![]() |
Originally Posted by Gospin:
|
Pai si azi si luni ar trebui sa ne ducem, teoretic! Practic nu!
Nu stii ca au profii concediu fara plata ma? :) si deaia ni s-o lungit vacanta. |
1. Azi dimineata, pe la 7 , am avut abilitatea de a ajunge inaintea tiranilor, astfel salvandu-mi munca :> .
2. Azi dimineata, pe la ore tot asa de matinale, cand soseaua era relativ libera, tata l-a vazut la timp pe Ovidiu, care, neasigurandu-se, putea sa pupe botu' masinii noastre. Din fericire Ovidiu a ajuns nevatamat la masina lui iar eu cu tata ne-am continuat drumul fericiti. Desigur, dupa sarbatori, elevul o sa-i dea o lectie profesorului :)) :D. 3. Privind Filiala UAP Bacau sperantele mele au crescut si mai mult, dorinta mea de a deveni un membru UAP a crescut si mai mult :). 4. Am convenit cu dragii mei colegi ca pe 24 decembrie sa colindam persoanele pe care eu, personal, le ador si cu care ma intelg de minune. Vorba vine, cine se aseamana se aduna ;) . 5. Luni o sa fac cunostiinta cu restul persoanelor din cercul de lb. japoneza organizat de o prietena :D. |
Konnichi wa, Rapture! :)
Tocmai era ingrijorat Gospin. ;) |
Konnichiwa, Judex! :) Din pacate, sunt o incepatoare. Sper ca pana la anu' sa mai acumulez cateva cunostiinte in ceea ce priveste lb. japoneza :D.
Hehe, am vazut. Sper sa vada si el ca am trecut pe aici :)). |
...pentru ca am primit un aparat foto profesional.Cand o sa invat sa il folosesc la intreaga lui capacitate o sa fiu si mai fericit.
|
Cool! Treci la topicul de foto si descrie-l.
|
Ce inseamna Konnichiwa? X_X
|
Da-i PM. ;)
|
înseamnă bună ziua
|
|
Pt. ca .... ninge de vreo 4-5 ore in continuu si zapada incepe sa se aseze :x
|
baaaaaaaaaaai datzi-ne si noua. in moldova nu ninge deloc :( |
Originally Posted by Chambord:
La noi, anu' trecut a fost seceta de zapada, pur si simplu o iarna uscata, o data a nins cred ca 2-3 ore si in rest nimic, sper sa fie mai bine anul asta. |
...mi-am luat masina de facut paine. :D
|
Nici in Arad nu ninge deloc,ci ploua :(. |
mda, din pacate si aici se opri de vreo ora, poate o sa mai ninga pe durata noptii :D
|
Ce va place asa mult la zapada? Sau in general, ce va place asa mult iarna?
|
Originally Posted by Judex:
electrică sau manuală? |
|
All times are GMT +2. The time now is 02:39. |