![]() |
Discutiile nu pot merge decat in jos de aici inainte. Deja am intrat prea mult si degeaba in discutii. Ne auzim dupa referendum.
|
Originally Posted by Liviu-:
Tu esti sanatos la cap?scuza-ma ca te intreb. Toate tarile din Europa care nu folosesc euro s-au depreciat in favoara lui. Nu se intampla numai la noi , ci sila unguri , polonezi etc. In domeniul asta sunt bine informat. Si da , e nromal ca leul sa se deprecieze cand e criza politica , cum e acum la noi . Daca te uiti atent vezi ca inaintea alegerilor moneda locala a unor tari scade in putere. Si nu se depreciat in aia 2 ani si jumatate pentru ca a fost ajutat de banca nationala a romaniei ceea ce acum ar fi stupid sa se intample.Si msurile de austeritate impuse de Basescu sunt cele mai dure din Europa , cu toate ca cu cateva lune inainte sa taie salarii ,pensii si sa mareasca TVA-ul el spunea pe la TVR ca nu are de ce sa taie salrii , pensii si ca ar fi impotriva constitutiei asta.Esti indoctrinat pana peste cap ! Dupa ce criza politica va trece linisteste-te tu leul nu o sa se mai deprecieze. Deasemenea cursul valutar al moedei euro creste si pentru ca dolarul american ii cam sufla in ceafa. Si UE nu vrea asta. Si chesia asta se mai intampla si din cauza ca Grecia , Spania si Italia cer ajutor de la FNI . Dar deh , noi vorbim asa sa ne aflam in treaba. OFF : Nu pot eu sa schimb mentalitati , nimeni nu poate , nu pot sa va arat voua mai mult cat rau a facut Basescu si jegosii lui ca Udrea tarii. Voi stiti cati bani a furat Udrea din banii nostrii? Nu putem noi astia mai nromali ca gresiti pentru ca sunteti prea indoctrinati de TV. Eu nu ma uit la Tv , prefer sa am opiniile mele. Sunteti la fel de greu de schimbat din pct de vedere al mentalitatii ca oamenii care spun ca pe vremea lu Ceausescu era bine. LAter edit. Cat de nenorocit sa fii sa spui despre criza citostaticelor e indusa de mass media?Bai nenorocitilor lesina oameni si mor de durere in spitale pentru ca nu au morphina si voi spuneti "Criza citostaticelor e infuenta mass-media " ca au existat interese?Asta spune tot despre admiratorii lu` Basescu. Nu-mi vine sa cred ce caini de oameni traiesc in Romania. |
Originally Posted by reivan:
Nu te scuz deloc. Cred ca iti era tare greu sa te abtii si sa vorbesti civilizat. Exact cum ziceam putin mai sus. Sa ne auzim sanatosi... sau cu cancer, cum vreti voi. ;) |
Ba, n-a fost morfina pentru bolnavii de cancer si leucemie!!! Esti nebun la cap? Ma pis pe link-ul tau, iti dau o mie care sa ateste ce spun. Sunt mii de oameni care au trait criza medicamentelor pe pielea lor, pe sanatatea lor, pe durerea lor. Lor sa le dai linkul ala, sa le spui lor ca n-a fost criza de morfina. Oi fi tu in aceeasi specie cu mine, dar om nu esti. |
Şi eu care chiar voiam să vă laud ce frumos vă ştiţi susţine părerea fără injurii, blesteme şi alte alea. Potoliţi-vă că vă zic lu' Iohannis. :P
|
Deci sincer , mai jos de atat regimu` lu Basescu si admiratorii lui nu pot cobori. Auzi , nu exista criza citostaticelor din vina PDL-ului care inchide spitale in orase in care nu exista decat 1 spital.
O Doamne . Sunt socat ca un om a putut sa spuna asta despre niste oameni care se chinuie cu boli in spitale si nu au medicamente. "Oamenii sunt mult mai caini decat caini ! " |
Originally Posted by Twinsen:
In secret suntem basisti. Iar daca te uiti mai bine, n-a laudat mai nimeni USL-ul. Nu acelasi lucru pot spune si despre Base. |
Originally Posted by danonino:
Adevarat! nu am zis de USL ca sunt cine stie ce. "same shit , other cow" remember this? |
Cursul nu este un argument este doar un efect si este foarte volatil, din foarte multe motive. Nu este un argument pentru mentinerea lui Gigel sau lui Costel. O lupta poltica in surdina este imposibila cu un personaj sinistru la putere, o persoana cu un caracter atat de jegos incat ar bate-o si pe ma-sa doar sa mai ramana pe scaun un pic.
