![]() |
Originally Posted by rvn:
Rvn, scuză-mă că n-am răspuns imediat, dar am fost ocupat cu asigurarea celor necesare traiului unei familii. Stimată Rvn... Îmi stăpânesc cu greu revolta care mă îndeamnă să îţi răspund în adecvat stil judexcian, care ar putea părea mitocănesc. De unde mama dracului ştii tu cum i-aş spune eu nevestei mele?!!!!! Mă stăpânesc cu greu să nu te înjur de toate cele. X( Totuşi, forum-forum, dar tu care te pretinzi o doamnă cum naiba îţi permiţi o asemenea mitocănie? Ştii cum vorbesc eu? O cunoşti pe nevastă-mea? Cunoşti căsnicia mea de peste 20 de ani? Sau judeci, prin analogie, prin modul în care ţi se adresa bărbat-tu, în cazul în care ai avut unul. Îmi cer scuze, detest să fiu vulgar, nu-mi place să fiu bădăran, dar, uneori constat că femeile pot fi mai lipsite de tact şi mai lipsite de bun simţ decât bărbaţii. |
oups... asta o sa usture... :-S
|
N-are ce sa usture.
C. s-a suparat ca vacaru´pe sat. N-a observat cuvintele "la o adica". Adica... "de exemplu", "in principiu", etc... A luat la propriu o exprimate speculativa si figurativa. Eroare de comunicare. Se mai intampla. |
eu ziceam ca o sa o usture pe rvn... dar oare ea o sa inteleaga contextul in care C. a scris ce a scris?... ramane de vazut...
nu stiu de ce... si imi pare rau sa spun asta, dar parca topicul asta incepe sa semene cu o emisiune de-a lui Dan Diaconescu... :( |
Dragon_fly,
Pit a înţeles greşit... eroare de interpretare. Nu m-am supărat ca văcaru pe sat. 1. Poate că par mai prost îmbrăcat, dar nu-s văcar. 2. Nu m-am supărat, m-am enervat. |
nu credeam ca o sa te vad vreodata nervos... :(
|
Originally Posted by Pitbull:
da. asta e raspunsul corect. n-a citit pana la capat:AM ZIS LA O ADICA. nu neaparat ca asta ar face el. nici nu mi-as permite sa-mi dau cu parerea despre familia unei persoane pe care n-o cunosc. c, chiar te-ai suparat degeaba. n-am avut nici cea mai mica intentie sa ma refer exact la tine. dar, uite, imi cer scuze inca o data. pentru neintelegere. nu pentru altceva. |
Sunt foarte calm de felul meu. Nici nu ţi-aş dori să mă vezi nervos cu adevărat :D
Am suportat deja câteva chestii reveniste, stoic, cu calm, ocupat cu altele... dar a cam sărit calul. Totuşi, te rog să observi că am ţinut cont de faptul că mă adresez unei femei. Unui bărbat, faţă în faţă, cu toată buna mea creştere, îi băgam un cap în gură. :D Scuze, lipsesc vreo 30 de minute... o treabă urgentă. |
oho, ce mizerabil a devenit forumul asta!
ce mizerabil esti, pitbull! ce pervers si ipocrit! ce idiot sunt eu insumi de-mi pierd vremea pe aici, fiind insultat si degradat mesaj cu mesaj de catre userul pitbull! omul acesta nu mi-a dat o replica, una singura, argumentata la tot ceea ce am spus despre diverse filme sau regizori! toate replicile sale au fost referiri subtile , jignitoare, la presupusele mele prostii, stangacii, nepriceperi! ca si cum as fi venit de pe garla, ca si cum m-as fi nascut ieri, ca si cum filmul ar fi o stiinta pe care numai savanti ca el o pot pricepe si analiza!! evident ca nu mai pot continua aici. nu plec pentru ca n-as mai avea resurse sa continuu, dar, totusi, onoarea mea are o anumita identitate. |
keep... cred ca exagerezi... Pitt vrea doar sa iti deschida ochii in anumite privinte... daca o face intr-un mod mai brutal, asa e stilul lui...
|
lasa-l draga.
ii trece. keepy nu se supara cu una cu doua. l-am vazut eu |
Are si el orgoliile lui.
