![]() |
Originally Posted by MariaMona:
|
Originally Posted by MariaMona:
Unde in Grecia? |
Mersi! La Salonic.
|
e naspa rau in grecia..
|
De ce? Nu ai voie sa porti ochelari de soare noaptea?
|
sunt fericit pentru ca s-a terminat inca o saptamana grea si a venit weekendul:)
|
Originally Posted by Sorin87:
si inca o saptamana a mai trecut iar weekend |
sunt foarte fericit ca astazi in 12 august am facut 6 luni impreuna alaturi de iubirea mea :-*
|
p.s. sa nu mi-o prezinti niciodata ca o fur !!!! (joking ) |
Mi-am imbunatatit jocul la volei.
|
|
Sunt fericita fiindca am avut cea mai faina vacanta ever cu sotul si copiii - super relaxant, super amuzant, super vacanta!
|
Sunt fericit pentru ca am ajuns la concert Timpuri Noi in Club A.
|
Sunt fericit ca am prieteni pe mirc:">
|
:)) Mai exista mirc -ul ?
|
Originally Posted by Medicate:
exista. eu il folosesc numai in cazul trackerelor care au chat. pentru injurat necunoscuti, exista Omegle. |
nu ma mai streseaza contabilii :D :D :D
|
sunt fericit pentru ca, s-a inchis topicul : Joc interminabil!!!! :D bv vave
|
Cu plăcere! ;)
|
Originally Posted by iiii:
Cum s-a incheiat ??? 500 Fiat 500 :P |
Te obseda? :) |
sunt fericit pentru ca iubita mea este pe primul los la MIss Bistrita in Scandal de Bistrita.ro
|
pentru ca in sfarsit vremea s-a schimbat. ( my style )
innorat, rece si intunecat + burnita si vant:D |
Am luat examenul Goethe B2.
|
Originally Posted by Cristina_:
|
Originally Posted by bremen1980:
Mersi bremen1980 apreciez gestul tau.Si mersi pentru anecdota m-a distrat de minune.:)) |
Se pare ca o sa traiesti mult pentru ca era si o vorba ''viata este prea scurta ca sa inveti germana ''
|
Sunt fericita pentru ca am intrat la master la buget <:-P
|
sunt fericita pentru ca a castigat mayweather:)
|
Am câştigat o carte ["Grădina uitată" de Kate Morton] într-un concurs în care m-am băgat mai mult că nu aveam ce face. Încă nu-mi vine să cred.
|
Am jucat pt prima data popice! mi-a placut tare mult mai ales ca am avut 3 strike-uri (beginner's luck), dar am ratat de 10 ori mai multe lovituri =)) da' nu-i bai :D
|
me happy pentru ca , am descoperit , ca, a reinceput emisunea lui Radu Banciu si Andi Stanescu pe Sport total Fm! yeyeye
|
sunt fericit pentru ca am strans 4 saci de mere cu iubita mea de la livada doar noi doi !!!!!!!
|
Asculta comentariile de la rugby. Am aflat, din surse neoficiale, ca Judex o sa apara pe-acolo :)
Sorine, din mesajul tau inteleg asa: ai cules mere de la livada "Doar noi doi" cu una din iubitele tale, anume, cea de la livada. Corecteaza-ma tu daca gresesc :) Ah, cu cea de-acasa o sa le maninci, probabil. |
sorin87 , no comment . lasi niste comenturi si ma lovesti cu niste replici de nu e adevarat sa mor de nu.
|
|
lol? Si eu am cules 40 de saci de mere din livada, singur. PS: Merele sunt acum jinars |
ohoho
esti barosan acum! cand dai prin bucale, sa nu te prind fara 2 l ... asa de entertaiment B-) |
eh, tie iti aduc special 2 l din ala de prune tinut in butoi de stejar.:)
Ala-i jinars. |
|
Originally Posted by anaemona:
le: a da, paaardon ma scuzati :D |
andra, wrong quote! :P:P:P
|
Sunt fericit pentru ca am bilet la meciul de diseara, chit ca e la inelul 3 peluza dar e ok.
|
Fericirea, se pare, că ține mai puțin decât am spera. |
exact :( acum nu mai sunt fericit damn life
|
Pentru piesa asta care suna atit de neromaneste :
http://www.youtube.com/watch?v=LWsVFtI8G_A |
Si eu am fost fericit acum cateva saptamani, cand am avut ocazia/sansa sa-i ascult cantand.
Imi place mult si asta: http://www.youtube.com/watch?v=cGL2Y...eature=related |
Eh. lasă că nu e așa grav. Și ca să nu fiu total off-topic, mi-s fericită că am păpat ciocolată azi. :) |
@bremen, omu: Si eu abia ii astept in Bacau (The Stage) in toamna asta. Pana atunci tre sa caut si sa dau gata albumul.
|
All times are GMT +2. The time now is 18:58. |