![]() |
Mie mi-ar fi placut sa vad si useri mai vechi revenind macar pentru asa ceva, pentru ca au plecat tocmai pentru ca nu era nimic interesant sau pentru ca existau certuri. Acum eu zic ca s-au mai schimbat lucrurile, dar in afara de Twinsen si MinRep (ii impartasesc parerea lui anaemona) n-am vazut pe nimeni. Poate nu se stie sau poate pur si simplu nu sunt interesati sau n-au timp. De exemplu mi-ar fi placut foarte mult sa-l aud pe che pentru ca l-am vazut postand unele mesaje minore prin alte parti, la fel si pe Cinemania, dar el e in starea asta de prezenta de foarte mult timp incat nu pot sa am vreo pretentie. In schimb m-a dezamagit foarte mult keep, care a revenit doar pentru a scrie intr-un topic de scenaristica:
"bai, ma uitam la un titlu de pe cinemagia... cica "Mathew Fox, cel mai sexy actor al filmelor cu doctori".... ce-i aia "film cu doctori"? si cum poti sa fii sexy intr-un film cu spitale, sange si targi?" in ce lume traim??!" Si nu pot sa nu remarc nici absenta totala a moderatorilor sefi de pe forum, care intre un timp chiar mai intrau in discutii, desi oricum n-as avea pretentia sa participe aici incat ar consuma ceva timp. |
multumesc :ana,liviu,twinsen
@twinsen, reclama e binevenita,daca o faci cum trebuie. de ce amesteci cibernetica cu comertul? |
Originally Posted by Windom:
Eu unul nu pot sa abordez asa cu inocenta autori care sunt monstri sacri ai cinemaului. Despre filmele lor s-au scris zeci de carti. De aici vine retinerea mea. Cred ca n-au ce cauta intr-un concurs ca cel de aici. Autori contemporani - da, merge, totusi consider ca filmele ce intra intr-un duel (sau cum e numit) trebuie sa fie relativ comparabile: aceiasi perioada, acelasi gen. E tot o sugestie pentru concursuri viitoare. |
:) Inteleg ce spui. Cind vezi cum au picat unul cite unul toti regizorii francezi iti vine sa te iei cu miinile de cap. Pe de alta parte asta e un exercitiu, nu un concurs. Eu am mai scris odata pe undeva, orice loc ar avea regizorii alesi in turneu, nu le poti lua locul din cinematografie.
|
Votul si comparatia sunt pana la urma niste chestii care sa faca lucrurile sa mearga mai departe. Esenta turneului nu sta in comparatie, ci in vizionarea filmului si comentarea lui. Apoi se trag niste paralele si fiecare voteaza pe criteriile proprii. De altfel nici nu trebuie sa votezi, asa ca poti comenta fiecare film in parte si atat.
Si pana acum rezultatele au fost destul de echilibrate in ceea ce priveste vechi vs. nou, deci nu cred ca e chiar o problema aici. LE: Tot legat de useri vechi, eu i-am dat un mesaj privat lui illo si nu stia de turneu, cu toate ca postez meciurile saptamnal pe fb (ce-i drept o fac mai sters pentru ca nu vreau sa scot ochii lumii si sa-i enervez). Ea a zis ca-i place, dar ramane de vazut daca o sa si participe ca pana la urma nu e singura persoana care a zis ca-i interesant, dar nu a participat. |
Originally Posted by rvn:
Liviu are dreptate, cea mai buna sansa de a atrage oameni e printre userii mai vechi, care postau mai putin recent. E partial si cazul meu, care postam rar pentru ca ma saturasem de scandalurile si moderarea dezastruoasa care era inainte aici. |
cred ca trebuie sa pricepem ceva o data pt,totdeauna. userii vechi nu se vor intoarce pe cinemagia. ei au plecat impreuna cu gastile din care faceau parte. eu cred ca acum, politica site-ului in ceea ce priveste cresterea calitatii ar trebui sa se concentreze mai mult pe selectia si atragerea unor useri noi,dornici sa capate cultura cinematografica,indrumati de userii vechi care mai activeaza inca.e ceva de munca,dar cred ca ar merita,daca vrem sa mai existe cinemagia ca forum de elita in acest domeniu.au aparut pe piata multe bloguri cu aceeasi tematica.unele amesteca filmele cu lectura si muzica intr-un melanj destul de interesant,dar tot nu inregistreaza traficul cinemagiei, de care ne plangem toti ca este cotropita de tot felul de specimene care numai "cinefili" nu se pot numi.