Nu ma supar. Sper doar sa-i fie de folos. |
din cate vad eu, e suparat... si ce e cel mai trist e ca e suparat din cauza unor remarci sincere si la obiect... adevarul doare intotdeauna...
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
da-va-n pula mea! |
keep... ma asteptam de la mai mult din partea ta... uite cum se distrug oamenii... pacat ca ai potential daca nu faci nimic cu el... imi pare rau pentru tine... consider ca e mai bine sa nu ai talent si sa te complaci, decat sa il ai si sa te ratoiesti in loc sa il cultivi... :(
|
Originally Posted by c.ghevara:
c, nu stiu ce ai rabdat tu calm si stoic. poate te-am jignit.dar fara intentie.pentru asta imi cer scuze inca o data, cred ca a treia oara, fata de tine, zau. dar c, aseara ,pe acest forum, mi s-au adresat niste cuvinte pe care greu le suporta hartia, darmite ecranul calculatorului. te intreb acuma:ti se pare normal ca eu sa primesc asemenea injurii de la un individ care n-are nici cel mai mic bun simt si NIMENI, DAR NIMENI sa nu-mi ia apararea, macar din politete? ma refer aici, la tine si la keep. ei...cum ar fi trebuit sa reactionez eu, ca femeie, la asemenea atac? si cum am facut-o? ai vazut in mesajele mele vreo urma de mahalagism? nici macar n-am cerut ajutorul moderatorului. asa ca, nu stiu CINE A SUPORTAT SI DE LA CINE. EU SUNT VICTIMA. voi, poate sunteti doar putin ofensati. si nu va mai plangeti atata. parca sunteti muieri. |
Originally Posted by keepwalking:
ei, keep... felie de viata. asta da expresie. spusa cu sete. cat mai natural...asa ca "martzul' ha! ha! ha! |
Mare pacat...
Keepy denigreaza un fenomen valoric exceptional al bietei noastre cinematografii, il contesta cu incapatanare de copil razgaiat si fara pic de argumente, ataca o bucurie si mandrie a culturii si artei nationale... ...iar eu ii fac observatie (prieteneste, cu intelegere, cu simpatie si perpetua incredere) lui, un om, un cetatean, un individ singular. Si tot el face scandal si se considera nedreptatit, insultat, ofensat! Ridicol si trist. Keepy, te iert - dar te rog: renunta naibii la circoteca asta descalificanta, ca te faci de ras ingrozitor! Da-te, ma, si tu pe brazda! Asculta-ma, fraiere, ca de bine te invat, nu de rau! |
Pit, poate ca ar trebui sa renunti la aceasta tactica, la acest parintesc copile, eu iti vreau doar binele,, pentru ca nu faci decat sa-l iriti. Poate ca binele tau nu coincide cu al sau. Keep nu e tocmai un copil fara busola, pierdut undeva prin meandrele concretului.
Iar arta nu-i o stiinta exacta. |
Crede-ma ca de cand a intrat in degringolada asta, ma tot gandesc si la alte tactici... Dar nu-mi vine nici una in minte... Poate si pentru ca, de fapt, nu e tocmai o"tactica" - eu chiar sunt sincer. Nu de noiua generatie mi-e (nu mor minimalistii cand vor forumistii), dar asemenea aberatii pe forumul nostru, mai ales din partea unui membru respectabil, pur si simplu sunt inadmisibile. Si alta cale de a reactiona, altfel decat simt, nu gasesc... Si eu sunt dezolat ca infantilismele lui ma plaseaza in ipostaza asta de parinte de o severitate moderata... dar cu mama naibii sa reactionez altfel?
