![]() |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
|
Originally Posted by GhitzaCartitza:
luni va fi prima mea zi de servici ca psihopedagog special sau prof.educator.la sc.speciala nr.9,am dat concurs si iata ceva concret ,nu in ceea ce sunt pasionata ci in ceea ce m-am pregatit profesional.asa ca este ceva concret si sigur ceea ce ma va ajuta si pe mine,.si apoi cat se poate de repede daca voi lucra si in televiziune ca prez.va fi minunat. a,,,,am citit intr-o carte despre ceva dar nu se stie cat e de real.privind religia musulmanilor.-despre Siismul-(aceasta ramura istorica aislanului isi gaseste originea in "partidul lui ali"de unde vocabula siiti suvernitii ortodosci- scuze nu mai inteleg ce mi-am scris pe hartie ca era interesant- (90%dintre musulmani nu au consideratniciodata vietii(10%dintre muls.)drept eretici care sa merite excomenicarea ,divergente doctrine majore ii separa. asa este cultul inchinat celor 12 imami ,de unde provine calificativul ,de imamit" sau duodeciman(al celor 12 imami)pt a desemna acest curent ,majoritar in iran .inaugurata de ali (var si ginere al profetului)descendenta acestor imami virtuali considerati ca fiind egali cu mahomed (in araba muhomed)s-a oprit in secolul al IX-lea odata cu "ocultarea'celui de-al 12 titular un copil. de atunci ,siiti raman in asteptare escabologica a islamului ascunsi un fel de mesia care va veni sa reinstareze dreptatea pe pamant ,orice putere politica fiind considerata ca ilegitima inainte de acest model. printre altele siismul poseda o "preeohie" de molahi (din arabul mawila" stapan|||)a carui inalta ierarhie de ayatollahi(semne ale lui dumnezeu)joaca un rol intermediar intre allah si oameni si care este abilitata sa ia decizi teologice caninice ,notiunea straine ulemantelor sunite din sec XI-XII |
slutare ma duc la datrorie l scoala pt copii,dar venoti si voi cu ceva sugesti ,modalitati de joaca ,de educare...etc
|
Asa, ca sa ma aflu in treaba, cum merge cu copiii aia care par aproape normali? |
orice ai face si oricat te-ar enerva sa nu le spui in fata ca sunt handicapati!
lasa-i sa creada ca sunt normali! 8) |
Irene,
citeste-le SF. printeaza postarile lui Bufnila de pe cinemagia si fa-le o lectura artistica, adica asa, cu intonatie... dar fragmente mici, ca acum se poarta fragmentul-fragment, asa ca o fulguratie. intre ele - intre fragmente - mai plasezi cate un scurt comentariu de-al tau. comentarii libere, fara nici o legatura cu fragmentele din Bufnila, pentru ca ei, copiii, au mintea mobila... succese! |
arata-le pizda!
|
Nighty, nu-nväta fata la prostii! :x
Adicä, ce, sä-i învete jocu' äla "I'll show you mine if you show me yours"? Eeee...! In schimb...
Originally Posted by herbert:
(ceva despre välurirea neamului) Comentariu: of da astai viata nu stiu ce sa fac voi ce ziceti? (altceva despre välurirea neamului) Comentariu: orcum la ciao darwin am fost f bine sau vazut si chiloteii si funduletu si eu am fost virgina pina la 21 de ani (încä ceva despre nemurirea valului) Comentariu: ok pupici merci Te-ai prins? Stiam eu. Sä ne povestesti cum a fost! |
Originally Posted by Pitbull:
|
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Originally Posted by Nightwane:
|
Originally Posted by raptor:
|
|
Originally Posted by Supastar:
|
|
|
|
|
mai, sadomasochristilor, sunteti previzibili...
fata asteapta sfaturi, iar voi ii puneti acelasi videoclip pedagogic, parazitand pe munca mea si a lui Pitbull... vreti sa innebuneasca? nu va ganditi ca lucreaza cu copilashii? |
All times are GMT +2. The time now is 17:29. |