Liviu, stiu ca ai zis ca e doar un amanunt dar este un amanunt pe care tu l-ai considerat ca important pentru ceea ce se va intampla deci desi nu vrei sa pari ca esti pro sau contra, ai o parere in legatura cu ce ar trebui sa se faca fiind in acest moment. Sa o luam pe scurtatura, ce crezi ca ar trebui sa se intample astfel incat sa se clarifice situatia sau cum ai spune tu "sa scada euro" ? Sa nu ne furam caciula si sa ne dam dupa cires. Nu exista "fun fact" asa hodoronc-tronc. Eu cred ca tu crezi sincer ca exista un atac la democratie ca PSD-ul e ciuma si "vin cu rusii/securistii" sau ca esti de dreapta sau ai afinitati "anti-comuniste". Imaginea pictata de fostii FSN-isti care acum sunt de dreapta si a sistemului media pe care il controleaza trimit mesaje de tot felul in zilele de azi, e greu sa nu ti se faca rau, la fel si asta cu Euro ai luat-o de undeva unde probabil se analiza cum ca o instabilitate politica poate afecta cursul. Asta neinsemnand ca o continuitate in hotie va rezolva. Tu vei fi mai fericit daca euro este mai mic si Udrea&company raman sa frece menta cum au facut-o pana acum ? Daca ajungi atunci la concluzia ca trebuie schimbati trebuie sa accepti ca sunt efecte. Consideri ca efectul in cauza, cresterea Euro, merita efortul schimbarii companiei portocalii, daca se va intampla asta. Tin sa reamintesc ca au fost propuse anticipate si din scop politic nu au mers mai departe. Am putea sa ne scriem amandoi ceea ce am vrea sa se intample in continuare sau care sunt idealurile sau opiniile noastre in ceea ce priveste o ideologie sau alta, pe puncte si nu in abstract si cred ca vom gasi multe puncte comune. Crezi ca acele puncte comune sunt reprezentate de Anastase, Udrea si Basescu ? Nu. Crezi ca acele puncte sunt reprezentate de Ponta, Antonescu si Voiculescu ? Nu. Ok. Acum in situatia in care primul grup a fost la putere si au actionat cu dispret si tupeu, pe langa alte mizerii consideri ca poti pune stampila pe ei ? Sa zicem ca nu. Acum analizand ceea ce vine sa inlocuiasca, considerand ca aia sunt in mintea mandurora la fel de incompetenti si hoti, poti sa pui stampila pe ei ? Sa zicem ca nu. Ok, am ajuns intr-o situatie in care nu poti pune stampila pe nici unu insa ceea ce crezi nu are o reprezentare politica care macar sa atinga cateva din punctele tale si sa le indeplineasca fara mari mizerii. Ce este de facut in cazul asta ? Pai nu ai decat 3 alegeri. Pui stampila pe prima tabara, pe a doua tabara sau nu votezi. Care este efectul celor trei alegeri. Pentru prima inseamna reconfirmarea celor care au fost pana acum sa continue ce au facut pana acum. A doua inseamna schimbarea celor de acum cu cealalta tabara pe care o consideri la fel. Pentru a treia optiune putem inlocui votantul cu un babuin, el nu are nici o parepre si toti sunt la fel, dracu sa ii ia, efectul e ca fie prima tabara sau a doua tabara va castiga. Sa aplicam asupra sistemului corupt o presiune, de nemultumire. In primul caz presiunea este total irelevanta pentru ca fiind reconfirmat sistemul ea este nulificata si data deoparte. In al doilea caz presiunea ramane iar forta politica care tocmai si-a luat piciorul in fund se poate intoarce intr-un fel sau altul, intr-o forma noua sau mai putin noua si sa raspunda celor care sunt in continuare sau au devenit nemultumiti de cei care au ajuns sa ii schimbe pe fostii conducatori. Sa luam in continuare o cerinta care cu care majoritatea populatiei este de acord, scaderea numarului de parlamentari. Sa o introducem intr-un moment de criza politica, alegerea presedintelui. Care este efectul cand ea este folosita in scop politic ? Ca orice alta promisiune politica ea se duce dracu, pentru ca desi populatia vrea, ea a fost folosita in scop personal si nimic mai mult. A trecut vremea, nici tabara A nici tabara B nu vor sa reduca numarul de parlamentari. De ce ? Motive strict personale, la fel cum cineva de pe forumul asta nu vrea sa isi piarda locul de munca la fel nici aia nu vor. Cine a castigat de aici ? Nimeni. Ok. Deci in final cum ajuta reconfirmarea unora in cazul asta ? Cu ce este mai buna reconfirmarea in