![]() |
Că n-a fost lansat în SUA anul trecut. Iar coreeni au avut alte idei pentru propunerea lor de oscar.
În orice caz toate plângerile astea ale voastre nu-și au rostul. Nu înțeleg de ce voi credeți că Oscarurile trebuie să dea premii celor mai bune filme? Nu așa merge ei își dau premiile între ei pe bază de prietenie, pe bază de apreciere a muncii colegilor. De ce să dea premii unor străini sau necunoscuți? Dacă sunt foarte buni și chiar produc o mare vâlvă în rândul publicului și al criticilor atunci se poate să ia și unii care în mod normal n-ar lua. Dar în general membrii academiei nu sunt critici sau din ăia care vizionează cu sutele de filme pe an. Se uită și ei la ce li se pare că e bine de văzut, la ce filme au reclamă mai multă sau la filmele cunoscuților și cam atât. Și apoi normal că nu vor vota nu știu ce filme ce au rulat pe la nu știu ce festivale, decât dacă aceste ajung să aibă un succes și pe ecranele la scală largă sau dacă au cunoscuți care joacă în acele filme. |
Originally Posted by Windom:
Hailee Steinfeld este sigura care poate aduce un premiu mare filmului, alaturi de cea mai buna imagine unde este mare favorit. in rest va pierde la toate celelalte categorii, parerea mea. Jeff brigdes ar fi fost un mare contracanditat pt Firth , DACA nu ar fi castigat anul trecut. |
Cum am mai spus si inainte, categoria Supporting Actress pare sa fie cea mai incerta. Daca la restul nominalizarilor lupta se cam da intre doi/doua favoriti/favorite, aici e mai complicat. Melissa Leo pana de curand era data ca front runner, insa cum Hailee a fost nominalizata intr-o categorie "supporting", ea fiind insa clar "lead", are sanse mari. Pe de alta parte, Melissa si Amy Adams ar putea ajunge la o situatie de voturi impartite (unlikely, still...), astfel incat un dark horse precum Helena Bonham Carter ar putea crea o surpriza. Pe HBC o avantajeaza discursul ei delicios de la premiile BAFTA (Thank God ca macar la aceste premii i se permite castigatorului to take his time, nu ca la Oscaruri unde e regula aia stupida de 45 sec.) si atitudinea. The Academy likes nice, funny, witty and down-to-earth actors (see Sandra Bullock). Cu Jacki Weaver nu stiu ce s-a intamplat, dar i s-a cam dus tot buzz-ul.
Originally Posted by Liviu-:
Eu? Deppinde...I'm a grown up, dar am zile cand ma simt ca si cum nu as fi, cand copilul din mine iese la lumina sa se joace :). Sincer, mie chiar mi-a placut TKS, s-a intamplat sa iasa si latura mea softy chiar in ziua in care am vazut filmul. Imi place ca TKS, cum am zis si pe Facebook, e un film care cuprinde toate acele motive pentru care ne place sa ne uitam la filme. Vrem ca filmele sa trezeasca ceva in noi, sa ne atinga cel putin o coarda sensibila, sa ne faca sa jubilam, sa bagam un OMG (:-O sau :))) la un moment dat, iar TKS exact asta face. Ca se mai impiedica pe ici, pe colo, nu conteaza prea mult, atata timp cat isi indepplineste scopul si la mine regula de aur pentru un film este ca in primul rand, sa nu imi fie indiferent. Protagonisti sau antagonisti, important este sa aiba ceva redeemable sau macar un coolness factor ridicat, ca sa simpatizez cu ei. Ma bucur ca au ales sa nu stea prea mult in the sob territory; TKS putea atat de usor sa fie un Titanic 2 si totusi, nu a fost. E un film care iti provoaca mai des cate un HaHaHa, decat un Awwww. De asemenea, nici