cred ca trebuie sa separam cumva zonele in cadrul forumului. adica sa avem un fel de club cu acces exclusivist, dar in care sa intre useri noi, atrasi si testati de userii vechi, "cu greutate". cam asta ar fi viziunea mea... |
@Liviu
Eu n-am timp. Poate la urmatorul. Pana una, alta, bagati un premiu, ceva sa vedeti cum atrageti oamenii :-j |
Aici cam sunt de acord cu tine. Chiar la asta ma gandeam recent ca n-am mai vazut vreo ceva de un forum meerting de foarte mult timp si asta tocmai pentru ca a disparut exact acel grup de baza care participa de fiecare data. De asemenea s-au dus si "vedele", critici precum ALS, Pitbull si cine mai stie care mai scria sub vreun pseudonim. Multe persoane au disparut odata cu ele, desi nu pot sa cred ca useri precum corinka doar pentru ei stateau. In fine, in ultimul timp au mai aparut cativa useri noi care poate vor ramane si sper sa mai apara ca loc e destul.
Legat de bloguri, mi se par oarecum enervante tocmai pentru ca in mare nu presupun un dialog, doar cateva schimburi de replici (mai rar) si atat. Dar e treaba lor... Nu stiu daca separarea zonelor poate fi o solutie, dar cred ca se poate ridica nivelul fara asta. Nu stiu cat de mult se observa, dar in ultimul timp mi se pare ca a mai scazut numarul mesajelor picate de pe luna si mult mai rar apar ratacitii pe aici. Cred ca daca observa ca li se sterg mesajele renunta singuri. Si cred ca o astfel de zona ar putea indeparta userii noi, posibil valorosi, care ar vedea-o ca pe un efort din partea lor si ar renunta de dinainte sa incerce. Eu zic ca tot forumul ar trebui sa aiba un anumit nivel, nu sa fie o zona pentru cei care chiar vor sa vorbeasca despre film si alta pentru cei care vor sa creasca numarul de mesaje. Exista pericolul de a se vedea mai tare cealalta zona si de a respinge pe cei potential valorosi. Asa ca cel mai bine ar fi sa fie tot forumul pentru prima categorie, atat pe cat se poate.
Originally Posted by FreakDoll:
Am vrut asta, chiar am zis ca am incercat sa discut cu Gloria, dar se pare ca nu s-a putut. Si nu stiu daca lucrul asta ar atrage chiar persoanele pe care le-am vrea. Pana la urma cineva care chiar vrea sa discute despre filme n-are nevoie de un castig material (desi nu strica si un bonus). |
liviu,
omogenizarea inseamna mediocritate. niciodata elitele nu vor intra in aceeasi gramada cu novicii. cel putin, nu de pe aceeasi pozitie. cred ca esti de acord cu asta. in toate lucrurile de pe lumea asta exista o scara de valori. niciodata nu poate exista un dialog real, constructiv si interesant intre somitati si analfabeti. |
Pai tocmai asta ziceam, ca trebuie sa aiba loc disparitia totala a celor care vor doar sa-si creasca numarul de mesaje. Nu poate avea loc instant, dar in ultimul timp s-a intamplat gradat. Problema e ca pentru asta trebuie moderatori care sa aiba timp si vointa in toate sectiunile, cel putin alea legate de film.