acest caz decat schimbarea ? La fel, sunt sigur, fiecare are in capul lui plusuri si minusuri. As fi curios sa stiu plusurile ramanerii lui Basescu si PDL la guvernare. Nu accept raspunuri apocaliptice si sperietori de clasa 1 de gradinita. Liviu, pentru ca ai spus ca respecti pe Monica Macovei si pe Cezar Preda, ai putea sa imi spui pe scurt si de ce. Recunosc ca in aceasta discutie am avantajul ca nu ridic pe nimeni in slavi, nu am modele si persoane din mediul politic pe care le admir sau cu care sunt deacord in proportie de nici macar 60% pentru ca odata dezbracate acele personaje de nume sunt mult mai usor de inteles. Ura si dispretul pe care il am nu sunt impotriva lui Basescu ca nume ci a ceea ce reprezinta, reprezinta acea parte a populatiei pe care o dispretuiesc si eu, el este un raspuns al prostiei si atat, si nu vorbesc de 2004 ci de 2009. Schimbarea lui Bombo era mai mult decat necesara, s-a nimerit sa fie Base pe val, putea sa fie Gigel dar na, Gigel probabil nu era securist asa ca a iesit un alt securist. Nu ii dispretuiesc pe cei care l-au votat in 2004 ci pe cei care l-au votat in 2009. In general nu cred ca este sanatos o reconfirmare peste 4 ani a oricarui partid daca nu a are ceva de aratat la sfarsitul acestor ani, lucru care se aplica si pentru cei care vor iesi acum in Noiembrie, oricine ar fi. Discursul celor de la PDL de acum se adreseaza ragaitorilor de bere la pet care aud cuvantul democratie fara sa inteleaga defapt ce inseamna si cum este ea reprezentata in stat. Oricine pune botul la retorica asta agresiva si imbecila este fie neinformat, fie ignorant fie propagandist. Dintre toate categoriile de mai sus cred ca cea de mjiloc este cea mai daunatoare. Informatii poti sa ai, mesaje propagandistice poti sa asorbi, mai ales cand sunt multe si sustinute de "experit" dar alegerea ramane a personajului sa descifreze si sa analizeze informatia primita. Cred ca cea mai buna reprezentare a democratiei de catre cei care au fost pana acum cateva luni la putere este declaratia: "ciocu mic acum noi suntem la putere" precum si dublarea numarul celor existenti in sala pentru a trece o porcarie. Nimeni pana acum nu a avut tupeul sa se exprime atat de puternic in timp ce exista inca o masa credula de prosti care inca ii vad ca pe niste salvatori ai Romaniei sau in limbaj de greblar, "raul cel mai mic". Toate conteptele astea reduse la cateva fraze care in abstract au un sens, sunt defapt emise pentru propagare pentru marea parte a populatiei. Un concept simplu care poate fi inteles de orice cum ar fi "raul cel mai mic" poate fi inteles de oricine. Fiecare are o opinie in legatura cu cine e mai rau sau mai putin rau, reactia fiind deobicei emotionala si atat. Cand aud va vin tornadele peste noi daca iese Costica sau Gerogica, aia este o persoana irationala. Cand ajungi la o asemenea concluzie nu ai analizat defapt deloc faptele ci ai facut o alegere pe care tu o vrei si ti-o justific in felul tau, ignorand voit sau nevoit anumite fapte. Paranoia cu minerii si alte aberatii spuse in 2012, cum au fost spuse si in 2009, sunt niste mesaje pentru acele minti simple care rezoneaza la asemenea mesaje. Aia sunt defapt publicul "de dreapta" cu care se lauda PDL-ul. Tiganii cu care dansau erau buni de dreapta, mai ales ca nu plateau taxe deci traiau visul celor "de dreapta". Taxe nimic dar servicii cat mai multe, desi ei sunt primii care arunca cu nori in ceilalti acuzandu-i ca "stau cu mana intinsa". Imi e sila de personaje care manuiesc prosti, care la randul lor imi spun mie care e treaba cu "ideologia:, cum e cu "comunismul" ei fiind condusi de un om ce a facut parte din securitate. Daca intrebi pe strada cum isi explica ei disparitia dosarului in ceea ce il priveste pe Base ce crezi ca or sa iti spuna ? Nu conteaza pana la urma si nu ii intereseaza, ei au votat "raul cel mai mic" pentru ca asa le-a fost spus ca ailalti sunt dracu pe pamant si ca ei in camasile lor albe si curate sunt ingerii salvatori ai acestei natii sarace, indobitocite si in care sistemele de baza ale statului sunt distruse in fiecare zi. Nu vreau sa ma scuz afara