Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

Socal 12 Aug 2011 09:27

hai sa nu ne luam de puya ca sta la mine in cartier da???

iiii 12 Aug 2011 09:28

puya a fost huiduit in vama veche. deci no comment.

in alta ordine de idei, faza cu intrebarile cele 5, parca cheloo a zis-o? :-?

copila_satanista 12 Aug 2011 09:30

Originally Posted by Socal:

pfoaaa ne-ai spart :))

si io stau in tara cu adi minune, daa??

ghost90 12 Aug 2011 10:01

Quote:

Ba te rog frumos sa ma ierti promit ca nu mai fac...daca promiti si tu sa ma lasi sa traiesc :(

Socal 12 Aug 2011 10:04

te iert dak imi vin banii azi, deci roaga-te

vave 12 Aug 2011 11:09

Nu începeţi cu off-topicul, vă rog. ;)

Socal 12 Aug 2011 11:54

botox !

Socal 12 Aug 2011 13:36

Good-bye's !

chuckyfan 12 Aug 2011 16:16

Originally Posted by Elena1204:

totii oamenii din romania . cum a zis si puya ,daca as putea as pune cateva intrebari fiecarui om si care au mai mult de 5 raspunsuri gresite il impusc in cap

Asta a fost replica lui Cheloo si era vorba de 20 de intrebari. Si nu stiu daca tu ai trece testul.
Asta ma enerveaza.

iiii 12 Aug 2011 16:25

ahaaaaa.... deci am avut dreptate cand am zis mai sus de chelo :D

chuckyfan 14 Aug 2011 08:06

oare cat va mai dura fanatismul religios in Romania. Acum am vazut stirea cu oamenii care inconjoara manastirea Nicula in genunchi. Oare n-au minte. Mai exact, de unde a aparut obiceiul asta?

Si totusi, daca ar exista o divinitate, cu ce te-ar ajuta daca tu inconjori o manastire in genunchi?

dragonfly_drk 14 Aug 2011 09:00

Chucky, intrebarea ta e atât de stupidă că nici să râd nu pot.:(

mapmatolmzyk 14 Aug 2011 21:34

Sunt sigur ca majoritatea lucrurilor care ma enerveaza pe mine , va enerveaza si pe voi si nu are rost sa le insir (credeti`ma e o lista luuuuuunga )... dar cel mai mult ma enerveaza ca nu le pot schimba.

bremen1980 15 Aug 2011 20:42

Mi-am luat vara asta 8 tricouri +am mai primit altele cadou si vad ca n-am apucat sa port nici macar jumatate .Ma atasez de unul ,si-l port la greu ,se murdareste ,il spal si iarasi il port .Cumpar haine si pe urma doar daca ma obisnuiesc cu ele le port .Cele noi parca ma irita .
Ma gindeam sa-mi cumpar niste tricouri cu imagini din filme dar pe la noi vad ca nu se prea gasesc. Nu vreau chestii gen :''Avatar ,Cars 2 ,Thor '' .Il vreau pe Haneke pe mine ,pe Bunuel ,pe Dreyer sau Bergman .:"> Stie cineva pe unde se vind asemenea minuni ??

danonino 15 Aug 2011 21:03

De ce ai purta tricouri cu numele lor? Cauti sa ii promovezi si ai senzatia ca asta o sa mearga? Sau vrei sa afirmi ca esti elitist intr-un mod ostentativ?

jansic 15 Aug 2011 23:59

Originally Posted by bremen1980:

Mi-am luat vara asta 8 tricouri +am mai primit altele cadou si vad ca n-am apucat sa port nici macar jumatate .Ma atasez de unul ,si-l port la greu ,se murdareste ,il spal si iarasi il port .Cumpar haine si pe urma doar daca ma obisnuiesc cu ele le port .Cele noi parca ma irita .
Ma gindeam sa-mi cumpar niste tricouri cu imagini din filme dar pe la noi vad ca nu se prea gasesc. Nu vreau chestii gen :''Avatar ,Cars 2 ,Thor '' .Il vreau pe Haneke pe mine ,pe Bunuel ,pe Dreyer sau Bergman .:"> Stie cineva pe unde se vind asemenea minuni ??

Nu stiu astfel de magazine, dar iti poti imprima pe tricouri ce imagini vrei tu, in magazinele speciale. Ma indoiesc ca nu stiai de ele :)

iiii 16 Aug 2011 09:32

eu zic sa incerci sa cauti pe site-uri din afara... si poate ai noroc si gasesti

bremen1980 16 Aug 2011 10:35

Originally Posted by danonino:

De ce ai purta tricouri cu numele lor? Cauti sa ii promovezi si ai senzatia ca asta o sa mearga? Sau vrei sa afirmi ca esti elitist intr-un mod ostentativ?