|
Originally Posted by Mercutio:
Ba eu zic ca tocmai asta trebuie facut. Trebuie abordati cu inocenta toti autorii considerati monstrii sacri. Trebuie sa fii inocent si curios in a privi astfel de filme si a-ti cultiva ochiul si mintea. Daca ar fi cum spui tu, atunci sa facem direct finala Tarkovski-Bergman ca sunt cei doi Dumnezei intangibili ai cinemaului si sa castige Tarkovski ca Bergman a zis despre Tarkovski ca "e cel mai mare regizor din toate timpurile" Fix asta nu trebuie sa fie turneul asta: o confirmare a monstrilor sacri si a canonului cinematografiei doar pe principul ca sunt monstri sacri si ca s-au scris zeci de carti despre ei. Trebuie votat filmul care a fost o experienta mai importanta pentru tine in acel moment cand il vezi. De orice tip: vizuala, intelectuala, sufleteasca etc. Cel putin eu asta incerc, recunosc ca sunt cinefil in formare de vreo 2 ani, n-am vazut niciun film de Tarkovski si macar pretind ca n-am gusturi pervertite de zeci de carti despre cinematografie. E mult mai importanta si mai sincera experienta ingenua intr-un turneu ca asta. |
Heh, varule, sunt atatea parti amuzante in mesajul ala ca initial nici nu m-am mai bagat sa-l comentez. De exemplu "Despre filmele lor s-au scris zeci de carti. De aici vine retinerea mea.". Nu mi-e clar daca asta inseamna ca daca nu citesti zecile alea de carti, atunci n-o sa poti sa intelegi filmul, sau ca e greu sa alegi din care carte sa copiezi o interpretare ca sa nu te faci, Doamne fereste, de ras cu vreo idee proprie. Cel mai tare e partea cu "Autori contemporani - da, merge". Se pare ca tot talentul de a face film a fost daruit in trecut acelor "monstri sacri" intangibili, iar in ziua de azi avem niste mititei cu care ne putem baga in seama. :))
|
Originally Posted by Twinsen:
orice lucru facut de mana omului se numeste "lucru manual", este valabila si nu se schimba niciodata. |
Din pacate nu e chiar asa. Daca esti casatorit sau locuiesti cu prietena si mai ai si treaba pe acasa dupa ce vii de la serviciu, si mai e si saptamana de CL/EL :) ... atunci nu mai e asa usor.
Originally Posted by Liviu-:
Daca pe voi nu va intereseaza Dreyer atunci putem sa stingem lumina si sa plecam toti acasa. Dar, ma rog, nu sunt in masura sa judec. Si eu am taiat din start de pe lista meciurile in care erau implicati Eliseo Subiela, Shunji Iwai, Tsai Ming-liang ... Asta ridica o alta problema: Selectia. Cum facem sa avem meciuri cu filme pe care chiar sa ne dorim sa le vedem ... |
ar trebui sa privim vizionarea filmelor din turneu ca pe niste exercitii impuse, ca pe niste "teme pentru acasa". este firesc sa nu ne placa toti regizorii care au castigat selectia, dar daca luam abordarea filmelor acestor regizori ca pe o obligatie, inseamna ca nu vrem decat sa ne sustinem preferatii, fara sa incercam sa acceptam si stiluri regizorale sau culturi cinematografice mai putin cunoscute sau atractive din motive subiective pentru fiecare dintre noi.putem emite si pareri defavorabile despre filmele pe care nu ne place sa le vedem si consideram ca vizionatul lor in virtutea participarii la turneu reprezinta un sacrificiu destul de mare de timp si efort, mai ales....