din neamul romanesc, asa cum e el, insa am interactionat de-a lungul anilor cu diverse personaje din foarte multe tari, astfel ca ma regasesc foarte greu in actuala balega numita Romania. Fac parte din balega insa nu am ajuns sa reverez personaje politice cum o fac altii. Nu am loialitati politice si am ajuns la concluzia ca schimbarea, desi inceata este singura metoda pentru ca publicul sa isi puna agenda in parlament. Procesul este unul greu si schimbarile sunt mici dar refuz sa cad in capcana "toti sunt la fel" in sensul ca n-ar trebui sa ma duc la vot ca oricum nu conteaza. Deobicei aceste fraze sunt rostite de Costica si Dorel care AU interese intr-o directie sau alta. In caz ca nu au atunci sunt doar ignoranti si ii las in pace. Adversarii politici, remunerati sau doar simpletoni raspanditori de mesaj, iti vor spune ca nimic nu poate fi schimbat, ca ce au deja este tot ce se poate mai bune si ca nu merita sa iti misti curul de pe canapea. La fel cei care vor sa te faca sa votezi cu ei iti vor spune ca ai lor sunt cei mai tari din parcare, ca uite ce a facut Nastase pentru Romania si l-au inchis pe saracul Bombonel. Vor incerca chiar sa minta si sa deformeze anumite amanunte. Pentru a combate toate aceste lucruri sunt importante faptele, fapte pe care cei de la PDL si Basescu le coafeaza si le baga sub pres ca acum sa iasa in camasutele lor albe si sa incerce sa induca in eroare pe cei mai simplii dintre noi, sau mai neinformati. Faptele exista, au fost vizibile in ciuda scuzelor cu pixelii albastri iar oricine confirma existanta pixelolor albastri refuza realitatea. Stiu ca deobicei scriu prea mult si ca acum m-am intins un pic mai mult. Nu oblig pe nimeni sa citeasca dar simt ca nu pot sa exprim in 3 linii ce vreau sa spun pentru ca ar fi superficial, orice as scrie, daca nu ar avea un minim background, ca sa nu folosesc "fond" sau justificare. |
care le aveţi pe astea cu banii? cică băsescu a luat românia de fată mare cu o datorie 20 de miliarde de euro şi-o lasă acu' crăcănată şi borţoasă cu 140 de melearde? alţii zic că s-or oprit pe la vreo 90 de miliarde? cât e dom'le datoria româniei?
|
cica a inceput sedinta de suspendare a lui Base... sa vedem sa vedem!
|
păi ce să vedem? nu e clar? băsescu o să fie suspendat. şi o să iasă-n pierdere şi la referendum. mai ales după modificarea legii referendumului....
|
Pai, foarte bine ca a fost modificata legea referendumului. Era o ineptie in varianta trecuta, cea cu 9 milioane de votanti.
|
sigur. acu' e mai bine...
|
Originally Posted by paul_aramis:
Adica tu nu stii daca e bine sau nu ? Sau nu e bine ? Care e? Presedintele nu e ales de 50% din populatia pe liste + 1. De ce ar fi altfel la demitere ? Conform carui principiu democratic ? E fix aceasi lege ca in 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 si inceputul lui 2012 am impresia. |
In urma raspunsurilor private stupefiante ca replica la ce i-am scris lui reivan ma vad nevoit sa revin pentru o precizare de bun-simt:
"Nu stiu maghiara, dar cred ca am nimerit unde trebuia: http://www.mnb.hu/arfolyam-tablazat?...RY,UAH,USD,ZAR Pe 7 mai era 286,80, iar azi e 286,50. De altfel in ultima luna a scazut de la 304,48, apreciindu-se fata de Euro constant, in timp ce la noi a scazut leul constant. In ultima saptamana a ajuns de la 285,69 la 286,50. Pentru Polonia: http://www.nbp.pl/homen.aspx?f=/kursy/kursyen.htm De la 1 iunie, cand se pare ca ar fi atins un maxim de 4.4126 a scazut pana la 4.2613 pe 29 iunie. Intre timp, in ultima saptamana, cand la noi Euro a crescut cu 1/3 din cat a crescut in 2 ani juma, a ajuns la 4,2178, deci a scazut in continuare. Eu nu mai scriu nimic in topicul ala, dar sper sa ai bunul-simt sa-ti corectezi singur afirmatia. Intr-adevar mi-ai dovedit ca esti foarte bine informat." Imi pare rau ca trebuie sa-mi incalc cuvantul si sa revin, dar cred ca e foarte usor de inteles motivul la ce raspunsuri am primit. Data viitoare nu va mai exista. |
Originally Posted by Redy:
sigur. aşa e. şi marmota împăturea ciocolăţica în staniol... |
Foarte la obiect discursul lui Basescu si inspirata plecarea din sala.
