Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Reprosuri pentru moderatori (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612)

Dragomara 10 Jun 2009 17:41

Ştefane de ce nu eşti şi tu măcar o dată corect?! :-O
avertismentul e pentru sugaci, amân2 au trecut demult de vârsta asta.
dă-le ceea ce cer de ceva zile, te rog! cât o să mai dureze circul ăsta?! :-?
sau, schimbă numele site-ului, topicului ca să ştie lumea să nu-şi mai piardă vremea aici, te rog!

illotempore2002 10 Jun 2009 17:42

Originally Posted by StefanDo:

ok, nu-i mai acorda atentie si totul o sa fie ok, ai sa vezi ;)

pai nu i-am acordat atentie, dar daca se trzine de mine ce sa fac......cerseste atentie, e disperat dupa asta, stiu.
bine, fie, il las.......

StefanDo 10 Jun 2009 17:43

@dragomara
daca e să fie "pe corecte" tu n-ai fi ieşit ever de pe lista banaţilor permanent, aşa că gura mica şi ia mâna de pe tastatură ;)

Dragomara 10 Jun 2009 17:54

Originally Posted by StefanDo:

@dragomara
daca e să fie "pe corecte" tu n-ai fi ieşit ever de pe lista banaţilor permanent, aşa că gura mica şi ia mâna de pe tastatură ;)

salvă Domnului că nu numai INjustele tale decizii contează aci! în locul tău eu aş începe să număr firele de nisip din clepsidră, asta ca să dau un sens minciunii pe care-o trăiesc. (tu, nu io) :P

Alex Leo Serban 11 Jun 2009 07:45

@ stefan: ai putea sa stergi postarea individei (= illo) de mai sus?
consider k aduce prejudicii imaginii mele ac ipostaza de 'stalker' - ceea ce nu sint & n-am fost:
o data pt k, fizic, respectiva nu ma atrage, a 2-a oara pt k, intelectual, idem
ea sau dragomara, it's all the same...

iar daca sanctionarea 'argumentelor' defectuoase (sau a lipsei lor) a devenit 'hartuire', it shd go down in dictionaries as such

illotempore2002 11 Jun 2009 08:13

pai daca sterge ce am zis eu tre sa stearga si ce ai zis tu.....in plus daca nu ma mai urmaresti peste tot, nu voi mai spune nimic.

in plus, remarc ca iti scapa un aspect foarte important, si tie si celorlalti: p0e acest forum esti doar un user ca si ceilalti, ai drepturi egale cu ceilalti si nu vad de ce trebuie sa aiba cineva grija de imaginea ta.

iti asumi ca te prezinti cu numele tau real, dar tot un user ramai ()esti criticul als in viata reala, in presa etc)

Alex Leo Serban 11 Jun 2009 08:59

poate cineva sa-i explice respectivei k NU am de gind sa-i las nesanctionate comentariile atunci cind voi gasi aberatii in ele? (ceea ce, vai, ma astept sa se intimple :( )
am spus doar k nu-i voi mai adresa cuvintul, nicidecum k voi inchide ochii, imi voi lega miinile si-mi voi coase gura in fata postarilor ei... i'm NOT that kind of person :D

voi critica, deci, argumentele - or lack thereof -, caci persoana oricum nu ma interesa

illotempore2002 11 Jun 2009 09:01

ar fi grozav sa faci asta d acum incolo. pana acum nu ai facut-o.

sau crezi ca postari de genul "a locuit inainte in mahalale" sau "daca vii tu la Anonimul nu mai vine nimeni" sunt argumente legate de filme?

pe cine incerci tu sa pacalesti, ne crezi naivi?

:-/

Alex Leo Serban 11 Jun 2009 09:34

in topicul dspr maria dinulescu exista o serie de afirmatii calomnioase, iresponsabile, gratuite & grave, scrise intr-un ton inadmisibil & TOATE semnate de persoana de mai sus...

orbirea respectivei era tocmai la argumentele logice & de bun-simt

case closed

illotempore2002 11 Jun 2009 09:37

bun, tu asi fost la aceeasi inaltime cu mine cand vine vorba de jigniri.

in plus, pt limbajul meu am primit un avertisment - deci am fost achitata. mi-am modificat limbajul de atunci, deci sunt pe plus..... ;)

pe cand tu in continuare te tzii de fundul meu. si iti aduc aminte inca o data ca tu esti cel care a amenintzat "te voi hartzui pana te vei sinucide" :D

deci, da, esti un Stalker, asuma-ti :-*

redmen 11 Jun 2009 09:48

http://www.cinemagia.ro/stiri/deadwo...l-1%20%202554/

Eroare 404
Aceasta pagina nu exista.

Rezolvati aceasta problema dupa prima pagina.Multumesc.

Alex Leo Serban 11 Jun 2009 11:03

afirmatia respectivei de mai sus, cu 'hartzuirea' & 'sinuciderea', este a clear case of delusional projection :-S

mai simplu spus: e FALSA
(nu k ar fi prima oara k individa afirma lucruri care sint 'adevarate' doar in capshoru ei...)

illotempore2002 11 Jun 2009 11:04

si ce te faci daca pot demonstra ca ai facut aceasta afirmatie?
:D

cu dovezi adica, stii, dovezi doveditoare.

:-*

Alex Leo Serban 11 Jun 2009 11:59

asta e asa - k un teaser la un film care nu s-a facut (:|

StefanDo 11 Jun 2009 12:36

un singur post off-topic si sterg incepand de la pagina 39

Alex Leo Serban 11 Jun 2009 12:59

am de reprosat moderatorilor k nu sint mai fermi cu postarile lui illo tempore dp topicul 'nesuferiti...'!
acolo are multe off-topicuri & obraznicii la adresa mea & insist sa se ia masuri :|

illotempore2002 11 Jun 2009 13:07

nu am fost rautacioasa, adica nu mai mult decat tine.

in plus, daca am fost offtopic, am fost ca raspuns la niste afirmatii offtopic ale tale referitoare la mine.

sau nu am dreptul la replica? desi vbesc civilizat?

halebardul 12 Jun 2009 10:55

Era cazul sa fac o vizita si pe aici, nu? :)

Nu sunt suparat pe bannare, dar am niste intrebari:
1. de ce s-a intervenit abia la ora 23, daca suspectul a inceput atacurile la 19.50?
http://www.cinemagia.ro/forum/search.php?searchid=17457
sau, altfel spus: daca plecati si lasati forumul nesupravegheat, de ce nu inchideti toate topicurile?
2. de ce e permis limbajul porcos, daca asta va deranjeaza? Dati cautare "pula" de exemplu si vedeti cate aveti de sters.
3. in aceeasi idee: daca v-au deranjat discutiile care au dus la bannare, de ce nu le stergeti? Daca nu va deranjeaza, de ce ati bannat?
Ele sunt inca acolo, pe ale mele le-am sters, dar unde sunt citate nu am cum.
4. Cum ati cuantificat gravitatea vinovatiilor la 3, 5 si 7 zile?

?

halebardul 12 Jun 2009 11:28

impare, din doi in doi?
ca nu pare a fi sirul lui Fibonacci.

Dragomara 12 Jun 2009 11:38

@ hale - îţi spun din proprie experienţă să nu te mai agiţi pentru că NU vei găsi logică şi constanţă în aplicarea Regulamentului pe acest forum. :)

(acum îmi amintii că l-am citit într-o bannare, şi am găsit şi o literă lipsă. :)) ce nonsens şi memoria asta, păstrează numai inutilităţi)

All times are GMT +2. The time now is 15:18.