dar, daca n-ar exista o dezbatere, un conflict de idei si pareri diferite, nu cred ca s-ar atinge scopul pentru care s-a organizat acest turneu. si sincera sa fiu, Liviu a facut la randul lui eforturi foarte consistente pentru organizare (mai ales ca era si in sesiune) si ar fi pacat sa se piarda sau sa nu avem o finalitate, doar pentru ca nu suntem interesati de anumiti autori sau pur si simplu consideram din start ca nu merita sa pierdem timpul cu ceva ce n-ar putea sa ne aduca nimic nou in propria experienta cinefila. oricand pot avea loc schimbari de opinie in optica fiecaruia, in viziune.trebuie doar sa acceptam ca orice regizor sau orice film care sunt inscrise in concurs au ceva de spus din punct de vedere cinematografic.ca nu sunt toti preferatii nostri, sau nu se pot compara X cu Y, asta e cu totul altceva si cred ca atunci cand ne-am gandit sa participam la acest maraton de filme, ne-am asumat riscul obligatiei de suporta tot felul de stiluri regizorale,fie ca ne plac, fie ca nu... |
Originally Posted by Chambord:
|
N-ai citit pana la capat :P Am zis ca am vazut deja filmul lui Dreyer si ca mi-a placut foarte mult. Chiar parca mai degraba l-as fi revazut pe asta decat sa le vad prima data pe celelalte 3. Oricum am fost cam ocupat si nu prea as fi avut timp decat acum pe final de saptamana. Chiar ma gandesc sa vad filmul lui Varda, macar sa pot vota acolo.
Eu nu am facut lucrul asta. Fiecare regizor din turneu are cateva filme care ma intereseaza foarte mult, iar pe cei 3 (pe Dreyer nu-l pun la socoteala pentru ca vreau sa vad toate dintre cele cu care participa) chiar vreau sa-i vad foarte mult, dar nu s-au nimerit niste titluri interesante pentru care sa fiu dispus sa-mi acord ultimele zile de vacanta si sa jonglez cu ele printre curatenie si alte treburi.
Eu imi doresc sa vad multe din filmele participante si mai ales de la regizorii pe care-i cunosc mai putin (cum ar fi cei pe care i-ai enumerat), dar lucrul asta depinde si de momentul rundei, ca uneori sunt mai ocupat, alteori am mai mult timp. |
@Windom: :)) Of, n-am zis ca acuma, vezi indiciul din topicul celalalt. Deci nu sunt scuzabil din punctul asta de vedere. Dar si filmul e un fel de femeie :P asa ca se poate spune ca iubim doua femei cu ardoare (nu-i egala da'i ardoare = arde si doare ! :)) )
@Liviu: Scuze, n-am observat completarea cu Pasiunea. Dar oricum, problema ramane de sortat pt editia urmatoare:: E greu sa avem acelasi interes pt toti regizorii si de aceea trebuie sa alagem mai cu grija, ceva ce chiar ne dorim sa vedem. |
@chestia cu regizorii care nu ne intereseaza:
Depinde; e posibil ca exact filmele regizorilor de care te feresti cel mai mult din concurs sa te impresioneze cel mai tare (sau cel putin atat cat sa nu regreti ca ai acordat o ora-doua ca sa le vezi). Desi e clar ca atunci cand nu ai prea mult timp la dispozitie o sa alegi tot timpul prioritatile. Eu as vrea sa votez din ce a mai ramas in prima runda la duelul dintre Ensayo de un crimen si Dead Man. Sper ca macar astea sa apuc sa le vad in timpul care a mai ramas... |
Twinsen X_X , cred ca ai gresit cu mesajul asta. Nu cred ca se fereste Mercutio sa-si spuna parerile personale si cartile, da, sint scrise pentru cine vrea sa le citeasca. Pe urma faza cu autorii contemporani, era vorba ca poti sa compari regizori contemporani in concursuri de genul asta, nu ca nu-s talentati. Desi oricit mi-ai spune ca Tarantino (de ex.) se poate compara cu Murnau (tot un ex.), o sa-ti spun ca visezi. Regizorii de care e vorba sint din alta scoala, din cauza asta e greu sa pui filmele lor pe aceeasi treapta cu filmele moderne, chiar pentru un exercitiu nevinovat cum e asta. Mie oricum mi-a placut ideea de a amesteca regizorii, nu mi-e teama ca-i dau jos de pe nici un piedestal. Poate o sa putem umbla la felul in care se elimina regizorii in viitor. |
Pfff... Liviu, îmi pare foarte rău că nu am reuşti să particip la turneu aşa cum aş fi vrut dar nici măcar pe forum nu am mai intrat de ceva vreme. Abia azi am intrat întâmplător şi am văzut discuţia.