Un discurs foarte bun si a lui Antonescu. Plin de manipulari si minciuni, dar e fara indoiala un orator bun. |
Twinsen, daca Base scoate tragea o ragaitura tot aia ai fi scris. Nu m-ai dezamagit. Sper totusi ca esti remunerat si nu doar usor de influentat. Pana la urma stomacul e mai aproape de "idealurile" in legatura cu care bocesti pe aici, indiferent de prin ce orificiu scoate zgomot Basescu. Ai uitat mai inainte ca ai spus ca nu ii iubesti pe astia ci doar pui stampila. Vezi, nu a trecut nici macar o zi si ai revenit la vechiurile obiceiuri. Te dai singur de gol si adevaratele intentii ies la suprafata pentru ca ai mintit de la inceput, ai mintit in legatura cu ce crezi si ca orice basist, te pierzi cand trebuie sa scrii mai mult de 2 linii de text.
Care sunt minciunile si manipularile alea ? Fii precis daca tot dai din gura. Asa pot sa spun si eu ca vorbesti rahat iar cine vrea poate sa se uite ce ai scris pana acum, adica e clar ca am dreptate. Cum in acest moment nu urmaresc meciul de scuipat intre ochi din parlament sunt curios cat de tare ridici pancarte pentru pedelisti. Incearca sa nu mai fi sclav, fie ca il iubesti pe Basescu azi si maine pe MRU iar poimaine pe Gigelescu sau pe cine dracu mai scot aia in fata de la PDL.
|
N-as vrea sa ma repet, dar cititi mesajele USL-istilor de pe forum si ganditi-va bine de tot daca asta va doriti pentru urmatorii ani.
|
Originally Posted by Twinsen:
Pentru urmtorii ani nu vreau sa vad hotii cum striga hotii cum se intampa de 8 ani incoa`. NU vreau sa mai vad Udre si pupincuristi ca tine. Atat vreau. |
Iti dai seama seama ce o sa iasa ? Cutremure, tornade, incendii, ploaie cu broaste, rauri de sange, copii furati si decapitati. >:) Fereasca al`de sus !
|
deocamdată mă amuz. şi aştept să-mi răspundă careva la întrebarea cu datoria...
|
http://economie.hotnews.ro/stiri-fin...umutat-cat.htm In 2012 trebuie sa dam 40 de miliarde..cadou de despartire de la Base Daca vrei sa te amuzi tati , vezi ca exista toipic cu bancuri. Dar mai amuzante decat bancurile alea sunt si doua muste care zboara din perete in perete.
Ti-am spus motivele si iti repet ca o tii pe a ta cu 2 ani jumate. IN AIA 2 ANI JUMATE CURSUL LEULUI A FOST AJUTAT DE BNR. ACUM NU SE INTAMPLA ASA. AR FI SI O IDIOTENIE SA SE INTAMPLE ASTA IN TIMP DE CRIZA POLITICA. Bai , esti incapatanat ca un magar! 8-} Base e suspendat. Duceti-va sa va taiati venele. |
topicul de bancuri nu e nici pe departe atât de bun ca ăsta.
cât despre alea două muşte, ele zboară într-adevăr. da' nu între doi pereţi. altcineva mai ştie cât a îndatorat băsescu România? |
Quote:
|
Portavoce sinistra mai esti Twinsen. Nu ai adresat cu capul tau nimic din ce s-a scris de aici. Portavoce basista si masina de bagat linkuri. Putina substanta, multa indarjire si multe prostie inconjoara adoratorii lui Base cel mare. Pacat ca nu avem si noi o padure a spanzuratilor ca in Japonia ca sa plecati definitiv de pe lumea asta in care nu puteti trai decat cu un jegos ca Basinescu asta.
Ce vreti voi defapt este sa va subjucati toata tara in numele unui nenorocit si faci propaganda pentru acest lucru. Ce caracter infect trebuie sa ai sa ca sa faci acest lucru ? Te dispretuiesc atat pe tine cat si pe ceilalti care imprastiati astfel de mizerii cu un aer de "importanta", dezinformand si incercand, ca si in acel artiol, sa faci un colaj de citate si sa le aranjezi si sa le dai o interpretare cum iti convine cauzei tale sugerand ca respectivul ar fi spus ceva ce nu a spus. Minciuni si dezinformari, asta imprastiati. Nimeni din Europa nu vede un atac la statul de drept iar tot ce vezi in media pedelista sunt interpretari si dezinformari facute de insasi pedelisti la nivel european prin reprezentatii sai. NIMENI din Europa nu moare de grija a ceea ce se intampla aici si daca asta s-ar intampla s-ar vedea ca toate masurile luate au fost constitutionale si in sustinerea statului de drept, orice alta interptare este aberanta avand faptele in fata. Sensurile deformate date de catre propaganda PDL, raspandita prin canelele pe care ei le au in Europa sunt doar dezinformari. Nu suntem in afara democratiei, am fost atunci cand premierul nu era decat o marioneta a presedintelui si statea la comanda in genunchi. Voi, pedelistii nu faceti decat sa aruncati o perdea de fum in fata celor mai putin informati sau destul de prosti incat sa puna botul la strategiile voastre de a speria lumea cum ca doar PDL si Base sunt detinatorii de drept ai democratiei dupa ce au calcat tot in picioare si au fraudat pe camera votul in parlament. Twinsen, esti un nesimtit pentru ca iei parte la aceasta propaganda. |
Originally Posted by Redy:
|
Da, sigur, esti suparat, altii nu ar trebui sa fie pentru ca imprastii minciuni si interpretari propagandistice.
