![]() |
Nu exagerez.
|
Tamara dragä, mai dä-l în pisicii mä-sii pe Cojar, cä a fost räul absolut al teatrului românesc: prost ca o cizmä, räu ca un diavol, destructiv, ucigas de destine si promotor de antitalente, corupt si venal, spägar, curvar, megaloman, mitoman si complet senil încä de-acu' treizeci de ani. Pentru el, teatrul românesc nu era decât o pulä giganticä la care fäcea el laba. Pânä si tie ti-a fäcut un räu imens - uite, nu esti în stare sä vezi jocul admirabil al Adei Condeescu, si numai prostii spui despre ea, doar din cauzä cä te-a dereglat la cap cu aberatiile lui tâmpite. Bine c-a cräpat. Hai sä uitäm de el si sä ne concenträm pe topic.
|
Ma pis pe CTP!
|
Dacä esti fraier... :|
|
Da, corect. Nici atat nu merita! >:)
|
Just. Dacä-ti cer un motiv legitim, unul singur, o dai prin bälärii... Hai sä ne pisäm pe ce ne depäseste...
|
A spus prapastii despre un prieten, foarte bun actor. E de-ajuns?
|
Nu.
E râca voasträ personalä, nu are relevantä publicä. Si despre lucruri sau persoane la care tin eu a spus präpästii, da' nu absolutizez. |
Pai public a scos acele prapastii si nici in ziua de azi nu si-a prezentat scuze.
|
asta nu e off-topic, nu? :)
|
La fel de public a spus si präpästiile care m-au supärat pe mine (dintre care unele, cele mai grave, erau la adresa Golaniei, în 1990 - deci erau mai mult decât personale, erau afronturi antinationale si antipatriotice), si nici pânä în ziua de azi nu si-a prezentat scuze.
Si tot nu-mi simplific opinile despre el. Nici nu-l insult ca sä mä aflu-n treabä, în topicuri unde e citat apropo de subiectul în discutie. L.E. Gând la gând cu Stefan. |
Ok, sa prezinte scuze si pentru prapastiile cu Golania, apoi o sa ascult ce are de spus despre 'noul val'.
|
Si cât timp nu-l asculti, vorbeste despre el ce vrei - dar numai ACOLO unde e on-topic; nu aici.
|
Pai pana nu-si prezinta scuze el e off-topic in materie de nou val. Btw, vorbim mai pe seara, sunt asteptat la montaj.
|
Mai ziceam de jurnalistii straini, dar uite si la ai nostri hal de intrebare. Cand o fi fost Romania stat sovietic nu stiu... :-?
Altfel, vad ca mi-ati mutat mesajele anterioare la azil. Ce sa zic, aveti dreptate - CTP se pricepe la tenis. =)) |
And here we go aussi!
C-asa-i în tenis! |
A adus-o, nu vezi? E mai sus.
Vave, poti sä-si stergi bumpu', si-o zävârshit misiunea. |
A adus-o dupa ce am atentionat-o. :D
|
Ete lulu
|
Ok, o lasam pe ea sa spuna, am impresia ca de fiecare data cand presimt o controversa trebuie sa dau print screen ca sa ma crezi. :))
|
All times are GMT +2. The time now is 05:33. |