Tocmai pentru ca nu e o stiinta exacta, arta e vulnerabila in fata avalanselor haotice de "parerea mea", si trebuie sa fie aparata. Nu e ca fizica sau matematica, unde asemenea prostii n-ar putea duce de nas pe nimeni. |
Nu mai bine ocoliti voi subiectul?! Cred ca sunt mult mai multe lucruri care va leaga, decat cele care va dezbina. E pacat ca o prietenie sau amicitie, ce-o fi (fost), sa se degradeze din pricina modului in care fiecare dintre voi percepe arta cinematografica. Si oricum, nu aici pe forum se rezolva astfel de chestiuni, ci undeva la o bere. Fata in fata, privindu-va in ochi. Ce zici?
|
Sunt intru totul de acord.
Regret enorm ca se supara asa, si inca mai sper s-o rezolvam. |
Mda, un topic cu subiect promitator s-a coborit in milul gretos al unor discutii de tip atac la persoana. Arta nu o fi ea o stiinta exacta, dar nici plaja pentru balacalirea unor indivizi frustrati (sau castrati) intelectual.
Sincer, chiar vroiam sa aflu pareri si opinii despre filmul propus. In loc de asta, am constatat ca ma aflu in piata cu mahalagioaice de cea mai joasa speta. Cu Judex, seful de trib cel mai "neinspirat" dintre paminteni (ca sa fiu extrem de dragut in exprimare), cu Kepp si Che asemeni unor mesteri rudari ramasi undeva........hat in spatele carutei. Rvn, ma gindesc ca mai bine se abandoneaza subiectul topicului, desi dorinta si initiativa ta este mai mult decit laudabila si de-a lungul posturilor ai incercat sa obiectivezi cam toate temele legate de cinematografia romaneasca. P.S. Nush de ce, dar simt ca "marii" oameni ai forumului, vor rejuca..............Falci |
n-am de ce sa abandonez.
cine se plictiseste sa-si ia jucariile si sa plece. orice om e liber sa faca ce vrea, sa-si exprime parerile si sa le comenteze pe-ale celorlati. eu asta am incercat sa fac. daca unii au inteles altceva....treaba lor. din punctul meu de vedere, nu regret nimic. si acum, on-topic. sa mai posteze si altii pareri despre film... |
cititi si va cruciti!
“Eşti jenat să le vezi corpurile de-atât de aproape. Acest moment - în care ne dăm seama şi că cei doi sunt amanţi - constituie introducerea şi ne anunţă că filmul va fi la fel de dur şi de-acum înainte, că vom vedea de foarte de-aproape lucruri şi mai intime” “Nu se întâmplă, de fapt, prea multe pe ecran. Un bărbat are o amantă. Soţia o cunoaşte la un moment dat, fără să ştie că e amanta” “După această întâlnire de gradul trei, la care amanta explică cu lacrimile-n gât avantajele aparatului dentar mobil” “Raluca (Maria Popistaşu) e aproape tot filmul cu lacrimile în gât, deşi de multe ori se joacă de-a amanta” “Mirela Oprişor, de pildă, s-a vopsit (a fost ideea ei) castaniu închis şi poartă ochelari cu rame groase pentru a crea un contrast mai mare cu albeaţa tenului şi, de aici, un aer mai sever” “Extrema naturaleţe a formidabililor actori, care vine peste naturaleţea situaţiilor imaginate de scenarişti, emoţionează cum nu ne-ar emoţiona un "reality show" cu amante şi soţii trădate” |
pitbull,
ce-ar fi daca nu te-ai mai deranja sa ma bagi in seama? |
N-ar fi nimic. N-am nici un motiv.
