![]() |
Ce frumoos!:x
...Noi facem petreceri cu profii...si la majorate ii chemam...(ei bine, nu stau cat stam noi, dar vin...si pana pe la 12 asa...stau cu noi!:D...)...ma rog...profesorii cu care ne intelegem bine si care sunt de treaba!:D |
Originally Posted by SoX:
uh... you make me jealous... :)) @rapture... hmm... you look nice @princess... nu stiu de ce dar semeni cu cineva cunoscut...:-/ |
@ Rapture: Nu sunt toti foarte tineri....diriginta mea are cam 45 de ani, si este profa' de engleza, dar este fenomenala!...De 1 aprilie face planuri de "farse" cu noi, ne ajuta:))...ma rog, ideea era ca nu se comporta ca o femeie de varsta ei!....profu' de istorie este cam cel mai tanar cred...si profa' cu care facem prega la mate are 24 de ani...:D in rest...
@ dragonfly: cine stie cu cine seman...:-/ :"> ...de intalnit, slabe sanse sa ne fi intalnit... |
fetelor postati poze noi:P
|
Originally Posted by princess_peach:
|
|
Ce ochi frumosi aveti...! :D
|
Ca de obicei, rvn - o incantare. As pune si io cu mine, dar nu stiu, si oricum, am fizicul unui rugbist francez.... :|
|
Originally Posted by SoX:
p.s.daca tot ai fost curios sa ma vezi,anunta-l si pe judex ca sunt aici. |
te ajut eu sa pui SMC, dar sunt sigura ca maine o sa iti para rau ca ai pus... :))
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
lasa ca bataia nevestei e rupta din rai! |
asta e rvn varianta sexi? ai vrut sa ne arati ca nu ai fata de ospatarita?:)) sau erai geloasa pe cristina si ai vrut sa ne arati ca esti blonda? sau ai vrut sa ne arati ca ai ochelari de soare? mie mi-a zis cineva ca am poza de poponar si am vrut sa vada lumea ca am ceas:))sigur asta e.ai vrut sa ne arati ochelarii
|
Originally Posted by indiferrent:
eu n-am fata de ospatarita.tu,in schimb, chiar ai fata de zidar.d-ala care lipeste caramizile cu scuipat. p.s.suntem chit:amandoi am vrut sa aratam cate ceva.parca spuneai ca nu suporti orele fixe. ceasul ala fitzos te contrazice! |
mi-ai luat poza. unde pot face reclamatie pentru asta?
|
Originally Posted by indiferrent:
|
te dau in judecata
|
eu nu am luat o poza in care erai tu
|
Originally Posted by rvn:
nu ma refeream la nevasta...;) |
Originally Posted by rvn:
e ceas luat din piata cu 10 lei. ochelarii tai cat au fost? |
[quote=indiferrent]