Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai vizionat film (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96967)

avera 27 Jan 2008 13:46

filme vazute si revazute

the hours. de vreo 10 ori
de cate ori il vad devin blue...
apoi filmele care au schimbat ceva de la aparitie : matrix, fight club, snatch, pulp fiction.
seria Lord of the rings . toate vazute de unspe ori :)

Pitbull 27 Jan 2008 13:52

Averutza scumpä-dragä, inträ la tine-n Profil si bifeazä DA la optiunea "Folosesc întotdeauna zâmbete", ca sä ti se transforme : ) în :)

avera 27 Jan 2008 14:02

danke , maestre draga

avera 27 Jan 2008 14:04

pt pitbull

:) :P
desi mai greu sa zambesc. in cluj ninge-ploua si e frig.

Pitbull 27 Jan 2008 15:34

Corect - päi tocmai de-aia ai venit aici, ca sä-ti înveselesti sufletelul cu lumina caldä a magiei cinematografice - MAGIE, nu vräjealä! :happy:
Apropo, când dupä un mesaj îti mai trece prin minte ceva de adäugat (ca aici, deasupra), click pe Edit, intri-n el si-l modifici - în spetä, adaugi meteo Cluj dupä Omagiul adus Maestrului Dragä.

VaVaVuum 03 Feb 2008 11:30

Trainspotting
Hair :)
Hana-Bi
A fost sau n-a fost
When Night is Falling

jo27 03 Feb 2008 20:46

pulp fiction-12
amelie-3
american history x-3
groundhog day-4
eternal sunshine of..-4
karaula-2
he was a quiet man-2

mai sunt si altele, astea sunt cele care mi-au placut cel mai mult( dintre cele vazute cel putin de 2 ori). primul loc cred ca se intelege cine il ocupa

}desire{ 03 Feb 2008 20:56

Originally Posted by morphego:

Hmmm...
Matrix (vreo 8 ori),
Finding Nemo (7),
Moulin Rouge (7)
Lord of The Rings (vreo 6 fiecare cred),
American Beauty (5)
Fight Club (5)
Amelie (4),
Schindler's List (3)
...and the list could continue for a long time... :happy:

vreau si eu filmul Moulin Rouge!! L-am vazut de ceva timp si cred ca ar fi cazul sa il revad. Ma poti ajuta cumva? :?

redmen 03 Feb 2008 22:39

Goodfellas
Alien
Casablanca
Singin`in the rain
Back to the future

redmen 03 Feb 2008 22:41

Originally Posted by VaVaVuum:

Hair :)

Am vazut filmul asta la vanzare.Mi s`a parut interesant.Crezi ca merita banii ? :)

Coshava 03 Feb 2008 23:11

Înapoi în viitor - toate trei fireºte.

Cel bun, cel rãu ºi cel urât.

ªi la Cei ºapte samurai ºtiu cã m-am uitat de vreo 5 ori, din care odatã am chiulit ºi de la ºcoalã sã-l vãd ... :oops:

Nu-s singurele - fireºte. :)

alexinho 07 Feb 2008 18:51

academia de politie 1,2,3,4,5 de vreo 4 ori fiecare

ero 06 Mar 2008 18:58

Daca tot e vorba de un film la care ma uit de ani si nu ma satur eu zic Pulp Fiction

www.watch-movies.ro

savoria 07 Mar 2008 08:36

Matrix
Lord of The Rings
Casablanca
Breakfast at Tiffany's
If only

xxxl 08 Mar 2008 07:39

The Thin red Line (La hotarul dintre viata si moarte ) 5 ori
Falling Down (Cadere libera - Michael Douglas) de cel putin 7 ori
Orice film Tarantino de 3 ori
Baieti Buni - ProTv de 3 ori ( da, stiu ca sunt nebun sa ma uit la asa ceva ;) )
Furia cu Dragos Bucur -4 ori
Marfa si Banii de 5 ori
Moartea Dl. Lazarescu de 4 ori
si ar mai fi cateva dar acum nu-mi mai aduc aminte !
:sleep:

tibzone 24 Mar 2008 17:57

hmm interesant topic pai m`am uitat si eu la unele de cateva oric acu ce`mi aduc aminte e " 10 Things i hate about u " [ 7 ori ] " Matrix " [ 4 ]
" Alien " [ 6 ] " Troia" [ 3 ]

illotempore2002 01 Apr 2008 13:05

Doamneeeeeeeee.......

aayana 08 Apr 2008 04:39

M-am uitat pentru a 3-a oarã la Eternal Sunshine of the Spotless Mind ºi nu mi s-a pãrut la fel de bun ca la început când am fost fascinatã de felul în care se îmbinau cadrele cu ideile.
Oricum, Jim Carrey a fost de nota 10 de fiecare datã 8)

