![]() |
@corinka acela este Joseph-Gordon Levitt. Mi.a placut in A treia planeta de la soare
|
Corect! L-am vazut mai recent si in The Lookout, a mai crescut si mie mi se pare yummy... :-*
|
|
Originally Posted by corinka:
Fetelor, vedeti Brick (2005) cu el, cat de repede puteti, o sa-mi multumiti toata viata ! :D pe bune. Ask Miercuri, she knows ;) @sihaya: aa, febletea mea Em Beart :x Vedeti La Belle Noiseuse (1991) de Jaques Rivette, cu ea. E lung dar worthing every bit. |
Originally Posted by Chambord:
Multumesc anticipat, o sa il caut chiar azi. Daca "Miercuri stie", e clar, doar avem cam aceleasi gusturi! :P |
emmanuelle beart.
a, deja ati ghicit. :-< |
|
![]() whoz the fellow ? |
Originally Posted by corinka:
|
Originally Posted by miercuri:
Brick ca Brick, dar Joe? Cum ti se pare? Nu-i asa ca e frumusel foc? PS Nu ti-am modificat mesajul, Miercuri, doar ca initial, in loc de quopte, tastasem din greseala edit. :"> |
Originally Posted by Chambord:
By any chance... Richard Harris? Mi se sopteste, de catre cineva, k am gresit. NU e Richard harris, dar E Max Von Sydow. Asa k sunt obligata sa corectez greseala, dar nu.mi asum creditele. |
iar cea care ti-a soptit a fost ... Pauline ? :D
|
E ceva rau in asta?:">
|
Regina a grait k poporu sa recunoask urmatoarea poza. Cine nu va ghici unde-i va sta kapu ii vor sta picioarele X(
![]() |
Nosferatu, Dracula frate >:)
nu is sigur daca e ala lui Herzog deci Kinski ? |
sau e Max Schreck ??
|
da, e max din filmu lui Murnau :D
pe unde-mi sta capatzana ? |
Chambord, confirma ca e Willem Dafoe [Shadow of the Vampire] au ba si scapa-ma odata de stres!!!!!!!!! sa stiu si io ce fac cu capul
rushinica mare |
am pus poza in locul lui Pauline iar daca ea zice ca e Dafoe then ... u're next ;)
|
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 07:37. |