Ah, si pana acum tot nu ai raspuns la mai nimic, nu ai intrat in mai nici un dialog cu nimeni pentru ca defapt nu esti decat o masina de imprastiat mesaje pedeliste iar acum te superi ca lumea a vazut defapt ce esti, ca esti un propagandist pedelist si nimic mai mult, nicidecum o persoana cu bune intentii in ceea ce priveste un dialog pe teme politice. Un impostor. Pana si ideea ca ti-ar fi ranit cineva orgoliul este o impostura, ca si cum pana acum ai fi avut vreunul de la inceput. Acest fals sentiment ca ai fost atacat este specific celor ca tine, propagandistilor pentru ca este singurul lucru de care poti sa te agati cand nu ai o ideea proprie. Nu poti raspunde pentru ca nu ai fost niciodata pus in situatia de a gandi ci doar de a reproduce.Tu esti cel care ar trebui sa parasesca aceast subiect pentru ca nu ai nimic de spus ci doar de imprastiat, si nimic bun pe langa asta. Iti aduc aminte ca posturile tale foarte rar au depasit 2-3 linii si ele contin in marea parte o declaratie de dragoste repetata pentru PDL si Basescu. Daca se considera ca astfel de personaje sunt necesare pentru dezvoltarea subiectului atunci ok. Dar doar pentru ca esti inregistrat pe forum nu inseamna ca trebuie sa participi la fiecare thread. Nu te tine nimeni aici, poti sa zbori pe un alt subiect in caz ca nu vrei sa participi. Ce vrei tu este doar sa se puna calus in gura celor cu care nu esti de acord si care au ceva de spus. Nu asta te intereseaza pe tine, nu te intereseaza discutia cu 2-3 linii per post, te intereseaza cenzura pe care vrei sa o impui adresandu-te lui Dumnezeu de pe forum ca sa arunce un fulger spre mine. Nu te intereseaza o discutie, vrei doar un loc in care sa imprastii dezinformari si mesaje de speriat pe cei cu mintile mai simple sau mai neinformati. Tu esti impostorul care posteaza neavand defapt nici o dorinta de a vorbi despre ce crezi tu sau cele 2-3 linii care te caracterizeaza este cam tot ce se poate venind de la tine. Rezumatul activitatii tale pe acest subiect este reprezentat printr-un singur cuvand, impostura. Impostura in intentii, impostura in mesaje, impostura in "credinta". Ia schimba foaia ! Sa vedem daca exista mai mult de o singura foaie, alba, pe care altii scriu mesaje iar tu le imprastii. Pun pariu ca nu exista o alta foaie, ia sa vedem. Schimba subiectul prietene, aici nu ai nimic de spus. In felul asta vei trai fericit fara sa te simti atacat. La fel cum tie ti s-a permis sa nu spui nimic, la fel trebuie sa mi se permita si mie sa vorbesc liber. Regula de buna crestere este ca atunci cand iti spun buna ziua sa imi raspunzi tot cu buna ziua si nu cu "Base e iubit". Ai avut numeroase ocazii pana acum sa vorbesti despre ce crezi tu si nu doar prin propozitii care pot fi titlu de text si nimic mai mult. Nu te-a interesat si acum vrei sa suport eu nu stiu ce penalitati incercand tu sa pui presiune pe moderatori. Nu-i nimic, am experienta cu astfel de cazuri. Spre deosebire de tine, nu gasesc intr-o eclipsa de soare sfarsitul lumii. Daca tot suntem pe cinemagia: http://www.youtube.com/watch?v=1pD7RI_p1ns |
limbajul duce totul spre derizoriu. nimic nu merita o asemenea inversunare. nici unii nici altii. mai ales ca s-ar putea ca sa nici nu putem sa intelegem ce se intampla in realitate. parerile noastre sa fie influentate de unu sau una care debiteaza intentionat sau nu prostii la televizor.
un exemplu, un tip simpatic cu o emisiune la tvr a spus o chestie despre care nu mai auzisem si care poate schimba optica unora. lupta dintre basescu si ponta cu consiliul europei nu era o lupta de cocosi care pe care. miza era alta, reprezentarea in europa. germanii sunt populari francezii socialisti. conteaza cine se duce din romania acolo, daca se duce basescu voteaza cu popularii daca se duce ponta cu socialistii. asa incat twinsen poti intelege ingrijorarea germanilor..... per total, cine a vrut sa ajunga basescu presedinte l-a dat jos. nu poporul, niste ochi albastrii poate.... |
S-a argumentat ca Traian Basescu nu ne reprezinta bine in strainatate.