Nu te mai ofusca degeaba, ca numai tu pierzi. |
Originally Posted by Pitbull:
ok, deci, te rog, nu mai fa nici o referire la mine. vezi-ti de treaba ta si lasa-ma in pace. |
da, "pareri despre pareri despre film".
ei, ce fel de critic cinematografic poti fi cand scrii "amanta explica cu lacrimile in gat" si apoi "maria popistasu e aproape tot filmul cu lacrimile in gat"? cata saracie de cuvinte poate exista in mintea iuliei blaga? sau: "Un bărbat are o amantă. Soţia o cunoaşte la un moment dat, fără să ştie că e amanta” asta e relatare de vatmanitza. sau ca "ala mic si negru, care respira greu" sau: "Mirela Oprişor, de pildă, s-a vopsit (a fost ideea ei) castaniu închis şi poartă ochelari cu rame groase pentru a crea un contrast mai mare cu albeaţa tenului şi, de aici, un aer mai sever”. ei, nu zau! dar de fina observatie! dar la ce chestie revolutionara s-a gandit Mirela Oprisor! va dati seama? "a fost ideea ei"! ce-i cu remarca asta de "libertatea" sau "can-can"?? asta e observatie de critic de film?? unde suntem, la "povestirile de noapte" de pe acasa tv? sau: "“Extrema naturaleţe a formidabililor actori, care vine peste naturaleţea situaţiilor imaginate de scenarişti, emoţionează cum nu ne-ar emoţiona un "reality show" cu amante şi soţii trădate" extrema naturalete care incaleca cealalta naturalete! un munte de naturalete! doldora de naturalete, invazie de naturalete. formidabilii actori...uluitorii actori....nemaivazutii actori... iar referirea la reality show-urile cu amante si sotii tradate e de o stupizenie infioratoare. iulia blaga e critic al cinematografiei romanesti? adica de parerea ei trebuie sa tina cont regizorii, scenaristii, actorii, spectatorii? fereasca sfantul de asemenea submediocritati! |
situatia asta a fost semnalata si de Cristi Puiu, intr-un interviu asupra caruia criticii care se simteau cu musca pe caciula au preferat sa taca.
un fragment elocvent: "Nu vezi că la tot pasul sunt afaceri de gaşcă şi prieteşuguri? Păi asta se cheamă prietenie? Să scriu articole elogioase despre un film care nu mi-a plăcut, despre o chestie care nu rimează cu nimic, şi să caut, să scormonesc şi să găsesc lucruri pe care le cred eu bune, ca să nu mă murdăresc pe mâini, şi să scriu despre ele, deşi alea reprezintă 2 procente din 100 de procente?! Sau poate nici măcar nu-ţi dai seama că, de fapt, nu ţi-a plăcut filmul. Sau, şi mai rău, poate chiar ţi-a plăcut. Te ia disperarea. E foarte rău. A fost suficient să se nască valul ăsta şi gata, chestia e minată din interior. Implozie se cheamă. Că nu vine publicul să aducă osanale, nu o fac oamenii de pe stradă. NU, o fac oamenii din branşă, cronicarii. Nu se poate, puţină decenţă! Cu siguranţă există un corespondent al formulei ăsteia şi în Europa Occidentală şi în SUA, că suntem toţi oameni şi atunci spiritul ăsta de gaşcă este prezent peste tot. La noi, însă, pagubele sunt mai mari, pentru că nu există o contrapondere. E nevoie ca de partea cealaltă să existe oameni care să opună rezistenţă, să zică NU acestui spirit de gaşcă. Băi, NU! Aici intrăm în lumea cinemaului, aici intrăm în lumea spectacolului, iar judecata reclamă criterii, exigenţă şi rectitudine. Nu putem zice: Frate, am fost la o bere sau mi-ai reparat maşina sau mi-ai zugrăvit în casă, gata, scriu şi eu, la schimb, un articol elogios despre mizeria pe care tocmai ai făcut-o. Nu-i OK. Băi, îţi mulţumesc, suntem prieteni, dar ai făcut un film prost. Mai bine nu scriu. Mi se pare prost filmul, nu vreau să scriu. Dar nu. Şi-acum ce-o să se-ntâmple? Este un fel de lose-lose situation. În varianta asta pierd şi ăla care a făcut filmul, şi ăla care a scris cronica. Unul direcţia, celălalt credibilitatea. Nu ştiu dacă merită. |