Mă bucur că m-ai menţionat undeva mai sus dar la ce probleme am acum, nu ştiu zău dacă mai pot participa (probabil foarte rar sau, nu ştiu... o să încerc pe cât posibil să fac cumva să votez măcar la un turneu pe săptămână dar nu promit damn it că mno... e cam aiurea) Oricum, scuze nu îmi caut, nu găsesc, sunt personale, etc şi nu are rost să o lungesc cu asta. Din câte am observat, totuşi, chiar dacă turneul e destul de greoi (unele filme sunt complicate, altele se găsesc greu, unele sunt de-a dreptul plictisitoare, etc) activitate există destulă pe filme. Şi chiar dacă se putea mai bine e important că există persoane interesate şi că nu mor topicurile neatinse. O să încerc, totuşi să nu mai privesc cu superficialitate turneul. Cel mai rău îmi pare că au fost meciuri în care am văzut deja dinainte un film, îmi era proaspăt în minte, dar nu am putut vota sau participa la discuţii pentru că timpul mi-a fost de aşa natură organizat încât nu am reuşit să văd şi filmul cu care concura. Şi asta e chiar dureros că aveam multe de spus.:( La un moment dat chiar am început să recuperez dar nu ştiu ce rost mai avea să continui discuţiile din moment ce topicurile rămăseseră în urmă. (Da, aici recunosc, nu am procedat corect.) P.S. Userii vechi nu au plecat de pe forum. Mai aruncă din când în când câte un ochi dar problema e că având în vedere valoarea scăzută a forumului în raport cu cea de acum câţiva ani, nu se mai deranjează. (Vezi SMC care a renunţat să mai posteze după ce o bucată de vreme a deschis câteva topicuri cu subiecte foarte interesante însă majoritatea dintre ele au rămas neatinse. E puţin frustrant să munceşti să aduci informaţie şi nimeni să nu reacţioneze.) Practic, pentru a putea fi ridicat turneul, trebuie ridicat tot forumul înainte. sorry :| |
Nu trebuie sa va scuzati, fiecare face cum vrea si cum poate. Daca nu e timp asta e, in alte cazuri daca nu exista interes... asta e. Si repet pentru a nu stiu cata oara. Nu conteaza ca nu ai vazut ambele filme dintr-un meci, poti discuta doar pe marginea celui pe care l-ai vazut.
Legat de SMC. Exista riscul aici ca nu toti sa fie interesati de un anumit subiect sau pur si simplu nu in acel moment. Turneul asta tocmai asta isi propune, sa fie o tema comuna pentru tot forumul, datorita diversitatii de film sa atraga iubitori de stiluri diferite. Daca ar participa aici ar avea siguranta ca e bagat in seama, ca sunt si altii interesati de subiect si ca va putea purta o discutie, mai mult sau mai putin la nivelul la care doreste el. |
Da, la SMC m-am gindit si eu zilele astea, chiar ar aduce un aport valoros la turneu. Legat de popularizarea de catre administratori, s-ar putea realiza foarte usor, cel putin pe Facebook, unde apar toata ziua linkuri de doi lei de la Cinemagia cu cancanisme ieftine. Faza e ca acelea aduc click-uri, iar asta e tot ce conteaza. Forumul e fix-pix when it comes to the big picture. N-aduce malai? Da-l in ma-sa acolo unde e... Asta-i realitatea. Iar legat de userii vechi, orgoliile sint mari.;)
|
Ei, daca ar participa Cristina la turneu... poate l-ar tenta si pe SMC :)
SMC, sper ca n-o s-o consideri o gluma proasta. Si eu as vrea sa te vad paricipind, ca sa nu mai zic ca e saptamina Dreyer. |
Nu trebuie neapărat ca adminii să pună linkuri pe pagina de facebook cu turneul. Putem şi noi foarte uşor să facem asta. Şi nu cred că s-ar supăra nimeni dacă cineva ar pune câte un link, două pe săptămână acolo (mă refer la linkuri care să ducă spre meciuri, desigur). :) Sau ar putea cineva să pună o imagine sau un note (un articol, ceva, something) în care să tăguiască Cinemagia, cu detaliile importante privitoare la turneu. Aşa, aceasta va apărea pe pagina lor automat and here we go, lumea citeşte, se cultivă şi poate are şi curaj să intervină pe forum pentru că din cei 43.500 (şi o ţâră un pic mai mult) de oameni care au dat like la pagina aia e imposibil ca măcar câţiva să nu fie interesaţi. Oare ai înţeles ce am spus? Că eu nu m-am înţeles.:-S Desigur, acum eu merg pe principiul: "dacă voi nu ne faceţi reclamă, ne facem noi pe pagina voastră:))" |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Eu fac asta la fiecare inceput de saptamana pentru meciurile noi, dar lista mea de fb e destul de scurta si contine un numar mare de persoane care nu au legatura cu filmul de arta. N-ar fi rau daca ar face-o si altii.