Ei bine astazi cancelarul Germaniei a dat acest comunicat in care califica drept "inacceptabile" actiunele guvernului Ponta si sugereaza ca vor urma masuri prin care Romania va fi penalizata. Cred ca orice om cu scaun la cap vede diferenta intre niste barfe despre Basescu si un comunicat oficial al statului german. Daca vreti ca Ponta sa ne aduca si alte succese sustineti actiunile guvernului sau. Votati pentru demitere si sustineti pe Ponta, prim-ministrul copy-paste cum era alintat in The Economist, care ne va reprezenta tara cu cinste, nu ca Basescu... |
Bai, nene, esti cu capul? Cat de mult te platesc aia ca sa ajungi debil mintal?
Basescu a fost suspendat din functie de Parlamentul Romaniei. Nu l-a impuscat nimeni, nu l-a violat anal cu pickhammerul, nu l-a trimis nimeni la parnaie. L-au pus 2 saptamani pe bara, doar sa vina poporul si sa zica daca il mai vrea sau nu pe Basescu presedinte. Atat, nimic mai mult. Nu s-a rupt cerul in doua, pamantul nu s-a cutremurat. |
Asta spui tu.
Cancelarul Germaniei spune altceva. Dintre cele doua pareri, care crezi ca ne va afecta mai mult viata, prostovane? Cand oamenii de afaceri germani o sa aleaga in ce tara sa investeasca banii o sa te intrebe pe tine, sau o sa se uite la ce spune statul lor? |
Bai, propagandist basist, sper ca banii pe care tu ii iei pentru treaba asta sa iti foloseasca la inmormantare. Iar daca nu iei bani pe treaba asta, prostia sa te aduca macar la aceeasi destinatie.
Investitorii aia, germani, nu o sa se uite la Angel Merkel, nu e nevoie. Mercedes avea un gand catre Romania, s-a uitat pe Google maps si a vazut ca in Romania exista mai putin de 300km de autostrada, ghici ce? N-au mai venit. Ghici cine a fost ministru al transportului in 5 guverne? Basescu. Inca una: ghici cine s-a intitulat seful statului si a numit Prim-Ministriin ultimi 8 ani de zile? Basescu. |
Bai limbric cretin, PSD-ul lui Ilici a fost la guvernare in Romania timp de peste 10 ani sub diferite denumiri. Daca voiau autostrazi faceau autostrazi. Sau tu ai impresia ca ministrul transporturilor scoate din pusculita sa personala milioane de euro pentru fiecare km de autostrada, nu?
Io incep sa sper ca va fi demis Basescu si va castiga USL-ul. Sincer! Salarul meu nu vine de la stat, dimpotriva eu sunt cel care aduc statului din impozite o suma care ar taia rasuflarea prostovanilor care voteaza USL. Postez pe forumul asta nu pentru bani, imbecilul dracului, ci ca sa ne fie mai bine tuturor in tara asta. Dar incep sa-mi dau seama ca sunt si eu un idiot, cand mai mult de o treime din forumisti voteaza ca sunt iresponsabili si vor sa "li se dea", o sa primeasca ceea ce merita. Tara pe ansamblu merita USL-ul. |
Din ce văd eu în acel comunicat se spune că Băsescu a confirmat temerile guvernului federal.
De asemenea mai spun că e inacceptabil ca niște principii (ale UE, ale statului de drept) să fie violate într-un stat din UE. O poziție oficială săptămâna viitoare la întâlnorea cu Ponta. Dacă de aici unii extrapolează și vedem știrile de senzație gen: „Angela Merkel: Statul de drept a fost ÎNCĂLCAT INACCEPTABIL în România” Manipulare, incompetență sau pur și simplu dorința de senzațional? Decideți voi. Părerea mea e că ar trebui să fim mai mândri, să avem părerea noastră că doar suntem și noi membri UE și să nu mai tratăm străinii ca pe unii superiori cărora să ne plângem dacă nu ne convine ceva. |
Am stat anul asta 2 luni in Germania, cu serviciul. Eram cazat intr-un sat la periferia Nurnbergului, care arata impecabil. Fiecare casa particulara era diferita, aranjata, curata. Nu vedeai nici un gunoi pe jos, ce sa mai vorbim de caini vagabonzi. Infrastructura era incredibila, de la autostrazi pana la mijloacele de transport in comun. Oamenii nu erau prietenosi, dar erau in general corecti. Cand te duceai la un restaurant aveai 99.99% garantia ca mancarea nu e alterata si 90% sanse sa fii tratat cu amabilitate. Trebuia sa ai grija sa faci cumparaturile la timp pentru ca duminica nu gaseai nici un magazin deschis - si cei care lucreza in comert au dreptul la odihna. Mergeam la mall si vedeam pensionari relaxati si ingrijiti, care stateau la o prajitura. Astea sunt lucruri de care sa fii mandru.