protagonistul nu este genul de personaj care sa cerseasca compasiune, something like: "Hey look, poor me I have a stammer!", dimpotriva, in unele situatii chiar m-a enervat complet atitudinea sa, ca de exemplu secventa in care ii aminteste lui Logue ca tatal lui a fost un simplu berar. Filmul are in centru familia regala si totusi trateaza politica doar superficial. Nu se vorbeste clar despre simpatia lui Edward pentru Hitler, ci doar se sugereaza subtil. Hitler e folosit pe post de ASA DA, cu privire la cum trebuie rostit un discurs. Asta nu este tocmai rau, filmul se numeste The King's Speech for a reason. Nu cred ca incearca sa faca vreun statement cu privire la razboi or something like that, nu glorifica Marea Britanie, ci pur si simplu vorbeste despre incapacitatea unui om de a se ridica la inaltimea asteptarilor unei intregi natiuni si despre incercarea de a depasi obstacolul care il impiedica sa faca asta. Totodata, este un film despre o prietenie unlikely, formata datorita faptului ca Bertie a reusit sa se dea de pe tron metaphorically speaking, coborandu-se la nivelul logopedului. O prietenie intre 2 oameni apartinand unor clase sociale atat de diferite nu ar fi fost posibila daca cei doi nu s-ar fi intalnit la jumatatea drumului, iar daca aceasta prietenie nu ar fi existat, probabil nici acel discurs nu ar fi avut impactul pe care l-a avut. Momentul-cheie al filmului a fost, cum ar spune Nina Sayers, perfect. Pana la acea secventa, pseudo-suspanul a fost bine construit and it paid off in the end. Spun "pseudo-suspans", pentru ca, let's be honest...si fara sa stii mare lucru despre film, e usor de dedus ca regele va reusi in cele din urma si totusi, tot te tine in tensiunea de tipul: "Is he gonna make it"? Asa cum spunea Meg Ryan in You've got mail parca...desi citise Pride and Prejudice de vrei 100 de ori, tot ii era frica de faptul ca Mr Darcy si Lizzy ar putea sa nu sfarseasca impreuna. E TKS previzibil? Of course. Ma deranjeaza asta in mod particular? Nope. De ce ar trebui, din moment ce imprevizibilul si originalul sunt doi termeni care incet-incet dispar din dictionarul Hollywood-ului. Heck, pana si Nolan, mai in gluma, mai in serios, s-a inspirat din Scrooge McDuck pentru Inception: http://www.comicbookmovie.com/fansit.../news/?a=21055 . Probabil tocmai acesta este meritul lui TKS, ca in ciuda faptului ca e previzibil si trateaza tema mult-prea-des-abordata de "overcoming the difficulties", alege sa o faca in asa fel incat sa nu cada in extreme. Nu e too sappy, too emotional, too vulgar (fuck fuck fuck fuck fuck :))) - pur si simplu e bine "dozat". Nu e "too" nimic, ci just right. E memorabil? Who knows, time will tell. Intrebati-ma peste vreo 5 ani daca mai imi amintesc de el sau nu. In orice caz, din punctul meu de vedere ar fi un BP winner satisfacator si genul de film cu care mai toata lumea ar fi multumita (people either like it or love it), in timp ce TSN e un film pe care ori il iubesti, ori il urasti. Practic, e un safe bet. Sigur, o alegere neconventionala gen Black Swan ar fi binevenita, dar buna e si asta :P. TKS > TSN in my book. TSN e precum un pianist care isi executa perfect repertoriul, nimerind toate notele corect, insa interpretand fara emotie. TSN e pur si simplu empty...it's Benjamin Button all over again - excelent din punct de vedere tehnic, dar cu un protagonist de care pur si simplu nu mi-a pasat si cu un plot meh. Plus...se poate ca zapada si respiratia rece sa arate mai fake decat a aratat in film? Pe cat de grozav filmata a fost competitia sportiva, pe atat de oribila mi s-a parut ninsoarea aceea simulata. Back to the Oscars,