Asta e o idee buna. Sa vad poate fac ceva in sensul asta. |
Devii fatigant tipule. Te voi trece pe "invisible", daca exista functia asta pe forum. Sunt prea multe lucruri care nu-ti sunt clare. Ce vrei, faci parte dintre aceia care nu admit ca exista lucruri pe care nu le inteleg. Le numesc ciudatenii sau falsitati. Si traiesc, fara sa realizeze, in mijlocul unor legiuni de ciudatenii si falsitati. In felul asta, simtul ridicolului, neutilizat, ii paraseste definitiv. Tu continua sa treci filmele de repertoriu prin schema ta logica, imprumutata din domeniul informaticii, pentru a le califica, pentru a produce ideile tale "proprii" despre ele. Nu-i nevoie sa le confrunti cu altele din carti. Sunt sigur ale tale sunt originale. |
Pana acum am lasat sa mearga discutia pentru ca nu vroiam sa va opresc din a va exprima punctul de vedere, dar cred ca deja s-a mers prea departe asa ca va rog frumos sa va opriti aici si sa acceptati pur si simplu modul diferit al celuilalt de a vedea lucrurile, oricat de incorect, ridicol, ciudat etc. vi s-ar parea.
|
|
Liviu, inceteaza cu corectitudinea asta politica pt numele lui Tarkovski!!! X_X
Mercutio, vino-ti in fire!! Ce-s cu reactiile astea de domnisoara lezata?!! :-O |
|
Iti dau dreptate aici. Eu am intervenit pentru ca directia pe care o luase discutia nu era potrivita si nu vroiam sa deraieze mai tare, desi discutia in sine ar putea fi interesanta. Daca voi credeti ca puteti continua fara sa va simtiti lezati chiar va rog.
@Federico - It won't happen again. As jura pe Tarkovsky, dar tare mi-e ca s-ar putea sa comit un mare pacat :P |
Am facut o mica reclama pe fb, desi nu cred ca va avea vreo importanta. Cei carora le-am dat tag ar putea da si altora pe care eu nu-i am in lista daca merge si daca voi credeti ca nu deranjeaza lumea. Am vorbit cu Gloria si a zis ca o sa se ocupe, desi nu stiu sub ce forma.
In primul rand vreau sa pun intr-o discutie mai serioasa tema confruntarilor pe baza de stil, perioada, curente etc. Mai multe persoane au zis despre asta asa ca vreau sa aud pareri si eventual sa organizam urmatorul turneu in functie de asta. Si despre ce a zis Chambord, legat de un sistem pe grupe, de tip UCL, as vrea sa aud. Eu cred ca e mai bun formatul propus de el intrucat presupune vizionarea a minim 3 filme de la fiecare regizor, iar numarul de regizori participanti scade, in timp ce cunoasterea lor creste. E cumva mai concentrat. Pe de alta pare o sa scada ceva diversitatea, mai ales daca comparam filme asemanatoare si ma gandesc ca cineva neinteresat de un anumit tip de cinema nu va participa de fiecare data. Personal mi se pare si mai distractiv sa compari un Bergman cu Tsai Ming-liang de exemplu. LE: Imi retrag ce am zis legat de tag... stati linistiti ca n-are niciun efect oricum. |
Am pus clasamentul de previziuni dupa prima runda. Daca am numarat gresit anuntati-ma. S-a dat 1p pentru fiecare previziune corecta, iar in runda urmatoare se vor da cate 2p.