exagerezi.exagerezi.exagerezi....de "n" ori ai zis astea. n-ai dreptate. 1. trebuie sa fii naiv sa crezi ca un cronicar ar face lobby unui film prost, pentru o bere. si nici un regizor n-ar zugravi casa cuiva, tot pentru chestia asta. ar insemna o cheltuiala prea mare si nu merita, crede-ma! de ce? fiindca, keppy, inca n-ai inteles ceva: foarte putine persoane merg la cinema sa vada un film romanesc, impinsi de cronicareala lui Pitbull, a Iuliei Blaga sau a lui CTP. astea sunt barometru doar pentru profesionistii in domeniu, nicidecum pentru publicul larg, intelege o data pentru totdeauna chestia asta. daca vrei. 2.asta cu pierdutul credibilitatii si a directiei e discutabila. pana la urma, fiecare are fanii lui. si ala cu filmul si cronicarul. |
rvn,
ceea ce ai citit tu era un citat din cristi puiu. si, da, sunt 100% de aceeasi parere cu el. |
si eu imi mentin parerea.tot 100% |
mai, n-am cazut nici in cur si nici in cap, pana la urma...n-am cazut deloc. keepy, ai curaj sa faci o comparatie? intre martul asta rasuflat si ho,ho,ho? e...ia,zi? daca doi scenaristi uzati si conformisti impreuna cu un regizoras slefuit de reclame,au facut un film banal, lalait si plictisitor, tu, un scenarist sclipitor si mandru cum te consideri, cam pe unde situezi minunatia ta de film? curaj gaina....ca te tai! |
Două texte foarte diferite. Primul e analiza unui film. Al doilea e analiza analizei. Într-adevăr steril... textul al doilea. Şi nu e nici un knock-down. E shadow boxing cu un adversar care e cu spatele la tine, că are altă treabă.
@Keep De unde e fragmentul lui Puiu? Mi-a plăcut foarte mult. Dacă e, aş vrea să-l citesc integral. În rest, fii şi tu mai înţelegător! Într-o ţară în care totul e la pământ şi de căcat, în care cea mai sigură promovare ţi-o oferă pila şi banul, nu competenţa, de ce ar trebui ca criticii de film să facă excepţie, să fie o castă superioară, nobilă, incoruptibilă, 100% obiectivă? Şi ei sunt oameni. Şi tot în România trăiesc. Sunt parte a unui sistem. Aşa că nu te mai revolta pe forumuri! Munceşte, scrie, construieşte, în loc să te enervezi şi să te demobilizezi! Acceptă sistemul aşa de căcat cum e, sau luptă-te cu el, încercând să-l demolezi. Chiar dacă demolarea asta, raportată la mijloacele şi puterile tale, înseamnă să îi râcâi vopseaua cu unghia. ;) Şi chiar dacă asta poate părea altora o luptă cu morile de vânt. Eu îi admir, îi simpatizez şi îi îi susţin pe cei care se luptă cu morile de vânt... Un politician de vârsta mea îmi dădea o lecţie, când am luat apărarea unor tineri ecologişti: "Domnule, cu toţii suntem idealişti la 20 de ani, devenim pragmatici la 30 şi înţelepţi la 50". I-am răspuns: "Sau confundăm înţelepciunea cu laşitatea, şi ne trezim, la 50, că am dus o viaţă de căcat, tocmai pentru că ne-au lipsit idealurile". |
"Acesta este unul dintre modurile în care funcţionează construcţia cinematografică drept mecanism manipulator." Aici e problema... Reuşeşte să te manipuleze sau nu. Laşi schiţa, mecanismul la vedere, fără "cărniţă". Manipularea e exclusă, scopul neatins. E ca şi cum am vedea schiţele pentru Gioconda, din câteva forme geometrice care vor fi repere ajutătoare, fără forme, fără culori. Alţi pictori ar putea aprecia "tabloul" şi în faza asta, dar strict tehnic, proporţiile, siguranţa liniilor. Însă nimeni nu se va extazia, nu va fi manipulat, nu va uita de sine în faţa operei. Privitorii de rând nici atât. Pentru ei, e doar un tablou neterminat.