Quote:
This sucks!!! Montajele alea erau chiar misto, desi imi amintesc ca la cel horror de anul trecut, au fost alese unele filme dubioase pentru genul respectiv. Edward Scissorhands horror? Really?? Mai bine ar taia unele premii tehnice (ca de ex cele pentru sunet), short-urile si momentele intended-to-be-funny si ar acorda mai mult spatiu pentru discursuri si pentru acele montaje. Oscarurile de anul acesta ori vor fi totally predictable (=major sweep), ori totally unpredictable. Daca castigatorul BP va fi cel pe care eu mizez, atunci ma astept ca filmul respectiv sa ia vreo 6 Oscaruri. Upsets could happen @ Best Supporting Actor/Actress si Director. EDIT: Bollocks, cam lung mi-a iesit mesajul :)). Note to myself: don't post after 4 AM. |
Originally Posted by buticut:
|
Sounds stupid, but the Academy likes it when actors play it nice - e si acesta un factor important. Crezi ca daca anul trecut Sandra Bullock ar fi avut niste discursuri acide la celelalte premii, ar mai fi pupat Oscarul? The Academy doesn't like troublemakers. De aceea ma tem ca Bale s-ar putea sa il piarda... In plus, se poate sa mearga pe ideea ca "daca tot am votat cu filmul Xpentru BP, de ce sa nu merg pana la capat", cum zicea si Ebert. Desigur, HBC nu a facut un rol chiar Oscar-worthy; s-a descurcat foarte bine cu ce i s-a dat, dar cam atat, insa nici Melissa Leo n-a fost nu stiu ce... |
Nu ti se pare, totusi, un pic fucked up? Ce greutate mai pot sa aiba premiile astea atunci, cind se dau "dupa ureche"? Literally. Sau faze de genul: Bridges nu mai pupa Oscarul, pentru ca l-a luat anul trecut. Nu conteaza ca merita sau nu, conteaza CA L-A LUAT ANUL TRECUT. Nu conteaza ca Bale a facut un rol mai bun decit Rush. "E anul The King's Speech", prin urmare Bale n-are nici o sansa. Faze de 2 lei, asemanatoare cu cedarea locului fruntas in F1 pentru ca asa a primit instructiuni in casca pilotul de la echipa. Care mai e farmecul Oscarurilor atunci? Parada modei?
|
^Of course it's fucked up, dar din pacate asa se pare ca merg lucrurile acolo. Tot cred ca Mickey Rourke a pierdut Oscarul in fata lui Sean Penn, pentru ca nivelul lui de "likability" nu a fost prea ridicat si ma indoiesc ca va mai avea vreodata o alta sansa de a-l lua.
Norocul lor este ca macar nominalizarile n-au fost chiar date dupa ureche, multi meritand sa fie in competitie si la capitolul asta, Oscarurile se salveaza cat de cat.
Quote:
Quote:
Teoretic si aici ar putea functiona acelasi criteriu: Nu-i dati Oscarul lui Rush, ca mai are unul. Pe de alta parte, nu stiu cat de popular si de iubit este Bale, unii ar putea fi influentati de scandalurile in care a fost implicat acum ceva vreme. I know, ar trebui sa separe viata personala de cea profesionala si sa evalueze strict rolul, dar ma tem ca nu toti reusesc sa faca asta.
Quote:
Si prospectul de a castiga un laptop :)). Pentru mine Oscarurile sunt pure entertainment, din ultimii ani singurele decernari cu adevarat exciting mi s-au parut cele din 2008 si din 2000, atat din prisma nominalizarilor, cat si a castigatorilor. |
|
^Riiiight, am uitat de el, thanks :D.
