![]() |
Bai, tu esti nebun!! Cu cat fler poti sa le potrivesti!!
|
Originally Posted by Federico:
![]() |
Ha! Ha! Te-am laudat prea tare si ti-ai dat in petic.
Urasc serialul ala. :D (Desi n-am vazut mai mult de 5 minute din el de cand exista. ) |
Uof uof! Eu is la zi cu el :D 5 minute? Glumesti, nu? :))
|
Ah. Sa-nteleg ca nu esti la curent cu cazierul meu in ce priveste relatiile cu televiziunea, din care-am publicat franturi pe topicul dedicat nu demult...
LE: Iar astea 5 minute le-am ciupit in mod accidental si in mai multe etape lol. |
Ah, tu erai..:(
Revenind pe topic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Va aminteste de ceva cadrul asta? :-? (tot din 4:44) ![]() |
Cand vine vorba de Antichrist, la mine aste-i regina fotogramelor:
![]() Nu-mi ajung 3 topuri de coli de xerox de cate 500 de pagini ca sa exprim cu exactitate cat poate sa-mi spuna dialogul celor doua priviri, sau cat a putut sa-mi spuna, sau cat am inteles din el, sau cat m-a tulburat, o lunga perioada dupa primul contact cu filmul. |
Equilibrium
![]() ![]() ![]() |
Apropo de priviri memorabile:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aici, desi nu se vad, se simt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
You guys are great :D. Fede & co., thanks. Culmea si eu am revazut IB recent si tot la asta ma gandeam, ai putea lua aproape orice cadru ca sa il pui pe perete :D.
Am trecut acum la priviri memorabile? Sorry, but I HAVE TO post this :(. ![]() And speaking about Tim, I like this shot: ![]() And back to men who get me all :(( ![]() And some kiddies: Das Weisse Band ![]() Finding Neverland ![]() Les Quatre Cents Coups ![]() And back to cadre preferate :))) Dead Man ![]() Source Code (Although the movie should have ended 15 min earlier) ![]() Mission: Impossible II ![]() Minority Report ![]() |
Copiii aduc naturalete si inocenta unde adultii abia le pot schita
![]() ![]() ![]() faza asta a facut tot slumdogu'!!! ![]() |
Dolores Claiborne
![]() ![]() ![]() ![]() Monsieur Hire ![]() ![]() ![]() ![]() Jeremiah Johnson ![]() The apartment ![]() L'enfant ![]() Atonement ![]() ![]() ![]() Being there ![]() ![]() Blade Runner(aici puteau fi chiar sute de cadre daca stateam sa-l iau la bani marunti) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A bittersweet life ![]() ![]() |
ioi ce de culori nemaipomenite in Dolores @-) awesome!
|
Originally Posted by Pepper:
|
Stiu ca v-ati intrecut pe voi :) fantastice imagini. K-K la Being there m-as fi rezumat doar la a doua :)
Dar voi nu va dati seama ce faceti, acum trebuie sa ma apuc sa scormonesc sa revad macar o duzina din filmele astea :(( |
Originally Posted by anaemona:
Da dar totusi adauga la ambiguitate faptul ca baga umbrela in apa,lasa sa fie acolo.:)) Mai revin cu o sarja acusica.:D |
Persona
![]() |
Dark City
![]() ![]() ![]() ![]() Gattaca ![]() ![]() ![]() Memories of murder ![]() ![]() ![]() Road to perdition ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cum dreq (sur)prindeti still-urile astea atat de clare? voiam sa pun cate ceva din Urga, dar din pacate nu-mi ies foarte limpezi capturile.
|
Originally Posted by charles:
Daca deschizi filmele cu BSPlayer si pui pauza iar apoi apesi pe P o sa-ti iasa.Trebuie totusi inainte sa selectezi unde sa se salveze capturile. |
A Separation
![]() Pina ![]() Dogtooth ![]() Map of the Sounds of Tokyo ![]() Departures ![]() Dogville ![]() Dancer in the Dark ![]() A Short Film About Killing ![]() ![]() Cries and Whispers ![]() La Jetée ![]() The Virgin Spring ![]() Viridiana ![]() Battleship Potemkin ![]() |
|
Awesome, omule, you're A+!