|
|
Hello, Rvn! :) Am citit acele scuze mai târziu şi nu am apucat să răspund. Nu m-am supărat, doar m-am enervat puţin. Dar amănuntele le trimit pe pm, să nu deturnez atenţia de la lucruri interesante.
Keep, mersi! Am ajuns cu lectura la pasajul: "E foarte trist ce se întâmplă. E foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte trist ce se întâmplă... S-au făcut filme – şi acum, în ultimul an –, filme care nu sunt filme, dar au pretenţia de a fi filme. Sunt nişte produse audio-vizuale atât de stângace, atât de bâlbâite, că ţi se face milă. Şi oamenii continuă să le laude. În ce lume trăim? " şi "Dar probabil că este obligatoriu să trecem prin faza asta pentru a ne maturiza. Sunt foarte supărat. Diatriba asta, poate nu întru totul justificată, este consecinţa furiei pe care mi-a provocat-o lectura articolului lui Andrei Gorzo despre „Felicia, înainte de toate”, lectură care m-a revoltat şi care mi-a amintit de articolul lui Cezar Paul-Bădescu despre „Noro”, filmul lui Radu Gabrea. Şi nu doar Gorzo greşeşte. Doar ca el face parte – sau pare să facă parte – din categoria celor cu adevărat îndrăgostiţi de cinema. Sigur, CT Popescu face parte din altă categorie. El e ca-n bancul ăla din „Reconstituirea”: „Ştii care-i diferenţa dintre om şi maimuţă? Maimuţele n-au buletin”. Ştii care-i diferenţa dintre chibiţul din Cişmigiu şi CT Popescu? Îţi spun eu: CT Popescu publică. Tu, când scrii şi publici, ştii că oamenii te citesc şi ştii că, într-o măsură mai mică sau mai mare, vei forma opinii." :)) |
Dedicatie (cu cel mai al draqu respect) pentru Keep si Che : Mari Romani
|
Hai si de la 'seful de trib' doua lince:
http://www.variety.com/review/VE1117...Latest+News%29 http://www.hollywoodreporter.com/hr/...04091220.story Sa povestesc si cum mi-am amintit de articolele respective? Neah. S-ar lega firesc secventele-ntre ele. Deci as fi off-topic. >:) |
Judex, n-ai somn? (:|
|
citind disectiile de mai sus, nu pot sa nu remarc ca, totusi, analistii de film au o misiune ingrata: sa dezvolte o intreaga filozofie, mai mult sau mai putin inteligibila, in jurul unui produs artistic destul de rudimentar, cum este filmul, in general.
|
cum vrei sa fie formatori de opinii? vanzand gogosari la piatza? in alta ordine de idei: nu-mi place lasitatea, keep. te dai mort in papusoi... |
pe de alta parte, ma bucur ca n-am veleitati de critic.