See, Win, asta cu "mai are un Oscar" is an internet thing :)). POATE conteaza doar in cazul in care in competitie sunt actori long overdue. |
|
Personal consider ca merita Colin din plin Oscarul anul asta asa ca daca o sa castige o sa castige pe merit nu deoarece "e overdue" sau ca Jeff Bridges a luat anul trecut. Acum sa fim seriosi rolul din True Grit al lui Jeff Bridges nu este chiar deosebit, nu este aproape deloc provocator, chiar daca Jeff Bridges este un actor excelent, anul acesta nu merita sa castige datorita rolului. James Franco nu a facut chiar un rol asa bun, putea sa scoata mai mult dintr-o asemenea situatie, eu chiar am fost dezamagit si cred ca un alt actor ar fi facut un rol mult mai bun. Jesse Eisenberg a facut un rol foarte bun si a fost oarecum dificil sa vorbesti atat de repede, insa pana acum a jucat cam aceleasi tip de roluri, specifice lui, nu a fost provocat cu adevarat. De Javier Bardem nu pot sa zic nimic deoarece nu am vazut "Biutiful". Asa ca de ce nu ar merita sa castige Colin Firth?
|
Ce înseamnă că merită? A avut o prestație bună și cum e mai familiar cu membrii academiei va lua premiul în fața lui Jesse sau James. Îl va lua pentru că așa se acordă aceste premii.
Fiecare poate avea o părere, cum eu sunt în tabăra lui Jesse, tot nu schimbă nimic. Iar rolul lui Bridges nu e cu nimic mai prejos decât cel al lui Wayne pentru care a luat premiul în fața lui Hoffman pentru Midnight Cowboy:-O , deci putea lua liniștit premiul cu acea performanță, doar că nu în condițiile actuale. Despre cei cu discursurile lungi ca Bale sau Pacino la Globuri ori Boham Carter la BAFTA nu pot să spun decât că sunt niște nesimțiți. Adică fiecare știe clar că trebuie să se încadreze într-un anumit timp, dar pentru că sunt vedete sunt lăsați să vorbească cât vor, nesimțire curată. Iar cine vine după trebuie neapărat să se încadreze în timp că altfel îi întrerup. |
Originally Posted by sergiuseling:
Oh come on, dude! Tocmai ca la BAFTAs n-au cronometru in fata si nu trebuie sa se incadreze intr-un anumit timp si nimeni nu ii intrerupe. Mai toti au avut discursuri lungi, dar s-au incadrat in timp, pentru ca unele premii s-au dat off-screen. E chiar enervant sa tii un discurs si sa observi cum cronometrul ala se apropie tot mai mult de 0 si sa auzi orchestra care te goneste de pe scena - te dezorienteaza si 45 de sec chiar nu sunt de ajuns pentru a spune tot ce vrei. O nesimtire mai mare mi se pare sa intre orchestra peste tine in mijlocul discursului, totusi, e un moment important pentru cariera ta. Mai bine ar taia alte porcarii, decat sa taie din timpul pentru discursuri. Si nu vad care este problema in a tine un discurs mai lung, daca intr-adevar ai ceva interesant de zis. Ai auzit-o macar pe Helena? Daca toate discursurile ar fi ca al ei, din partea mea sa tina si 3 minute fiecare si dupa cum ea insasi a spus, cine stie cand va mai avea ocazia. In TSN Jesse a fost bun, dar mai are pana la un career defining role. In schimb Colin intr-adevar este cel mai bun dintre cei 4 (didn't see JB yet). Apropo, Colin este singurul al carui nume nu are initiala J :)). Javier, James, Jesse, Jeff - si Colin :)). Totusi, mi-ar fi placut sa se inverseze rolurile si anul trecut sa-l fi luat Colin si anul asta Jeff, da' bine e si asa...daca va fi asa. Discursul asta de la Oscaruri tine aproape 4 minute si e genial: <a href="http://www.youtube.com/watch?v=EhDmNRQgKLM" target="_blank" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=EhDmNRQgKLM
Originally Posted by miercuri:
Cam da, dar macar il ia meritat, pentru un rol chiar solicitant, desi tot imi pare rau ca nu l-a luat anul trecut. |
Tocmai că am văzut în direct pe BBC. Se ştia că trebuie să fie scurte discursurile. De fapt chiar după discursul Helenei prezentatorul a ironizat-o pe tema asta şi Tim Burton a cam strâmbat din nas. Noroc că mulţi au lipsit şi au avut timp în cele din urmă.
