![]() |
Originally Posted by Windom:
Între timp am mai descărcat vreo 5. Toate numai aberaţii. Personal cred că tb. să fii complet idiot pentru a te preta la aşa ceva. :( Oricum, sunt ca şi "rezolvată" deoarece am găsit filmul la un amic; acum mai am doar de aşteptat doar... câteva ore, până se va termina download-ul a 3,5GiB . :D |
Dupa un weekend de relaxare, a trebuit sa ma intorc sa "trag in piept aeru' jegos de Bucuresti" :|
|
a iesit soarele :|
|
pt ca astia de la ministerul educatiei, sau ce caca-cah se vrea sa fie ala, se schimba de pe azi pe maine cand vine vb de toooooot si toaaate. dar ce ma intereseaza pe mine e bac-ul de anu' viitor. daca mi-a luat un an sa ma obisnuiesc cu ideea ca am sa dau bac-ul la istorie... BANG!! acu' cica il dau la franceza. pe sistemul " din lac in put".
dar nu e panica, zic. se mai schimba de n ori. trist. |
Asta da motiv de nefericire! =))
|
iar ploua... de parca Brasov s-a metamorfozat intr-un soi de Londra!:(
|
Shit, au inceput sa bage pauze publicitare si pe TCM.
|
Originally Posted by Federico:
|
Sunt nefericita fiindca in fiecare zi dau peste un om, cunoscut sau nu, care sa ma dezamageasca .Sunt nefericita pentru ca tot ce'i in jurul meu imi creaza o stare foarte proasta din care nu pot sa mai ies .Wtf ?!
|
Oamenii sunt dificili, iar adultii si mai dificili pentru tineri.. Daca te consoleaza cu ceva, asa ma simteam si eu cand eram foarte tanara, iar acum am tot ce mi-am dorit - un sot si doua fete asa cum visam - chiar daca a durat ceva timp, daca ai rabdare, ai sa dai peste oamenii potriviti. Ceilalti... inveti sa dai ignore la cine nu merita, in timp.
|
Originally Posted by MariaMona:
Probabil ..Las' ca ma fac eu mare :D >:) Ms :-* |
Originally Posted by FreakDoll:
Bine ai venit in club!Hehe. |
|
Originally Posted by copila_satanista:
Multumesc pentru sfat , dar randurile scrise de tine arata ca si analiza unui psiholog si n'am nevoie de asa ceva . Citeste mai cu atentie . 1. Nu poti sa'mi spui sa'mi aleg alti oameni din moment ce am precizat "cunoscut sau nu" .Nu are legatura . Si 2. Nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca supararea vine din mine si dau vina pe altii doar fiindca sunt eu suparata si am impresia ca totul in jurul meu e gresit . Daca scriam 20 de randuri iti acceptam opinia, dar asa..Un om intelept n'are trage o concluzie doar din ce'am scris eu, fara a mai sti si alte amanunte . Anyway, a fost doar o stare de moment care a trecut .Toate persoane au astfel de trairi . |
pai care te mai supara ,dai dupa cap |
Originally Posted by iondindeal:
E si asta o varianta :)) |
Cum să NU procedați tu și cei afectați de nefericire cronică: http://vimeo.com/4237854 |
FreakDoll am trancanit si eu ce am gandit, dc nu ti-a trebuit aia e ;) bine ca ti-a trecut
|
Este bine ca mai dispar niste balarii de pe piata in perioada asta de criza.Asa vor fi mai putini copaci taiati pentru reviste precum :''Casa mea'' ,''Olivia '' ,''Monica '' ,''Gradina mea'' ,''Perdele de lux '' ,''Slabeste indopindu-te '' ,samd.Este pacat insa ca dispar si reviste bune precum XPC-revista pe care o cumparam de aproape 10 ani .
RIP XPC :(( |
Iar trăiesc câteva tragedii:
1- nu găsesc subtitrare pentru Madeo (2009), 2- iar am pus 3 kg de sare în salată - singura chestie care-mi place oarecum sărată; cum am schimbat tipul de sare nu e zi de la Dumnezeu în care să nimeresc cantitatea optimă. Mă întreb ce-or zice rinichii şi inimioara mea?! :( Oricum, cred că sarea asta e defectă!:(( 3- de 2 săpt mă lupt cu o răceală rebelă, asta unde nu am răcit de vreo 3... ani şi acum tb. să recuperez, 4- petuniile mele au fost invadate de mii musculiţe negre, nu-mi ajungea că tb să car tone de apă, şi să le plivesc zilnic, acum tb. să-mi mai pierd vremea şi deparazitându-le, başca rândunicile de sub ştreaşina blocului îşi fac treaba-n ele, başca un vecin neidentificat încă a scuturat sacul de la aspirator pe ghiveciul meu, evident nu pe cel plin de caca de păsărică, ar fi fost SF să rămână vreun ghiveci curat şi aspectuos, 5- am făcut nişte poze absolut oribile ... în rest sunt aproape bine. ;) :)) |
All times are GMT +2. The time now is 09:50. |