Oana Predescu 08 Apr 2008 13:48

Sunt filme pe care le urmaresc pentru stricta relaxare... asta nu inseamna ca nu sunt bune... de exemplu, cred ca am vazut "Parfum de femeie" de peste 10 ori :D :D :D ... de "Portocala Mecanica" ce sa mai zic... acum un an, veneam de la scoala si vizionam filmul... facea parte din rutina mea zilnica... ;) La petrecerea de "Haloween" (sau, ma rog...tentativa de petrecere), m-am costumat ca Alex DeLarge... ;)
Alte filme... "Jezebel", "Psycho", "All that Jazz", "The Doors", "American Beauty", "Dog Day Afternoon"... in general filme americane... sunt mai usor de "ingurgitat" :D asta nu inseamna ca unele nu sunt foarte bune... Stiu pe cineva care timp de doua saptamani a vazut Godfather I in fiecare zi :lol: ...nu-l condamn... Iar la filme romanesti cred ca cel mai vazut, in ceea ce ma priveste este "Cuibul de viespi" al lui Horea Popescu... am un unchi obsedat de "Cuibul de viespi" :w00t:

Pitbull 08 Apr 2008 14:09

Originally Posted by Oana Predescu:

Iar la filme romanesti cred ca cel mai vazut, in ceea ce ma priveste este "Cuibul de viespi" al lui Horea Popescu... am un unchi obsedat de "Cuibul de viespi" :w00t:

Hear this! :w00t:
Ia check aici cu mare atentie:
http://imdb.com/title/tt0264507/fullcredits#cast

Oana Predescu 08 Apr 2008 14:12

Originally Posted by Pitbull:

Originally Posted by Oana Predescu:

Iar la filme romanesti cred ca cel mai vazut, in ceea ce ma priveste este "Cuibul de viespi" al lui Horea Popescu... am un unchi obsedat de "Cuibul de viespi" :w00t:

Hear this! :w00t:
Ia check aici cu mare atentie:
http://imdb.com/title/tt0264507/fullcredits#cast

Am vazut, am vazut :happy: Cioclu 1 :lol:

Pitbull 08 Apr 2008 14:20

Dar MAI ALES asistent de regie! Am muncit la toatä figuratia aia de epocä, o varä-ntreagä, de mi-au särit capacele. De douä ori era sä mä linseze (în noaptea din Gara Obor, si-n noaptea inträrii la cinema) - cu ambele ocazii, fiindcä escrocii de Vintilescu si Ion Ion fäceau mânärii, si figurantii rämâneau cu juma' din banii cuveniti.

Oana Predescu 08 Apr 2008 14:25

Dar MAI ALES asistent de regie! Am muncit la toatä figuratia aia de epocä, o varä-ntreagä, de mi-au särit capacele. De douä ori era sä mä linseze (în noaptea din Gara Obor, si-n noaptea inträrii la cinema) - cu ambele ocazii, fiindcä escrocii de Vintilescu si Ion Ion fäceau mânärii, si figurantii rämâneau cu juma' din banii cuveniti.

Ma scuzati :oops: am vazut :)
... nu ma surprinde nimic... este atitudine tipic romaneasca ... :( iar in lumea artistica este o mancatorie incredibila...poate cea mai mare mancatorie...

Filmul, insa este foarte bun...ce sa zic...totul este fantastic realizat... care vi s-a parut, totusi cel mai dificil actor din distributie? :D Dificil de lucrat cu el...evident...

norina 08 Apr 2008 16:30

the age of innocence
de fiecare data cand il revad ma emotioneaza si mai mult

aayana 09 Apr 2008 01:20

Mã pregãtesc pentru Pulp Fiction, spre ruºinea mea, prima oarã l-am vãzut pe jumãtate pentru cã nu eram la mine acasã ºi se fãcuse târziu ºi fugea tramvaiul ºi acum cã am toate condiþiile... mã pregãtesc sufleteºte.
Am înþeles cã finalul meritã totul, la fel ca la Pacientul englez.

Oana Predescu 13 Apr 2008 17:55

Originally Posted by aayana:

Mã pregãtesc pentru Pulp Fiction, spre ruºinea mea, prima oarã l-am vãzut pe jumãtate pentru cã nu eram la mine acasã ºi se fãcuse târziu ºi fugea tramvaiul ºi acum cã am toate condiþiile... mã pregãtesc sufleteºte.
Am înþeles cã finalul meritã totul, la fel ca la Pacientul englez.