Cât despre tăiatul de către orchestră chiar acolo ziceam că e nesimţirea. Nu-mi aduc aminte să fi tăiat pe cineva la BAFTA, dar la globuri imediat după discursul maraton al lui Bale au tăiat-o pe Katey Sagal. Ori îi laşi pe toţi ori pe niciunul. |
^Da, dar nu sunt asa de exigenti ca in "alte parti" - nu e tragedie daca unii depasesc minutul. Stiu, am vazut si eu, mie nu mi s-a parut o ironie, ci doar o gluma lighthearted.
Quote:
Si pe Bale l-au taiat chiar la ultima parte cu De Niro, de nu se mai intelegea ce zicea. Corect. Eu zic sa-i lase pe toti :). |
Ar ok sa-i lase pe toti...daca n-ar zice toti exact aceleasi lucruri...sau daca chiar ar zice ceva interesant.
|
Acum că se apropie oscarurile îmi pun și eu predicțiile și favoriții la categoriile principale:
Cel mai bun film: Probabil va lua The King's Speech. Favoritul meu și nu numai e: ![]() Recunosc că nu am fost foarte entuziasmat după prima vizionare, poate am avut și prejudecăți, dar l-am revăzut în weekend și a fost o încântare, comparat cu oricare dintre celelalte filme are ceva în plus, pur și simplu e cel mai bun film din o grămadă de motive. Regizor: va lua Hooper, favoritul meu Fincher Cel mai bun actor, va lua Firth, favoritul meu Jesse Eisenberg. Actriță, va lua Portman, aș vrea să ia Jennifer Lawrence. Actor rol secundar cred că va lua Rush, eu aș vrea să ia John Hawkes Actriță rol secundar, cred că va lua Boham Carter, eu aș vrea să ia Jacki Weaver Scenariu original, va lua și chiar aș vrea să ia David Seiler. Scenariu adaptat, probabil cel mai meritoriu oscar Aaron Sorkin Cea mai bună imagine, cred că va lua Pfister și oricât mă doare să spun asta dat fiind faptul că nu mi-a plăcut aproape de loc Inception și eu cred că a avut cea mai bună imagine. |
sunt foarte mari sanse sa avem mai multi useri care termina la egalitate pe primul loc la concurs.
|
Si eu m-as bucura sa castige atat filmul, cat si Colin. Mai am de vazut doar The Fighter, The Kids Are All Right si Toy Story 3, restul favoritelor le-am urmarit. Si chiar cred ca TKS e cel mai bun film. TSN nu mi s-a parut memorabil. Vad si am auzit si printre cunoscuti ca e foarte placut, dar pe mine nu ma piaptana. Nu stiu... nu mi-a transmis mare lucru. Mi se pare chiar cel mai slab pana acum dintre toate. Cine mi se pare mie ca merita sa castige: Best picture: The King's Speech Best actor: Colin Firth Best actress: Natalie Portman Best supporting actor: Geoffrey Rush Best supporting actress: Hailee Steinfeld Best director: TKS sau True Grit sau Black Swan Cel mai mult mi-au placut, evident, TKS si True Grit. Urmatoarele sunt 127 hours si Black Swan, in special Natalie. Inception merita si el clar niste premii. Pe ultimul loc dintre toate ce le-am vazut e TSN. Nu stiu ce gasiti la el, sincer. Am si eu cont pe FB, inteleg pasiunea pentru calculatoare si net, dar mi se pare ca asta n-are nici o legatura cu filmul, cat de bun e. Jesse Eisenberg mi s-a parut ok, nici filmul nu pot sa spun ca e rau, iar cel mai tare m-a surprins Justin Timberlake. Dar tot nu mi se pare ca merita sa castige. Ce am votat la poll e alta poveste ca nu mi-ar strica nici mie un laptop. |
Originally Posted by tank240388:
Sper sa nu...ar fi atat de amar sa stiu ca am pierdut la tragerea la sorti. Stefan & Gloria, nu-i asa ca eu sunt moderatorul vostru favorit :))? |
ce? tragere la sorti in caz de egalitate. alt criteriu de departajare pana a se ajunge acolo nu mai e ?
