![]() |
Rebreanu by all means!
Camil sau Cezar? |
sadoveanu
d.scarlatti sau handel? si...camil,evident(pe alalalt ai putea sa-l compari cu p.dumitriu) norman spinrad sau ph.k.dick? |
Originally Posted by ulrich:
Handel, pt ca-mi acompaniaza poezia..., dar imi place si Scarlatti... "Yesterday" sau "Yellow submarine"? |
Dick (e, totusi, mai mare - chit cä Collins are autograf de la Spinrad, de când avea cinci ani... ;) )
Si äla Gambenu'... Ianukovici sau Lukasenko? |
Lukasenko, macar pentru ca rivalizeaza cu Bush la nivel de replici stupide.
Chaplin sau Tati? |
Auzi acolo...! :shock:
GARCEA, evident! :sleep: "Titanic" sau "A Night to Remember"? |
Originally Posted by Cazeemeer:
TATI! continuati... |
Originally Posted by Pitbull:
|
Titanic
Cabanosi sau crenvusti? Procesul sau America? ATB sau DJ Tiesto? 432 sau Filantropica? Matrix sau Terminator? Cobai sau Examen? E332 sau E102? |
Exact ce incerci sa faci aici? Care e ideea in a posta 72 de intrebari diferite, unele chiar inutile? Ma rog, o sa raspund eu la ce mi se pare relevant. Sper ca cine modereaza pe aici sa se sesizeze.
Originally Posted by Neuptolem:
Neuptolem sau nu? |
Nu! Desigur.
Si rog moderatorii, intr-adevar! sa SESIZEZE! :P Univers 4-dimensional sau Univers-membrana? |
Ai uitat totusi sa justifici plasarea mai multor intrebari succesiv, care mie, personal, mi s-a parut mai degraba o tentativa de a perturba jocul, decat una de a-l incuraja.
|
Univers-membranä
(Fascinantä idee, de multe ori am meditat la ea...) Intr-adevär, farmecul acestui joc constä tocmai în ritmicitatea lui foarte simplä. Dacä ai o serie întreagä de alternative, nimeni nu te opreste sä le postezi pe rând. (Iar când efectiv n-ai nici o idee, poti face ca mine, acum: te uiti prin jur, si... ce vezi?) Olandez-român, sau român-olandez (dictionar)? |
Originally Posted by Cazeemeer:
Si da, uneori pot fi perturbator, dar nu in modul catastrofal, doar mai adaug putin combustibil in foc, ca valvataia sa se faca simtita de la distanta iar mirosul greu al fumului sa trezeasca dorinta de A SCHIMBA UN SISTEM PLAFONAT. Aplauze! --------------------------------------------------------------------------------- Breathless sau Weekend? (Nu le-am vazut dar voi viziona Castigatorul). |
A Bout de Souffle :love:
Mifune sau Shimura? |
Toshiro.
Jean Negulescu sau L.A. Diamond? |
Diamond
Alain Robbe-Grillet sau Samuel Beckett |
beckett
bisexual without homosexual experience or straight with homosexual experience? |
Transsexual virgin
Oral sau anal? (Sex, evident - cä doar nu medicament!) |
si sexul poate fi un medicament:)
anal. incarcatura psihologica este uluitor de excitanta. o spune un straight. |
All times are GMT +2. The time now is 10:13. |