Nu prea poti sa le compari... :? Sunt total diferite :D

gheorghe orban si baba 13 Apr 2008 18:32

hai mai, ca tot in engleza sunt vorbite

Alex Leo Serban 13 Apr 2008 20:50

loooool!

eu am facut un 'medley' pt studentii (masteranzii) mei d la cesi cu urm: 'pulp fiction', 'titanic' (da, da!), 'collateral', 'carne tremula', 'lisbon story', 'in the mood for love', 'aventura', 'le mepris', 'vertigo', 'mr & mrs smith' (= un hitchcock f putin cunoscut!), 'all about eve' & 'the shape of things'...

aayana 14 Apr 2008 10:33

Haha, mda. Nu se pot compara doar în cazul în care nu l-ai vãzut nici pe unul, nici pe altul.
Acum cã am vãzut Pulp Fiction l-am trecut ºi eu pe lista de filme ce meritã revãzute 8)

safenik 15 Apr 2008 16:37

Lawrence of Arabia vazut de 3 ori
Dr.Strangelove vazut de 3 ori
Taxi Driver vazut de vreo 4 sau 5 ori
One Flew Over the Cuckoo's Nest vazut de 4 ori
There Will Be Blood vazut deja de 3 ori
American Beauty vazut de 4 ori
The Third Man vazut de 3 ori
La Strada de Fellini vazut de 3 ori
The Shawshank Redemption vazut de vreo 7 ori

mafalda 11 Sep 2008 11:55

NASUL lui Copola, toate filmele din seria asta le-as re re revedea pentru: Marlon Brando, Al Pacino, De Niro!

eragh 27 Dec 2008 12:28

"Blind Date" o comedie romantioasa avandu-i in rolurile principale pe Kim Basinger si Bruce Willis ... Oh my God, nu stiu de cate ori l-am vazut ... de foarte multe ori, in anii de liceu ... era singurul film pe care il aveam pe o caseta video ... separat, l-am vazut cu fiecare dintre prietenii din acea perioada ... si m-a amuzat de fiecare data.
"The Magic Whip", kung-fu/war, un film pe care l-am vazut de vreo 4-5 ori intr-o saptamana. Eram in clasa a II-a sau a III-a, before '89. Impreuna cu Dan, prietenul din acea perioada. Vindeam borcane la un centru de colectare si mergem la matineu fara ca parintii sa banuiasca asa ceva. Discutand cu Dan despre film am ajuns atunci la concluzia ca "asa ceva nu exista" ... un moment critic in vietile noastre.

miercuri 27 Dec 2008 18:46

Lock Stock and Two Smoking Barrels - de vreo 4-5 ori
Trainspotting - de vreo 8 ori
Snatch - de vreo 3 ori
The Dark Knight - de exact 5 ori
The Darjeeling Limited - de vreo 4 ori
Mulholland Drive - de 3-4 ori
Pulp Fiction - de vreo 3 ori
Eternal Sunshine of the Spotless Mind - de vreo 6 ori
Amores Perros - de vreo 3 ori
Sunshine - de 3 ori
Disco Pigs - de 3-4 ori
Kontroll - de vreo 3 ori
The Prestige - 3-4 ori
mojoritatea filmelor de Tim Burton, cam de minim 3 ori fiecare
:)
si sunt foarte mult pe care le-am vazut numai o data/de doua ori, dar le-as tot revedea.

Ipu 11 Apr 2010 14:53

Cel mai vizionat film

Deși nu-mi vine în minte acum titlul vreunei film vizionat de mine însumi foarte des, cred că ar fi interesant de știut ce filme le plac oamenilor să vadă iar și iar, de ce filme nu se satură unii niciodată. Televiziunilor sau cinematecilor le place să tot programeze anumite filme la care țin, cinefilii își amintesc din când în când de unele dividiuri din filmoteca personală și le re-urmăresc cu plăcere, ne-reușind să se plictisească de ele. Ei bine, care sunt aceste filme?
Încărcaț' arm'!
Ochiț'!
Fok!!!

alextreme93 11 Apr 2010 15:40

Pulp Fiction :">
-vizionat de 4 ori;am o chestie cu filmu' asta(si cu celelalte filme ale lui QT),mi-e foarte drag(de personaje,dialoguri,tot),un film complet

BigOvi 12 Apr 2010 01:44

Nea Mărin Miliardar
Nu cred că o să reușesc să mă satur de filmul ăsta! Este poate cea mai reușită comedie românească de până acum, o adevărată capodoperă! La-ș vedea la infinit!

ion_ion 13 Apr 2010 01:19

Commando pentru fiica mea.
Vizionat de peste 44 de ori.

Medicate 13 Apr 2010 09:57

Lord of the Rings ... de foarte multe ori, enigma asta nu o pot desluși nici eu!

costyn162 13 Apr 2010 14:58

Eu cred ca am depasit recordul vizionarilor cu Harry Potter...Cred ca am vazut primele 5 filme de mai mult de 10 ori inca de la aparitie.