|
La cate clone sunt e foarte probabil o sa fie persoane care o sa aiba punctaj maxim. In cazul asta nu poate exista alternativa tragerii la sorti. Poate de ar fi fost egalitate la un alt punctaj sa se fi luat categoriile dupa importanta...
|
Eu zic sa dea un laptop la toti care au punctaj maxim :)). M-as bucura sa am si eu un scor de 24/24, da' incerc sa nu-mi fac prea multe iluzii
Quote:
Quote:
|
...
|
Sa se dea la ala care "si-a dorit mai mult victoria" :)) |
Da dar vezi sa nu cada in cealalta extrema :''se pare ca ne-am dorit prea mult victoria '' :((
|
Sau sa trimita un eseu, argumentand de ce merita ei laptopul :))
|
Dar de maxim 10 semne. Ca altfel ne doare capu. Si pe el si pe noi. Si riscam sa ia si Oscarul pt Original Screenplay.
|
Rock-paper-scissors?
|
Daca-i egalitate, moderatorii au automat intiietate. Logic. Mai ales moderatorul Cafenelei, ca acolo-i un fel de Fisie Gaza. Macar atit, dupa un an de truda, ce plm...
|
Originally Posted by Liviu-:
pai nu sunt descalificati cei care au mai multe conturi de pe acelasi I.P. ? |
^ 1) Nu e scris in regulamentul Oscarurilor ceva legat de asta
2) Regula e valabila daca folosesti clonele pentru a posta pe forum I have no idea...dar parca n-as risca. Mai stii, poate o sa ii oblige pe castigatori sa posteze pe forum :P Hai ma, Win, ca tu si asa votezi cu sufletul, deci n-ai sanse :)) |
In cazul de fata voi da dovada de un pragmatism dureros.:D Sufletul si-a desemnat deja cistigatorii.;)
|
Da, pragmatismul e baza. Aș spune că sunt chiar avantajați cei ce nu au văzut filmele.
Pentru că altfel te gândești cum se poate să nu dea premiul la un film fabulos pe care îl iubești. Așa mă tot gândesc eu cum să nu dea premiul la The Social Network. Dar mai bine merg pe celălalt și dacă ratez măcar sunt consolat că filmul cel mai bun a luat premiul. Dacă sunteți în pană de idei mergeți pe http://www.goldderby.com/oscar_predictions.html și alegeți ce prezic ăia, garantez rezultate bune. Eu așa am câștigat anul trecut. |
Pe mine m-a pus saracia anul trecut sa-i dau lui Parnassus costumele si cinematografia/scenariul lui Inglourious Basterds, printre altele. Chiar si cand am facut o chestie de genul should win/will win, tot n-am judecat la rece. Anul asta, the stakes are higher. Prevad insa un split cum rar s-a mai intalnit :)).
|
Păi le iei la rece.