Nu sunt elitist (nefiind un lucru rau sa fii elitist ) ,nici promovare nu are rost sa fac.Degeaba as avea eu un mesaj elitist care sa faca trimitere la o replica celebra din ''Mulholand Drive'' sau din ''Apocalypse Now'' si eu m-as plimba prin Ferentari .N-o sa se prinda nimeni de mesaj .
As vrea un tricou personalizat pentru ca ar fi mai degraba o apropiere mai mare intre printul de pe tricou si mine . In locul unul logo de tipul : ''AMERICAN BOYS 1955'' sau '' Drink Soda'' cred ca ar merge mai bine astea :

Sorin87 18 Aug 2011 07:22

ma enerveaza soferii care nu baga in seama motociclistii si nu ii respecta in trafic:(

iiii 24 Aug 2011 17:00

deci mor de nervi cand vad copilasi cu trandafiri ( trandafiri care nu miros ) care merg din terasa in terasa si incearca sa ii vanda... evident pusi de niste tigani infecti.

ma enerveaza cersetorii agasanti, femeile care vin si pretind ca sunt de nustiu ce ONG, si strang bani pentru copii bolnavi.

Sorin87 25 Aug 2011 09:06

ma enerveaza foarte tare cand politistii care merg bauti la volan si provoaca un accident nu sunt testati cu alcool-testul si pleaca linistit acasa iar un om ce nu detine functia de "politist" in aceeasi situatie are alte reguliX(

chuckyfan 25 Aug 2011 09:23

m-am saturat de caldura asta. in timpul zilei nu se mai poate sta afara, trebuie sa stau inchis in casa.

iiii 30 Aug 2011 11:09

isteria creeata de nunta lu Borcea.

Sorin87 31 Aug 2011 08:43

ma enerveaza cand unii se dau mari cu nunti de milioane de euro de parca nu tot cu doua maini mananca

xerses 01 Sep 2011 07:16

Ma deranjeaza reclamele de pe site-ul acesta care -ti umple monitorul si se tot "plimba" cand vrei sa citesti un articol, sa vezi o fotografie.

iiii 01 Sep 2011 09:40

Originally Posted by xerses:

Ma deranjeaza reclamele de pe site-ul acesta care -ti umple monitorul si se tot "plimba" cand vrei sa citesti un articol, sa vezi o fotografie.

ma, din cate am studiat eu, e Xerxes nu Xerses

danonino 04 Sep 2011 23:03

Originally Posted by xerses:

cine te pune sa te uiti la monitor?

Noroc ca nu te pune nimeni sa te uiti in oglinda, nu ai rezista socului, stomacul mai mult ca sigur da pe afara

Originally Posted by danonino:

Noroc ca nu te pune nimeni sa te uiti in oglinda, nu ai rezista socului, stomacul mai mult ca sigur da pe afara

sunt liber profesionist si am o burta de tractorist

Compensezi tu cu antebratul ala bine lucrat. Doar privind baia putem deduce ca esti perseverent.

Manusa 05 Sep 2011 10:07

danonino, nu stiu ce legatura are ce ai zis tu cu reclamele care apar aiurea. Nu stiu de ce va place sa luati asa, la misto si sa jigniti lumea, nu ca m-ar interesa dar nu vad rostul in toate astea.

Pe fiecare ne enerveaza ceva si iata ca si pe mine ma enerveaza prostia altora :), si nu fac aluzie la ce am scris mai sus.

MariaMona 05 Sep 2011 10:36

Prostia omeneasca ma enerveaza la culme...X( Si cand mai e insotita si de infatuare si de sensibilitate exagerata... i-as da cu ceva in cap la baba aia nebuna cu care am vorbit acu' vreo ora. 10 minute nu mi-am revenit din soc!!! Jesus! Ce complet idioti sunt unii!!:-O

Cristina_ 05 Sep 2011 14:31

Ma enerveaza oamenii care isi vand votul pentru o punga cu ulei si faina.Pe urma se plang 4 ani ca o duc rau.Tipic romanesc.

Manusa 05 Sep 2011 18:22

:)) asa ca Cristina_ :) bine zis, dar cred ca ne enerveaza pe multi acest lucru

tantibus 05 Sep 2011 18:24

Pe mine ma enerveaza neseriozitatea, din tara asta si tot ce e roman la fel si acest site .

bremen1980 05 Sep 2011 18:31

Dupa ce am luat la mîna sau mai bine zis la ochi peste o suta de poezii scrise de P. Larkin mi-am dat seama ca toate nefericirile mele de moment sunt microscopice fata de moarte .O sa ma curat ,o sa mor ,o sa expiez , o sa se pişe cîinii pe mormîntul meu ,viitoarea mea nevasta o sa simuleze alte orgasme cu alti derbedei ,etc.
II inteleg pe elevii din ziua de astazi care nu pun mina pe carti (mai ales pe cele de literatura) ,ii deprima rau .

iiii 08 Sep 2011 09:35

ma enerveaza cersetorii, si sa va relatez si ce am patit ieri : ajunge la Universitate la pasaj, si ies pe la Sutu, si pe scari, o batrinica stilata, cu ochelari si imbracata bine, si evident, cersea, te ruga sa ii dai un leu, daca nu ii dateai, incepea: sa va ia dracu!!!!! nenorocitilor, sa fiti blestemati!!!!