Pitbull 13 Apr 2010 15:10

Nu dati cu rosii-n mine! :">
"Un comisar acuzä" - de 14 ori, la... 14 ani! :">:">
Eram mic si prost, ca tot omu'... :">:">:">:">:">

Dupä care, färä sä le mai fi tinut evidenta, dar sigur de peste cinci ori fiecare:
"Piesä neterminatä pentru pianinä mecanicä"
"Stalker"
"Sibiriada"
"Citizen Kane"
"One Flew Over the Cuckoo's Nest"
"City Lights"
"8 1/2"
"Blowup"

...evident, nu le pun la socotealä pe cele pe care si le punea Collins la video de zeci de ori, când era mic, iar eu lucram în aceeasi camerä, deci pe jumätate le mai si urmäream; îmi vin în minte: "Some Like it Hot", "Front Page", "The Great Dictator", "Pulp Fiction", "Death Becomes Her", "Titanic", "Back to the Future" (toate), "Star Wars"-urile, "Batman"-urile, "Mihai Viteazul", "Forrest Gump", "Cabaret"... si mai bune, si mai rele...

Windom 13 Apr 2010 15:19

Lost Highway - de vreo 20 de ori
Eraserhead - 15
Twin Peaks (TV show) - 5 ori
The Shinning - 10 ori (cred)

Judex 13 Apr 2010 15:32

Top 3:
Il Nuovo Cinema Paradiso - 20+
Once Upon A Time In America - 15+
Un homme et une femme - 10+

Bat la usa topului de mai sus filmele lui Chaplin, Fellini, multe italienesti neorealiste sau americane all-time de referinta si/sau oscarizate Best Picture.

music.is.my.life 13 Apr 2010 21:11

Cred ca m-am uitat de cele mai multe ori la Shaksperae in Love...ador filmul:Xsi il revad cu placere oricand......si poate A Walk to Remember(Daaaa filme cam siropoase dar.......mie chiar mi-au placut:D)

vave 13 Apr 2010 21:25

...evident, nu le pun la socotealä pe cele pe care si le punea Collins la video de zeci de ori, când era mic, [...] "Titanic" [...] si mai bune, si mai rele...

Asta n-am ştiut-o despre el. :D

Cred că dintre româneşti de cele mai multe ori am văzut: Operaţiunea Monstru şi B.D. la mare şi la munte.

bogdan0125 16 Apr 2010 21:16

De vreo 6-7 ani ma uit in fiecare Craciun la singur acasa 1 si 2, plus ca le-am mai vazut de cateva ori pe calculator.

paul1ca 17 Apr 2010 08:03

Lord of the rings - cel putin 30 ori :)) sunt fan LOTR inrait
Piratii din Caraibe de vreo 10 ori
Rounders 7-8 ori :D

Collin 17 Apr 2010 08:30

:D

Star wars - New hope , empire strikes back , return of the jedy(20 +)
Lord of the rings toate(15 +)
Matrix(10 +)

RomaniaMare 17 Apr 2010 17:29

Gladiatorul- l-am văzut de vre-o 30 de ori.
Urmează apoi(cu vre-o 7-10 vizualizări): Lock,Stock and Two Smoking Barrels,The Hangover și serialul rus Brigada.

rvn 17 Apr 2010 18:48

romania mare,sper ca n-ai vazut gladiatorul noaptea,cand erai la munca si te plictiseai!numai asa s-ar explica faptul ca ai rezistat sa-l vezi de treizeci de ori!!!!!!cred ca daca m-as fi uitat la un film de atatea ori nu mi-ar mai fi trebuit in viata mea cinema sau tv!cred,de fapt nu cred,sigur,ramai cu sechele pe viata!asa ca mai fa socoteala inca o data:oare au fost chiar atatea vizionari???

RomaniaMare 17 Apr 2010 19:17

Originally Posted by rvn:

romania mare,sper ca n-ai vazut gladiatorul noaptea,cand erai la munca si te plictiseai!numai asa s-ar explica faptul ca ai rezistat sa-l vezi de treizeci de ori!!!!!!cred ca daca m-as fi uitat la un film de atatea ori nu mi-ar mai fi trebuit in viata mea cinema sau tv!cred,de fapt nu cred,sigur,ramai cu sechele pe viata!asa ca mai fa socoteala inca o data:oare au fost chiar atatea vizionari???

Da,rvn.Poate chiar mai mult de 30.M-am uitat de vre-o 10 ori numai cînd a apărut în cinematografe,în 2001.
Apropo,este singurul film pentru care am fost la cinematograf de 3 ori!!!
Și nu,nu m-am uitat la muncă,m-am uitat acasă.

All times are GMT +2. The time now is 11:57.