Faci o presupunere: Academiei îi place de The King's Speech Apoi îi dai cel mai bun film. Îi dai și regia că doar a luat și DGA și actorilor le place să voteze cu regizori care au de lucru cu actori, nu care sunt prea tehnici. Actor iară lui Firth că anul trecut a fost practic pe locul 2 și i-l dau acuma. Plus că a cam luat mai toate premiile de până acum. Actriță, Portman evident că nu există în The Kings Speech și toți știm că a luat lecții de balet timp de un an de zile, câte 5 ore pe zi în fiecare zi, îi vor da premiul să nu mai plângă, n-am dubii. Actor în rol secundar Rush, acuma să nu-mi spună mie cineva că e mai slab Rush ca Firth în acel film, mă îndoiesc că dacă îi dau premiul lui Firth îl vor sălta oe Rush. Actriță în rol secundar Boham Carter, idem multă apreciere pentru film va lua și ăsta. Pentru scenariu original idem. Așa trebuie gândit. |
Pragmatism clar la predictii. Doar ca la mine de data asta chiar se potriveste. Like they say: Beauty is in the eye of the beholder...
|
Eu înțeleg că din când în când mai aleg și ei câte un film ușurel, care să-i facă să se simtă bine și apoi peste ceva vreme sunt criticați că au ales un film slab. Nu mă înțelegeți greșit, chiar sunt în tabăra celor care apără filme precum Shakespeare in Love sau Chicago, dar e evident fenomenul.
Sunt curios doar cât timp va trece până când The King's Speech va fi considerat unul din cele mai slabe filme cu oscar. Eu îi dau 2 ani. |
Eu ii dau 5 zile si cateva ore :P Oricum, anul asta parerile sunt mult mai impartite fata de anul trecut... |
Bine, eu spun de acuma. Mă întrebam când va fi un consens general de genul: nu trebuia să ia Forrest Gump, Dansând cu lupii sau Ocolul lumii în 80 de zile.
Anul trecut s-a transformat totul într-un hai să-l urâm pe Cameron și pe cine puteau pune mai potrivit decât fosta soție. Adevărul e că nu avea ce să caute Avatar acolo și trebuia să fie o luptă mai frumoasă cu Up in The Air sau Inglourious Basterds. |
|
Cu 18-19 corecte parca ? Cred ca anul asta primul loc se va disputa undeva la 22-24 corecte iar goldderby nu va face mai mult de 18-19. Participantii fiind atat de multi anul acesta, chiar si DVD-urile vor pica tot in intervalul 22-24. Vor fi zeci de oameni care se vor incadra in aceasta marja (din poate vreo 3000 de participanti). Concluzia: anul trecut goldderby era o sursa sigura de castig (putini participanti, combinatii de variante mai putine, stacheta de puncte necesare - mai jos), anul asta e o sursa sigura de esec ! Diferenta o vor face cele 5-6 categorii unde ce a ales majoritatea (criticilor/predictorilor de pe site) nu va iesi. |
Asta e de fapt o capcană, că dacă mergi contra curentului nu schimbi o singură predicție, schimbi mai multe și cert e că mai mult o să ratezi decât o să pălești și prin urmare vei pierde.
În orice caz eu prevăd o victorie, nu neapărat a mea, cu 16-17 puncte și anume cei care chiar aleg predicțiile ce au cele mai multe șanse. |
James si Anne intr-un soi de videoclip via contul de youtube al lui JF via pagina de facebook a lui JF. :D
|
Originally Posted by Chambord:
|
Originally Posted by Chambord:
Anul trecut a fost o alta poveste, cel putin la categoriile majore, unde se stiau castigatorii. Si eu zic ca tot cam 22-24 va avea castigatorul (de fapt, castigatoarea :P) laptopului. Oricum peste 20 va fi clar. Acu' or fi cateva mii de participanti la predictii, da' sa nu-mi spuneti ca toti se vor inspira de pe goldderby. Ala care a vazut doar Inception ma indoiesc ca va vota cu vreun alt film. O sa fie si o gramada pe langa, trust me, nu toti urmaresc fenomenul asa ca noi :P. |
Din cite am inteles pupi laptopul doar daca ghicesti 24/24. Nu?:-/
|
Nu neaparat. Trebuie sa fii primul, dar la cati participanti sunt primul aproape sigur o sa aiba 24/24...
|
Confuzi concursul cu cel al lui Ebert :)). |
Originally Posted by R_Afc:
|
All times are GMT +2. The time now is 14:43. |