|
Haha Liviu, tu esti pe primul loc. Culmea e ca am facut si eu niste predictii la vremea respectiva si sintem la egalitate :)) numai ca rundele urmatoare ma vor da clar peste cap.
|
Wai ce departe sunt. Mi-am pus mâna căuş la ochi şi vă privesc de departe. Aşa, asta e din cauză că nu am participat mai mult ca să influenţez mai bine rezultatele :))
Oricum, felicitări Liviu. Eşti un cinefil desăvârşit.B-) |
ha! ce surpriza! nu sunt chiar atat de ceapa! diseara beau in cinstea celor de pe locul 2! :D
|
Originally Posted by anaemona:
Pai de ce nu mi le-ai trimis? :-w
Nu esti chiar asa departe, scorurile sunt foarte apropiate. Mersi, dar din pacate nu previziunile ma fac un cinefil desavarsit si oricum mai e destul pana la final. |
Nu mi-a stat mintea la asa ceva. Teoretic as putea sa ti le trimit si acum, doar se vede cind am salvat excel-ul, numai ca ma conserv :) , n-am nevoie de palpitatii suplimentare. |
Trimite-le, nu cred ca are nimeni ceva impotriva. Pana la urma e doar un concurs amical :). Eu chiar insist sa le trimiti :P.
|
Subscriu la ce a zis loud.rocks. Ce palpitatii sa ai? :P
|
n-ai vazut ca uneori, la fotbal,comentatorii zic: "un meci nerecomandat cardiacilor"... trebuia sa zici si tu la fel, ca sa nu fie nevoie sa chemam Salvarea. nu de alta, dar trebuia sa faci si pe doctorul, nu numai pe cinefilul..., si deja cred ai fi avut prea multe sarcini de indeplinit... |
Mda, voi vreti sa vedeti cum ma voi face de ris cu previziunile mele de 2 bani. Fie, v-am facut pofta, ramine doar ca Liviu sa mai stie parola de la contul ala obscur. :)
|
S-a oprit turneul? Sau ce se întâmplă? :(
|
A scazut entuziasmul.:))
Io v-am zis sa bagati niste Blu-Ray-uri la inaintare. Sau macar niste ulei, salam de soia, ceva, acolo... |
De ce sunteti carcotasi?! Poate e de la raceala. nu s-a oprit NIMIC! X(
eu nu am votat in runda asta pentru ca oricum as fi votat cu Tarkovski, nici sute de mii de pepeni zemosi nu m-ar fi convins sa votez altfel si nu am ajuns la Bresson decat pana pe la minutul 40 (nu ca filmul ar fi chiar atat de prost, dar am avut o saptamana agitata). asa ca nu am facut nici un efort aditional decat daca as fi vazut ca e Tarkovski in pericol :D |
Noh, eu credeam că s-a închis turneul că nu am văzut niciun thread nou cu meciul de săptămâna asta şi nici rezultatele meciului de săptămâna trecută. Sincer, dacă aş avea filmele gata puse pe comp, m-aş uita. Dar nu prea am timp sa le scot... Oricum, îmi place să citesc ce se scrie şi deaia mă speriasem puţintel că nu mai am ce citi seara când vin acasă. :(
|
Scuze de intarziere... sa zicem ca n-am avut cel mai bun weekend.
|
Propun sa se prelungeasca filmele care sint in competitie saptamina asta cu inca o saptamina. E doar o idee pentru ca nimeni n-a scris nimic.
|
All times are GMT +2. The time now is 20:01. |