PS: Si eu voiam sa pun fix acelasi cadru din Milk, dar nu mai gaseam imaginea. Fuckin' PC, ca am ramas fara filme pe el. |
Originally Posted by buticut:
Si eu sunt in aceeasi situatie,am doar filme nevazute in laptop.A trebuit sa cuplez hdd-ul extern ca sa pot sa fac snapshot-uri la cadrele care le-am postat.:)) |
Cado', buti! :P
![]() |
^Yay! You got it bigger :-* :x . Mi-a fost prea lene sa scot DVD-ul si sa ii fac o captura mai ca lumea, thank you <3 <3 <3!
|
Bai, chiar nu am vazut ca ai pus-o si tu p-asta :)) Cu placere! :) Le vazusem doar pe cele de pana la lacrima lui Ovidiu :P
|
|
Marketa Lazarova
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doua din cele mai preferate filme ale mele:
Poza asta, prima, ar fi putut fi una dintre cele mai geniale momente de cinema contemplativ realizate vreodata. Daca ar fi fost Bela Tarr in locul lui Nolan si ar fi lasat planul sa curga cam cat l-a lasat pe primul din Calul din Torino. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bonus: ![]() |
Asta cu doua dintre cele mai preferate filme ale tale e ironica nu?
Tin minte clar ca ziceai de Batman ca n-are miza si ca Inception deabia l-ai suportat. |
This.
Originally Posted by klaudya_e:
Originally Posted by Kriss_Kringle:
|
Originally Posted by omudindulap:
This guy FTW!!! |
|
=)) =)) =)) no, shit |
ceva contemplativ
![]() |
Originally Posted by Malombra:
|
Let's do some Grinding >:)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tarantino doing what he does best... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ca veni vorba din nou de Tarantino (cheers, Mal!) cine se baga sa intocmeasca un mozaic cu cele mai tari close-up-uri cu picioare din toata filmografie sa? Now that would be cool.
|
Ale Umei lăsați-le, rogu-vă, afară.:-&
|
Pentru mine-ar fi o placere. Sa vedem... Pana una-alta... ![]() |
![]() |
iar cheers? no, mersi, faza cu cinemaul contemplativ şi clovnul ăla already made my day.
|
dintr-o splendoare văzută recent
![]() ![]() ![]() ![]() |
Originally Posted by Namaste:
Mesajul asta are cumva legatura cu faptul ca in aceeasi zi era dat filmul la Cinemateca Grozavesti? :P @Federico - Now that's not how a Magister Ludi should talk. Right right? ;) |
![]() |
Originally Posted by Liviu-:
Din păcate nu am știut de existenta Cinematecii Grozăvești până în momentul ăsta. A fost înființată special pentru studenți? :D Până nu demult îmi plăcea sa merg la Europa. E foarte intim, 4-5 persoane în sală, ai impresia că filmul e proiectat special pentru tine. Și la Elvira Popesco senzația era asemănătoare. Nu știu cum o fi acum, de când l-au renovat. |
Deci a fost doar o coincidenta :D In principiu ar fi pentru studenti din cate stiu eu, dar nu cred ca-i o regula. Daca ai facebook o poti cauta pentru detalii. Cum sunt conditiile la Europa si Elvira Popescu? Ma intereseaza in primul rand dpdv tehnic, daca proiectiile sunt de calitate.
|
Originally Posted by Liviu-:
I-am dat add, să vedem. :D La Europa condițiile sunt destul de precare, e cam frig și cu tehnica nu stau foarte bine, dar depinde și la ce film mergi, uneori senzațiile sunt amplificate de atmosfera din sală. :)) Dacă erau condiții excelente, probabil că ar fi fost mult mai populat și-atunci anula motivul principal pentru care mergeam acolo. La Elvira era cam la fel, poate mirosul de mucegai ceva mai înțepător. Dar, cum ziceam, e renovat...l-au stricat. |
The Last of England
![]() ![]() ![]() ![]() |
All times are GMT +2. The time now is 18:03. |