Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

Judex 07 Oct 2010 21:41

Daca aveti un cont acolo, mereti la setari (adica dati click pe user) si intrati la 'Update your site preferences'. Acolo selectati optiunea 'Original' de la 'Title display country' si ar trebui sa se rezolve ambele probleme semnalate mai sus.

omudindulap 07 Oct 2010 22:04

S-a rezolvat. Danke ! Problema devenise de-a dreptul spinoasa.

FreakDoll 08 Oct 2010 09:02

Cum, frate, sa'mi fure una pozele cu bijuteriile mele vandute si sa afirme ca's facute de ea???Doamneee!!!!Ce oameni nesimtiti!!Cat tupeu sa ai sa faci asa ceva?!:O:O:O

danonino 08 Oct 2010 10:04

Deci, sa inteleg ca tu faci bijuterii?

FreakDoll 08 Oct 2010 18:32

De ce?Vrei si tu o pereche de cercei?

danonino 08 Oct 2010 23:56

mi-i faci cadou?

FreakDoll 09 Oct 2010 00:09

La munca, danonino, nu la intins mana!! :))

danonino 09 Oct 2010 00:21

vino si tu cu o oferta.
1 cercel gratis, al doilea cadou!

M-ai uimit, nu sunt multe fete de 16 ani care sa se ocupe cu asta.

FreakDoll 09 Oct 2010 00:33

:)) Adevarul e ca acum 5 ani nu ma ocupam cu asa ceva.

danonino 09 Oct 2010 00:44

Te crede cineva cand spui ca ai 21?

FreakDoll 09 Oct 2010 00:48

(:| Danonino, tu nu te saturi sa te tot faci de ras pe aici?
Roaga'te sa'ti dea Dumnezeu minte!!Cam greu, dar nu e imposibil.Miracole mai exista.

A, scuza'ma!!Acum am inteles.Nu'l mai ai drept model in viata pe House.Acum ai preluat prostia lui Cartman.Doooh!

M'am razgandit.O sa'ti daruiesc, totusi, o pereche de cercei atasati unei papusi gonflabile.Sa'ti mai treaca din frustrarea asta, nu de alta.

danonino 09 Oct 2010 01:08

Originally Posted by FreakDoll:

(:| Danonino, tu nu te saturi sa te tot faci de ras pe aici?

Masochismul, bata-l vina.

Roaga'te sa'ti dea Dumnezeu minte!!Cam greu, dar nu e imposibil.Miracole mai exista.

E atotputernic, nu are nevoie de incurajari.

A, scuza'ma!!Acum am inteles.Nu'l mai ai drept model in viata pe House.Acum ai preluat prostia lui Cartman.Doooh!

Pun poza cu House, in mod automat sunt nesimtit. Pun avatar cu Cartman, detin prostie. Daca pun o poza cu un magar, atunci am ....

M'am razgandit.O sa'ti daruiesc, totusi, o pereche de cercei atasati unei papusi gonflabile.Sa'ti mai treaca din frustrarea asta, nu de alta.

Foarte frumos din partea ta. Dar vreau sa aleg eu papusa, iar tu alegi perechea de cercei.

FreakDoll 09 Oct 2010 01:11

Whatever, danonino (:| .Noapte buna!!!

Judex 09 Oct 2010 02:28

Danonino, maturizeaza-te! Papusa a spus ca ti se daruieste. Cu tot cu cercei. >:)

FreakDoll 09 Oct 2010 03:22

Pfff, iar s'a imputit forumul de bautura..Yacss!

fresie 10 Oct 2010 14:55

Ma enerveaza ingrozitor faptul ca se schimba regulamentul pe acest site din ce in ce mai des si nu anunta nimeni. Oare trebuie citit acest regulament in fiecare zi ca sa nu pierdem noutatile?

danonino 11 Oct 2010 18:26

profesorii de economie

chuckyfan 11 Oct 2010 18:48

Originally Posted by danonino:

profesorii de economie

De ce? Eu nu vad aproape nimic enervant la ei(sau vad?)

danonino 11 Oct 2010 19:08

Atitudinea lor e enervanta. Se comporta ca niste eminente in domeniu. Sunt acesti binecuvantati de gratie divina, doar ei sunt capabili de a intelege finantele mondiale. Se cred mama lu' tata lu' economia. Si traiesc dintr-un salariu amarat de profesor...

Mi se pare o gluma de prost gust. Sa te invete sa te descurci cu bani o persoana, care nu isi permite un covrig.

dragonfly_drk 11 Oct 2010 19:14

si mai ales ca majoritatea nici nu sunt in stare sa explice niste chestii elementare. pui o intrebare si incep cu tot felul de filosofii, de la sfarsit, mai bine nu intrebai nimic. bine ca am scapat de economie. o urasc din cauza profesorilor ca cei descrisi de danonino. am impresia ca profesorii de economie nu au suflet. sunt obsedati sa isi faca treaba si sa plece. nu interactioneaza, nu sprijina. si daca nu ai inteles ceva, e jale mare ca ajungi sa fii considerat un prost. pacat. mi-e si mila de ei. ca au facut o facultate atat de grea, ca sa ajunga unde sunt acum. le inteleg frustrarea, dar de ce sa platim noi pentru prostia lor?
si cu toate astea, uite, la facultate am avut un profesor exceptional de economie. cu toate acestea, profilul ii permitea sa se joace si sa aiba imaginatie. cand vine vorba de economie pura... insa, majoritatea sunt jalnici. mai ales cei de liceu :-&

All times are GMT +2. The time now is 10:12.