si provoaca un accident nu sunt testati cu alcool-testul si pleaca linistit acasa iar un om ce nu detine functia de "politist" in aceeasi situatie are alte reguliX(
|
m-am saturat de caldura asta. in timpul zilei nu se mai poate sta afara, trebuie sa stau inchis in casa.
|
isteria creeata de nunta lu Borcea.
|
ma enerveaza cand unii se dau mari cu nunti de milioane de euro de parca nu tot cu doua maini mananca
|
Ma deranjeaza reclamele de pe site-ul acesta care -ti umple monitorul si se tot "plimba" cand vrei sa citesti un articol, sa vezi o fotografie.
|
Originally Posted by xerses:
|
Originally Posted by xerses:
Noroc ca nu te pune nimeni sa te uiti in oglinda, nu ai rezista socului, stomacul mai mult ca sigur da pe afara
Originally Posted by danonino:
Compensezi tu cu antebratul ala bine lucrat. Doar privind baia putem deduce ca esti perseverent. |
danonino, nu stiu ce legatura are ce ai zis tu cu reclamele care apar aiurea. Nu stiu de ce va place sa luati asa, la misto si sa jigniti lumea, nu ca m-ar interesa dar nu vad rostul in toate astea.
Pe fiecare ne enerveaza ceva si iata ca si pe mine ma enerveaza prostia altora :), si nu fac aluzie la ce am scris mai sus. |
Prostia omeneasca ma enerveaza la culme...X( Si cand mai e insotita si de infatuare si de sensibilitate exagerata... i-as da cu ceva in cap la baba aia nebuna cu care am vorbit acu' vreo ora. 10 minute nu mi-am revenit din soc!!! Jesus! Ce complet idioti sunt unii!!:-O
|
Ma enerveaza oamenii care isi vand votul pentru o punga cu ulei si faina.Pe urma se plang 4 ani ca o duc rau.Tipic romanesc.
|
:)) asa ca Cristina_ :) bine zis, dar cred ca ne enerveaza pe multi acest lucru
|
Pe mine ma enerveaza neseriozitatea, din tara asta si tot ce e roman la fel si acest site .
|
Dupa ce am luat la mîna sau mai bine zis la ochi peste o suta de poezii scrise de P. Larkin mi-am dat seama ca toate nefericirile mele de moment sunt microscopice fata de moarte .O sa ma curat ,o sa mor ,o sa expiez , o sa se pişe cîinii pe mormîntul meu ,viitoarea mea nevasta o sa simuleze alte orgasme cu alti derbedei ,etc.
II inteleg pe elevii din ziua de astazi care nu pun mina pe carti (mai ales pe cele de literatura) ,ii deprima rau . |
ma enerveaza cersetorii, si sa va relatez si ce am patit ieri : ajunge la Universitate la pasaj, si ies pe la Sutu, si pe scari, o batrinica stilata, cu ochelari si imbracata bine, si evident, cersea, te ruga sa ii dai un leu, daca nu ii dateai, incepea: sa va ia dracu!!!!! nenorocitilor, sa fiti blestemati!!!!
|
Pe mine ma enerveaza foarte tare analfabetii care au supraaglomerat facultatile de Drept, Medicina, etc. doar pentru ca au avut parintii bani sa-si trimita odraslele acolo. Mai rau este ca au impresii de atotstiutori, in conditiile in care habar nu au sa scrie corect un verb la modul conditional-optativ, de exemplu.
|
ma enerveaza scolarii ca de luni incep scoala si o sa se circule in Bistrita ca prin Bucuresti :( :( :( :(
|
Originally Posted by Sorin87:
vai de mine(:| si tu ce ai fost? Am uitat ca tu nu ai fost |
sper ca se refera la scolarii cu masini scumpe si cu fite. daca nu sorin87 are probleme
|
Solutia este foarte simpla: sa se inchida scolile. Oricum nu se mai invata nimic.
|
ba da sa mor eu de nu, ma seaca de mor userii care trimit cereri de prietenie aiurea, numai sa aiba friends si sa primeasca medalia aia.
nu e zi sa nu vina cate un pocnit cu cerere de prietenie. |
Originally Posted by iiii:
sincer, in bistrita n-am prea vazut de astia. sunt dar nu exagerat de multi. noroc, ca locuiesc la sat:D |
la ei m-am referit |
da tu ce masina ai sorine?dacia 1100?sau esti biciclist?
|
This. In fiecare zi am de sters minim 2 cereri.
Originally Posted by FreakDoll:
Nu asta e solutia. Solutia ar fi sa se gaseasca dascali competenti. Vina e impartita in jumatate, a elevilor ca nu-si dau silinta si a profesorilor care habar n-au ce predau. Cel putin la mine in scoala la materiile importante avem profesori cu adevarat calificati. Din 36 cati am fost anul trecut mai suntem 27 si suntem de abia in clasa a - XI - a:D. Profesoara noastra de romana n-a avut nici un elev picat la BAC de cand preda ( sau nici unul pana anul asta ). |
Era o ironie, doh (:|
|
Originally Posted by Sorin87:
respectul se castiga - da i in goarna la 9000 de ture langa geamul lor si sa vezi ce te baga in seama |
Originally Posted by bornfree:
nu numai in seama:D |
Originally Posted by chuckyfan:
nu ca s linistiti nu prea au timp sa se dezmeticeasca, tocmai am stresat vreo - 3 i-am umplut de nervi :) |
ma enerveaza ca vine toamna si se raceste de nu mai poti iesi cu motocicleta:(
|
Eu cred că dispariţia lui "Spartacus" (Andy Whitfield) merita un articol generos pe Cinemagia, nu o trimitere directă către porcăria aia de tabloid numită Click.
|
All times are GMT +2. The time now is 21:42. |