orice cronica mi se pare o masturbare intelectuala a unui voyeur. |
si...in ceea ce priveste veleitatile tale....n-as prea crede. de 14 pagini incoace, numai asta faci. numai ca la tine masturbarea e expresia neputintei de a egala sau depasi pe altii. de-aia nici n-ai curaj sa-ti compari propriul film cu asta, pe care il desfiintezi fara drept de apel. |
@Lecart,
”D-asta corectitudinea devine o notiune vaga. ” ”Iar filmul nu trebuie analizat in functie de autorii din spatele lui, ca este sau nu realism de gen, trebuie experimentat detasat de alte explicatii si declaratii, in calitate de spectator.” În calitate de spectator... Există o convenţie autor-spectator acceptată de ambele părţi: Ştiu amândoi despre ce fel de film este vorba. În cazul unei comedii, prin această convenţie, spectatorul nu solicită corectitudine, exactitate, absolute, bunăoară acceptă situaţii (cum ar fi coincidenţele) cu probabilitate foarte redusă, spre imposibil, în viaţa reală. De asemenea, într-un film de acţiune, fiind prevenit, avertizat, în privinţa genului, spectatorul acceptă anumite licenţe, acceptă ca eroii să reacţioneze şi să se comporte altfel decât dictează verosimilul. De aceea, spectatorul trece eroului cu vederea că în toiul unui duel pe viaţă şi pe moarte cu o sută de adversari, are chef să facă o declaraţie de dragoste sau să sărute eroina... după care revine şi îi împuşcă pe toţi băieţii răi. În mod similar, în cazul dramei realiste, aşteptarea spectatorului este orientată spre verosimil, corectitudine, exactitate. Dl. Gorzo spunea înainte: ”Nu cred că discuţiile despre realismul cinematografic mai sînt fructuoase atunci cînd intră pe terenul ăsta: sîntem în extraestetic şi în neverificabil, în zona lu' viaţa-aşa-cum-o-cunosc-eu vs. viaţa-aşa-cum-o-cunoşti-tu. Ori veniţi cu nişte statistici din care să rezulte că 95% din cupluri...” Nimeni nu analizează statistic, dar e aiurea să arăţi posibile, dar improbabile, excepţii pe care să le prezinţi drept fenomen generalizat. În filmele altora realismul e ”îndulcit”, în filmele noastre e exagerat. Lecart, scriai: ”Mai simplu, nu-ntrebi un pictor de ce subiectul lui se afla pe lac, contempli pur si simplu tabloul, care degaja (sau nu, depinzand de apetenta) o emotie.” E perfect corect - nici nu te prea interesează explicaţiile şi analizele câtă vreme opera îţi produce emoţie. În schimb, în lipsa emoţiei, e legitim să-l întrebi pe pictor de ce pescarului de pe lac îi lipseşte capul sau un picior, sau de ce e îmbrăcat în pijama. P.S. Din cauza grabei mi-am uitat o remarcă. La paranteza ta din partea despre tablou "(sau nu, depinzand de apetenta)", aş zice că nu depinde doar de apetenţa spectatorului, ci şi de priceperea autorului. :D |
dom'le, dar unde e pitbull? ca se plangea de lipsa reactiilor inteligente.
iata ca au aparut. poate veni in arena sa ne spuna si altceva decat despre familiarismele sale cu radu (muntean)? adica cum l-a intrebat el ceva pe radu (muntean) si cum i-a raspuns radu (muntean). si cum dracu poti sa scrii o cronica din care un sfert il rezervi povestind despre radu muntean? |
Pitbull a facut patru ore jumate nudism in Calla Oliviera, un golf mic, plin de stanci, cu apa precum cristalul - iar dupa o zi atat de perfecta numai de raspuns la toate nimicarnitele nu-i arde.
Sunt convins ca Radu si filmul lui vor supravietui de minune fara mine, in fata variilor piscaturi - macar pana dupa ce halesc si-mi fac siesta. |
pofta buna, somn usor :)
|
Originally Posted by Judex:
Unul din fimele care ma binedispune si pe mine intotdeaua. Si sa nu-l uit pe preferatul meu, probabil, "Graundhog day". Eu vreau sa vad "La dernierre femme" :) am citit despre el, dar nu l-am vazut inca. |
All times are GMT +2. The time now is 01:39. |