FreakDoll 08 Sep 2011 13:51

Pe mine ma enerveaza foarte tare analfabetii care au supraaglomerat facultatile de Drept, Medicina, etc. doar pentru ca au avut parintii bani sa-si trimita odraslele acolo. Mai rau este ca au impresii de atotstiutori, in conditiile in care habar nu au sa scrie corect un verb la modul conditional-optativ, de exemplu.

Sorin87 09 Sep 2011 15:44

ma enerveaza scolarii ca de luni incep scoala si o sa se circule in Bistrita ca prin Bucuresti :( :( :( :(

chuckyfan 09 Sep 2011 16:36

Originally Posted by Sorin87:

ma enerveaza scolarii ca de luni incep scoala si o sa se circule in Bistrita ca prin Bucuresti :( :( :( :(

vai de mine(:| si tu ce ai fost?

Am uitat ca tu nu ai fost

iiii 09 Sep 2011 16:45

sper ca se refera la scolarii cu masini scumpe si cu fite. daca nu sorin87 are probleme

FreakDoll 09 Sep 2011 16:55

Solutia este foarte simpla: sa se inchida scolile. Oricum nu se mai invata nimic.

iiii 09 Sep 2011 17:14

ba da sa mor eu de nu, ma seaca de mor userii care trimit cereri de prietenie aiurea, numai sa aiba friends si sa primeasca medalia aia.
nu e zi sa nu vina cate un pocnit cu cerere de prietenie.

chuckyfan 09 Sep 2011 19:13

Originally Posted by iiii:

sper ca se refera la scolarii cu masini scumpe si cu fite. daca nu sorin87 are probleme

sincer, in bistrita n-am prea vazut de astia. sunt dar nu exagerat de multi. noroc, ca locuiesc la sat:D

Sorin87 09 Sep 2011 21:55

la ei m-am referit

ghost90 09 Sep 2011 22:06

da tu ce masina ai sorine?dacia 1100?sau esti biciclist?

chuckyfan 10 Sep 2011 10:02

ba da sa mor eu de nu, ma seaca de mor userii care trimit cereri de prietenie aiurea, numai sa aiba friends si sa primeasca medalia aia.
nu e zi sa nu vina cate un pocnit cu cerere de prietenie.

This. In fiecare zi am de sters minim 2 cereri.

Originally Posted by FreakDoll:

Solutia este foarte simpla: sa se inchida scolile. Oricum nu se mai invata nimic.

Nu asta e solutia. Solutia ar fi sa se gaseasca dascali competenti. Vina e impartita in jumatate, a elevilor ca nu-si dau silinta si a profesorilor care habar n-au ce predau.

Cel putin la mine in scoala la materiile importante avem profesori cu adevarat calificati. Din 36 cati am fost anul trecut mai suntem 27 si suntem de abia in clasa a - XI - a:D.
Profesoara noastra de romana n-a avut nici un elev picat la BAC de cand preda ( sau nici unul pana anul asta ).

FreakDoll 10 Sep 2011 12:01

Era o ironie, doh (:|

bornfree 10 Sep 2011 14:48

ma enerveaza soferii care nu baga in seama motociclistii si nu ii respecta in trafic:(

respectul se castiga - da i in goarna la 9000 de ture langa geamul lor si sa vezi ce te baga in seama

chuckyfan 10 Sep 2011 15:36

Originally Posted by bornfree:

respectul se castiga - da i in goarna la 9000 de ture langa geamul lor si sa vezi ce te baga in seama

nu numai in seama:D

bornfree 10 Sep 2011 19:03

Originally Posted by chuckyfan:

Originally Posted by bornfree:

nu numai in seama:D

nu ca s linistiti nu prea au timp sa se dezmeticeasca, tocmai am stresat vreo - 3 i-am umplut de nervi :)

Sorin87 11 Sep 2011 09:56

ma enerveaza ca vine toamna si se raceste de nu mai poti iesi cu motocicleta:(

Sikandar 12 Sep 2011 17:52

Eu cred că dispariţia lui "Spartacus" (Andy Whitfield) merita un articol generos pe Cinemagia, nu o trimitere directă către porcăria aia de tabloid numită Click.

All times are GMT +2. The time now is 21:42.