![]() |
My blueberry nights - siropos spre ieftin, acelasi film etern al iubirilor dezamagitoare...
Harakiri - pufffff, daca nu era langa mine prietenul meu, care l-a vazut obsesiv de 5 ori, sa imi explice actiunea, nu as fi facut prea multe sinapse....pt ca planurile temporale, prezent cu trecut, se succed atat de rapid, fara nici un fel de modulatie, ca nu iti dai seama de acest fapt....povestea e foarte ofertanta, se demitizeaza cateva clisee despre samurai care sunt prezentati si ei ca niste simpli oameni, ce pot cadea usor prada sentimentelor si actiunilor meschine.... |
Originally Posted by illotempore2002:
sunt de acord k e sub celelalte filme ale lui wkw, but it's still WKW! :happy: |
21 the movie - Ma interesa oarecum subiectul fiindca recent am jucat si eu un pic 21 aka blackjack. Daca e jucat corect, avantajul cazinoului e mic (0.5%), iar daca pe deasupra jucatorul e inzestrat cu simtul observatiei si o memorie buna atunci sansele sunt de partea sa in anumite conditii.
Filmul mi-a reamintit de ce mai uit rar la productii hollywoodiene. Povestea e predictibila iar personajele atat de stupide incat probabil nu ar reusi sa-si insele vecinii pensionari, daramite securitatea cazinourilor. |
Asta cu My Blueberry Nights e tipica.Daca nu era un film de WKW l-ar fi apreciat lumea...asa ca l-a facut WKW lumea stramba din nas ca e sub celelalte.Nu cred ca e mai slab,e diferit,nici mai bun nici mai rau.
|
Ultimele filme vizionate a fost seria The ring .
Intr-adevar very very spooky , dar trebuie sa afirm ca mult mai infricosatoare au fost cele 2 The Grudge ! The ring 1 a fost mai mult un thriller psihologic , spre final reliefandu-se cateva faze care sa te faca sa te .... pe tine ! The ring 2 in schimb a fost mult mai darnic in faze de genul si cu mai multa actiune ! In concluzie , dak nu ati vazut filmele , nu le ratati pt ca veti trage o sperietura mare ! |
Era sa uit , am mai vizionat un film : My little eye
Un film slabutz , care pare a fi o combinatie intre emisiunea Big Brother si un film gen Blair Witch Project ! Pelicula incepe cum nu se putea mai bine , cu 5 tineri dornici sa castige 1 milion de $ ! Acestia trebuiau sa stea intr-o casa , izolata de restul lumii , in mijlocul unei paduri , timp de 6 luni ( cam mult , dar pt 1 milion de $ ... cred si eu ) Acestia trebuiau sa joace dupa anumite reguli , spre exemplu : nu aveau voie sa paraseasca incinta in timpul noptii , dak o singura persoana ar fi facut-o pierdeau toti shansa de a castiga cash ! Spre sfarsit se cam impute treaba si apar conflicte , uneori intrebandu-se oare cine plateste ca sa-i vada , cine sunt dementii care se uita la ei si treburi de genul . In finalul filmului mor aproape toti , cu exceptia unei tipe .... cam tragic stiu ! Acum nu stiu ce sa spun , dar filmul intr-un fel merita vizionat ... e o abordare noua a modului in care se poate filma , uneori imbinandu-se cadrele filmate cu o camera profesionista cu cele de la un Web Cam ! |
cristi, cand povestesti finalul unui film, pune si tu SPOILER in fata. Poate sunt altii pentru care moartea cam tragica a tuturor personajelor (cu exceptia unei fete) ar fi fost o adevarata surpriza :)
|
:) mmmmmda my mistake :-s ! Stefan :) ... I accept my punishment ! :)
|
bine: povesteste-ne ultimele 15 minute din ultimele 100 de filme vazute :)
|
:))))) mmmmmda , din fiecare film ?
Azi am reusit o performanta unica :)) , am reusit sa vizionez 2 filme : Balls of fury si Red Eye ! Primul a fost o comedie mediocra ... ! Fazele care sa provoace rasul pana la scaparea pe tine au fost cam inexistente ! Ce mi-a placut a fost faptul ca s-a incercat o oarecare parodiere a unor filme ... gen Sport sangeros sau Kickboxer . Merita vazut :-s ! Red eye vreau sa spun ca m-a impresionat profund ... este un thriller psihologic de calitate , foarte bine regizat ! Povestea este captivanta , iar actorii sunt buni . De mult nu mai reusisem sa vad un thriller psihologic bun ... exceptand oarecum The Ring 1 care a avut o oarecare tenta ! |
Alone in the dark 6/10.
Filmul incepe destul de bine , printr-o povestioara , dar se continua destul de prost ... ! Cel putin prima jumatate de ora din el este very boring iar actorii park nu si-au facut incalzirea ! Totusi am facut bine ca nu am renuntat la vizionarea lui , deoarece finalul este plin de actiune , iar povestea ia o intorsatura ciudata ! Jocul actorilor devine brusc mai bun , Christian Slater interpretand f bine rolul eroului care reuseste sa scape din infern si sa lupte impotriva celor care incercau sa il transforme . Uwe Boll este un regizor bun , dar care nu prea dispune de fonduri :)) ! Creaturile nu aratau rau , dar unele efecte speciale au fost de tot k***l ! Ce imi pare rau este ca nu s-a tinut linia celor doua jocuri mai vechi Alone in the dark , care reuseau sa te captiveze si sa te poarte intr-o lume plina de mistere si de maniaci ! |
Originally Posted by Cristi Weed:
sa mori tu? |
Spune-mi tu un regizor german mai bun decat el :-s .
Macar a incercat sa dea viata unor filme cat mai apropiate de povestea unor personaje din cateva jocuri vechi : Alone in the dark , Bloodrayne . |
tom tykwer
k s-ti dau tot unul (relativ) tanar si ce conteaza daca a incercat si nu i-a reusit nimic. poate ii poti aprecia curajul sau naivitatea in cazul ala, dar sub nicio forma nu-l poti considera un regizor bun. |
Intr-adevar e mai bun asta :D ! M-am uitat la ce filme a regizat si am gasit Heaven , un film bun pe care l-am vizionat mai de mult .
|
Fatih Akin
|
Wim Wenders
|
WW e din cu totul alta liga...
|
WW e din cu totul alta liga...
|
Originally Posted by Serghei:
Asta e chiar culmea....eu sunt fan wong kar wai si ii acord foarte multa incredere si sunt foarte indulgenta cu el....dar My blueberr e asa cum e, slab....nici nu inteleg de ce a tinut neaparat sa-l faca, nu spune mare lucru, actorii suck big time, scenariul e o lalaiala cumplita si regia de regizor debutant caruia ii tremura pantalonii ... ramane excelent la nivel de insertii sonore, la cateva gesturi poetice dar e prea putin ca sa te apuci sa faci un film.... |
All times are GMT +2. The time now is 04:55. |