E greu sa fii mandru cand traiesti din datorie. E greu sa fii mandru cand dai spaga ca sa fii tratat. E greu sa fii mandru cand desi ai dat spaga, ai fost tratat cu aroganta intr-un spital ordinar. E greu sa fii mandru cand in jurul tau e plin de injuraturi infecte. E greu sa fii mandru cand parintii tai pensionari sunt priviti de societate ca niste nimicuri sau poveri. E greu sa fii mandru de studiile tale cand orice hot care a copiat are aceeasi atestari ca tine. Mandria se castiga, nu vine din simplul fapt ca existi. |
Mda, cam ai dreptate.
Dar nici să fi incapabil să traduci corect un text nu ajută. Și parcă e dorința asta de a ne denigra și când nu e cazul. Oricum am să urmăresc ce va declara Merkel în continuare și mai ales cum se va traduce în presa de la noi. |
de ce mai lungiti shitu aiurea?
base e la a doua suspendare. e clar ca poporul nu il mai doreste , si acest lucru se v-a vedea pe 29 iulie. |
Nope, 90% din suspendare se joaca in orele astea. Daca Curtea Constitutionala va decide ca e nevoie de 50%+1 din votul INTREGII populatii cu drept de vot atunci e game over suspendare.
|
game over suspendareA? adica tu crezi ca populatia o sa voteze impotriva suspendari?
vazusem niste sondaje, care erau pro suspendare. |
Daca azi Curtea Constitutionala decide ca e nevoie de votul a 50%+1 din numarul total al alegatorilor din tara, rezultatul votului devine secundar. Daca nu vin jumatate din alegatori la vot, cei care vin pot sa voteze toti contra lui Basescu ca tot degeaba, referendumul va fi nul.
|
am inteles , eu zic ca o sa mearga poporu la vot.
lumea deja e sictirita de clasa polititca. de cioraniile care se fac. oricum eu nu il inghit pe basesc, de nici o culoare. |
Nu se stie cati vor veni, la suspendarea cealalta prezenta la vot a fost de 44%. E drept ca la alegerile locale de anul asta a fost de 56%.
Basescu ar putea cere sustinatorilor sai sa nu mearga la vot si atunci s-ar complica rau treaba.... |
Apropo stiati ca presedintele in exercitiu al Romaniei nu vorbeste limba engleza? Cum credeti ca ne va reprezenta in strainatate? :-?
|
nu stie? :)) hahahahhaha
asta e , vorbeste cu translator.... macar tataia iliescu stia engleza lui... cea mai funny engleza auzita de mine vreodata =)) |
Contează și scorul. Dacă e peste 80% moral ar fi să-și dea demisia chiar dacă prezența e de doar 40%.
Mai țineți minte referendumul cu uninominalul neaprobat de popor, dar dacă au fost peste 80% pentru tot s-a adoptat în parlament. Dacă scorul ar fi de 95% din 12% prezență cum mai știu eu un caz e normal să fie invalidat. La un scor strâns și prezentă de aproape 50% cred că poate rămâne în funcție, dar la un scor categoric (70-80%) chiar și cu 40% la urne Băsescu ar trebui să-și dea demisia de onoare. La 12% prezență poți spune că referendumul nu-și avea rostul poate spune că Parlamentul și guvernul pierd banii și timpul degeaba, dar la aproape 50% referendumul e oarecum legitim chiar dacă respectă o lege sau alta a referendumului. Din cauza asta nu cred că Băsescu va dori neparticiparea la vot decât în cazul că e sigur că poate menține participarea sub 20-25%. |
Originally Posted by iiii:
|
Păi n-ai înțeles că Crin o să fie ca o marionetă de-acum înainte. E președine doar de decor, ceea ce-i convine și lui că-și poate face somnul mai bine.
Iar România va fi reprezentată mai peste tot unde contează de premier. Ponta o fi plagiator, dar măcar vorbește engleză bine. (nu le putem avea pe toate) |
CCR a decis, e nevoia sa vina la vot 50%+1 din populatia cu drept de vot a Romaniei pentru ca sa fie validat referendumul.
Acum sunt curios daca Basescu va cere oamenilor care il sustin sa nu mearga la vot. E foarte tricky treaba, ca nu ar suna bine. Dar daca o face atunci s-a terminat, nu mai e nici o sansa sa fie validat referendumul. |
All times are GMT +2. The time now is 07:37. |